Jump to content

δεν μπορω να κανω κληση στο internet

RZoe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

help me :!:

καταπασα πιθανοτητα εχω κολησει ιο,ο οποιος δεν με αφηνει να να κανω κληση στο internet, πως μπορω να το αντιμετωπησω σας παρακαλω ειναι αναγκη

(εχω ελενξει τουσ κωδικους προσβασης)

R RR

Ουκ εν τω πολλώ το ευ. :mad: Πόσα τόπικ πρέπει να ανοιχτούν για να σου απαντήσουν τα παιδιά; :blink:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76254

help me :!:

καταπασα πιθανοτητα εχω κολησει ιο,ο οποιος δεν με αφηνει να να κανω κληση στο internet, πως μπορω να το αντιμετωπησω σας παρακαλω ειναι αναγκη

(εχω ελενξει τουσ κωδικους προσβασης)

Αν δεν μας πείς τι ακριβώς σφάλμα βγάζει όταν πας να κάνεις κλήση δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε είναι χιλια δυό πράγματα!!

οτι δεν μπορει να αναγνωρησει τον διακοσμητη δικτυου η οτι ηπαρχει σφαλμα στην συνδεση

το ολο θεμα ειναι οτι μαλλον επειρεαζει και τον υπολογιστη αφου τα εικονιδια ολα ειναι απο τα αριστερα , τα window ειναι φανερα χωρις λογο, και ενω ο υπολογιστης ηταν κλειστος οταν τον ξανανοιξα (αφου εχει γινει απαλοιφη ενγραφων) μου βγαζει ενα word (~$word) με το ονομα μου σε αυτο που ανοικει το word αποκρυπτογραφιμενο

R RR

οτι δεν μπορει να αναγνωρησει τον διακοσμητη δικτυου η οτι ηπαρχει σφαλμα στην συνδεση

το ολο θεμα ειναι οτι μαλλον επειρεαζει και τον υπολογιστη αφου τα εικονιδια ολα ειναι απο τα αριστερα , τα window ειναι φανερα χωρις λογο, και ενω ο υπολογιστης ηταν κλειστος οταν τον ξανανοιξα (αφου εχει γινει απαλοιφη ενγραφων) μου βγαζει ενα word (~$word) με το ονομα μου σε αυτο που ανοικει το word αποκρυπτογραφιμενο

... μάλλον διακομιστή :O :w00t: :p :p . Εκτός αν σου διακοσμεί το δίκτυο :w00t:

Και φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου :shifty: :!:

... μάλλον διακομιστή :O :w00t: :p :p . Εκτός αν σου διακοσμεί το δίκτυο :w00t:

Και φτιάξε λίγο την ορθογραφία σου :shifty: :!:

looooooooooooool!

Τώρα, στο θέμα μας: Μπορείς μήπως να τραβήξεις ένα Printscreen να δούμε κ εμείς τί ακριβώς σου βγάζει;

μήπως πρέπει να απενεργοποιήσεις το dial tone;Windows XP έχεις; Πήγαινε πίνακα ελέγχου,modem,ιδιότητες και ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ το dial tone.είναι bug των windows XP :p αν δε λυθεί πες μας...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλεγξε αυτό που είπε ο mixtri,η' έλεγξε το modem να δείς αν κάνει κανονικά κλήση(διαγνωστικό) μέσω του πίνακα ελέγχου!!Αν είναι όλα OK κάτι παίζει με το τηλ.που βάζεις να κάνεις κλήση(αφού βάζεις τα άλλα σωστά),και να μην είναι τσεκαρισμένες οι υπεραστικές κλήσεις!

Όσο για τα άλλα 2 δεν είναι τίποτα για το πρώτο θα έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη τακτοποιήση και την στοίχηση στο πλέγμα μέσω δεξί κλίκ και τακτοποιήση εικονιδίων!

Και για το word θα στο εμφανίζει γιατί φαίνεται έχεις ένα έγγραφο word στην επιφάνεια εργασίας και έχεις ενεργοποιημένα τα κρυφά αρχεία!