NickName98 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Αδερφέ, εμένα η γνώμη μου είναι ότι εξαρτάται από τον βαθμό εξοικείωσης και τις γνώσεις σου σχετικά με τα πικάπ και την τεχνολογία. Είναι πιθανόν να πάρεις κάτι που στα ίδια λεφτά δεν παίζει να σου δώσει με τίποτα κανένα καινούριο αλλά παίζει να την πατήσεις. Οπότε, αν έχεις κάποιον μερακλή και γνώστη να σε βοηθήσει αξίζει να ψάξεις μεταχειρισμένα, να κοιτάτε μαζί για να αποκτήσεις τριβή με το ζήτημα και όταν σκάσει η καλή ευκαιρία να χτυπήσεις. Αν όμως βιάζεσαι ή δεν έχεις μερακλή φίλο ή την διάθιεση να ρίξεις διάβασμα και ψάξιμο πάρε ένα Debut Carbon ή κάποιο από τα άλλα αξιοπρεπή καινούρια πικάπ και προχώρα στο παρασύνθημα. Φιλικά δεν ξερω και πολλα.. εχω εναν φιλο που εχει μια ιδεα αλλα νομιζω θα το βρω. ξεκινώντας απο αυτη την ερωτηση μπορω να κανω καποια προοδο στο ψαξιμο. εχω ηδη τα Behringer B2031A Truth. χρειαζομαι ακριβο ενισχυτη (ή γενικα ενισχυτη, πραγμα δυσκολο αφου δεν εχουν τιποτα πανω τους για να αλλαζεις το volume) για να τα συνδεσω σε πικαπ; σκεφτηκα πως μπορω να μειωσω τα εξοδα μου βγαζοντας απο το pc που τα ειχα και βαζοντας τα εκει. οι απαιτησεις μου δεν ειναι υψηλες οποτε θελω να κρατησω τα εξοδα οσο το δυνατον πιο χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Καλησπέρα! Θέλω να πάρω δώρο ένα πικάπ, με μπάτζετ περίπου τα 350 ευρώ. Από όσα έχω δει (δεν έχω ιδέα από πικάπ κτλ), μου άρεσε περισσότερο το lenco L90 και το Pro-Ject Audio Debut Carbon (DC) with Ortofon OM 10E. Έχω αρκετές απορίες πάνω στο θέμα, οπότε θα σας τις εκφράσω και ελπίζω να πάρω απαντήσεις πάνω σε μερικές από αυτές. Τα πικάπ που βρίσκω με λιγότερα χρήματα, σε τι υπολείπονται από αυτά τα 2, που κυμαίνονται στην τιμή των 260-360 ευρώ; Το άτομο που θέλω να δωρίσω το πικάπ έχει πάνω από 100 βινύλια που έχει κληρονομήσει και είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Με τα πικάπ που αναφέρω καλύπτεται από άποψη ποιότητας ήχου, αντοχής του πικάπ στον χρόνο κτλ; Επίσης από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κοιτάζω στα 2 πικάπ που αναφέρω πιο πάνω, πέρα από την εγγραφή σε usb δεν βλέπω άλλη διαφορά. Ποιο θα προτείνατε από τα 2 παραπάνω και γιατί; Αν και η κυριότερη απορία μου είναι αν σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι αξιόλογο, για κάποιον που φυσικά ούτε είναι επαγγελματίας, ούτε είχε παλαιότερα άλλο πικάπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 @mol Ο Ορφέας είναι καλό χαηφιντελίστικο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Για Σαλόνικα δεν ξέρω. Μπορείς να τους πάρεις όμως τηλ και να σου πούνε κάποιον καλό συνεργάτη τους στην πόλη σου. Ψάξου και σε άλλα φόρουμ: πχ το avclub είναι καλό @NickName98 τα Behringer είναι active ηχεία, οπότε έχουν μέσα προενίσχυση. Αν έχουν και rca input λογικά θα μπορείς να συνδέσεις κατευθείαν πάνω τους το πικάπ. Σε κάθε περίπτωση βέβαια το πικάπ για ν απαίξει θέλει την δικιά του προενίσχυση, η οποία πωλείται είτε ως ξεχωριστό box, είτε υπάρχει ήδη στον hi-fi ενισχυτή. Γενικά, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις φάση με βινίλια, τα βασικά που θες είναι καλός ενισχυτής και καλά ηχεία. Αλλιώς δεν είναι σίγουρο ότι αξίζουν τα λέφτά που θα ρίξεις, όσο λίγα κι αν είναι αυτά. Σου προτείνω να κοιτάξεις κι εσύ το avclub, πολλοί καλοί γνώστες των συστημάτων ήχου εκεί πέρα. @Katath Αβλεπί το Ντέμπουτ Κάρμπον. Καλό πικάπ, πολύ καλό vfm, θα ευχαριστηθεί τα βινίλια. αν μπορέσεις να πάρεις και την έκδοση με την Ορτοφον Ρεντ ακόμα καλύτερα. Μην κοιτάς καν την εγγραφή σε usb. Τυράκι που δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα το Ντέμπουτ Κάρμπον που έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής κι εξαιρετικό βραχίονα από ανθρακονήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 @Katath Αβλεπί το Ντέμπουτ Κάρμπον. Καλό πικάπ, πολύ καλό vfm, θα ευχαριστηθεί τα βινίλια. αν μπορέσεις να πάρεις και την έκδοση με την Ορτοφον Ρεντ ακόμα καλύτερα. Μην κοιτάς καν την εγγραφή σε usb. Τυράκι που δεν αξίζει τον κόπο. Καλύτερα το Ντέμπουτ Κάρμπον που έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής κι εξαιρετικό βραχίονα από ανθρακονήματα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο που αφιέρωσες! Εννοείς το παρακάτω; http://www.skroutz.gr/s/7996099/Pro-Ject-Audio-Debut-Carbon-DC-with-Ortofon-2M-Red.html Τι παραπάνω έχει σε σχέση με το απλό debut carbon; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 γενικα το εψαξα λιγο και ως ασχετος εχω την εξης ερωτηση. τι εχουν αυτα τα pro-ject και τα προτεινουν παντου; :P φαινονται πολυ (σχεδον υπερβολικα) απλα για να δικαιολογουν την τιμη τους. δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ αλλα μου εκανε εντυπωση. ενα παιδι μου προτεινε αυτο, μιας και καπου εκει παει το μπατζετ μου. http://www.skroutz.gr/s/4187784/Pro-Ject-Audio-Elemental-with-Ortofon-OM-5E.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 γενικα το εψαξα λιγο και ως ασχετος εχω την εξης ερωτηση. τι εχουν αυτα τα pro-ject και τα προτεινουν παντου; :P φαινονται πολυ (σχεδον υπερβολικα) απλα για να δικαιολογουν την τιμη τους. δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ αλλα μου εκανε εντυπωση. ενα παιδι μου προτεινε αυτο, μιας και καπου εκει παει το μπατζετ μου. http://www.skroutz.gr/s/4187784/Pro-Ject-Audio-Elemental-with-Ortofon-OM-5E.html Έχω κι εγώ Pro-ject, το RPM 1.3 Genie. Κοιτάξτε γιατί πρέπει να ζυγίσετε από πριν προσεκτικά τι θέλετε ακριβώς από το πικάπ που ψάχνετε. Τα Pro-ject είναι "υπερβολικά απλά" για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε υλικά περιορίζοντας τους "αυτοματισμούς". Γι αυτό η διαδικασία να παίξεις ένα δίσκο είναι πολύ χειροκίνητη σ' αυτά. Οπότε σκεφτείτε πολύ πως θέλετε να το χρησιμοποιείτε κι έχει σχέση με τι μουσική ακούτε. Αν είστε του ροκ/ποπ/μεταλ και χρειάζεστε μεγάλη ευελιξία, θα πάτε πχ προς Dual (πιο φτηνά) ή Technics (για φουλ δυνατότητες). Αν δεν έχετε απαιτήσεις και σας ενδιαφέρει ο καλύτερος συνδυασμός υλικών και ποιότητας ήχου, τα Pro-ject είναι μια κατηγορία από μόνα τους αν και υπάρχουν και άλλες πολλές σοβαρές εταιρίες αλλά σχεδόν πάντα πολύ ακριβότερες σε τιμές. Τα Pro-ject έχουν μεγάλη γκάμα μοντέλων για όλα τα βαλάντια αλλά ποτέ σε βάρος της ποιότητας. Ό,τι διαλέξεις από κει θα έχεις την ασφάλεια ότι θα παίζει σίγουρα καλύτερα από όποια άλλη μάρκα στα ίδια χρήματα. Είναι η ασφαλής επιλογή. Για παράδειγμα, είχα το Dual 505 (πολύ καλό και ξαναμπήκε στην παραγωγή πρόσφατα βελτιωμένο) αλλά μου το σπάσανε πριν λίγα χρόνια σε μια μετακόμιση. Επειδή εγώ δεν εντυπωσιάζομαι με αυτοματισμούς, usb και άλλα ψιλοάχρηστα καλούδια, επειδή κυρίως ακούω κλασική ενώ έχω και ροκ/τζαζ, και το κυριότερο ότι έχω καλά συνοδά μηχανήματα, βρετανικό ενισχυτή και ηχεία B&W μεσαίας κατηγορίας, η επιλογή του RPM 1.3 Genie σε συνδυασμό με την τιμή του ήταν μια σίγουρη επιλογή για την οποία δεν μετάνοιωσα αν και μπορούσα να πάρω ακόμα καλύτερα αλλά τα φράγκα ήταν περιορισμένα τότε. Του έβαλα και καλύτερη κεφαλή κιόλας. Πιο πάνω που προτείνεται το Debut Carbon, ασφαλώς καλύτερο ακόμα και αυτό θα έπαιρνα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο που αφιέρωσες! Εννοείς το παρακάτω; http://www.skroutz.gr/s/7996099/Pro-Ject-Audio-Debut-Carbon-DC-with-Ortofon-2M-Red.html Τι παραπάνω έχει σε σχέση με το απλό debut carbon; Έχει καλύτερη κεφαλή/βελόνα, την Ortofon 2M Red. Αν τα έχεις δώστα, αλλιώς πάρε το πιο φτηνό και μπορείς να κάνεις μετά upgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 και εγω σε pro ject κατεληξα τελικα . essential 3 διοτι λογω και αγορας ενισχυτη ηχειων και phono δεν με επαιρνε για παραπανω τελικα ταιριαξαν ολα μαζι πολυ καλα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Εδώ φωτο του σεταπ μου Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Τί ηχεία είναι αυτά φίλε; Ενδιαφέρουσα αντίληψη στο σχεδιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Δε έχω ξαναδεί τέτοια. Λόγω διαμόρφωσης έχουν κάποια διαφορά ; Sent from my ONEPLUS+A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Δε έχω ξαναδεί τέτοια. Λόγω διαμόρφωσης έχουν κάποια διαφορά ; Sent from my ONEPLUS+A3000 using Tapatalk Προφανώς δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση σε ηχογραφήσεις με ακουστικά όργανα (σε αντιδιαστολή με τα ηλεκτρονικά) για να δίνουν μια άλλη αντίληψη στην στερεοφωνική εικόνα, κυρίως σε audiofile τζαζ και κλασική. Αναμένω να μας διευκρινιστεί τι μάρκα είναι, δεν φαίνεται καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Είναι τα πολυκατευθηντικα της Duevel (γερμανική εταιρία με 5 μοντέλα όλα πολυκατευθηντικα) Το συγκεκριμένο είναι το πιο οικονομικό και ειναι το planets http://www.duevel.com/home/loudspeaker.shtml Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εντάξει... κανόνισε τώρα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Έχω ένα Dual (δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο γιατί το έχω στην αποθήκη, αλλά νομίζω ότι είναι το 1219) με cartridge Shure V15 Mark IV ή V. Ξέρεις κανείς ποιος επισκευάζει τέτοια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Έχω ένα Dual (δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο γιατί το έχω στην αποθήκη, αλλά νομίζω ότι είναι το 1219) με cartridge Shure V15 Mark IV ή V. Ξέρεις κανείς ποιος επισκευάζει τέτοια; Άλα τις ο παππούς Dual. Το πικάπ σου είναι πολύ παλιό για να ξέρουμε την κατάστασή του και αν αξίζει το μάλλον αυξημένο κόστος επισκευής (μπορεί να παίξει από 100άρι και αν υπάρχουν ανταλλακτικά) ή και συντήρησης· και αν είναι σε καλή κατάσταση η κεφαλή και αλλάξεις τη βελόνα αν και μπορείς να βάλεις μια καινούρια κεφαλή σε λογικά πλαίσια, το ερώτημα είναι ο βραχίονας ποιες κεφαλές δέχεται σήμερα. Ρώτα αυτόν για να πάρεις μια ιδέα αν και μάλλον είναι ακριβός. Αν είναι όντως το 1219 μια ιδέα παίρνεις από εδώ κι εδώ. Προσθήκη: πάρε και μια ιδέα για το πως ανακατασκεύασε ένα Dual 1220. Edited March 26, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Άλα τις ο παππούς Dual. Το πικάπ σου είναι πολύ παλιό για να ξέρουμε την κατάστασή του και αν αξίζει το μάλλον αυξημένο κόστος επισκευής (μπορεί να παίξει από 100άρι και αν υπάρχουν ανταλλακτικά) ή και συντήρησης· και αν είναι σε καλή κατάσταση η κεφαλή και αλλάξεις τη βελόνα αν και μπορείς να βάλεις μια καινούρια κεφαλή σε λογικά πλαίσια, το ερώτημα είναι ο βραχίονας ποιες κεφαλές δέχεται σήμερα. Ρώτα αυτόν για να πάρεις μια ιδέα αν και μάλλον είναι ακριβός. Αν είναι όντως το 1219 μια ιδέα παίρνεις από εδώ κι εδώ. Προσθήκη: πάρε και μια ιδέα για το πως ανακατασκεύασε ένα Dual 1220. Το πρόβλημα είναι στα μηχανικά μέρη (μπράτσα), που κάτι έχει στραβώσει προφανώς και δεν κομπλάρουν καλά οι επιλογείς. Αλλιώς παίζει κανονικά. Επίσης κάτι τρέχει με τη γείωση, αλλά άμα ασχοληθώ το φτιάχνω και ο ίδιος. Κεφαλή και βελόνα άψογα, όπως και μοτέρ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το πρόβλημα είναι στα μηχανικά μέρη (μπράτσα), που κάτι έχει στραβώσει προφανώς και δεν κομπλάρουν καλά οι επιλογείς. Αλλιώς παίζει κανονικά. Επίσης κάτι τρέχει με τη γείωση, αλλά άμα ασχοληθώ το φτιάχνω και ο ίδιος. Κεφαλή και βελόνα άψογα, όπως και μοτέρ. Η γείωση ναι είναι εύκολο θέμα αν δεν έχει θέμα ο ενισχυτής. Τι εννοείς ακριβώς με τα "μπράτσα"; Οι επιλογείς που λες είναι οι στροφές; Επειδή ακριβώς είναι μηχανικά μέρη και αν υπάρχει πρόβλημα στο κάτω μέρος με το μηχανισμό, τότε μπορεί να χρειαστεί σέρβις γιατί είναι και θέμα ευθυγράμμισης και ζυγίσματος. Κι επίσης, οι επιλογείς συνήθως λειτουργούν με λαστιχάκια (δεν μπορώ να διακρίνω από τα σάιτ αν διαθέτουν τέτοια, ξέρω όμως από το 505 που είχα) οπότε πρέπει να βρεις τα κατάλληλα για αντικατάσταση. Πάντως πιστεύω αν είναι απλό το θέμα δεν θα σου κοστίσει ακριβά το σέρβις. Είναι δυσκολούτσικα μηχανήματα αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) Η γείωση ναι είναι εύκολο θέμα αν δεν έχει θέμα ο ενισχυτής. Τι εννοείς ακριβώς με τα "μπράτσα"; Οι επιλογείς που λες είναι οι στροφές; Επειδή ακριβώς είναι μηχανικά μέρη και αν υπάρχει πρόβλημα στο κάτω μέρος με το μηχανισμό, τότε μπορεί να χρειαστεί σέρβις γιατί είναι και θέμα ευθυγράμμισης και ζυγίσματος. Κι επίσης, οι επιλογείς συνήθως λειτουργούν με λαστιχάκια (δεν μπορώ να διακρίνω από τα σάιτ αν διαθέτουν τέτοια, ξέρω όμως από το 505 που είχα) οπότε πρέπει να βρεις τα κατάλληλα για αντικατάσταση. Πάντως πιστεύω αν είναι απλό το θέμα δεν θα σου κοστίσει ακριβά το σέρβις. Είναι δυσκολούτσικα μηχανήματα αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Ο επιλογέας για το κομπλάρισμα του πλατώ και των στροφών επίσης. Θέλουν αρκετή πίεση για να "κουμπώσουν" και αν θυμάμαι καλά έχει από κάτω κάτι μεταλικά μπράτσα, που μου φαίνεται ότι έχουν "πάρει" λίγο και γι αυτό το μηχανικό σύστημα χωλαίνει και δεν κουμπώνει. Τώρα είναι αποθηκευμένο εδώ και χρόνια και στα λέω από μνήμης και ίσως να μη στα περιγράφω καλά. Υ.Γ. Τώρα που κοιτάω φωτογραφίες στο ίντερνετ είναι το 1229. Edited March 26, 2017 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Σόρι για την καθυστέρηση Στράτο, τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις το 1229. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκω τις φωτογραφίες από το μηχανισμό του. Πχ εδώ και εδώ από συζήτηση σε φόρουμ. Όπως περιγράφεις τώρα το πρόβλημα, μοιάζει με φαινόμενο εφελκυσμού. Μην τρομάζεις, ευτυχώς διορθώνεται εύκολα και είναι σαν το τόξο που πρέπει να του βγάζεις τη χορδή όταν δεν το χρησιμοποιείς. Όπως καταλαβαίνεις αναφέρομαι στα ελατήρια που φαίνονται στις φωτό και πιθανολογώ ότι από τη μακροχρόνια αχρησία τους έχουν χάσει την ελαστικότητά τους. Ανταλλακτικά θες, φτηνά είναι, αλλά πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα σωστά οπότε αν το δώσεις σε μάστορα, να δει και τι καθαρισμό μπορεί να χρειαστούν τα μέρη του, ουσιαστικά μόνο τα εργατικά θα πληρώσεις. Πολύ ωραίο πικάπ και κρίμα είναι να μην το φτιάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 (edited) Πρόσφατα ανακάλυψα μέσω Facebook ένα παζάρι δίσκων βινυλίου - κι όχι μόνο - σε παλιατζίδικο στη Γλυφάδα, πάνω από την πλατεία Βεργωτή κοντά στο γκολφ, με πάρα πολύ καλές τιμές (1-5 ευρώ, 3 μ.ο.) και πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία, ξεκίνησε με 20.000 κομμάτια και θα φέρει κι άλλα από βδομάδα. Έχω πάει ήδη τρεις φορές και βρήκα καλά κομμάτια στο δικό μου είδος μουσικής που προτιμώ, κλασική, αλλά αν είχα περισσότερη οικονομική ευχέρεια θα επεκτεινόμουν και σε άλλα είδη. Φύγανε βέβαια αρκετά βινύλια αλλά σίγουρα θα βρείτε ακόμα πολλά διαμάντια όσοι είστε οι ψαγμένοι και ενημερωμένοι. Και κάνει το προσεχές σαββατοκύριακο εκπτωτικό παζάρι στο 1,5 ευρώ κάθε δίσκος. Η σελίδα στο Facebook. Το προσεχές παζάρι. Ο Γιώργος που έχει την ευθύνη του παζαριού είναι πολύ εξυπηρετικός και πολύ καλό παιδί. Σε ικανές ποσότητες ευνόητο ότι ρίχνει κι άλλο τις τιμές ο κυρ Παναγιώτης ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου. Με δέκα σχεδόν δίσκους κάθε φορά που πήγα, στρογγύλευε τις τιμές προς τα κάτω. ΥΓ. Το ποσοστό αστοχίας στους δικούς μου δίσκους που πήρα, είμαι και προσεκτικός γιατί θέλω να παίζουν οι δίσκοι κι όχι να τους έχω για "μόδα" και μπιμπελό και "πωλητής στο discogs" (τι απάτες βλέπω εκεί...), έφτασε στο 0%. Παίζουν όλοι άψογα σε συνδυασμό με το χειροκίνητο πλυντήριο δίσκων που τους περνάω αρκεί να έχετε μάτι κι εμπειρία να τους ξεχωρίζετε. Edited May 10, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts