kastorakos84 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Μου έδωσες μεγάλη ιδέα, σήμερα άλλαξα τζάμι σε ένα μαγαζί και, μάλιστα ήταν τζάμι με ένα υγρό που κολλάς από πάνω . Λες να είναι αυτό? και τι κάνω τώρα? Το πιθανότερο είναι να είναι από την κόλλα. Το καλό είναι ότι μπορείς να το καθαρίσεις. Θα πάρεις ένα φύλλο χαρτί Α4 θα το διπλώσεις και την γωνία που θα δημιουργηθεί θα τη περάσεις στη χαραμάδα μεταξύ πλήκτρου και σώματος της συσκευής. Σιγά σιγά θα το προχωράς και θα το κάνεις προς τα έξω. Έτσι θα καταφέρεις να το βγάλεις. Συνήθως αυτές οι κόλλες είναι συνήθως σε μορφή τζελ, οπότε με αρκετή υπομονή θα καταφέρεις να το βγάλεις. Είναι σφάλμα αυτού που σου το εγκατέστησε. Έπρεπε να καλύψει τα πλήκτρα και τις οπές της συσκευής όπως κι το ακουστικό στο πάνω μέρος. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Παιδιά καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες δεν δουλεύει το σωστά το Wi-fi του τηλεφώνου εννοώ ότι στο σπίτι που έχω πολύ γρήγορο ίντερνετ απενεργοποιηται συνέχεια μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Παιδιά καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες δεν δουλεύει το σωστά το Wi-fi του τηλεφώνου εννοώ ότι στο σπίτι που έχω πολύ γρήγορο ίντερνετ απενεργοποιηται συνέχεια μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; ευχαριστώ παιδιά Και εγώ το ίδιο πάθαινα μόλις απεγκαταστησα το adguard έστρωσε δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό αλλά αν έχεις κάποιου είδους vpn τσέκαρε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Και εγώ το ίδιο πάθαινα μόλις απεγκαταστησα το adguard έστρωσε δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό αλλά αν έχεις κάποιου είδους vpn τσέκαρε το. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση τι ειναι αυτο το adguard και το vpn ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis13kyv Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση τι ειναι αυτο το adguard και το vpn ?Κάνε και αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 (edited) Κατέβασα να δω το samsung free που θα αντικαταστήσει το samsung daily αυτή την πατάτα και ανοίγει κανονικά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που το βρήκες κι εκανες εγκατασταση? Edited February 4, 2021 by Bxtrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 που το βρήκες κι εκανες εγκατασταση? https://www.sammobile.com/apk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπέρα σας. Μήπως ξερετε καποιο πρόγραμμα, ωστε όταν βγαζω μία φωτογραφία να μπορω άμεσα να βάζω και το λογοτυπό μου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπέρα σας. Μήπως ξερετε καποιο πρόγραμμα, ωστε όταν βγαζω μία φωτογραφία να μπορω άμεσα να βάζω και το λογοτυπό μου.Τα έχω ψάξει όλα... Το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xnview.watermarkme Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Τα έχω ψάξει όλα... Το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xnview.watermarkme Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Καλησπέρα.Παιδιά πως ρυθμίζουμε για τα Δεδομένα; Τι ρυθμίσεις κάνουμε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Καλησπέρα.Παιδιά πως ρυθμίζουμε για τα Δεδομένα; Τι ρυθμίσεις κάνουμε;Τι εννοείς; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Τι εννοείς; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παταω Δεδομένα Κινητού και δε συνδεομαι... Εχω 500MB Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Παταω Δεδομένα Κινητού και δε συνδεομαι... Εχω 500MBΤι εταιρεία έχεις; Φαντάζομαι έχεις έστω λίγη κάρτα υπόλοιπο ε; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Τι εταιρεία έχεις; Φαντάζομαι έχεις έστω λίγη κάρτα υπόλοιπο ε; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Qcard εχω, της Wind. Ναι εχω υπόλοιπο αφου χθες εκανα ανανεωση και πηρα 500ΜΒ.Εδω και 2 μήνες που πηρα τη συσκευη δεν την ειχα βαλει για Δεδομενα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Qcard εχω, της Wind. Ναι εχω υπόλοιπο αφου χθες εκανα ανανεωση και πηρα 500ΜΒ.Εδω και 2 μήνες που πηρα τη συσκευη δεν την ειχα βαλει για Δεδομενα... για δες μήπως είναι κλειστά τα δεδομένα περιαγωγής.. κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις για περιαγωγή δες εδώ https://imgur.com/a/HlUqiUl η Q είναι σε περιαγωγή στην Wind Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 για δες μήπως είναι κλειστά τα δεδομένα περιαγωγής.. κάνε αναζήτηση στις ρυθμίσεις για περιαγωγή δες εδώ https://imgur.com/a/HlUqiUl η Q είναι σε περιαγωγή στην Wind Οχι το κοιταξα,ειναι ανοιχτο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Οχι το κοιταξα,ειναι ανοιχτο.Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε αυτά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε αυτά. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε ξερω τι συμβαίνει και δε μπορω να συνδεθω με τα δεδομενα....Τα εχω κανει και αυτα.:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Δε ξερω τι συμβαίνει και δε μπορω να συνδεθω με τα δεδομενα....Τα εχω κανει και αυτα.:mad: Σαν πρώτη κίνηση βάλε μια άλλη κάρτα sim (ισως από κάποιον άλλο στην οικογένειά σου) και κανε μια δοκιμή αν δουλέψουν που κανονικά πρέπει να δουλεψουν χωρίς καμία ρύθμιση. Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι βάλε την κάρτα και στη 2η εισαγωγή sim και βλέπεις και εκεί αν δουλέψει και προχωράς ανάλογα Φαντάζομαι ότι στις ρυθμίσεις - συνδέσεις - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - λειτουργία δικτύου έχεις επιλέξει 2g-3g-4g? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Σαν πρώτη κίνηση βάλε μια άλλη κάρτα sim (ισως από κάποιον άλλο στην οικογένειά σου) και κανε μια δοκιμή αν δουλέψουν που κανονικά πρέπει να δουλεψουν χωρίς καμία ρύθμιση. Αν δεν δουλέψει ούτε έτσι βάλε την κάρτα και στη 2η εισαγωγή sim και βλέπεις και εκεί αν δουλέψει και προχωράς ανάλογα Θα το κανω και αυτο, αυριο να δω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Θα το κανω και αυτο, αυριο να δω και θα ενημερωσω. Ευχαριστω. Συμπλήρωσα κάτι ακόμα στο παραπάνω μήνυμα μιυ... Δες και αυτό Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Συμπλήρωσα κάτι ακόμα στο παραπάνω μήνυμα μιυ... Δες και αυτό Λύθηκε το προβλημα φιλε μου. Ειχα γραψει και στο Qcard και ενα παληκάρι από κει μου είπε στον Τύπο APN:default,supl Αυτό έπρεπε να γραψω.Μολις το εκανα, κανονικα πλέον συνδεομαι. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Πολλές και σημαντικές αλλαγές έρχονται με το UI3.1 Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 που το βρήκες κι εκανες εγκατασταση? Από το apkmirror . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts