Jump to content

Samsung Galaxy Note 10 Plus

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι που μόλις πριν λίγο ανακάλυψα και μου άρεσε πάρα πολύ (δεν ξερω αν υπήρχε στο S10+) ειναι στην "Συλλογή" στο tab με τα "Albums" μπορείς πλεον να μεταφέρεις ενα album (κρατώντας το πατημένο) πανω απο ενα album και να δημιουργήσεις εναν "φάκελο" που θα περιέχει τα albums που θέλεις...

Δεν εχω βρει πως να κανω εξαγωγή ελληνικού κειμένου απο π.χ. μια φωτογραφία

Ωραιο κόλπο, Bixby vision

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι που μόλις πριν λίγο ανακάλυψα και μου άρεσε πάρα πολύ (δεν ξερω αν υπήρχε στο S10+) ειναι στην "Συλλογή" στο tab με τα "Albums" μπορείς πλεον να μεταφέρεις ενα album (κρατώντας το πατημένο) πανω απο ενα album και να δημιουργήσεις εναν "φάκελο" που θα περιέχει τα albums που θέλεις...

Δεν εχω βρει πως να κανω εξαγωγή ελληνικού κειμένου απο π.χ. μια φωτογραφία

Γίνεται και στο s10

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Samsung see you in Berlin - IFA 2019

https://i.imgur.com/9OWslDJ.jpg

...........

Έχουμε και λέμε: USB 4, WiFi 6, HDMI 2.1, 5G και exynos 980 πρώτο τρίμηνο του 2020?

https://techingreek.com/to-proto-mobile-chipset-tis-samsung-me-5g-ine-to-neo-exynos-980/

Edited by Guest74

Αν φερουν στην Ευρωπη το Α90 με τον 855,θα ειναι τραγικοι!Η ναυαρχιδα με exynos κ το mid range με snapdragon.

Αν είναι ποιοτικά ίδιο με την σειρά Α τότε ναι με ότι επεξεργαστή και να έρθει και πάλι midrange θα είναι...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ασφαλώς και θα το φέρουν έτσι.... μήπως το tablet S6 δεν φέρνει τον 855 και όχι τον exynos???

Να σημειώσω ότι για όσους δεν το πρόσεξαν ότι το S6 αν και φέρνει πενάκι, τα κουμπιά του δεν βρίσκονται στα αριστερά (όπως του Note 10/10+), αλλά κανονικά στα δεξιά!

Ό,τι θέλουν κάνουν....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είναι ποιοτικά ίδιο με την σειρά Α τότε ναι με ότι επεξεργαστή και να έρθει και πάλι midrange θα είναι...

Μπα δεν συμφωνώ μαζί σου, αν και θα το δω αύριο, διότι εδώ μιλάμε για τον 855 + camera + 5G σχηματίζοντας την εικόνα ότι τεχνολογικά δεν πρόσεξαν και πολύ το Note μας. Σαν να βιάστηκαν ή δεν ήθελαν για να δώσουν και σε άλλα κινητά τους...

Edited by Guest74

Νομίζω μετα το σημερινό update ειδα μια βελτίωση στην μπαταρία με 49% εχω 5.30 ωρες οθόνη

--------------

Διαπιστωνω κ γω οτι μετα το update βλεπω καλυτερη αναμονη και διορθωθηκε και το θεμα του ηχου που μαλλον μονο εγω ειχα.

Παντως εχοντας περασει απο s9+ & Note 9 με ευχαριστηση βλεπω ο Exynos 9825 ειναι πολυ γρηγοροτερος απο τους προηγουμενους και αν απενεργοποιηθουν τα animations το τηλεφωνο πυροβολαει..

Και ενα παλιο αλλα καλο tip για οσους θελουν ταχυτερα animations -δινουμε εντολες μεσω adb :

Στις επιλογες προγραμματιστων επιλεγουμε τη δευτερη σειρα (0.5) και μετα

adb shell

settings put global window_animation_scale 0.2

settings put global transition_animation_scale 0.2

settings put global animator_duration_scale 0.2

Η τιμη 0.2 ειναι σχετικη, βαζετε οτι θελετε κατω απο 0.5.

Edited by xenkato1
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Σήμερα το πρωί στις 7.00 ενεργοποίησα την συσκευή μετά απο πλήρη φόρτιση στο 100% και στις 19.00 το απόγευμα εκανα εναν έλεγχο στα στατιστικά της μπαταρίας και ειδα ότι έβλεπε την συσκευή σαν ενεργή 9 ώρες και 28 λεπτά (αντί για 12 ώρες που έπρεπε) Τι φάση παίζει....
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ποιο πληκτρολογιο ειναι καλο αντι της samsung?μηπως εχουμε και τονους μεχρι να το διορθωσουν

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Ποιο πληκτρολογιο ειναι καλο αντι της samsung?μηπως εχουμε και τονους μεχρι να το διορθωσουν
Αν θες της Samsung με τόνους κατέβασε το Samsung neural beta keyboard. Θα βρεις το apk από το Google. Εναλλακτικά θεωρώ ότι πιο κοντά στο Samsung είναι το swiftkey.

Note 10+

Αν θες της Samsung με τόνους κατέβασε το Samsung neural beta keyboard. Θα βρεις το apk από το Google. Εναλλακτικά θεωρώ ότι πιο κοντά στο Samsung είναι το swiftkey.

Note 10+

Gευχαριστω!

Μα καλα,φορτιζω στο 100% και με αργη φορτιση και σε 20 λεπτα εχει πεσει στο 99%?αν και αργοτερα πεφτει πιο αργα!ειναι το ψυχολογικο ομως!χαχαχα

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Στις επιλογες προγραμματιστων επιλεγουμε τη δευτερη σειρα (0.5) και μετα

adb shell

settings put global window_animation_scale 0.2

settings put global transition_animation_scale 0.2

settings put global animator_duration_scale 0.2

Η τιμη 0.2 ειναι σχετικη, βαζετε οτι θελετε κατω απο 0.5.

Ωραιο, δεν το ήξερα και το εψαχνα παλαιότερα. Σε νοτε 8 που το δοκίμασα δουλευει.

Ωραιο, δεν το ήξερα και το εψαχνα παλαιότερα. Σε νοτε 8 που το δοκίμασα δουλευει.

Δεν μπορω να το βρω...ακροβως που ειναι?παω εκει πουλες αλλα δεν.

Αν φερουν στην Ευρωπη το Α90 με τον 855,θα ειναι τραγικοι!Η ναυαρχιδα με exynos κ το mid range με snapdragon.

Τι εννοεις?

Εφοσον η sammy ειπε οτι θα προβει σε αλλαγες στο Hardware στις καινουργιες συσκευες που θα βγουν πιο ειναι το τραγικο?

Αλλωστε εχει δηλωσει εδω και καιρο οτι πρωτα θα ξεκινησει απο την σειρα Α και μετα στην S.

Επισης δεν εχει πει ποτε οτι οι exynos ειναι χειροτεροι απο τους snap .Οι λεπτομεριες που αναφερονται ως διαφορες στα φορουμ ειναι ναχαμε να λεγαμε.

Απο οτι ειδα σε κάποια βιντεο στο youtube το note 9 ειχα pro mode στη λήψη βιντεο και στο note 10 δεν υπάρχει??
www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr

Καλημέρα παιδιά... δεν βρίσκω την ένδειξη led(αυτή που ανάβει όταν έχουμε μήνυμα,,,μου ανάβει μόνο κατά την φόρτιση),,,την έχουν αφαιρέσει η έχω γεράσει????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά... δεν βρίσκω την ένδειξη led(αυτή που ανάβει όταν έχουμε μήνυμα,,,μου ανάβει μόνο κατά την φόρτιση),,,την έχουν αφαιρέσει η έχω γεράσει????

Δεν είναι και πολύ κατανοητό το μήνυμα σου.... Η συσκευή δεν έχει Led ειδοποιήσεων... Εσενα πάλι τι σου ανάβει οταν φορτιζεις? Ποια συσκευή έχεις? Μήπως εννοείς τις ενδείξεις στην always on display?

Δεν είναι και πολύ κατανοητό το μήνυμα σου.... Η συσκευή δεν έχει Led ειδοποιήσεων... Εσενα πάλι τι σου ανάβει οταν φορτιζεις? Ποια συσκευή έχεις? Μήπως εννοείς τις ενδείξεις στην always on display?

Καλημέρα φίλε μου δεν ανάβει τίποτα κατά την φόρτιση(έχεις δίκιο)...άρα δεν έχει led ειδοποιήσεων σε ευχαριστώ!!τελικά γέρασα:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα φίλε μου δεν ανάβει τίποτα κατά την φόρτιση(έχεις δίκιο)...άρα δεν έχει led ειδοποιήσεων σε ευχαριστώ!!τελικά γέρασα:lol::lol:

Έχει όμως ρυθμιζόμενο led ειδοποιήσεων περιμετρικά της οθόνης μέσα από του μενού των Edge ρυθμίσεων...;)

To note 10/10+ κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Δείτε πως στην 10/άδα του Antutu δεν υπάρχει κανένα κινητό με exynos τον Αύγουστο!

(όσοι είχαν το ευρωπαικό ( Ελλάδας) Note 9 θα είχαν καταλάβει ότι το κινητό ήταν υποδεέστερο του πάλαι ποτέ Snap 845 κ.ο.κ.)

Μάλιστα στην Αμερική που η Samsung δεν κάνει βλακείες (όπως σε μας εδώ που που μας ταίζει κουτόχορτο) ή εκεί όπου θέλει να εντυπωσιάσει, πουλάει τις συσκευές της μόνο με Snapdragon! Τα υπόλοιπα - μπορεί όποιος θέλει να τα δει εμπεριστατωμένα στο youtube, όπου σχεδόν όλοι ισχυρίζονται αυτό που λέω - είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Μην ξεχνάτε το τρικ που δίνει 12 ram (τυράκι) για να ξεχάσετε την ταχύτητα που δεν παίρνει κάποιος από τον exynos (φάκα).

(στο tablet της S6 κυκλοφορεί το ανώτατο μοντέλο της με snap 855 + 8 ram. Άραγε εδώ γιατί εδώ φτάνει η λιγότερη ram?)

Το ότι δεν έδωσε το Note 10+ με snap τον 855 plus είναι ένα άλλο μείον της ¨"λεγόμενης" (μιας και δεν φέρει αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα που υπήρχαν τότε στην αγορά) ναυαρχίδας, καθώς δεν έχει ούτε γρήγορη υποστήριξη (σε σύνολο μηνών κυκλοφορίας κάθε νέας συσκευής) του soft της! Πως θα πουλήσει του χρόνου τον Exynos 980....αν έδινε τώρα τον 855 plus! https://gr.gizchina.com/2019/09/05/antutu-top-10-ta-koryfaia-smartphones-gia-ton-aygoysto-toy-2019/

Τέλος, στην εν λόγω συσκευή (Note 10+) μετά από μια εβδομάδα χρήσης βρίσκω ότι....

Έχει κατασκευαστικές αστοχίες στην τοποθέτηση των κουμπιών της και στην τοποθέτηση μπαταρίας-οθόνης (μεγάλη δυσκολία αλλαγής), δεν είναι ένα γρήγορο κινητό (855plus) ούτε έχει γρήγορο σε υποστήριξη soft (Android Q), δεν φέρνει τεχνολογικές εξελίξεις που θα περίμενε κανείς από μια τέτοια ναυρχίδα (θα μπορούσε π.χ. να έχει 4κ οθόνη, καθώς πρωτοστατεί στις 8κ οθόνες tv) αντιθέτως έβγαλε πολλά καλούδια που ήταν χρήσιμα σε πολλούς, δεν έχει καλή κάμερα σε foto σε σχέση με άλλα πρώτα κινητά ενώ έχει την τεχνολογία να το κάνει (βλέπε Α90), κρέμασε οικονομικά τους αγοραστές της στο dayone! Τώρα αν το πενάκι είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλάζει το θέμα....και όλα θα σας φαίνονται ωραία!

Edited by Guest74

To note 10/10+ κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Δείτε πως στην 10/άδα του Antutu δεν υπάρχει κανένα κινητό με exynos τον Αύγουστο!

(όσοι είχαν το ευρωπαικό ( Ελλάδας) Note 9 θα είχαν καταλάβει ότι το κινητό ήταν υποδεέστερο του πάλαι ποτέ Snap 845 κ.ο.κ.)

Μάλιστα στην Αμερική που η Samsung δεν κάνει βλακείες (όπως σε μας εδώ που που μας ταίζει κουτόχορτο) ή εκεί όπου θέλει να εντυπωσιάσει, πουλάει τις συσκευές της μόνο με Snapdragon! Τα υπόλοιπα - μπορεί όποιος θέλει να τα δει εμπεριστατωμένα στο youtube, όπου σχεδόν όλοι ισχυρίζονται αυτό που λέω - είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε! Μην ξεχνάτε το τρικ που δίνει 12 ram (τυράκι) για να ξεχάσετε την ταχύτητα που δεν παίρνει κάποιος από τον exynos (φάκα).

(στο tablet της S6 κυκλοφορεί το ανώτατο μοντέλο της με snap 855 + 8 ram. Άραγε εδώ γιατί εδώ φτάνει η λιγότερη ram?)

Το ότι δεν έδωσε το Note 10+ με snap τον 855 plus είναι ένα άλλο μείον της ¨"λεγόμενης" (μιας και δεν φέρει αρκετά τεχνολογικά επιτεύγματα που υπήρχαν τότε στην αγορά) ναυαρχίδας, καθώς δεν έχει ούτε γρήγορη υποστήριξη (σε σύνολο μηνών κυκλοφορίας κάθε νέας συσκευής) του soft της! Πως θα πουλήσει του χρόνου τον Exynos 980....αν έδινε τώρα τον 855 plus!

https://gr.gizchina.com/2019/09/05/antutu-top-10-ta-koryfaia-smartphones-gia-ton-aygoysto-toy-2019/

Τέλος η γνώμη μου για την εν λόγω συσκευή (Note 10+) μετά από μια εβδομάδα χρήσης βρίσκω ότι....

Έχει κατασκευαστικές αστοχίες στην τοποθέτηση των κουμπιών της και στην τοποθέτηση μπαταρίας-οθόνης (μεγάλη δυσκολία αλλαγής), δεν είναι ένα γρήγορο κινητό (855plus) ούτε γρήγορο σε υποστήριξη soft (Android Q), δεν φέρνει τεχνολογικές εξελίξεις που περιμέναμε από μια τέτοια ναυρχίδα (θα μπορούσε π.χ. να έχει 4κ οθόνη, μιας και κυκλοφορεί 8κ οθόνες tv) αντιθέτως έβγαλε πολλά καλούδια που ήταν χρήσιμα σε πολλούς, δεν έχει καλή κάμερα σε foto σε σχέση με άλλα πρώτα κινητά, κρέμασε οικονομικά τους αγοραστές της στο dayone! Τώρα αν το πενάκι είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλάζει το θέμα....και όλα φαίνονται ωραία!

παντως εγω που εχω s10+ με snapdragon Και exynos μαζι, δεν ειδα καμια διαφορα ουτε σε αυτονομια, ουτε σε καμερες ουτε σε οθονη οπως ελεγαν οι επιστημονες του youtube και των φορουμ (χωρις καν να τα εχουν οι πιο πολλοι εδω). Ειδικα στο θεμα μπαταρια ανεβασα αρκετα screen shot που φαινεται οτι μιλαμε για τα ιδια πραγματα. δε νομιζω οτι τιθεται θεμα και εδω λοιπον που να ειναι αξιο λογου

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

παντως εγω που εχω s10+ με snapdragon Και exynos μαζι, δεν ειδα καμια διαφορα ουτε σε αυτονομια, ουτε σε καμερες ουτε σε οθονη οπως ελεγαν οι επιστημονες του youtube και των φορουμ (χωρις καν να τα εχουν οι πιο πολλοι εδω). Ειδικα στο θεμα μπαταρια ανεβασα αρκετα screen shot που φαινεται οτι μιλαμε για τα ιδια πραγματα. δε νομιζω οτι τιθεται θεμα και εδω λοιπον που να ειναι αξιο λογου
Εχει γίνει συγκριτικό με τον snap 855 και τον καινούργιο exynos 9825 που φοράει το note, καμία διαφορά σε αυτονομία και φυσικά σε ταχύτητα αφού ειναι μια η άλλη ο ένας περναει μπροστα σε single score και ο άλλος σε multi, σε real world καταστάσεις δεν υπάρχει διαφορά.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν τα είχες από την πρώτη μέρα και τα δύο τότε θα την έβλεπες την διαφορά κυρίως στην μπαταρία. Με τον καιρό και τα διάφορα update είναι αλήθεια ότι έφτασε δίπλα στον snap.

Η ουσία βέβαια είναι αυτό που λες ότι πλέον δεν βλέπεις καμία διαφορά.

Note 10+

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οπως εκατονταδες χρηστες ακομα και εδω στο φορουμ κανετε παραγγελιες εκτος Ελλαδας παιρνετε one plus , Pixel , κατι κινεζικα και πολλα αλλα ετσι μπορειτε να αποκτησετε και samsung με snapdragon η Samsung μοντελα που δεν προοριζονται για Ελλαδα τα οποια ειναι πολλα. Δεν χρειαζεται να γραφετε κατεβατα ολοκληρα για κατι το οποιο υπαρχει η δυνατοτητα να το αποκτησει ο καθενας. Οι διαμαρτυριες δεν εχουν κανενα νοημα Μην αισθανεστε παιδια ενος κατωτερου θεου.:p

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10 Plus