Jump to content

Βοήθεια για ονομασία εταιρίας

paularas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε και ο καιρός να ζητήσω και εγώ την βοήθεία από εσάς παίδες. Λοιπόν, μου έχουν αναθέσει την ονομασία μιας νέας εταιρίας και επειδή έχω στερέψει απο ιδέες θέλω την βοήθειά σας...

Πρόκειτε για εταιρία με ρούχα όπου επικεντρώνεται στα νεανικά/σπορ ρούχα ( κοινώς τρέντυ ) . Έτσι ψάχνω για ένα όνομα οπου θέλω να έχει τα εξής...:

- Να είναι τζηνάδικο

- Να είναι σχετικά μικρό ( έως 6 γράμματα για παράδειγμα και κανά 2 συλλαβές )

- Να είναι δυναμικό

- Να είναι νεανικό

- Ευάηχο ( κοινώς να ακούγεται ωραία )

- Και παιχνιδιάρικο ( ακόμη και αρχικά να είναι για παράδειγμα μπορεί να είναι παιχνιδιάρικα )

Δεν πειράζει βέβαια η λέξη να είναι είτε στα ελληνικά ειτε στα αγγλικά ( λατινικά δλδ ) . ( Βέβαια όλα αυτά για να ισχύουν συνήθως είναι στα αγγλικά ) .

Παιδιά ευχαριστώ εκ τον προτέρων και ελπιζώ να με βοηθήσετε όσο μπορείτε...

Για την τελική απόφαση βέβαια θα ενημερωθείτε κατευθείαν απο εμένα..

Και πάλι σας ευχαριστώ

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν λέω γιατί την τελευταία φορά που είπα σε ένα παρόμοιο θέμα την απάντηση Roberto Cavalli είδες τι έγινε :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι θα έλεγες για το "Top Shop"?

EDIT: Με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι υπάρχει τέτοιο μαγαζί στην Αθήνα, οπότε δεν ξέρω αν σου κάνει..... :confused:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εγω έχω μια απορία... σε πληρώνουν για να βρεις την ονομασία της εταιρίας ? Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να βρεις μόνος σου την ονομασία της εταιρίας ουτως ώστε να νιώθεις ότι τα καταφερες μόνος σου και να νιώθεις και τη ψυχική ικανοποίηση ότι είχες μια καλή ιδέα και στη τελική ότι σου αξίζουν αυτά τα χρήματα.

Αν πάλι δεν σε πληρώνουν για αυτό και είναι μια εξυπηρέτηση προς ένα φίλο, συγγενή κτλ το Trendy Store είναι πολύ ωραίο...

Tip : Εγω όταν έχω στερέψει απο ιδέες ακούω μουσική και πιάνω ένα χαρτί και ζωγραφίζω. Πίστεψε με, σε μένα τουλάχιστον πιάνει πάντα ;)

JEAN and Tonic Το ντύσιμο που σας τονώνει

Αχ εμένα μ'αρέσει.

Παιχνιδιάρικο , παραπέμπει στο γνωστό ποτό αλλά αντί του Τζιν ποτού είναι το τζιν παντελόνι

Εξυπνο , χαρούμενο , δροσερό καλοκαιρινό κεφάτο παιχνιδιάρικο πρωτότυπο και σου μένει

( τι μετριόφρων που είμαι )

Καμμιά διαφημιστική εταιρία θέλει υπάλληλο για το δημιουργικό ? το όνειρό μου ήταν αυτό κάποτε ( ένα από τα πολλά )

Εγω έχω μια απορία... σε πληρώνουν για να βρεις την ονομασία της εταιρίας ? Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να βρεις μόνος σου την ονομασία της εταιρίας ουτως ώστε να νιώθεις ότι τα καταφερες μόνος σου και να νιώθεις και τη ψυχική ικανοποίηση ότι είχες μια καλή ιδέα και στη τελική ότι σου αξίζουν αυτά τα χρήματα.

Το πολυ-πολυ αν βρεις εσυ το ονομα της εταιριας να τα παρετε μισα-μισα και αφηστε τις ενοχες. :p

Το πολυ-πολυ αν βρεις εσυ το ονομα της εταιριας να τα παρετε μισα-μισα και αφηστε τις ενοχες. :p

εεε τότε τι καθόμαστε, ας βρούμε ένα όνομα... :lol:

JEAN and Tonic Το ντύσιμο που σας τονώνει

woudouli αν απο το δικο σου βγαλουμε το ''and'' (ο φιλος ειπε οτι θελει οσο το δυνατον μικροτερο ονομα) νομιζω πως ειναι τελειο. :up: JEAN TONIC.χεχε :p

Xm... eginan merikes pareksigiseis kai gi auto as katharisw ligo ta nera ( soz gia ta agglika alla den exw ellinika se auto to pc pou kathomai twra ) .

Katarxin prokeite gia etairia kai oxi gia magazi opws eipa stin arxi. Ara to sinthetiko "shop" den pisteuw ( pisteuw panta ) na kolaei... Psaxnw gia onomata opws gia paradeigma einai ta diesel , energy , levis ktl ktl ktl....

Oso gia ton filo pou rwtise ean me plirwnoun gia na brw to onoma , oxi den me plirwnoun gia ton aploustero logo to oti einai kata kapoio tropo dikia mou/mas epixeirisi... Ektos ean thewreis to oti ean pareis ta lefta sou apo tin aristeri tsepi kai ta baleis stin deksia einai esodo... :p ( no offence panta just kidding ) .

Auta en oligis gia twra paides.... Thanks pantws gia to feedback pou blepw ews twra...

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

etsi proothoume tous neous sta narkwtika :lol:

egw tha proteinw rave, bazoozo, tops off(?), adrenaline, evostyle, eurostyle, freestyle, yourstyle (to gam*sa :p )

I don't live in Greece, Greece lives in me...

nai siga mh to kanoume kai petrelaio :lol: oxi kalo akougete alla fenete oti to skeftike me vasi to diesel

na pw kai merika akoma: congas(baraki sti lesvo), mhxanh(baraki sti lesvo :p ),str8, zipper, remix, athens(yiati oxi?), the beat, the flash, morphosis :blink:

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Gia auto pou koroideuate sxetika me to diesel kai ta sinonima tou iparxei elliniki etairia me tzin opou legetai oil... (lol dld ) ... Ara min to koroideuetai epeidi oi ellines ta exoun idi skeftei auta... Thanks gia to feedback.... keep on ppl

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

x-rated

ή

alert

μικρά, εύηχα και πιασάρικα στη νεολαία...

μερικά ακόμη:

banana

freestyler

mystery

myself

αυτά προς το παρόν :p

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

Oso gia ton filo pou rwtise ean me plirwnoun gia na brw to onoma , oxi den me plirwnoun gia ton aploustero logo to oti einai kata kapoio tropo dikia mou/mas epixeirisi... .

Συγνώμμη θα το πω κιας φανώ κακός

Γιατί δεν πληρώνετε μια διαφημιστική να σας βρει όνομα με δειγματοληπτικό έλεγχο κτλπ ?

Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια εταιρία που ψάχνει το όνομά της από την κάθε βλακειούλα που θα πει ο καθένας μας ?

Οι συγκεκριμένες εταιρίες κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους , ρωτάνε κόσμο , προτείνουν , ξανακάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους μέχρι και για το τι σηματάκι είναι πιο αρεστό

Αν προσπαθείς τσαμπέ να χτίσεις εταιρία .......... είναι μεγάλο ρίσκο

Επίσης όποιος έχει ιδέες μπορεί γενικά να τις κατοχυρώνει στο εμπορικό επιμελητήριο μιας και οι ιδέες κοστίζουν.

Εγώ πχ που ασχολούμαι με μουσική θα μπορούσα να έρθω εδώ και να σας πω

Παιδιά δώστε μου στίχους σας να τους χρησιμοποιήσω σαν δικούς μου

Κάπως έτσι είναι.

Ακούγομαι στριμμένος ? δεν είμαι καθόλου ίσα ίσα

( Εύηχο είπατε ? γκούχου γκούχου ) lol