kotetsi Δημοσιεύτηκε July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2005 Ο τίτλος του θέματος νομίζω ότι είναι σαφής. Έχω αρκετά μιξαρισμένα CD και θέλω να τα ριπάρω έτσι ώστε το Mp3 που θα βγει να είναι ένα και να περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια του CD μιξαρισμένα. Τι software προτείνετε γι' αυτήν τη δουλειά? Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Ο τίτλος του θέματος νομίζω ότι είναι σαφής. Έχω αρκετά μιξαρισμένα CD και θέλω να τα ριπάρω έτσι ώστε το Mp3 που θα βγει να είναι ένα και να περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια του CD μιξαρισμένα. Τι software προτείνετε γι' αυτήν τη δουλειά? Ένα καλό πρόγραμμα είναι το (Nero Express) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 αν θέλεις να καθορίσεις εσύ το fade in & out ή να κάνεις κι άλλες προσθέσεις ή αφαιρέσεις, ένα καλό πρόγραμμα είναι το παλιό cool edit pro. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tatos Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Ο τίτλος του θέματος νομίζω ότι είναι σαφής. Έχω αρκετά μιξαρισμένα CD και θέλω να τα ριπάρω έτσι ώστε το Mp3 που θα βγει να είναι ένα και να περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια του CD μιξαρισμένα. Τι software προτείνετε γι' αυτήν τη δουλειά? an thes psakse na bris to "sony sound forge 8" kani ta PANTA!(se oti afora to thema mousiki) kai to siggekrimeno exi kai epilogi idika gia ayto pou thes esi!! Παράθεση ...OMERTA... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Δεν χρειάζεται πρόγραμμα που να κάνει audio editing για να κάνεις rip ένα cd... Υπάρχουν freeware utilities, όπως το EAC που αν βάλεις και τον lame μπορεί να σου βγάζει κατευθείαν mp3. Ίσως ενιαίο αρχείο mp3 να βγάζει και το cdex αλλά δεν θυμάμαι τις ρυθμίσεις γιατί έχω πολύ καιρό να το χρησιμοποιήσω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Ένα πολύ απλό ,εύκολο και freeware πρόγραμμα για αυτό που ζητάς είναι το WavePad της NCH. Μπορείς να το βρείς εδώ. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείς να μιξάρεις,να βάλεις εφέ,fade in/out , κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Με το CDRWin. Το εξαγάγεις ως μονοκόματο track. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Με το CDRWin. Το εξαγάγεις ως μονοκόματο track. Just what I needed! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας. :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts