GaleaNatur Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε το εσωτερικο της οθονης? λογικα digitizer και touch. εξωτερικα δεν εχει παθει τιποτα αλλα μετα απο πτωση αναβοσβηνει απο μεσα και δεν ανταποκρινεται το touch . απο κινα εχω βρει αλλα ειναι στα 40+ ευρω και φοβαμαι το μπλεξιμο με τελωνειο Αν εχει κανενας με καμια καμενη μητρικη αγοραζω την οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Πάρε άλλο και πουλά το για ανταλλακτικά μήπως το πάρει κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Πάρε άλλο και πουλά το για ανταλλακτικά μήπως το πάρει κανένας το ειχε συγγενικο προσωπο και την ιδια ωρα αγορασε αλλο γιατι δεν μπορουσε λογω δουλειας να μεινει χωρις κινητο. και τωρα ψαχνομαι μηπως μπορει να φτιαξει το a3 μιας και εξωτερικα ειναι αψογο και ειναι κριμα να το αφησει στο συρταρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 το ειχε συγγενικο προσωπο και την ιδια ωρα αγορασε αλλο γιατι δεν μπορουσε λογω δουλειας να μεινει χωρις κινητο. και τωρα ψαχνομαι μηπως μπορει να φτιαξει το a3 μιας και εξωτερικα ειναι αψογο και ειναι κριμα να το αφησει στο συρταρι Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεις για αλλαγη μονο του digitizer και αν ειναι αυτο κ δεν το παρεις τσαμπα. παντως με 40 ευρώ μονο κατι lcd screens εβρισκα εγω, και οχι amoled. κ στης κοπελας μου ηταν τελειο εξωτερικα, χωρις καμια γρατζουνια κ αναβοσβηνε η οθονη το οποιο σταματουσε οταν εκλεινες το always on display. αλλα αν το κοιταξεις υπο γωνια με κλειστη την οθονη, στο πανω μερος φαινοταν ενα πολυ μικρο εσωτερικο ραγισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να ασχοληθεις για αλλαγη μονο του digitizer και αν ειναι αυτο κ δεν το παρεις τσαμπα. παντως με 40 ευρώ μονο κατι lcd screens εβρισκα εγω, και οχι amoled. κ στης κοπελας μου ηταν τελειο εξωτερικα, χωρις καμια γρατζουνια κ αναβοσβηνε η οθονη το οποιο σταματουσε οταν εκλεινες το always on display. αλλα αν το κοιταξεις υπο γωνια με κλειστη την οθονη, στο πανω μερος φαινοταν ενα πολυ μικρο εσωτερικο ραγισμα. ναι δεν το διευκρίνισα για LCD μιλουσα οτι βρηκα, που μαλιστα δεν εχουν δαχτυλικο αποτυπωμα, αλλα μου ειναι αδιαφορο γιατι ετσι και αλλιως ηταν απενεργοποιημενο. οι γνησιες amoled με δαχτυλικο πανε 90+ που σιγουρα δεν αξιζει, για κινητο που αγοραστηκε απο κινα στα 140ε περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 ναι δεν το διευκρίνισα για LCD μιλουσα οτι βρηκα, που μαλιστα δεν εχουν δαχτυλικο αποτυπωμα, αλλα μου ειναι αδιαφορο γιατι ετσι και αλλιως ηταν απενεργοποιημενο. οι γνησιες amoled με δαχτυλικο πανε 90+ που σιγουρα δεν αξιζει, για κινητο που αγοραστηκε απο κινα στα 140ε περιπου Να ξερεις οτι εκτος απο το δαχτυλικο, δεν θα δουλευει ουτε ο proximity sensor, οποτε οταν μιλας θα μενει μονιμα ανοιχτη η οθονη. τραγικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Βγήκε ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Security???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ναι security Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Το πέρασα για να δούμε πως πάει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Ρε παιδιά και εγώ μπήκα να ρωτήσω για το security update δεν αργεί; Είμαι με global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Αυτό που βγήκε σήμερα είναι για EU rom, σε global νομίζω δεν βγήκε ακόμα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 Πείτε για τη 10αρα τπτ τόσο τέλεια είναι και δε γκρίνιαζεται επί κορονοιου μας ζαλισατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2020 έκανα hard reset επανήλθε το ρολόι παραμένει το πρόβλημα ότι σε πολύ χαμηλό φωτισμό η αυτόματη φωτεινότητα πέφτει στο μηδέν και δεν μαθαίνεται με τίποτα! για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. ρε παιδιά πριν όταν άλλαζα μεταξύ δόνησης, αθόρυβο ΔΕΝ δονειτο σε κάθε αλλαγή τώρα το κάνει! πως σταματάει μη χεσω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 https://forum.xda-developers.com/mi-a3/development/miui-miui-11-mi-a3-t4016457/ Miui 12 με Android 10 για το κινητό μας Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 όταν πατάτε το volume up η down και βγαίνει η κάθετη μπάρα να αλλάξεις ρυθμίσεις ήχου πατώντας το εικονίδιο το καμπανάκι για να πας σε δόνηση η αθόρυβο δονείται; πριν το hard reset δεν δονειτο. τώρα στην αλλαγή ΠΡΟΣ δόνηση η αθόρυβο δονείται. στην επιστροφή στο καμπανάκι το κανονικό οκ δεν δονείται. σε εσάς με την 10 άρα έτσι είναι; για πείτε μην κάνω 2ο hard reset και τώρα τελείωσα το στήσιμο!!! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 πάω τώρα να βάλω ήχο στην εφαρμογή Google calendar και κρασαρει αυτό! τι διάολο πάλι hard reset να κάνω; έλεος! σε εσάς το κάνει; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 όταν πατάτε το volume up η down και βγαίνει η κάθετη μπάρα να αλλάξεις ρυθμίσεις ήχου πατώντας το εικονίδιο το καμπανάκι για να πας σε δόνηση η αθόρυβο δονείται; πριν το hard reset δεν δονειτο. τώρα στην αλλαγή ΠΡΟΣ δόνηση η αθόρυβο δονείται. στην επιστροφή στο καμπανάκι το κανονικό οκ δεν δονείται. σε εσάς με την 10 άρα έτσι είναι; για πείτε μην κάνω 2ο hard reset και τώρα τελείωσα το στήσιμο!!! Sent from my Mi A3 using Tapatalk και στο α2 λαιτ έτσι κάνει όπως το γράφεις. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 είσαι με 10 άρα; αυτό με το εικονίδιο της αλλαγής μεταξύ κανονικού ήχου, δόνησης και αθόρυβου στο κάνει; που λέω παραπάνω Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Έκανα reset χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Έκανα reset χτεςβάλε και ένα screenshot από την καμπύλη της κατανάλωσης Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 βάλε και ένα screenshot από την καμπύλη της κατανάλωσης Sent from my Mi A3 using Tapatalk Το έβαλα για φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2020 Εδώ δείχνει ότι το φορτισες.... Οκ μετά είδα ότι το είπες. ;) Στάλθηκε από το OnePlus 7pro χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 Εμ.... Μην κραξετε (αμεσως) :lol: Η εφαρμογή boomerang σας δουλεύει ? Εμένα ενώ τραβάει το κλιπακι δεν το αποθηκεύει και κολλάει εκεί . Σχετικά με αυτό μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2020 τελικά με την 10αρα μπορείτε να βάλετε δικό σας ήχο; γιατί εμένα ακόμα και μετά από 2 hard reset όταν πάω να ανοίξω την επιλογή να επιλέξω ήχο κρασαρει. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts