qsis Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Κάτι έγραφαν τα παιδιά στο θέμα της wind ότι μπορείς να δεις τέτοια νούμερα και με μια μπάντα. Στο upload νομίζω πως σίγουρα δεν κάνει CA. Δεν πιστεύω δηλαδή πως θα έκανε CA μόνο στη wind και δεν κάνει στους άλλους δύο. Edit : https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8023252 Sent from my Galaxy S10e 150αρια έχω πιάσει πολλές φορές Γλυφάδα επί της Μεταξά και στο κάστρο της Κυπαρισσίας για κάποιο λόγο.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 (edited) Δεν είναι απίθανο, αν είσαι κοντά στην κεραία. Κι εγώ από το 2015 με συσκευή που είχε modem cat 4(max 150mbps) είχα δει έως 146. Edit: να διευκρινίσω ότι η ταχύτητα δεν είναι το ζητούμενο μονάχα όταν έχεις πραγματικά 4G+. Συνδυάζοντας μπάντες, μπορεί να έχεις καλύτερη σύνδεση εκεί που έχει πολύ κόσμο και με μια μπάντα μονάχα θα "κλατάρει". Για παράδειγμα αν είσαι στο γήπεδο με χιλιάδες κόσμο, μπορεί με συσκευή που έχει απλό 4G να μην μπορείς ούτε μια φωτογραφία να στείλεις ενώ με 4G+ να επικοινωνείς απροβλημάτιστα. Sent from my Galaxy S10e Edited May 19, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 (edited) Δεν είναι απίθανο, αν είσαι κοντά στην κεραία. Κι εγώ από το 2015 με συσκευή που είχε modem cat 4(max 150mbps) είχα δει έως 146. Edit: να διευκρινίσω ότι η ταχύτητα δεν είναι το ζητούμενο μονάχα όταν έχεις πραγματικά 4G+. Συνδυάζοντας μπάντες, μπορεί να έχεις καλύτερη σύνδεση εκεί που έχει πολύ κόσμο και με μια μπάντα μονάχα θα "κλατάρει". Για παράδειγμα αν είσαι στο γήπεδο με χιλιάδες κόσμο, μπορεί με συσκευή που έχει απλό 4G να μην μπορείς ούτε μια φωτογραφία να στείλεις ενώ με 4G+ να επικοινωνείς απροβλημάτιστα. Sent from my Galaxy S10e Ναι αυτό το έχω πάθει σε συγκεκριμένα νησιά καλοκαίρια Πχ όταν έμπαινα στη χώρα της Νάξου ή στην πόλη της Λευκάδας 15αυγουστο δεν είχα καμία δυνατότητα για ίντερνετ Αν έφευγα μακριά από αυτά τα σημεία είχα μια χαρά Επίσης μπορεί χαμηλά στη Γλυφάδα να έχω πολύ καλές ταχύτητες σπίτι μου δεν πιάνω ούτε 20αρια και υπάρχει ένα σημείο στην περιοχή που κόβεται πάντα το σήμα (μου πέφτουν σχεδόν πάντα κλήσεις όταν περνάω) Από την άλλη σε κάποια επαρχιακά σημεία έχω πολύ καλό ίντερνετ Και βασικά δεν με πολυνοιαζει η εξωφρενική ταχύτητα, άλλωστε με τα αστεία πακέτα που έχουμε δεν μπορώ να καταναλώσω πολύ ίντερνετ, θέλω απλά να είναι απροβληματιστο Επίσης κάποιες φορές αν μου το επιτρέπει το δίκτυο θέλω να παίζω και κάνα παιχνίδι online από το switch μου και το κινητό δίνει ως wifi hotspot Αυτό παράδοξως κάποιες φορές έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά, πχ σε Ιωάννινα , Μεσσηνία, αχαΐα που το έχω δοκιμάσει Φυσικά δεν έχει σχέση η απόκριση με το Ethernet, αλλά δεδομένης της κατάστασης και ότι θες να παίξεις online σαν τρελός να πάρεις τη δόση σου, δεν είναι άσχημα Edited May 19, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 αποφάσισα να δοκιμάσω το always on display ώστε να βλέπω τι σόι ειδοποιήσεις έχω , γιατί με το led μόνο δε μου αρκεί (θα βοηθούσε αν άλλαζε χρώματα βέβαια.. ) θα δω πώς πάει από κατανάλωση αν είναι να το κρατήσω Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 7:30+ ώρες οθόνης και περίπου μία ώρα κλήσεων σε 1,5 μέρα μετά τη φόρτιση. Νομίζω ότι είναι μια χαρά η κατανάλωση. Και τελικά, μπορεί να έλεγα ότι είναι μια χαρά το 9 στο τηλέφωνο αυτό και δεν καιγόμουν για την 10, αλλά αφού τη δοκίμασα βλέπω ότι είναι τέλεια, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Αυτό το sot δεν είναι αντιπροσωπευτικό υπολόγισε περίπου 6.30 με 7 ώρες, για νορμάλ αποφόρτιση. Η 10αρα είναι λίγο χειρότερη από την 9 , σε miui που δοκίμασα χτυπούσε 9-10 ώρες. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Συγγνώμη, αλλά ίσα ίσα το αντίθετο. Δεν έγινε προσπάθεια να γράψω το maximum οθόνης. Αν η αποφόρτιση γινόταν σε 24 αντί για 37 ώρες, σαφώς και θα είχα μεγαλύτερο sot. Και μιλάμε για όλα ανοιχτά με 2 κάρτες sim, αρκετή ώρα έξω με mobile data, και κανένα 3ωρο μουσική με Bluetooth. Είμαι σίγουρος πως χειρότερα από την 9 ΔΕΝ είναι. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ναι αλλά όταν το πας 3% λογικό είναι να έχει καλό sot, αν όμως είναι να θέλω σε 6 μήνες καινούργια μπαταρία τι να το κάνω; Κάτω από 15-20% δεν το αφήνω ποτέ να πάει, μέχρι 19% σε Android 9 είχα πάνω από 8 ώρες και σε miui πάνω από 9. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Δεν το πήγα επίτηδες στο 3%, έτυχε, και δεν το κάνω κάθε μέρα. Υποννοεις ότι τα 10ωρα που γράφεις με miui είναι με τη μπαταρία να φτάνει στο 20-30%; Συγνώμη αλλά δεν το πιστεύω. Προσωπικά δεν μπαίνω σαν στη διαδικασία της σύγκρισης με miui. Είναι γνωστό πως το τελευταίο είναι φοβερά aggressive στην διαχείριση ενέργειας. Είναι αυτονόητο πως αν ήθελα να "πειράξω" το τηλέφωνο για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερο, αυτό γινόταν και στην στοκ rom. Ωστόσο δεν με ενδιαφέρει καν κάτι τέτοιο, μιας και η συσκευή βγάζει την ημέρα υπεράνετα χωρίς να ζοριστεί και με καμιά υποχώρηση χάριν της αυτονομίας. Επίσης, αν κυνηγάμε τα ρεκόρ, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε 8-9 ώρες ή και παραπάνω, αλλά το θεωρώ ανούσιο. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι η χρήση του καθενός πόσο του βγάζει και πόσο έβγαζε με την παλιά έκδοση. Και λέω ότι μου βγάζει τουλάχιστον όσο και με την 9, αν όχι καλύτερα. Sent from my Mi A3 Edited May 20, 2020 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Για τέτοια νούμερα μιλάμε σε miui , βέβαια είναι αυτό που λες ότι το miui έχει επιθετική διαχείριση στην ραμ και τα κλείνει όλα. Εγώ με την 10 άρα ευχαριστημένος είμα , μέρα παρά μέρα φορτίζω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πάντως ρε παιδιά miui σε one συσκευή όσο βλαμμένη υποστήριξη κι αν έχει το βρίσκω ιεροσυλία.. ο σκοπός αυτός ήταν να αποφύγουμε αυτό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ακριβώς αυτό. Ακόμα και εμφανισιακά δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά η λογική λέει πως δεν μπορεί να είναι πιο ελαφρύ αφού είναι κάτι που τρέχει επιπλέον πάνω στο android. Ίσως είμαι προκατειλημμένος γιατί μου αρέσει πολύ το καθαρό android, αλλά λίγες φορές που έχω πιάσει xiaomi στα χέρια μου, μου έσπαγε τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Καλώς ή κακός με το miui γίνεται σοβαρό τηλέφωνο, το stock Android είναι πααααρα πολύ φτωχό αδικείται η συσκευή, το λάθος το δικό μου ήταν ότι πήρα stock Android, ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν, όταν έχεις καλομάθει με miui δύσκολα πας αλλού. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Κι εγώ ήμουν οπαδός των stock Android, γι'αυτό επέλεξα το Α3. Μέγα λάθος, μιας και δεν αρκεί μόνο η smooth αίσθηση (κάτι στο οποίο δεν υπολείπεται η MIUI). Ένα smartphone για να είναι smartphone, δεν αρκεί να έχει τα βασικά και άλλες 150 έξτρα εφαρμογές για να κάνει άλλες 10 δουλειές. Χωρια που μερικές λειτουργίες δεν μπορούν να λειτουργήσουν σε stock Android (π.χ. καταγραφή κλήσης). Η άποψη του καθενός φυσικά είναι σωστή (για τον ίδιο), οπότε από τη στιγμή που για πρώτη φορά δοκίμασα MIUI βρήκα ότι αυτή κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός smartphone κι ενός απλού τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Καλώς ή κακός με το miui γίνεται σοβαρό τηλέφωνο, το stock Android είναι πααααρα πολύ φτωχό αδικείται η συσκευή, το λάθος το δικό μου ήταν ότι πήρα stock Android, ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν, όταν έχεις καλομάθει με miui δύσκολα πας αλλού. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το σκέτο android είναι ιδέα, κατάλοιπο αν θες από μια εποχή που είχε τεράστια διαφορά σε επιδόσεις από τα skinned με το ένα σωρό bloatware Πλέον οκ ίσως είναι και κάπως περιττό, από την άλλη για εμάς τα ορφανά των nexus (που δεν θέλουμε να τα σκάσουμε για pixel) νομίζω ότι ο ενθουσιασμός παραμένει Απλά μιλάμε για κινεζοϋποστηριξη από τα λιντλ οκ.. να πω την αλήθεια έχω αρχίσει να ψήνομαι να πάρω καμιά πιο σοβαρή συσκευή και να αφήσω το one με τρώει δηλαδή τώρα να χτυπήσω ένα lg g8 που το βλέπω στα 350 να έχω και κάνα σοβαρό soc και να έχω και μετά από χρόνια ξανά ανάλυση 1440p γιατί αυτό το 720 που είχα να το συναντήσω από το 2012 δεν μου κάθεται καλά.. αλήθεια η συσκευή μας πόσο πιάνει μεταχειρισμένη τώρα; Edited May 20, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το miui έχει ωριμάσει καμία σχέση με πριν 5 χρόνια που το θυμάμαι, Όταν λες σοβαρή συσκευή για πια μιλάς; γιατί εγώ με 200-250€ μπάτζετ η xiaomi παίζει μπάλα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το miui έχει ωριμάσει καμία σχέση με πριν 5 χρόνια που το θυμάμαι, Όταν λες σοβαρή συσκευή για πια μιλάς; γιατί εγώ με 200-250€ μπάτζετ η xiaomi παίζει μπάλα. ναι σε κάτω από 300 είναι γενικά μονόδρομος η xiaomi όπως γράφω επάνω σκεφτόμουν g8 να δώσω κάτι παραπάνω ( 350 ) αλλά να έχω snap 855 και σοβαρή οθόνη Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 ναι σε κάτω από 300 είναι γενικά μονόδρομος η xiaomi όπως γράφω επάνω σκεφτόμουν g8 να δώσω κάτι παραπάνω ( 350 ) αλλά να έχω snap 855 και σοβαρή οθόνη δεν το ξέρω το g8 δεν είχα ποτέ lg θα χάσεις πάρα πολλή σε μπαταρία θα κερδίσεις αλλού. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) δεν το ξέρω το g8 δεν είχα ποτέ lg θα χάσεις πάρα πολλή σε μπαταρία θα κερδίσεις αλλού. πάντα κάτι χάνεις, αν δε σκάσεις το χιλιάρικο να πάρεις κάνα καινούριο oneplus (αλλά θα χάσεις το χιλιάρικο) σχεδόν πάντα θα έχεις κάνει κάποιου είδους συμβιβασμό εγώ με τα mi aX ήμουν και είμαι διατεθειμένος για αρκετούς συμβιβασμούς και ειδικά στο πρώτο έδειξα αρκετή κατανόηση μιας και ήταν η πρώτη προσπάθεια (πχ όσο είχα το α1 είχα ξεχάσει ότι έχω κινητό με κάμερα.. ενώ στο g3 που είχα πριν χθες κοιτούσα ότι έχω κρατήσει πάνω από 2 χιλιάδες φωτό στο α1 έφαγα άμεσο downngrade ακόμα και με gcam) αλλά στο α3 παρότι βλέπω κάποιες αρκετές βελτιώσεις (και ναι πάλι τραβάω φωτογραφίες!! ) βλέπω και πισωγυρίσματα ειδικά στο θέμα της υποστήριξης κατάφεραν να γίνουν χειρότεροι οκ τίμια η τιμή, αλλά εφόσον μπορώ να ανέβω μέχρι ένα διαχειρίσιμο επίπεδο γιατί να ανέχομαι τη σκοτεινή οθόνη και τη χαμηλή ανάλυση, το αργό ξεκλείδωμα , το μέτριο soc κτλ κτλ εφόσον στο μονάδικό σου μεγάλο selling point και για αυτό για το οποίο σε αγόρασα τα πας κάτω του μετρίου; θα δω.. βέβαια τώρα μέχρι να βγει η 11 θα είναι αρκετά ομαλή και απροβλημάτιστη η κατάσταση με το α3 και αν θες απλά να κάνεις τη δουλειά σου είναι παραπάνω από καλό εκεί που θα με χαλάει ο,τι και να γίνει μιας και "καταναλώνω" μπόλικο κείμενο είναι στη χαμηλή ανάλυση ΥΓ ψιλοδράμα τελικά η κατάσταση με always on display είμαι στο 83% με soc 42 λεπτά.. μάλλον πρέπει να το κλείσω γιατί ίσως δεν θα βγει η μέρα Edited May 20, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Να δώσω χιλιάρικο και να χάσω μπαταρία, ακουστικά, sd , radio, με τίποτα φίλε ούτε για αστείο. Χίλιες φορές μέχρι 250€ και να έχω ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Να δώσω χιλιάρικο και να χάσω μπαταρία, ακουστικά, sd , radio, με τίποτα φίλε ούτε για αστείο. Χίλιες φορές μέχρι 250€ και να έχω ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλά για μένα που είμαι πολύ retro μέχρι και οι υπέρυθρες θα μου λείψουν, γιατί όντως τις χρησιμοποιώ αρκετά ένα άλλο πάντως που μου λείπει από τα φθηνά χιαομι είναι το nfc το είχα τόσα χρόνια και δεν το έκανα τίποτα και τώρα που έφτασε η ώρα μου λείπει τεσπά.. ψήνομαι πάντως να γυρίσω στους αγαπημένους μου κορέατες (που ελπίζω να μην έχουν ακόμα την αναξιoπιστία του g4 ) Edited May 20, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Να δώσω χιλιάρικο και να χάσω μπαταρία, ακουστικά, sd , radio, με τίποτα φίλε ούτε για αστείο. Χίλιες φορές μέχρι 250€ και να έχω ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα, το μέλλον είναι wireless... \s :rolleyes: Το "καλύτερο" είναι να δώσεις 1000, να χάσεις αυτά που αναφέρεις και να έχεις χειρότερες επιδόσεις κι από mtk... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Έχω τολμήσει να πάρω ακουστικά ασύρματα και τα πέταξα δεν με βόλεψε το φορτίσε ξεφορτισε δεν αλλάζω προς το παρόν το παρόν το καλώδιο, όλα είναι θέμα τι θέλει ο καθένας και πως βολεύεται, αλλά προτιμώ ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο και όταν θέλω πχ να ακούσω το ραδιόφωνο μου χωρίς να έχω data να μπορώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έσκασε τώρα bug fixes όσοι πιστοί προσέλθετε EU rom Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 έκανε κάμποση ώρα να περαστεί αν και μικρή αναβάθμιση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Πρώτη ευχάριστη αλλαγή επανήλθαν τα εικονίδια και η κάμερα στα 32s Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts