patrickdrd Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 μια που εγραφε "alert reminder" ή υπενθυμιση ειδοποιησης, καπως ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σε redmi note 8 του γιου μου και σε μενα δεν ήρθε σε huawei της συζύγου ήρθε! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να παιζει ρολο και η εκδοση αν είναι EU η GLOBAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σε εμενα με ενεργοποιημενα ολα δεν ηρθε ποτε mi a3. Προφανως το συστημα δεν δουλευει και πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως το vowifi επηρεάζει... Το δικό μου ήταν απενεργοποιημένο (μόλις είχα αναβαθμίσει την BlissRom και δεν είχα προλάβει να ενεργοποιήσω το vowifi) της γυναίκας μου ήταν ενεργοποιημένο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σε μένα με eu έκδοση ήρθε κανονικά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Σε εμενα με ενεργοποιημενα ολα δεν ηρθε ποτε mi a3. Προφανως το συστημα δεν δουλευει και πολυ καλα. μ αρεσει που ειπαν οτι σε ενα 90% πηγε και σε ενα 10% δεν πηγε, εγω απο οσους εχω μιλησει θα ελεγα πως αναποδο ειναι το νουμερο, το 10% το πηρε δηλαδη και οι υπολοιποι οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 μ αρεσει που ειπαν οτι σε ενα 90% πηγε και σε ενα 10% δεν πηγε, εγω απο οσους εχω μιλησει θα ελεγα πως αναποδο ειναι το νουμερο, το 10% το πηρε δηλαδη και οι υπολοιποι οχι Αυτο ειναι σιγουρο. Ουτε σε εμνα ηρθε ουτε στην γυναικα μου που εχει redmi 6. Ντρεποντε απλα να πουνε οτι ειναι αχρηστοι. Το 112 ειναι δεκαετιες και ακομα δεν μπορουν να λειτουργησουν την υπηρεσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 και απ οτι βλεπω δεν ειναι ελληνικη υπηρεσια, αλλα διεθνης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 και απ οτι βλεπω δεν ειναι ελληνικη υπηρεσια, αλλα διεθνης... Παντα διεθνης ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Aκόμα με το μήνυμα alert ασχολείστε; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Παντα διεθνης ηταν. ναι, αλλα δεν παιζει σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 σε εσάς όταν βάλετε το WiFi Hotspot στο 5ghz σας βγάζει error? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Εμένα δε το ανοίγει καν δε μαφηνει να το ενεργοποίησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Τώρα που το τσέκαρα ούτε εμένα δουλεύει στα 5 ghz δεν ανοίγει καθόλου. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 στην 10 λέτε να το έφτιαξαν; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 σε εσάς όταν βάλετε το WiFi Hotspot στο 5ghz σας βγάζει error? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Λέτε αυτό που λέει σημείο πρόσβασης WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 στην 10 λέτε να το έφτιαξαν; Sent from my Mi A3 using TapatalkΌχι δε δουλεύει ούτε στη 10. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Παίδες υπάρχει φθηνή λύση/ανταλλακτικό για αντικατάσταση οθόνης; Έπεσε το κινητό της κοπέλας μου κ κατά 99% έχει χαλάσει... Θα δοκιμάσω αυριο να το ανοίξω μπας κ έχει φύγει καμία φύσα με την πτώση αλλά δύσκολα τα πράγματα... Έχει κάθετες γραμμές η οθόνη κ ώρες ώρες νεκρώνει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Παίδες υπάρχει φθηνή λύση/ανταλλακτικό για αντικατάσταση οθόνης; Έπεσε το κινητό της κοπέλας μου κ κατά 99% έχει χαλάσει... Θα δοκιμάσω αυριο να το ανοίξω μπας κ έχει φύγει καμία φύσα με την πτώση αλλά δύσκολα τα πράγματα... Έχει κάθετες γραμμές η οθόνη κ ώρες ώρες νεκρώνει τελείως. Φιλε μου δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολειθεις. Το ανταλακτικο (οθονη) εχει απο 100 ευρο και πανω. Αν βαλεις μεταφορικα τελωνειο ισως περασεις και την αξια ενος καινουργιου. Μια συσκευη καινουργια εχει 150 περιπου. Ακομα και να την αλλαξεις δεν θα ειναι καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Φιλε μου δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχολειθεις. Το ανταλακτικο (οθονη) εχει απο 100 ευρο και πανω. Αν βαλεις μεταφορικα τελωνειο ισως περασεις και την αξια ενος καινουργιου. Μια συσκευη καινουργια εχει 150 περιπου. Ακομα και να την αλλαξεις δεν θα ειναι καινουργιο. περιπου 180 θελεις να πεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 περιπου 180 θελεις να πεις? Δεν εχω παρακωλουθησει τελευταια που παιζει αλλα και ετσι να ειναι η διαφορα ειναι μικρη αν υπολογισουμε ολα τα εξοδα.η διαφορα αντε να ειναι 20-30 ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Ωραία η amoled αλλά αυτά είναι τα κακά της Αν σπάσει και είναι φτηνό το κινητό το πετάς Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Tempered glass παιδιά 1,2 είτε 10 ευρώ αξίζει να βάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 παιδες η οθονη δεν ραγησε πουθενα. εσωτερικα εγινε το "κοκομπλοκο κ μαυρισε/εμφανισε γραμμες. απο το ταρακουλο της πτωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts