Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Το συγκεκριμενο έχει περάσει από τα χέρια μου Camera άσχετος τι λει στα χαρτιά δεν λει και πολλά ειδικά τα βράδυ (ούτε καν σε manual) Αυτονομία μου φανικε πολύ μικρή αν και το ειχα δύο μέρες (περρισωτερα κινιτα που έχω/είχα έβγαζαν sot 4 με 4.30 ώρες (100% φως 24/24 με 4g 24/24 μόνο τοποθεσία wifi ανοιχτά 24/24 και δύο συσκευές bluetooth μονημα (θεορειτε πολύ καλή αυτονομία για την χρήση που κάνω) Το συγκεκριμένο έβγαλε ούτε 3 ώρες (2.30 την μια μέρα 2.35 την δεύτερη) Είχε σχετικά κακό σήμα (εκεί που είχα 4 από 5 γραμμές με iphone xs και mate 20 pro με αυτό 2 γραμμές Όσο για update δεν σημαίνει κάτι το Android one (βλέπε xiaomi mi series κάθε update και προβλήματα (θα μου πεις άλλο xiaomi άλλο lenovo αλλά και πάλι) Ολα αυτα συνοψιζονται σε μια λεξη => exynos :p Βλεπεις για παραδειγμα τα κινητα της samsung τι διαφορες εχουν αμερικανικη και ευρωπαικη εκδοση (snapdragon και exynos αντιστοιχα) και ειναι αλλες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος προτιμά να δώσει 300€ να πάρει το poco χωρίς εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας, ενώ στα ίδια χρήματα βρίσκει το Honor view 20 που είναι φετινή ναυαρχίδα, έχει αντικειμενικά κορυφαία κάμερα, τρέχει Android 9 out of the box και έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος προτιμά να δώσει 300€ να πάρει το poco χωρίς εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας, ενώ στα ίδια χρήματα βρίσκει το Honor view 20 που είναι φετινή ναυαρχίδα, έχει αντικειμενικά κορυφαία κάμερα, τρέχει Android 9 out of the box και έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιλογή μου, προφανώς και το συζητάμε γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Το Pocophone έχει 299€ στο επίσημο Mi Store. Το Honor View 20 από την άλλη, ετοιμοπαράδοτο από κατάστημα που μπορώ να πληρώσω με τον τρόπο που εγώ θέλω, ξεκινάει λίγο πάνω από τα 370€. Επίσης, εσάς δεν σας απασχολούν καθόλου όλα αυτά που συμβαίνουν με την Huawei; Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι αναπτύσσει δικό της λειτουργικό εμένα σαν καταναλωτή μου δημιουργεί μια ανασφάλεια για την μελλοντική υποστήριξη των τωρινών της (με Android) συσκευών. Εάν είναι υπερβολικές ή αβάσιμες οι ανησυχίες μου είμαι ανοιχτός στο να με ενημερώσετε και να αλλάξω γνώμη. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που κάποιος προτιμά να δώσει 300€ να πάρει το poco χωρίς εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας, ενώ στα ίδια χρήματα βρίσκει το Honor view 20 που είναι φετινή ναυαρχίδα, έχει αντικειμενικά κορυφαία κάμερα, τρέχει Android 9 out of the box και έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας.Καθαρά ψιχολογικους από την στιγμή που στα χαρτιά φαίνεται Hugh end συσκευή χρήστης νιώθει ότι έκανε σουοερ ντουπερ έξυπνη αγορά, και νιώθει καλά με τον εαυτό του με αυτό. Αυτό είναι ένα κόλπο που εφαρμόζουν εταιρίες για να μπουν δηναμηκα στην αγορά η να προωθήσουν κάποιες υπηρεσίες κλπ. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Καθαρά ψιχολογικους από την στιγμή που στα χαρτιά φαίνεται Hugh end συσκευή χρήστης νιώθει ότι έκανε σουοερ ντουπερ έξυπνη αγορά, και νιώθει καλά με τον εαυτό του με αυτό. Αυτό είναι ένα κόλπο που εφαρμόζουν εταιρίες για να μπουν δηναμηκα στην αγορά η να προωθήσουν κάποιες υπηρεσίες κλπ. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική βέβαια Λίγο πολύ οι περισσότερες αγορες ψυχολογικες ειναι. Αλλιως μια χαρα βολευεσαι 1-2 ετων ναυρχιδα ;) Το καταλαβαίνεις και απο τις γκρίνιες για τα updates (πχ ποτε θα παρω android 10000 λες και θα καταλάβουν ιδιαίτερη διαφορά από 9999). Edited August 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Όλοι έχετε δίκιο, αλλά και γω από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε τα χρήματα μου να πιάσουν τόπο για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον, όπως έκανα και με το Mate 8 που αγόρασα πριν 2,5 χρόνια περίπου και το οποίο δεν με "κρέμασε" ποτέ. Άριστη επικοινωνία, GPS, WiFi, πλήρες για τα δικά μου δεδομένα, κάτι αντίστοιχο ψάχνω πάλι, παράλογο; Δεν αγοράζω πια συχνά συσκευές και δεν βασίζονται οι επιλογές μου στην μόδα της εποχής, απλά χρειάζομαι μια αξιόπιστη συσκευή που να με βγάλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Βασικά σημασία έχει τι σου ταιριάζει καλύτερα. Ας πούμε εμένα δεν μου αρέσει η επεξεργασία της huawei στις φωτογραφίες και οπότε είναι no go για μένα. Σε άλλους όμως αρέσουν και είναι must. Ή μπορεί να προτιμάς stock android από miui ή eui. Ή να έχεις προτιμηση σε οθόνη έναντι ήχου. Ή να σε νοιάζει το βίντεο. Οπότε στο τέλος της ημέρας εσύ ξέρεις τι θα σου ταιριάξει καλύτερα. Οπότε δεν υπάρχει αντικειμενικά καλή επιλογή αλλά αντικειμενικά καταλληλότερη για σένα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Όλοι έχετε δίκιο, αλλά και γω από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε τα χρήματα μου να πιάσουν τόπο για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον, όπως έκανα και με το Mate 8 που αγόρασα πριν 2,5 χρόνια περίπου και το οποίο δεν με "κρέμασε" ποτέ. Άριστη επικοινωνία, GPS, WiFi, πλήρες για τα δικά μου δεδομένα, κάτι αντίστοιχο ψάχνω πάλι, παράλογο; Δεν αγοράζω πια συχνά συσκευές και δεν βασίζονται οι επιλογές μου στην μόδα της εποχής, απλά χρειάζομαι μια αξιόπιστη συσκευή που να με βγάλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε χτυπά το pocophone για μένα. Έχουμε 3 στη παρέα. Κι οι τρεις είμαστε απαιτητικοί χρήστες. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα. Στα λεφτά της είναι τούμπανο η συσκευή! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Όλοι έχετε δίκιο, αλλά και γω από την πλευρά μου προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε τα χρήματα μου να πιάσουν τόπο για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον, όπως έκανα και με το Mate 8 που αγόρασα πριν 2,5 χρόνια περίπου και το οποίο δεν με "κρέμασε" ποτέ. Άριστη επικοινωνία, GPS, WiFi, πλήρες για τα δικά μου δεδομένα, κάτι αντίστοιχο ψάχνω πάλι, παράλογο; Δεν αγοράζω πια συχνά συσκευές και δεν βασίζονται οι επιλογές μου στην μόδα της εποχής, απλά χρειάζομαι μια αξιόπιστη συσκευή που να με βγάλει ασπροπρόσωπο για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk mate 8 ήταν ναυαρχίδα και ναυαρχίδα με @@ μην την συγκρίνεις σαν αντοχή κλπ με poco πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 mate 8 ήταν ναυαρχίδα και ναυαρχίδα με @@ μην την συγκρίνεις σαν αντοχή κλπ με poco πχ Και με ποιά σημερινή συσκευή να την συγκρίνω; Υπάρχει "ζωή" μετά το Mate 8; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 υπαρχει , απλα θα πρεπει να βαλεις το χερι στη τσεπη οπως τοτε που πηρες το mate 8. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 υπαρχει , απλα θα πρεπει να βαλεις το χερι στη τσεπη οπως τοτε που πηρες το mate 8. Όταν αγόρασα το Mate 8 φίλε μου έδωσα σχεδόν τα χρήματα που κοστίζει σήμερα το Pocophone... Προσφορά της Wind βλέπεις για ναυαρχίδα προηγούμενου έτους. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 (edited) Και με ποιά σημερινή συσκευή να την συγκρίνω; Υπάρχει "ζωή" μετά το Mate 8; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάρα πολλές mate 20 pro , p30 pro s10 plus Honor View 20 Samsung Galaxy Note 9 Edited August 11, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 παρα πολλες mate 20 pro , p30 pro s10 plus Honor View 20 Samsung Galaxy Note 9 Από αυτές τις όντως καταπληκτικές συσκευές, μόνο το Honor View 20 είναι στα χρήματα που θέλω να δαπανήσω, συγκριτικά με το Huawei Mate 20 το απλό όχι το Pro τί λέτε ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Από αυτές τις όντως καταπληκτικές συσκευές, μόνο το Honor View 20 είναι στα χρήματα που θέλω να δαπανήσω, συγκριτικά με το Huawei Mate 20 το απλό όχι το Pro τί λέτε ; σχετικα με απλο ειναι καλο το honor σχετικα με pro δεν πλισιαζει ουτε καν κοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Από αυτές τις όντως καταπληκτικές συσκευές, μόνο το Honor View 20 είναι στα χρήματα που θέλω να δαπανήσω, συγκριτικά με το Huawei Mate 20 το απλό όχι το Pro τί λέτε ; Το mate εγω λεω , μου αρεσει οπτικα πιο πολυ και θεωρω θα εχει καλυτερη υποστηριξη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Έχω καταλήξει στα παρακάτω, για πείτε την τεκμηριωμένη άποψή σας: 1) Huawei Mate 20 (4/128) 2) Xiaomi Mi 9 (6/64) 3) Honor View 20 (6/128) Η σειρά είναι με βάσει την τιμή που θα μου κοστίσει τελικά στην Ελλάδα, από το ακριβότερο στο φθηνότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts