Jump to content

Σκέψη για μια παράδοξη ανακοίνωση σε γυναίκα


karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως λες σε μια κοπελα, οτι θα προτιμουσα να κανω σχεση μαζι σου, αλλα ομως δεν πρεπει να αφεθει για πολυ καιρο, γιατι μου την πεφτουν διαφορες και υπαρχει 'κινδυνος' να ξεκινησει κατι αλλο, και να μην κανουμε ποτε μαζι κατι;;;;

 

Πιστευω στις 'αβίαστες' καταστάσεις. Αν ειναι να γινει κατι, λογικα θα γινει, οταν πρεπει να γινει.

Ωστοσο, καμια φορα, αν τα αφησεις και ολα στην τυχη τους, δεν ειναι παντα και οτι καλυτερο.

Εν προκειμενω, κοπελα η οποια πληρει ολες τις 'προϋποθεσεις' για μια καλη/σοβαρη σχεση, φαινεται να ειναι σε μια διαφορα φασης με μενα, παρα την αμοιβαια μεγαλη συμπαθεια.

Χωρις να εχει ειπωθει κατι συγκεκριμενο, ξερω οτι ειναι απολυτα επικεντρωμενη σε μια επαγγελματικη της προσπαθεια, διχως να μενει χρονος/διαθεση για να ξεκινησει σχεση, τωρα.

Ομως, υπαρχει τρομερη χημεια μεταξυ μας, περναμε φανταστικα οταν βγαινουμε εξω, και ολα δειχνουν οτι σε long run/term, ολα θα πανε καλα.

Στο μεταξυ ομως, βλεπω διαφορες που με 'πλευριζουν', και η εν λογω, ακομη ειναι σε μια αποσταση.

Ξερω, για τους πιο πολλους δεν τιθεται καν ο προβληματισμος μου.

'Shoot em up' και οτι κατσει. Δεν θα πω εγω οτι ειναι και λαθος.

Απλα εχω κολησει με την εν λογω.

Και ξερω, οτι μαλλον αν γινει κατι με καποια αλλη, αργα ή γρηγορα μαλλον θα διαλυθει, ενω μαζι της υπαρχουν σοβαρα εχεγγυα για σταθεροτητα και μελλον. Ομως, δεν φαινεται ετοιμη για αμεση σχεση, στο προσεχες διαστημα.

 

Θα υπηρχε ποτε περιπτωση να της πειτε την φραση με την οποια ξεκινησα το θεμα;

Ή θα το χειριζοσασταν καπως διαφορετικα;

Link to comment
Share on other sites

Οτι χειρότερο,

Δεν ξέρω την ψυχολογία της ή το επίπεδο μόρφωσης της, αλλά μια σοβαρή κοπέλα,απλά θα χαμογελούσε σαρδόνια, θα σηκωνόταν και θα έφευγε διότι αυτό δείχνει οτι δεν υπολογίζεις την μέχρι στιγμής χημεία και βάζεις ένα ουλτιμάτουμ που έτσι όπως το θέτεις, η πλειοψηφία των γυναικών απλά θα απέρριπτε.

 

Δεν ξέρω τι θέλεις να κάνεις ή να της πείς περαιτέρω, ένα ξέρω ότι εάν είναι να πείς αυτό, καλύτερα να μην πείς τίποτα....

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς φίλε μου οφείλεις να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θες. Γράφεις ότι στην πέφτουν διάφορες κι υπάρχει κίνδυνος (???) να ξεκινήσει κάτι άλλο και να μην κάνετε κάτι ποτέ μαζί. Εσύ τι ακριβώς επιθυμείς σε αυτή τη φάση της ζωής σου; Αν επιθυμείς "σοβαρή" σχέση, τότε θα επιλέξεις μία από αυτές που στην πέφτουν μονάχα αν πληροί τα κριτήρια που εσύ θέτεις για την σύντροφο σου, οπότε αν τα πληροί μια χαρά κανένας κίνδυνος. Αν πάλι καμία δεν τα πληροί, τότε δεν θα ξεκινήσεις "σοβαρή" σχέση εκτός κι αν είσαι "απελπισμένος" (το χειρότερο σενάριο). Άρα, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει, από καμία που στην πέφτει, ο μόνος κίνδυνος είναι το να μην έχεις καθαρό μυαλό και ξεκάθαρα θέλω.

Το ότι βγαίνεις με μια κοπέλα και περνάτε καλά δεν σημαίνει ότι η κοπέλα σε θέλει για σταθερό σύντροφο (με δεδομένο ότι το "περνάμε καλά" περιλαμβάνει σεξ), ασχέτως με το αν θέλει ή όχι "σοβαρή" σχέση αυτή τη περίοδο. Αν τώρα το "περνάμε καλά" δεν περιλαμβάνει σεξ, το πιο πιθανό είναι να μην σε βλέπει καν ερωτικά. Οπότε, δες το ένα βήμα τη φορά.

Αν δεν έχετε συνευρεθεί ερωτικά, επεδίωξε το για να δεις αν την ελκύεις ερωτικά ή σε βλέπει μονάχα φιλικά. Αν έχετε συνευρεθεί και υπάρχει χημεία στο κρεβάτι και στη ζωή, επεδίωξε να την βλέπεις πιο συχνά και σε δραστηριότητες που μοιράζεται ένα ζευγάρι (πχ κάλεσε την σπίτι να μαγειρέψετε και να δείτε μία ταινία, κανονίστε μία απόδραση για ΣΚ). Με ηρεμία και δίνοντας χρόνο, παρατήρησε πως αντιδρά στις διάφορες καταστάσεις (πχ μετά το σεξ θέλει να κοιμηθείτε μαζί ή προτιμά να μένει μόνη της) και θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλει.

Κανένας ώριμος ενήλικας δεν θα δεχθεί τελεσίγραφα. Ιδίως αν πεις αυτό που έγραψες στην αρχή του μηνύματος σου, συγγνώμη που το λέω ωμά αλλά θα γίνεις περίγελος. Φαντάσου μια κοπέλα να έρχεται να σου λέει "Αν δεν κάνουμε κάτι σοβαρό άμεσα, υπάρχει κίνδυνος να κάνω κάτι με κάποιον από αυτούς που μου την πέφτουν και να μην κάνουμε ποτέ κάτι μαζί". Στην καλύτερη η "αξία" της στα μάτια σου θα μηδενιστεί και αν μηδενιστεί η "αξία", εκμηδενίζεται και η έλξη.

Η συμβουλή μου είναι να μην σκέφτεσαι υπερβολικά και να μην τοποθετείς τα πάντα σε κουτάκια. Ιδίως τις ανθρώπινες σχέσεις. Να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου κι έπειτα απέναντι στους άλλους. Να ξέρεις τι πραγματικά θες και όχι τι σε κάνουν οι φόβοι και οι ανασφάλειες σου νομίζεις ότι θες. Κι όσα λιγότερα λες, τόσο το καλύτερο για όλους και πρωτίστως για σένα.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

 

Το τι θελω εγω, ειναι ξεκαθαρο: μια σοβαρη-στέρεη σχέση.

Το ότι δίνω προβάδισμα στην εν λόγω κοπέλα, παλι αποτελει προσωπικη μου προτιμηση-στοχευση, χωρις να μπορω ομως να πω ακριβως, αν κι εκεινη θελει να το δει ετσι.

 

Προφανως και δεν θελω να χαλασει η οποια προοπτικη μπορει να υπαρχει μαζι της.

Γι'αυτο αλλωστε βγηκα να ζητησω κι εδω γνωμες, γιατι πολλα μυαλα σκεφτονται καλυτερα απο ενα.

 

Νομιζω βεβαια, οτι παρεξηγηθηκαν τα οσα ειπα.

Ειμαι ανθρωπος πολυ χαμηλων τονων, οποτε εγω δεν μιλησα με στυλ οτι με 'αερα' θα παω να πω οτι μου την πεφτουν.

Μακρια απο εμενα τετοια στυλάκια.

 

Ειναι φορες ομως, που πριν παρεις αποφασεις, ισως ηταν καλυτερο καποιοι που δεν γνωριζουν την ακριβη σου κατασταση, να ξερουν κατι παραπανω για σενα.

Για να σας δωσω να καταλαβετε, οσο μπορω, με ποιο πνευμα εγραψα τα ανωτερα, θα φερω ενα παραδειγμα οσο πιο κοντινο γινεται.

Πειτε λοιπον οτι ετοιμαζομαι να αγορασω ενα αμαξι, με οτι οικονομιες εχω. Επειδη λοιπον δεν εχω αρκετα χρηματα, μπορει να παρω ενα πολυ μικρο-που δεν θα καλυπτει τις αναγκες μου σε λιγα χρονια, είτε να παρω δάνειο, ειτε να παω σε μεταχειρισμενο κλπ.

Αν ομως σε μια οικογενειακη κουβεντα, το θεσω ομορφα κι απλα στους γονεις μου, και πω οτι εγω εχω τοσα, επειδη αμαξι δεν αγοραζεις καθε μερα, μηπως μπορειτε να συνδραμετε με καποια χρηματα, τοτε ισως να εκανα αλλη επιλογη. Αν δεν πω τιποτε σε γονεις, και με δουν μονομιας με αμαξι που καταφανως δεν με καλυπτει αλλα αγοραστηκε επειδη δεν γινονταν διαφορετικα(πιεση-αναγκες), τοτε θα ερθουν πιθανως και θα μου πουν 'καλα βρε παιδι, δεν μας ελεγες οτι ετοιμαζεσαι να κανεις μια σημαντικη αγορα, δεν αγοραζεις αμαξι καθε μερα, θα μπορουσαμε να σε βοηθησουμε να παρεις κατι καλυτερο, πιο αξιοπιστο, να σε καλυπτει πληρεστερα'.

Καπως ετσι.

 

Εγω πχ ειμαι σε φαση που ψαχνω συντροφο. Η εν λογω κοπελα, παροτι νομιζω εχει καταλαβει τις προθεσεις μου, παροτι δεν εχω μιλησει εντελως ανοιχτα,

ισως νομιζει εσφαλμενα οτι είτε μπορω να περιμενω εσαει αν θα το δει αυτη αλλιως, είτε οτι εγω δεν εχω αλλες επιλογες, οποτε σου λεει, με παιρνει να δω εγω πχ τα επαγγελματικα μου, κι αμα τα στρωσω, βλεπω αν θελω να προχωρησω μαζι του.

Ομως, εμενα με τον ενα ή αλλο τροπο, γυναικες ερχονται καθε λιγο στην πορεια της ζωης μου, εννοω ως διαθεσιμες wannabe γνωριμιες για σχεση.

Ναι, το τι αξιζει και τι οχι, ειναι υποκειμενικο.

Και θα πει και καποιος, οτι ισως κακως το θετω το θεμα, γιατι μιλαμε για 'ευχαριστο προβλημα' (σαν να λεμε, εχω λεφτα, και δεν ξερω πως να τα ξοδεψω-ενα πραγμα).

Αλλα οπως ειπα και πιο πανω, για τους δικους μου λογους, θεωρω οτι η εν λογω κοπελα, εχει για μενα ενα προβαδισμα ως επιλογη.

Και να πω ακομη, οτι γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που 'αλλαζω ανθρωπους σαν τα πουκαμισα', δηλαδη δεν ειμαι της λογικης 'κανε κατι τωρα με μια διαθεσιμη, και αμα η εν λογω δωσει σινιαλα, την παρατας αυτη και πας για την εν λογω'. Δεν μου ταιριαζει. Ουτε ομως μπορω να ειμαι σε φαση single, γιατι ισως η εν λογω κοπελα θεωρει οτι 'εχει χρονο αναφορικα με εμενα', ή δεν θελει κατι αμεσα. Αν οντως δεν θελει κατι, με γεια της με χαρα της. Απλα να μην εχει συννεφακια οτι δεν εχω επιλογες, γιατι καλως ή κακως, αυτο δεν ισχυει, και πιθανολογω οτι ισως περνα κατι τετοιο απο το μυαλο της, γιατι πριν λιγα χρονια ειχα περασει δυσκολες καταστασεις, αλλα τωρα ομως (δοξα τω Θεω!), ειμαι σε τρελα ανοδικη πορεια! :)

 

Κι εδω ερχεται ο προβληματισμος, τι ειναι καλυτερο να κανω απο εδω και περα.

Ελπιζω με τις παραπανω επεξηγησεις, να καταλαβατε καλυτερα το πνευμα με το οποιο μιλησα.

Edited by karib
Link to comment
Share on other sites

Αφού έχει καταλάβει τις προθέσεις σου, προσπάθησε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να μπορέσεις να κάνεις κίνηση. Οταν δεις γόνιμο έδαφος, με την έννοια ότι έχεις καταλάβει και σου δώσει κάποιο σημάδι ότι και αυτή ίσως ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω, κάνε την κίνησή σου. Χωρίς να σε απασχολει αν επαγγελματικά είναι πνιγμένη αυτή την περίοδο κλπ. Όλα μπορούν να συνδυαστούν και βλέπεις πως θα προχωράει σε περίπτωση που ξεκινήσετε κάτι.

Δεδομένων των παραπάνω, μέχρι να συμβεί κάτι με την κοπέλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να έχεις κλειστές τις πόρτες για άλλες γνωριμίες.

 

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend
Link to comment
Share on other sites

αν είναι ετσι τότε είναι ακόμη ποιο απλά τα πράγματα κανε την κίνηση μήλα της αν δεν πας αλλού και δεν χαλάς την ψυχολογία σου
Link to comment
Share on other sites

Φιλαράκι πιστεύω οτι το κορίτσι κατά μεγάλο ποσοστό είναι δικό σου ! :rolleyes:

Ας είναι απασχολημένη με εργασία, ίσα-ίσα το ξεκίνημα μιας σχέσης θα την απογειώσει... γίνε τζεντλεμαν, να είσαι ευγενικός, κάνε της εκπλήξεις και πολιόρκησέ την !

Link to comment
Share on other sites

αν είναι ετσι τότε είναι ακόμη ποιο απλά τα πράγματα κανε την κίνηση μήλα της αν δεν πας αλλού και δεν χαλάς την ψυχολογία σου

 

Να μιλησω απευθειας λες για το ενδιαφερον μου γι'αυτην, ή και για την 'πολιορκια' μου απο αλλες επιλογες, με το σκεπτικο που ανεφερα πιο πανω;

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Αφού έχει καταλάβει τις προθέσεις σου, προσπάθησε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να μπορέσεις να κάνεις κίνηση. Οταν δεις γόνιμο έδαφος, με την έννοια ότι έχεις καταλάβει και σου δώσει κάποιο σημάδι ότι και αυτή ίσως ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω, κάνε την κίνησή σου. Χωρίς να σε απασχολει αν επαγγελματικά είναι πνιγμένη αυτή την περίοδο κλπ. Όλα μπορούν να συνδυαστούν και βλέπεις πως θα προχωράει σε περίπτωση που ξεκινήσετε κάτι.

Δεδομένων των παραπάνω, μέχρι να συμβεί κάτι με την κοπέλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να έχεις κλειστές τις πόρτες για άλλες γνωριμίες.

 

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

 

Πολυ σωστη τοποθετηση νομιζω.

 

Αν δεν μου την επεφταν αλλες, θα μπορουσα να της 'δωσω' παραπανω χρονο, αλλα οταν τριγυρω πεφτουν προτασεις, δεν ειναι απο μια αποψη 'φρονιμο' εγω να περιμενω το 'τρενο', αλλα οπως ειπα, θελω να δοκιμασω μαζι της κατι σοβαρο. Απλα διχαζομαι αν και πως θα επρεπε, αν επρεπε, να αναφερω οτι αν ειναι να κανουμε κατι, ας το ξεκινησουμε, γιατι πεφτουν γυρω μου διαφορες προτασεις, αλλα εγω δειχνω μια προτιμηση στην συγκεκριμενη.

 

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Φιλαράκι πιστεύω οτι το κορίτσι κατά μεγάλο ποσοστό είναι δικό σου ! :rolleyes:

Ας είναι απασχολημένη με εργασία, ίσα-ίσα το ξεκίνημα μιας σχέσης θα την απογειώσει... γίνε τζεντλεμαν, να είσαι ευγενικός, κάνε της εκπλήξεις και πολιόρκησέ την !

 

Κι εγω ειμαι αισιοδοξος, απλα φαινεται να παει σαν long term game, και παροτι δεν ανηκω στους 'βιαστικους', με οσα ανεφερα καταλαβενετε την παραδοξη θεση στην οποια βρισκομαι.

Link to comment
Share on other sites

Να μιλησω απευθειας λες για το ενδιαφερον μου γι'αυτην, ή και για την 'πολιορκια' μου απο αλλες επιλογες, με το σκεπτικο που ανεφερα πιο πανω;

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Πολυ σωστη τοποθετηση νομιζω.

 

Αν δεν μου την επεφταν αλλες, θα μπορουσα να της 'δωσω' παραπανω χρονο, αλλα οταν τριγυρω πεφτουν προτασεις, δεν ειναι απο μια αποψη 'φρονιμο' εγω να περιμενω το 'τρενο', αλλα οπως ειπα, θελω να δοκιμασω μαζι της κατι σοβαρο. Απλα διχαζομαι αν και πως θα επρεπε, αν επρεπε, να αναφερω οτι αν ειναι να κανουμε κατι, ας το ξεκινησουμε, γιατι πεφτουν γυρω μου διαφορες προτασεις, αλλα εγω δειχνω μια προτιμηση στην συγκεκριμενη.

 

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Κι εγω ειμαι αισιοδοξος, απλα φαινεται να παει σαν long term game, και παροτι δεν ανηκω στους 'βιαστικους', με οσα ανεφερα καταλαβενετε την παραδοξη θεση στην οποια βρισκομαι.

 

καλά αν πεις για πολλές επιλογές κλπ απλά την έχασες θα γελάσει θα γυρίσει και μάλλον δεν θα σου ξανά μιλήσει πότε καθώς θα σε θεωρήσει ανισόρροπο και ανώριμο

αυτό που εχεις να πεις για για ισόβαρες προθέσεις από σένα αν ενδιαφερθεί καλός αν όχι ...... next

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, κατανοητα οσα λετε, και ευχαριστω.

Απλα πιστευω οτι εχει πιθανως μια εσφαλμενη εντυπωση για εμενα αναφορικα με το αλλο φύλο, και ισως αυτο επηρεαζει τις αποφασεις της, και σκεφτομουν ενα εμμεσο τροπο να της το γνωστοποιουσα, καπως τελωσπαντων, γιατι ειναι κριμα και με ενδιαφερει, παροτι δεχομαι κρουσεις απο αλλες.

 

Ισως δεν ειναι η καλυτερη παρομοιωση,

αλλα ειναι σαν να εισαι μια εταιρια, να εισαι ευχαριστημενος γενικα,

αλλα να δεχεσαι καθε μερα προτασεις απο αλλες εταιριες, για να φυγεις.

Ειναι σαν να παω στο αφεντικο της εταιριας που εργαζομαι τωρα,

οτι ειμαι ευχαριστημενος, δεν θελω να φυγω, αλλα σε παρακαλω κανε μου μια αξιοπρεπη αντιπροσφορα,

γιατι δεν μπορω...θα αναγκαστω να ενδωσω,

και εγω θα φυγω, και εσυ θα με χασεις,

και δεν θα ηθελα να ερθουν ετσι τα πραγματα,

αλλα πρεπει να βοηθησεις κι εσυ λιγο!

Ε,...καπως ετσι!

 

Anyway, ισως με την παρεα που κανουμε, αβιαστα καταλαβει οτι ενδιαφερονται κι αλλες για μενα(πχ πας σε ενα μπαρακι και σε χαιρετουν εγκαρδια αλλες, κλπ), κι ετσι αυτη η πληροφορια δοθει σε αυτην, ανεξαρτητα αν και το τι θα γινει μεταξυ μας.

Link to comment
Share on other sites

φιλε τι εγινε τελικα?

 

Την βλεπω αραια, γιατι δεν μενουμε στην ιδια πολη(παροτι εχουμε την ιδια ιδιαιτερη πατριδα) οποτε δεν θα εχω νεα απο το μετωπο συντομα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια, κατανοητα οσα λετε, και ευχαριστω.

Απλα πιστευω οτι εχει πιθανως μια εσφαλμενη εντυπωση για εμενα αναφορικα με το αλλο φύλο, και ισως αυτο επηρεαζει τις αποφασεις της, και σκεφτομουν ενα εμμεσο τροπο να της το γνωστοποιουσα, καπως τελωσπαντων, γιατι ειναι κριμα και με ενδιαφερει, παροτι δεχομαι κρουσεις απο αλλες.

 

Ισως δεν ειναι η καλυτερη παρομοιωση,

αλλα ειναι σαν να εισαι μια εταιρια, να εισαι ευχαριστημενος γενικα,

αλλα να δεχεσαι καθε μερα προτασεις απο αλλες εταιριες, για να φυγεις.

Ειναι σαν να παω στο αφεντικο της εταιριας που εργαζομαι τωρα,

οτι ειμαι ευχαριστημενος, δεν θελω να φυγω, αλλα σε παρακαλω κανε μου μια αξιοπρεπη αντιπροσφορα,

γιατι δεν μπορω...θα αναγκαστω να ενδωσω,

και εγω θα φυγω, και εσυ θα με χασεις,

και δεν θα ηθελα να ερθουν ετσι τα πραγματα,

αλλα πρεπει να βοηθησεις κι εσυ λιγο!

Ε,...καπως ετσι!

 

Anyway, ισως με την παρεα που κανουμε, αβιαστα καταλαβει οτι ενδιαφερονται κι αλλες για μενα(πχ πας σε ενα μπαρακι και σε χαιρετουν εγκαρδια αλλες, κλπ), κι ετσι αυτη η πληροφορια δοθει σε αυτην, ανεξαρτητα αν και το τι θα γινει μεταξυ μας.

Επειδή έχω σχέση με της απολύσεις προσλήψεις κλπ στην εταιρεία, αν μου έλεγε κάποιος υπάλληλος κάτι τέτοιο είτε άμεσα είτε έμμεσα θα του έλεγα φιγει κάνεις δεν είναι αντικατασττος.

Έτσι και με γιναικες είναι αν κάνεις κοτσάνα και πεις κάτι τέτοιο και δεν συγκρατήσει την ναρκιστικη συμπεριφορά απλά θα εξαφανιστεί σαν δια μαγιας

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω σχέση με της απολύσεις προσλήψεις κλπ στην εταιρεία, αν μου έλεγε κάποιος υπάλληλος κάτι τέτοιο είτε άμεσα είτε έμμεσα θα του έλεγα φιγει κάνεις δεν είναι αντικατασττος.

Έτσι και με γιναικες είναι αν κάνεις κοτσάνα και πεις κάτι τέτοιο και δεν συγκρατήσει την ναρκιστικη συμπεριφορά απλά θα εξαφανιστεί σαν δια μαγιας

 

Ανώτερες σπουδές ψυχολογίας και διαχείρισης προσωπικού, να υποθέσω;

 

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...