George6633 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Παιδιά το άνοιξα στο 53% πρώτη φορά και μαζί με το σεταρισμα μου έβγαλε 5,30 ώρες sot μέχρι το 7%.Όταν θα στρώσει μετά από 2-3 κύκλους θα κάνει τρομερή δουλειά..Παρακαλω επιβεβαιώστε οι έχοντες τη συσκευή.Να ρωτήσω...Αν το βάλω να φορτίσει θα κάνει γρήγορη φόρτιση;Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτίζει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Παιδιά το άνοιξα στο 53% πρώτη φορά και μαζί με το σεταρισμα μου έβγαλε 5,30 ώρες sot μέχρι το 7%.Όταν θα στρώσει μετά από 2-3 κύκλους θα κάνει τρομερή δουλειά..Παρακαλω επιβεβαιώστε οι έχοντες τη συσκευή.Να ρωτήσω...Αν το βάλω να φορτίσει θα κάνει γρήγορη φόρτιση;Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτίζει κανονικά; Το φορτιζης με τον φορτιστή του και δεν έχει κανένα θέμα στο 100% το βγάζεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Το φορτιζης με τον φορτιστή του και δεν έχει κανένα θέμα στο 100% το βγάζεις. Έχω διαβάσει διαφορα για τη γρήγορη φόρτιση και μη ενός κινητού,το τι ισχύει και τι όχι δεν το ξέρω.Το έβαλα στην πρίζα τώρα για την πρώτη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Έχω διαβάσει διαφορα για τη γρήγορη φόρτιση και μη ενός κινητού,το τι ισχύει και τι όχι δεν το ξέρω.Το έβαλα στην πρίζα τώρα για την πρώτη φόρτιση. Παντα με τον παρεχομενο φορτιστη του,και μην το αφηνεις κατω απο το 20-25% να ξελιγώνεις την μπαταρια. Μονο κακο κανεις,βασικα σε ολες της νεας τεχνολογιας μπαταριες οποτε και να το φορτιζεις δεν εχεις θεμα. Απλα μην την ξελιγώνεις την μπαταρια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Παντα με τον παρεχομενο φορτιστη του,και μην το αφηνεις κατω απο το 20-25% να ξελιγώνεις την μπαταρια. Μονο κακο κανεις,βασικα σε ολες της νεας τεχνολογιας μπαταριες οποτε και να το φορτιζεις δεν εχεις θεμα. Απλα μην την ξελιγώνεις την μπαταρια. Πάντα το φορτίζω περίπου στο 15%.Αλλα δεν μπορώ να το βγάλω πριν το 100% είναι ψυχολογικό το θέμα όταν φυγω εκτός σπιτιού το πρωί θέλω να ξεκινάω με 100% ή αν το κινητό έχει σούπερ μπαταρία όχι κάτω από 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNemo Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Βλέπω πουλάνε θήκες spigen στο skroutz που δεν βρίσκω στο site της spigen για αυτο το μοντέλο τι γίνεται τόσο μπροστά είμαστε η κάτι βρωμάει ; :confused: https://www.skroutz.gr/s/19657561/Spigen-Armor-Back-Cover-Μαύρο-Xiaomi-Mi-9T.html https://www.spigen.com/collections/xiaomi-series Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 (edited) Καλησπέρα, στα 302 ευρώ από τον alibaba η έκδοση με 128GB και πληρωμένο τελωνείο. Τι λέτε; Καλή τιμή; Είναι η καλύτερη που βρήκα σε σύγκριση με άλλα γνωστά κινεζομάγαζα για αποστολή προς Κύπρο (με πληρωμένο τελωνείο). Η επόμενη απο banggood στα 284 ευρώ με το ρίσκο τελωνείου. Edited August 14, 2019 by Jimmys83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Καλησπέρα, στα 302 ευρώ από τον alibaba η έκδοση με 128GB και πληρωμένο τελωνείο. Τι λέτε; Καλή τιμή; Είναι η καλύτερη που βρήκα σε σύγκριση με άλλα γνωστά κινεζομάγαζα για αποστολή προς Κύπρο (με πληρωμένο τελωνείο). Η επόμενη απο banggood στα 284 ευρώ με το ρίσκο τελωνείου. δεν εχει ακουστει να υπαρχει ρισκο τελωνειου απο το banggood,εκτος αν εχω χασει επεισοδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 δεν εχει ακουστει να υπαρχει ρισκο τελωνειου απο το banggood,εκτος αν εχω χασει επεισοδεια. 100% εγγυημενα δεν υπαρχει δυστηχως. Καντε τις επιλογες σας και πατρε το λιγοτερο ρισκο,εαν μπορειται να το μετριάσετε βεβαια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Καλησπέρα, στα 302 ευρώ από τον alibaba η έκδοση με 128GB και πληρωμένο τελωνείο. Τι λέτε; Καλή τιμή; Είναι η καλύτερη που βρήκα σε σύγκριση με άλλα γνωστά κινεζομάγαζα για αποστολή προς Κύπρο (με πληρωμένο τελωνείο). Η επόμενη απο banggood στα 284 ευρώ με το ρίσκο τελωνείου. 270€ βγαίνει με το banggood με τη τελευταία προσφορά (κοίτα το mail σου, κανονικά θα σού'ρθει και σένα το μηνυμα από banggood), όσο για τη διασφάλιση/πληρωμένο τελωνείο από alibaba/aliexpress, δεν θα το εμπιστευόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giani567_ Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εγω το παραγγειλα απο το gearbest τα 128 giga στα 272e.Ηρθε χωρις τελωνειο μεσω ολλανδιας και μου το εφερε ο ταχυδρομος σε 12 εργασιμες χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εγω το παραγγειλα απο το gearbest τα 128 giga στα 272e.Ηρθε χωρις τελωνειο μεσω ολλανδιας και μου το εφερε ο ταχυδρομος σε 12 εργασιμες χωρις κανενα προβλημα Σου άργησε να εμφανιστεί στο Tracking; Εμένα τρίτη ημέρα σήμερα και ενώ μου έχουν δώσει tracking, ακόμη δε φαίνεται κίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Σου άργησε να εμφανιστεί στο Tracking; Εμένα τρίτη ημέρα σήμερα και ενώ μου έχουν δώσει tracking, ακόμη δε φαίνεται κίνηση... Υπαρχει σχετικο νημα να μαθεις περισσοτερα σχετικα με αποστολες απο Κινα κτλ.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Σου άργησε να εμφανιστεί στο Tracking; Εμένα τρίτη ημέρα σήμερα και ενώ μου έχουν δώσει tracking, ακόμη δε φαίνεται κίνηση... Αργει,μπορει και πανω απο βδομαδα να φανει,μην σε αγχωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Ποια εκδοση gcam εχετε βαλει και με ποιες ρυθμισεις? Η διαφορες που βλεπετε ειναι μονο στις νυχτερινες φωτο?Η σε ολα τα επιπεδα,video κτλ? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Τί θα προτιμούσατε; Το Mi 9T 128GB 1) από σκρουτζομάγαζο στα 306€ (με μεταφορικά), άμεσα διαθέσιμο 2) από banggood στα 276€ (στο δρόμο ακόμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giani567_ Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Σου άργησε να εμφανιστεί στο Tracking; Εμένα τρίτη ημέρα σήμερα και ενώ μου έχουν δώσει tracking, ακόμη δε φαίνεται κίνηση... οχι απο την επομενη μερα φανηκε κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Τί θα προτιμούσατε; Το Mi 9T 128GB 1) από σκρουτζομάγαζο στα 306€ (με μεταφορικά), άμεσα διαθέσιμο 2) από banggood στα 276€ (στο δρόμο ακόμη) Εσυ παλιο μελος και ρωτας τετοια πραματα βρε.....:) Μονο την αγωνια που θα φας απο τα Κινεζοπουλα φτανει και περισευει για τα 30 ευρο διαφορα, Δωσε και αλλα 30 ακομα να εχεις 2 χρονια εγγυηση απο Ελλαδα,και μαλιστα απο το e-shop.....οχι σκρουτζομαγαζο,να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.:D Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εσυ παλιο μελος και ρωτας τετοια πραματα βρε.....:) Μονο την αγωνια που θα φας απο τα Κινεζοπουλα φτανει και περισευει για τα 30 ευρο διαφορα, Δωσε και αλλα 30 ακομα να εχεις 2 χρονια εγγυηση απο Ελλαδα,και μαλιστα απο το e-shop.....οχι σκρουτζομαγαζο,να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.:DΠαρέλαβες εσύ τελικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Τί θα προτιμούσατε; Το Mi 9T 128GB 1) από σκρουτζομάγαζο στα 306€ (με μεταφορικά), άμεσα διαθέσιμο 2) από banggood στα 276€ (στο δρόμο ακόμη) Δε νομίζω ότι υπάρχει στο Σκρουτζ το 128 σε αυτή την τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Παρέλαβες εσύ τελικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από εχθές έχω ένα μαύρο.Τι εννοείς? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Από εχθές έχω ένα μαύρο.Τι εννοείς?Εσύ δεν είχες γράψει ότι θα επερνες από το eshop? Αν ναι επειδη λέει gr μπορείς να μας πεις αν είναι info quest Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Εσύ δεν είχες γράψει ότι θα επερνες από το eshop? Αν ναι επειδη λέει gr μπορείς να μας πεις αν είναι info quest Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εγραψα και πιο πισω,δεν με προσεχεις.:) Επισημα θα ερθει μονο το pro απο info. Το eshop εχει 2 χρονια εγγυηση. Δωσε το 7 και παρε το 9 και θα με θυμηθεις......:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 13 ωρες sot to 9t..........:blink: 2-DAY Drain Test! Mi 9T vs Redmi K20 Pro vs OnePlus 7 Pro vs Realme X vs Mate 20 X vs 3a XL! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. August 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2019 Τί θα προτιμούσατε; Το Mi 9T 128GB 1) από σκρουτζομάγαζο στα 306€ (με μεταφορικά), άμεσα διαθέσι μο 2) από banggood στα 276€ (στο δρόμο ακόμη) Πού το βρήκες με 306 να το πάρω εχθές; μήπως το υπολογιζεις βάσει τιμολογίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts