egodemis Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Χθες έκανε αναβάθμιση αλλά πάλι τίποτε με τα ελληνικά.τι στο καλό γίνεται; είχαν ανακοίνωσει ότι θα τα ενσωματώσουν... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά λες θα.. Το πότε δεν είπαν Περνά την ελληνική rom αν τόσο καίγεσαι για τα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Καλά λες θα.. Το πότε δεν είπαν Περνά την ελληνική rom αν τόσο καίγεσαι για τα ελληνικάΚαι μετά αν έρθει η επίσημη; την περνάω εύκολα πάλι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Και μετά αν έρθει η επίσημη; την περνάω εύκολα πάλι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με παρόμοιο τροπο... το αν έρθει το συζητάμε βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 με παρόμοιο τροπο... το αν έρθει το συζητάμε βέβαια...Δίκιο έχεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Απογοήτευση τελικά το 4. Άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι. Χρησιμοποιώ μόνο την mi fit. Και της γυναίκας το ίδιο θέμα έχει. Ευτυχώς η μπαταρία κρατάει 20+ ημέρες. Αλλιώς θα το είχα δωσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Απογοήτευση τελικά το 4. Άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι. Χρησιμοποιώ μόνο την mi fit. Και της γυναίκας το ίδιο θέμα έχει. Ευτυχώς η μπαταρία κρατάει 20+ ημέρες. Αλλιώς θα το είχα δωσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το ξεκλείδωμα τηλεφώνου μέσω Bluetooth? Από τότε που το απενεργοποίησα, δεν έχω χάσει κλήση Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Όχι... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Και σε μενα δεν εχει τυχει ποτε να χασει κατι.Σιγουρα κατι τρεχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Απογοήτευση τελικά το 4. Άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι. Χρησιμοποιώ μόνο την mi fit. Και της γυναίκας το ίδιο θέμα έχει. Ευτυχώς η μπαταρία κρατάει 20+ ημέρες. Αλλιώς θα το είχα δωσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Αλλά έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 (edited) Και σε εμένα το ίδιο κάνει. Αλλά έχω ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα bluetooth Σε μένα όταν έφευγες εκτός εμβέλειας από το τηλέφωνο και πλησίαζες ξανά, σταμάταγε η ειδοποίηση κλήσεων όσο και να ξεκλειδώνει μέσω bt. Οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές ερχόντουσαν κανονικά Edited November 22, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Έχει βάλει κανείς τώρα τελευταία firmware με ελληνικά? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Και σε μενα δεν εχει τυχει ποτε να χασει κατι.Σιγουρα κατι τρεχει... Άντε πες εγώ το πείραξα(ελληνικό firmware) Της γυναίκας εντελώς μαμά (επίσης και το τηλέφωνο της-resmi note 4x) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Παιδιά νομίζω πρέπει να παίξω ένα τζοκερακι αύριο.μολις πήρα επίσημο update με ελληνικά!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Παιδιά νομίζω πρέπει να παίξω ένα τζοκερακι αύριο.μολις πήρα επίσημο update με ελληνικά!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά έκδοση έχεις δηλαδή τώρα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Ποιά έκδοση έχεις δηλαδή τώρα; Sent from my iPhone using Tapatalk ProΈκδοση mi fit 4.0.13 και έκδοση λογισμικού V1.0.7.44 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 αυτό με της αποσυνδέσεις (που όταν απομακρύνεσαι χάνει σύνδεση και κάνεις ταμαμ να συνδεθεί πάλι ) και αυτό με χαμένα notifications το είχα αναφέρει όσο είχα την συσκευή ..................... μόνο στα πυρά δεν με ειχαν στείλει θυμάμαι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Παιδιά νομίζω πρέπει να παίξω ένα τζοκερακι αύριο.μολις πήρα επίσημο update με ελληνικά!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, ήρθε και σε μένα. Θα ήθελα και μια γνώμη από όσους γνωρίζουν, mi band 4 vs honor band 5. Υπέρ και κατά..... Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πέρασα και εγώ την τελευταία έκδοση. Μου φένεται ότι πέταη το ρολογακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μου ηρθε και μενα το firmware με τα ελληνικα. Αργησαν ,αλλα το καναν τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πολύ καλό νέο . Εμείς που έχουμε τα “πειραγμένα” τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε επίσημα ελληνικά ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πολύ καλό νέο . Εμείς που έχουμε τα “πειραγμένα” τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε επίσημα ελληνικά ; κάνεις αποσύνδεση, απεγκατάσταση της πειραγμένης εφαρμογής, εγκατάσταση της επίσημης από playstore, σύνδεση του λογαριασμού σου και μέτα θα κάνει την αναβάθμιση μόνο του Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 κάνεις αποσύνδεση, απεγκατάσταση της πειραγμένης εφαρμογής, εγκατάσταση της επίσημης από playstore, σύνδεση του λογαριασμού σου και μέτα θα κάνει την αναβάθμιση μόνο του Σευχαριστω πολύ . Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgi Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 επιτέλους ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Τωρα με το firmware στα ελληνικα, αναγνωριζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες στις εφαρμογες viber/notifications κλπ; Ευχαριστω Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Τωρα με το firmware στα ελληνικα, αναγνωριζει σωστα τους ελληνικους χαρακτηρες στις εφαρμογες viber/notifications κλπ; ΕυχαριστωΑφού λέμε έχει ελληνικά ! Χαχαχα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts