GUZGUN Δημ. April 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2022 Σωστά, που στο καλό πήγε? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 εκεί είναι με Vodafone πάντως Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Σε εμένα έτσι είναι η μπάρα επάνω, με το volte ανενεργοΣτάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 αφήστε τα εικονιδια και πάτε στο κρυφό μενού ims να δείτε αν είναι available Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 18 ώρες πριν, taliban said: Παιδιά , πως ενεργοποιούμε το wificalling στην συσκευή ? Από cosmote έχω ενεργοποιήσει την διαδικασία, αλλά στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν βλέπω τον διακόπτη ενεργοποίησης Ρυθμίσεις - κάρτες σιμ και δίκτυα - πατάς στο πάροχο που έχεις και σου βγάζει το μενού. Μια χαρά υπάρχει και έχω cosmote. 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 14, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Ρυθμίσεις - κάρτες σιμ και δίκτυα - πατάς στο πάροχο που έχεις και σου βγάζει το μενού. Μια χαρά υπάρχει και έχω cosmote.Στραβομαρα!! ThanksΣτάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 Πως το βγάζουμε το κρυφο μενού? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 *#*#4636#*#* στον dialer πας κάτω στα more και πατάς ims statusSent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Ξανά στο θέμα φωτό 🙂 Είμαι με 8.1.101.build-v6 και xml Μevcetin-Arnova 8.1 Stable. ΄΄Παίζει τίποτα πιο καινουργιο - καλύτερο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 Δεν λέω καλή η αναζήτηση για φώτο app και γω μαζί σας, αλλά τι παραπάνω να βγάλει ένας φακός τριών και χρόνων? Εγώ παντως έχω βολευτεί με την ultra cvm 7 3.21 για φώτο και βίντεο την μανισια. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2022 2 minutes ago, GUZGUN said: Δεν λέω καλή η αναζήτηση για φώτο app και γω μαζί σας, αλλά τι παραπάνω να βγάλει ένας φακός τριών και χρόνων? Εγώ παντως έχω βολευτεί με την ultra cvm 7 3.21 για φώτο και βίντεο την μανισια. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν έχεις άδικο, αλλά να βισκόμαστε σε δουλεια 🙂 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. April 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 Θα πάρει αναβάθμιση σε 13; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 30, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2022 40 minutes ago, Silkcut said: Θα πάρει αναβάθμιση σε 13; όχι από ότι λέγεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2022 Ναι απ ότι λέγεται. Εδώ λέει third batch.https://www.google.com/amp/s/news.xiaomi-miui.gr/miui-13-update-list-of-first-batch-of-phones-in-china-74760-2/%3fampΣτάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Θα πάρει αναβάθμιση σε 13;βρε κάτσε εκεί που κάθεσαι η άλλαξε τηλέφωνο το σε ένα καινούριο Samsung να ησυχάσεις Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Ποιο ισάξιο samsung με το Mi 9t pro και σε καλή τιμή? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 το Samsung A52S έχει παρόμοιας επίδοσης cpu αλλά δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το δικό μας. είναι όμως προσιτό. 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2022 Εγω σε λίγες μέρες εκει θα πάω!Θα παει μέχρι A14 και αλλα 2 χρόνια security patches!Καμερα με OIS που με gcam απογειώνεται! Και πολυ καλο βίντεο!260€ μια χαρά επιλογή!Και καλο σέρβις η Samsung!Με ξενίζει μόνο οτι δεν έχει στο xda πολυ δραστηριότητα σε roms..η sammy δεν δίνει sources? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 (edited) H Sammy μια φορά κι ένα καιρό είχε το Samsung KNOX Counter. Λογικά θα το έχει ακόμα. Οπότε αν θες πειράματα ξεχνάς εγγύηση. What is KNOX COUNTER? It is surely something that would bother Android users who'd like to customize their devices and everything else. There are also reports which indicate that this "flash counter" can keep track of how many times users flash the device with different ROMs. Clearly, this KNOX Counter is to help Samsung After-sale Service get a better idea of a device and see if users have tampered with the device when it comes to warranty claims. And reportedly, this newly developed KNOX Security technology prevents its KNOX Counter from being reset. Edited May 5, 2022 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 H Sammy μια φορά κι ένα καιρό είχε το Samsung KNOX Counter. Λογικά θα το έχει ακόμα. Οπότε αν θες πειράματα ξεχνάς εγγύηση. What is KNOX COUNTER? It is surely something that would bother Android users who'd like to customize their devices and everything else. There are also reports which indicate that this "flash counter" can keep track of how many times users flash the device with different ROMs. Clearly, this KNOX Counter is to help Samsung After-sale Service get a better idea of a device and see if users have tampered with the device when it comes to warranty claims. And reportedly, this newly developed KNOX Security technology prevents its KNOX Counter from being reset.Το έχει ακόμα τουλάχιστον στα smartwatch Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 (edited) Σήμερα μου κάνει κουλά!!! Μου βγάζει συνεχώς μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi και στην cosmote (κινητή). Παίρνει τηλ όμως και δέχεται τηλ. Internet σε κανένα από τα δύο.😟 Εχω κάνει επανεκκινήσεις σε ρουτερ και τηλέφωνο. Το ρούτερ δουλεύει γιατί έχω το desktop. Εβγαλα sim ξαναέβαλα. Τίποτα. RIP? Edited May 13, 2022 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 αν έχεις κάποιο DNS χειροκίνητα βγαλτο μήπως έχει πέσει ο σερβερ,μου το έχει κάνει και μένα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Ναι ρε φίλε! Να σαι καλά! Είχα το doh-de.blahdns.com το ρημάδι δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Ξαναέβαλα το αξιόπιστο dns.adguard.com. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Ναι ρε φίλε! Να σαι καλά! Είχα το doh-de.blahdns.com το ρημάδι δεν πήγε το μυαλό μου εκεί. Ξαναέβαλα το αξιόπιστο dns.adguard.com. ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς ....χαχα,δεν γίνεται να χάλασαν όλα μαζί Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 1 ώρα πριν, akalos said: ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παθών είναι αλλιώς ....χαχα,δεν γίνεται να χάλασαν όλα μαζί Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το σωστό! 😜 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts