glynos Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 (edited) θα την ευχαριστηθείς !!:happy: Μετά την αγορά αυτής της θήκης https://www.skroutz.gr/s/19657561/Spigen-Armor-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T.html που πρότεινε ο φίλος elteo μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Πολύ καλό grip συν ότι παρά το ότι κρύβει την carbon σχεδίαση στην πλάτη, έχει carbon πινελιές και το γενικό οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό! Επίσης ρε παιδιά μίλησα 45 λεπτά στο viber και έπεσε μόνο 2% η μπαταρία με wifi, bluetooth και πάντα ενεργοποιημένα τα δεδομένα! Εντυπωσιακο δεν είναι; Edited April 4, 2020 by glynos Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ευχαριστώ για την AOD!Το μόνο που θελω να ρωτήσω ειναι οταν βάλουμε το minimal και καλα ρολόι οταν έχουμε ειδοποίηση ο,τι και νζ ειναι ανάβει απλα μια τελεία και δεν εει εικονίδια? Άσχετο αλλα απο την ωρα που την πέρασα στο mi band 4 δεν μου δείχνει ειδοποιήσεις απο το Viber! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Την εχω 2 μηνες και ειναι Φοβερη δενει απιστευτα !!!!Το Κινητο!!!! https://www.skroutz.gr/s/20814925/Spigen-Silicone-Fit-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-Charcoal-Xiaomi-Mi-9T-9T-Pro.html?from=account_favorites ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως Λεει Και Ο Φιλος ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ XTRV!!!!!! Μπορείς να φορτώσεις καμία φωτογραφία με την θήκη κ το κινητό, νομίζω ότι δεν είναι γνήσια spigen, δηλαδή έτσι νόμιζα στην αρχή. Ήθελα να δω πως κάθεται,και αν σου είναι εύκολο μια φωτό εκεί στη σελφι να δούμε την εσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Δεν μπορεί να μην είναι γνήσια. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Είναι γνήσια η θήκη.... την αγόρασα από το eshop τελικά γιατί θα μου ερχόταν πιο γρήγορα! Βιαζομουν γιατί χωρίς την θήκη νόμιζα ότι θα μου πέσει με την μία... Είμαι και λίγο ατζαμης με τα κινητά μου! Πραγματικά δεν είχα καλύτερη θήκη στην καριέρα μου με τα κινητά! Είναι πολύ μασίφ η αίσθηση ενώ και στο πλαι τα κουμπιά είναι σαν να μην υπάρχει καν θήκη! Εντυπωσιασμένος! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Spigen και μόνο! Αγαπημένη μάρκα, εδώ και χρόνια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Χαίρομαι που σου άρεσε glynos. Για αυτό επέμενα. Εχει απίστευτο δέσιμο και αίσθηση στο κινητό. Γίνεται ένα χωρίς να παίζει στο παραμικρό. Ευτυχώς με άκουσες.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Χαίρομαι που σου άρεσε glynos. Για αυτό επέμενα. Εχει απίστευτο δέσιμο και αίσθηση στο κινητό. Γίνεται ένα χωρίς να παίζει στο παραμικρό. Ευτυχώς με άκουσες.:lol:Σώθηκα αδερφέ μου!!! Νομίζεις ότι η θήκη είναι ένα με το κινητό! Και μου την σπάει πολύ η πλαστικίλα-λαστιχίλα των άλλων θηκων και έχω πάθει πλάκα με τη Spigen! Σε ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 https://i.postimg.cc/Gt8Ss7JZ/20200307-222536.jpg https://i.postimg.cc/PxtjYjP0/20200307-222614.jpg https://i.postimg.cc/zv8Vy6rf/20200307-222545.jpg Εγώ με τις spigen έχω κόλλημα και μου αρέσουν πολύ. Αυτό το διάστημα φοράω αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 https://i.postimg.cc/Gt8Ss7JZ/20200307-222536.jpg https://i.postimg.cc/PxtjYjP0/20200307-222614.jpg https://i.postimg.cc/zv8Vy6rf/20200307-222545.jpg Εγώ με τις spigen έχω κόλλημα και μου αρέσουν πολύ. Αυτό το διάστημα φοράω αυτή. αυτή παραείναι brutal για τα γούστα μου.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 αυτή παραείναι brutal για τα γούστα μου.:lol:Κάτι μεταξύ Transformer και Terminator!!! Αλλά επειδή το γούστο είναι υποκειμενικό και η προστασία αντικειμενική, αν κάνει την δουλειά της, μια χαρά είναι! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Εγώ με τις spigen έχω κόλλημα και μου αρέσουν πολύ. Αυτό το διάστημα φοράω αυτή.γιατί αγόρι μου περιφρονείς τα τάπερ και πιο φθηνά είναι και αεροστεγή...lol:p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Κάτι μεταξύ Transformer και Terminator!!! Αλλά επειδή το γούστο είναι υποκειμενικό και η προστασία αντικειμενική, αν κάνει την δουλειά της, μια χαρά είναι! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από την μέρα που πήρα το κινητό με την spigen είμαι,εδώ κάνα μήνα είχα παραγγείλει την ringke καθαρά κ μόνο για να την δοκιμάσω και δεν ξέρω μου κάθεται πολύ καλά και στο χέρι κ στο μάτι. Είμαι κ λίγο τύπος που αλλάζει θήκες ανάλογα με την όρεξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παιδιά έβαλα την τελευταία gcam GCam_7.3.018_Urnyx05-v1.1.apk Αλλά δεν βλέπω και τρελές διαφορες... Μην πω ότι μου φαίνεται καλύτερη η default! Μήπως εγώ είμαι βλαμμένος? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Burial μόνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Burial μόνο. Στείλε link! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Με τι profile? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 (edited) Και για όσους ψάχνονται με SOT κτλ δείτε το εξωπραγματικό δικό μου με πάντα ενεργοποιημένα τα wifi, bluetooth, δεδομένα αλλά με dark mode παντού! Χρήση λίγο youtube, facebook και browsing συν 30 λεπτά βιντεοκλήσεις (skype, duo, messsenger) Αναλογικά το βλέπω να βγάζει 10 ώρες SOT!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 6, 2020 by glynos Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Παιδιά, όταν ακουμπαω το κινητό οριζόντια πάνω σε μια επιφάνεια μου κάνει ένα ήχο! Τι ειδοποίηση είναι αυτη; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Με τι profile? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oτι σας βολεύει εσάς. Εγώ πάντως έχω γυρίσει στην στοκ. Εχει πολύ περισσότερες επιλογές, ισάξιες φωτό την ημέρα και πολύ καλό βίντεο. Η gcam σε αυτή τη συσκευή δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Μόνο στις νυχτερινές κι εκεί όχι πάντα. Αντίθετα στο pocophone η διαφορά είναι σεβαστή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Oτι σας βολεύει εσάς. Εγώ πάντως έχω γυρίσει στην στοκ. Εχει πολύ περισσότερες επιλογές, ισάξιες φωτό την ημέρα και πολύ καλό βίντεο. Η gcam σε αυτή τη συσκευή δεν κάνει μεγάλη διαφορά. Μόνο στις νυχτερινές κι εκεί όχι πάντα. Αντίθετα στο pocophone η διαφορά είναι σεβαστή. Μετά τις χθεσινές δοκιμές κι εγώ δεν βρίσκω λόγο για την ώρα να πάμε σε gcam! Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Εγώ χρησιμοποιώ την hypercam για μέρα νύχτα και selfie και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για βίντεο την stock κι αυτό μόνο λόγω σταθεροποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 (edited) Παιδιά, όταν ακουμπαω το κινητό οριζόντια πάνω σε μια επιφάνεια μου κάνει ένα ήχο! Τι ειδοποίηση είναι αυτη; Απαντάω στον εαυτό μου γιατί μάλλον βρήκα τι φταίει! Όταν ακουμπούσα το κινητό το ακουμπούσα πάνω στο πορτοφόλι μου πού από την πίσω πλευρά είναι οι κάρτες! Μάλλον ο αισθητήρας NFC καταλάβενε ότι υπάρχουν από κάτω οι κάρτες που είναι και αυτες ανέπαφες και γινόταν αυτο!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά έπιασα το κινητό και ήτανε πολύ ζεστό! Έτρωγε την μπαταρία προσπαθώντας λογικά να διαβάσει την NFC κάρτα! Edited April 6, 2020 by glynos Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και για όσους ψάχνονται με SOT κτλ δείτε το εξωπραγματικό δικό μου με πάντα ενεργοποιημένα τα wifi, bluetooth, δεδομένα αλλά με dark mode παντού! Χρήση λίγο youtube, facebook και browsing συν 30 λεπτά βιντεοκλήσεις (skype, duo, messsenger) Αναλογικά το βλέπω να βγάζει 10 ώρες SOT!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια πεσμας αν έφτασες τελικά τις 10 ώρες. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts