akalos Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 σορυ παίδες γιατί έχω χαζεψει τελείως , ήρθε η καινούρια android tv και εκεί που την έψαχνα είδα κάπου μια ρύθμιση και χρησιμοποίησα την οθόνης της τηλεόρασης αντί του τηλεφώνου,δηλ ότι έκανα στο τηλέφωνο φαινόταν μόνο στην τηλεόραση τώρα έγινε κάποια αναβάθμιση λογισμικού στην τηλεόραση και δεν θυμάμαι πια πως να το κάνω πάλι,είναι μια Σόνυ xh81 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 @akalos με το mi κοινοποίηση δεν γίνεται; Στο θέμα που είχα με τα fb chat heads: τελικά ήταν 100% ******* του Facebook. Με την beta που δοκίμασα, όλα καλά. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έγινε κατά λάθος ενημέρωση από Google store, κόλλησε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 τι εννοείς mi κοινοποίηση ? άντε όλα καλά,σε μένα δυστυχώς τίποτα ώρες ώρες δουλεύουν τώρα,άλλες φορές καθυστερεί να έρθει δηλ κάνω συναλλαγη τώρα και η ειδοποίηση έρχεται μετά μια ώρα,ίσως και μετά 8 ώρες,παράξενα πράγματα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 τι εννοείς mi κοινοποίηση ? άντε όλα καλά,σε μένα δυστυχώς τίποτα ώρες ώρες δουλεύουν τώρα,άλλες φορές καθυστερεί να έρθει δηλ κάνω συναλλαγη τώρα και η ειδοποίηση έρχεται μετά μια ώρα,ίσως και μετά 8 ώρες,παράξενα πράγματα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk μηπως εχεις ενεργοποιημενη καμια εξοικονομηση μπαταριας και ετσι κοβονται τα push notifications; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 όχι είναι ανενεργή σε όλα έτσι και αλλιώς αυτά για μένα είναι χαζομάρες που μόνο προβλήματα προκαλούν γενικά παρά όντως προσφέρουν παραπάνω sot Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 όλο προβλήματα είσαι, τυχαίο? :shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 όλο προβλήματα είσαι, τυχαίο? :shifty:εγώ η το σάπιο λειτουργικό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Το miui θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω ειδικά όσο αναφορά τις ειδοποιήσεις και τις εφαρμογές που θα τρέχουν από πίσω δεν απευθύνεται σε απλούς χρήστες η αλήθεια είναι αυτήν, αλλά αν θέλεις να το κάνεις να δουλέψει πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω (ψάξε YouTube και google) στο να δεις πως πρέπει να το ρυθμίσεις ώστε να σου δουλέψει κανονικά. Πρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο μετά όποιο Xiaomi και να πάρεις στα χέρια σου από το ποίο φτηνό 100€ μέχρι ναυαρχίδα όλα τις ίδιες ρυθμίσεις θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/how-fix-miui-push-notifications%3famp That said, my Mi 10 Pro would not deliver notifications even after enabling autostart and disabling battery optimization, and I had to wait for a software update to fix things. όχι απλά είναι σάπιο αλλά το συνεχίζει κιόλας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/how-fix-miui-push-notifications%3famp That said, my Mi 10 Pro would not deliver notifications even after enabling autostart and disabling battery optimization, and I had to wait for a software update to fix things. όχι απλά είναι σάπιο αλλά το συνεχίζει κιόλας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Έπρεπε να τις κλειδώσει και στο παρασκήνιο εκτός από όλα τα άλλα που έκανε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Έπρεπε να τις κλειδώσει και στο παρασκήνιο εκτός από όλα τα άλλα που έκανε. :D ωρες ωρες τρωει απιστευτα τρελο σκαλωμα το miui ειδικα με καποιες εφαρμογες. π.χ. η εφαρμογη zepp (και η παλιοτερη την οποια αντικατεστησε) που ειναι για το verge που εχω, εχω βαλει autostart, κλειδωμα στο παρασκηνιο χωρις περιορισμους, γενικώς ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις για να τρεχει μόνιμα στο παρασκήνιο και είναι η μόνη εφαρμογη που δεν δουλευει σωστά. ωρες ωρες κλεινει κ πρεπει να την ανοιξω ξανα για να τρεχει στο παρασκηνιο για να δουλευουν ολα στο ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 ωρες ωρες τρωει απιστευτα τρελο σκαλωμα το miui ειδικα με καποιες εφαρμογες. π.χ. η εφαρμογη zepp (και η παλιοτερη την οποια αντικατεστησε) που ειναι για το verge που εχω, εχω βαλει autostart, κλειδωμα στο παρασκηνιο χωρις περιορισμους, γενικώς ΟΛΕΣ τις ρυθμισεις για να τρεχει μόνιμα στο παρασκήνιο και είναι η μόνη εφαρμογη που δεν δουλευει σωστά. ωρες ωρες κλεινει κ πρεπει να την ανοιξω ξανα για να τρεχει στο παρασκηνιο για να δουλευουν ολα στο ρολόι. Ναι ισχύει δεν είναι από τα καλύτερα "skin" το miui ευτυχώς όμως έχεις επιλογή το ξεκλειδώνεις και βάζεις ότι rom θέλεις ως και oxygenOS από την oneplus από τα καλύτερα skin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 χάνουμε το L1 και δεν ξέρουμε και τι άλλο .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 https://c.mi.com/thread-3571787-1-0.html καλά μας εχουν στην απ'εξω ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 https://c.mi.com/thread-3571787-1-0.html καλά μας εχουν στην απ'εξω ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk μπορει να μην εχουμε μπει ακομα σε φαση για τεσταρισμα σε global και να ειμαστε στην φαση που τεσταρεται η k20 pro εκδοση. για μενα, μικρο το κακο μιας και ειναι ακριβως ιδια τα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 (edited) είμαστε στην open beta αλά δεν είμαστε στη stable testing που έκανα εγγραφή και δεν εγκρίθηκε,αργείιιιι!!! εννοείται για stable ούτε κουβέντα κάποιος φουστης προγραμματιστής έχει το απλό και μας την έκανε .... χαχα Edited February 4, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Καλημέρα! Σε ποια ανάλυση τραβάτε βίντεο με την μαμα κάμερα?Και γενικά χρησιμοποιείται την miui camera? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Καλημέρα! Σε ποια ανάλυση τραβάτε βίντεο με την μαμα κάμερα?Και γενικά χρησιμοποιείται την miui camera? Για βίντεο 4K στα 60 fps (Mi 9T Pro) με την μαμα καμερα και από τις ρυθμίσεις κλείνω τη σταθεροποίηση γιατί βάζω το κινητό πάνω σε gimbal. Για φωτο GCam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Για βίντεο 4K στα 60 fps (Mi 9T Pro) με την μαμα καμερα και από τις ρυθμίσεις κλείνω τη σταθεροποίηση γιατί βάζω το κινητό πάνω σε gimbal. Για φωτο GCam... Από όσο έχω δει και στο δικό μου η σταθεροποίηση δεν λειτουργεί στο 4Κ 60fps την απενεργοποιεί αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Γενικά στα 60 fps δεν εχει eis! Μονο με gcam με την Nikita συγκεκριμένα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλησπέρα σε όλους!! Σήμερα μου έκανε κάτι περίεργο.... Με το που έπεσε η μπαταρία στο 20% (έκανε και τον χαρακτιριστικό ήχο για χαμηλή μπαταρία) μετά από ελάχιστο χρόνο (<10 λέπτα) έσβησε & δεν άνοιγε ξανά μέχρι να το συνδέσω στον φορτιστή. 'Οταν το σύνδεσα και έδειξε ότι ήταν στο 23% το αποσύνδεσα, και αμέσως έσβησε ξανά.... Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Καλησπέρα σε όλους!! Σήμερα μου έκανε κάτι περίεργο.... Με το που έπεσε η μπαταρία στο 20% (έκανε και τον χαρακτιριστικό ήχο για χαμηλή μπαταρία) μετά από ελάχιστο χρόνο (<10 λέπτα) έσβησε & δεν άνοιγε ξανά μέχρι να το συνδέσω στον φορτιστή. 'Οταν το σύνδεσα και έδειξε ότι ήταν στο 23% το αποσύνδεσα, και αμέσως έσβησε ξανά.... Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ?Η μπαταρία μάλλον οδεύει για αλλαγή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Η μπαταρία μάλλον οδεύει για αλλαγή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόσο σύντομα ? Ούτε 14 μήνες δεν το έχω..... :shock: Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Παίζει ρόλο πως έχεις μεταχειριστεί την μπαταρία και τι φορτίσεις έκανες, αν πχ άφηνες την μπαταρία να πέφτει πολύ χαμηλά ή την ώρα που φορτίζει παίζεις την έχεις σκίσει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Παίζει ρόλο πως έχεις μεταχειριστεί την μπαταρία και τι φορτίσεις έκανες, αν πχ άφηνες την μπαταρία να πέφτει πολύ χαμηλά ή την ώρα που φορτίζει παίζεις την έχεις σκίσει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν φτάσει στο 10% (περίπου) μέχρι το 100%.... Και δεν το χρησιμοποιώ κατά την διάρκεια της φόρτισης... . Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts