kallair Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μετα απο ξαναπερασμα της rom μαζι με καθαρο install, εφαγε ενα μικρο σκαλωμα η συσκευη. Πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι φταινε τα floating windows. το εκανε ενω ειχα 2 floating windows στην οθονη την δεδομενη στιγμη. εφαγε ενα freeze 10 δευτερολεπτων πριν επανελθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μερικές απορίες: 1) Που είναι οι super wallpapers και δεν τις βρίσκω; 2) Πως απενεργοποιείται το κέντρο ελέγχου όταν το κινητό είναι κλειδωμένο; 1)Πάτα σε ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη παρατεταμένα, μετά wallpapers, έχει έναν ξεχωριστό φάκελο "super wallpaper" 2) Το έψαξα καιγω και νομίζω δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή. Ας βοηθήσει κάποιος αν το έχει βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Μερικές απορίες: 1) Που είναι οι super wallpapers και δεν τις βρίσκω; 2) Πως απενεργοποιείται το κέντρο ελέγχου όταν το κινητό είναι κλειδωμένο; 2) Εννοείς την κουρτίνα όταν είναι κλειδωμένο το κινητό; Αν ναι Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις οθόνης (το πάνω αριστερό εικονίδιο του τηλεφώνου) > ξετικάρεις Άνοιγμα ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ψαχνω κατι εδω και ωρα και δεν μπορω να το βρω. Πανω στη notification bar οταν εχω notifications μου εμφανιζει μονο τα 3 πρωτα και μετα εχει μια βουλιτσα. Για να δεις τα υπολοιπα πρεπει να τα ανοιξεις. Υπαρχει τροπος να φαινονται ολα οπως στην 11 και να μην τα κρυβει? Τωρα που περασε και λιγος καιρος μετα την αναβαθμιση εχει βρει κανενας αν γινεται αυτο? Και μερικες παρατηρησεις μεχρι τωρα: Η μπαταρια εχω δει οτι με την χρηση που το κανω ειναι πανω κατω στα ιδια. Το δαχτυλικο αποτυπωμα δουλευει αισθητα πιο καλα και γρηγορα. Μερικες ειδοποιησεις αργουν να ερθουν η δεν εχονται μεχρι να ανοιξω την αντιστοιχη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 2) Εννοείς την κουρτίνα όταν είναι κλειδωμένο το κινητό; Αν ναι Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις οθόνης (το πάνω αριστερό εικονίδιο του τηλεφώνου) > ξετικάρεις Άνοιγμα ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματοςΗ απάντηση στο 2 αφορά τις ειδοποιήσεις. Το τράβηγμα του control center δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 1)Πάτα σε ένα κενό σημείο στην αρχική οθόνη παρατεταμένα, μετά wallpapers, έχει έναν ξεχωριστό φάκελο "super wallpaper" 2) Το έψαξα καιγω και νομίζω δεν υπάρχει πλέον σαν επιλογή. Ας βοηθήσει κάποιος αν το έχει βρει Ευχαριστώ, το βρήκα. Μόλις εφαρμόσω όμως το super wallpaper, μου βγάζει ειδοποίηση να ενεργοποιήσω το aod display :confused: Κατόπιν, όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο, ο πλανήτης του wallpaper δεν πίανει όλη την οθόνη κλειδώματος, παρά μόνο το πάνω αριστερά μέρος της. Όταν το ξεκλειδώσω, τότε κάνει το ανιμέισον σε όλη την οθόνη. 2) Εννοείς την κουρτίνα όταν είναι κλειδωμένο το κινητό; Αν ναι Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις οθόνης (το πάνω αριστερό εικονίδιο του τηλεφώνου) > ξετικάρεις Άνοιγμα ειδοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος Απ' οτι κατάλαβα, εάν έχουμε έχουμε ενεργοποιημένο το καινούριο κέντρο ελέγχου, δεν γίνεται να αποκρυβεί όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. Μόνο με την παλιά 'κουρτίνα' γίνεται αυτο. Ας το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι συμφορουμήτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ακριβώς Μόνο με την παλιά κουρτίνα. Αλλιώς μόνο η κουρτίνα των ειδοποιήσεων κλείνει. Το , control center οχι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Ακριβώς Μόνο με την παλιά κουρτίνα. Αλλιώς μόνο η κουρτίνα των ειδοποιήσεων κλείνει. Το , control center οχι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ελήφθει, οβερ. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Το control center στο κλείδωμα απενεργοποιειται αν κλείσετε το quick settings όπως φαίνεται στη φώτο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα πέρα των αισθητικών παρεμβάσεων που με αφήνουν αδιάφορο ειδικά του νέου control center η 12 πάει μπαλα,παρά του έχει γίνει μόνο OTA Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Το control center στο κλείδωμα απενεργοποιειται αν κλείσετε το quick settings όπως φαίνεται στη φώτο. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω αρχίσει να ανησυχώ!! Εμένα δε φαίνονται καθόλου ίδιες οι ρυθμίσεις που βλέπω στη φωτογραφία. Τελείως άλλη εικόνα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ούτε εμένα. Αδέρφια όταν δεν έχετε στοκ να το λέτε. Το 99% έχει στοκ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 ούτε εδώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Ούτε εμένα. Αδέρφια όταν δεν έχετε στοκ να το λέτε. Το 99% έχει στοκ.Ε ναι ρε παιδιά μη μας λαχταρατε έτσι!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 σε ΕΕΑ https://imgur.com/a/UqHbGyk Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Αυτό λέμε!! Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Αυτό λέμε!! Δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalkούτε σε αυτούς έχει το raise to wake Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit στα πλακίδια μπορείτε να κάνετε στο παλιό στιλ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 (edited) ούτε σε αυτούς έχει το raise to wake Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- edit στα πλακίδια μπορείτε να κάνετε στο παλιό στιλ? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΕννοείς χωρίς το control center; Θα απενεργοποιήσεις αυτή τη ρύθμιση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 4, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 εννοώ με απενεργοποιημένο το καινούριο στυλ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 εννοώ με απενεργοποιημένο το καινούριο στυλ Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΜε πρόλαβες στο έστειλα screenshot πιο πάνω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 έχεις global ,πάλι διαφορετικά είναι ΕΕΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ εμφάνιση εικονιδίων Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Μπράβο ρε επιτέλους χωρίς αυτή την νέα σαχλαμάρα. Το παλιό κέντρο ειδοποιήσεων είναι πολύ πιο χρηστικό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 εννοείται .....πάλι μπούρδες έβαλε....φωνάζω γω αλλά προσθαφαίρεση πλακιδίων μπορείς να κάνεις ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 εννοείται .....πάλι μπούρδες έβαλε....φωνάζω γω αλλά προσθαφαίρεση πλακιδίων μπορείς να κάνεις ? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΝαι κανονικά από την επεξεργασία όπως και στη miui 11 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχεις global ,πάλι διαφορετικά είναι ΕΕΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ εμφάνιση εικονιδίων Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΝαι global έχω Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 ρωτάω κάποιον που έχει EU στοκ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts