Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Betta να φανταστώ έτσι; Όχι stable ..
Τι beta ρε παιδιά κανονικά stable είναι, απλά κατευθείαν δεν την λαμβάνουν όλοι οι χρήστες

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι μαγικά κάνατε ρε παιδία και σας την έβγαλε?

Εγω με global ειμαι, 11.0.6.0

Αυτο με τις Rom της Xiaomi ποτε δεν το καταλαβα, τι διαφορα έχει η eu απο την global? Το global κανονικα δεν περιλαμβάνει και την eu?

>Implying I have a signature

Παιδιά, μπείτε στον κόπο να σχολιάσετε τη διάρκεια της μπαταρίας, μετά την αναβάθμιση. Παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για αρκετούς.

Τι μαγικά κάνατε ρε παιδία και σας την έβγαλε?

Εγω με global ειμαι, 11.0.6.0

Αυτο με τις Rom της Xiaomi ποτε δεν το καταλαβα, τι διαφορα έχει η eu απο την global? Το global κανονικα δεν περιλαμβάνει και την eu?

global έχεις αλλά έκδοση για Έυρώπη,τόσο δυσκολο είναι,όποτε στο περίμενε

για mi 9 βγήκε ΕΕΑ

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Redmi K20 Pro/Mi 9T Pro Global Stable V12.0.1.0

OTA

https://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QFKMIXM/miui-blockota-raphael_global-V11.0.4.0.QFKMIXM-V12.0.1.0.QFKMIXM-91c3721684-10.0.zip

Recovery ROM

http://bigota.d.miui.com/V12.0.1.0.QFKMIXM/miui_RAPHAELGlobal_V12.0.1.0.QFKMIXM_3909d01bab_10.0.zip

➤ @miui12_official

Καλημέρα σας. Για όποιον θέλει να την περάσει.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

όχι,είναι MI όχι EU,δεν είναι για όποιον θέλει

είναι για όποιον έχει και θέλει MI

Πήρα και εγώ την 12 μου φαίνεται πολύ καλύτερη..τα σούπερ wallpaper δεν μου φορτώνει την γη..έχει μόνο δύο ?

όχι,είναι MI όχι EU,δεν είναι για όποιον θέλει

είναι για όποιον έχει και θέλει MI

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση ....εμείς οι EUδες θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 μέρες η παραπάνω????αν ξέρεις πάντα φιλικά

Η μπαταρία είναι πολύ χάλια... Λογικά θα δοθεί διορθωθεί στο μέλλον

Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μπαταρία είναι πολύ χάλια... Λογικά θα δοθεί διορθωθεί στο μέλλον

Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι λογικό αν χρησιμοποιείς aod και τα superwallpepers

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση ....εμείς οι EUδες θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 μέρες η παραπάνω????αν ξέρεις πάντα φιλικά

μη βιάζεσαι διαβάζω παντού μεγάλο leak μπαταρίας και να έρθει θα το σκεφτώ

καλημερα,παιδια σορρυ για το ασχετο.για να σου ερθει η ενημερωση πρεπει να εχεις κλειδωμενο μπουτλοαντερ?λογικα δεν πρεπει να εχει σχεση.

εμενα φοραει την 11.0.6.0 (QFKEUXM) ενα περασω μεσο twrp χειροκίνητα την ρομ που δινει παραπανω ο φιλος,θα εχω θεμα?η εμενα ειναι ευρωπαικη και πρεπει να περιεμενω ευρωπαϊκή? και σε γενικες γραμμες ο μπουτοαλντερ ειναι καλυτερα να ειναι κλειδωμενος η ξεκλ... επειδη χρησιμοποιώ καρτες κτλ για αγορες.nfs

καλημερα,παιδια σορρυ για το ασχετο.για να σου ερθει η ενημερωση πρεπει να εχεις κλειδωμενο μπουτλοαντερ?λογικα δεν πρεπει να εχει σχεση.

εμενα φοραει την 11.0.6.0 (QFKEUXM) ενα περασω μεσο twrp χειροκίνητα την ρομ που δινει παραπανω ο φιλος,θα εχω θεμα?η εμενα ειναι ευρωπαικη και πρεπει να περιεμενω ευρωπαϊκή? και σε γενικες γραμμες ο μπουτοαλντερ ειναι καλυτερα να ειναι κλειδωμενος η ξεκλ... επειδη χρησιμοποιώ καρτες κτλ για αγορες.nfs

Για αρχη, εσυ εχεις ξεκλειδωσει bootloader ή οχι; ρωτας πολλα χωρις να εχεις πει τι εχεις πειραξει στο κινητο σου, ωστε να μπορουμε να σε βοηθησουμε με τις αποριες σου.

Πιστεύω ότι αφού είσαι EU πρέπει να παραμείνεις ....αυτό μάλλον ΔΕΝ μπορεί να αλλάξει....δεν μιλάω για ξεκλείδωμα bootloader και τα συναφή

παιδια εχει ραδιοφωνο το κινητο;ρωταει ενας φιλος μου.ευχαριστω.

Tcl 20 5g

εγω τον ειχα ξεκλ,γιατι ειχα πειραματιστει πρην κανα 2 μηνο με μια ρομ,αλλα δεν μ αρεσε και ξαναεβαλα την miui.το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποια miui ειχα πρiν πειραματιστο.κ ετσι κατεβασα και περασα οπως ειδα απο ενα βιντεο στο youtube μια ρομ miui. νομιζω μ ειχε πει ενα παιδι απο εδω μεσα οτι εβαλα την ευρωπαϊκή,ενω πριν δεν πρεπει να ειχα ευρωπαικη.ειχα μαλλον global.μπορει να γραφω και βλακιες και να μην γινετε αυτο που λεω.δεν τα εχω απολυτα ξεδιαλυνει στο μυαλο μου...το θεμα ειναι μπορω να κανω οτι ειπα παραπανω?(την oxygen ειχα βαλει και μια πιξελ νομιζω) ασχετο,,,

εγω τον ειχα ξεκλ,γιατι ειχα πειραματιστει πρην κανα 2 μηνο με μια ρομ,αλλα δεν μ αρεσε και ξαναεβαλα την miui.το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποια miui ειχα πρiν πειραματιστο.κ ετσι κατεβασα και περασα οπως ειδα απο ενα βιντεο στο youtube μια ρομ miui. νομιζω μ ειχε πει ενα παιδι απο εδω μεσα οτι εβαλα την ευρωπαϊκή,ενω πριν δεν πρεπει να ειχα ευρωπαικη.ειχα μαλλον global.μπορει να γραφω και βλακιες και να μην γινετε αυτο που λεω.δεν τα εχω απολυτα ξεδιαλυνει στο μυαλο μου...το θεμα ειναι μπορω να κανω οτι ειπα παραπανω?(την oxygen ειχα βαλει και μια πιξελ νομιζω) ασχετο,,,

Πρωτα θα τσεκαρεις παλι αν ειναι ξεκλειδωτο κ αν φορας twrp. αν η απαντηση ειναι κ στα 2 ναι, τοτε ναι μπορεις να περασεις το recovery rom zip

Πρωτα θα τσεκαρεις παλι αν ειναι ξεκλειδωτο κ αν φορας twrp. αν η απαντηση ειναι κ στα 2 ναι, τοτε ναι μπορεις να περασεις το recovery rom zip

οπως τα ειπες ειναι και τα δυο.οποτε τρεχω με twrp. κατεβαζω απευθειας τα αρχεια που εχει ανεβασει ο φιλος παραπανω στο κινητο?παιζει κανενα ρολο?η θελει στο pc πρωτα και μετα περασμα με καλωδιο κτλ?σορρυ για τις χαζες ερωτησεις απλα θελω να ειναι σωστο οτι κανω οπως ολοι πριν βρεθουμε προεκπληξεως

παιδια εχει ραδιοφωνο το κινητο;ρωταει ενας φιλος μου.ευχαριστω.

Ναι έχει ραδιόφωνο.

Poco F2 Pro 8/256

Ευχαριστώ πολύ.edit.ολα τα μοντέλα του τίτλου είναι το ίδιο κινητό;απλά αλλάζει η ονομασία;ρωτάτε για το poco f2 pro.ειναι άλλο μοντέλο;σορυ απλά έχω χάσει την μπάλα με τόσες ονομασίες. Edited by spy14

Tcl 20 5g

Ευχαριστώ πολύ.edit.ολα τα μοντέλα του τίτλου είναι το ίδιο κινητό;απλά αλλάζει η ονομασία;ρωτάτε για το poco f2 pro.ειναι άλλο μοντέλο;σορυ απλά έχω χάσει την μπάλα με τόσες ονομασίες.

Τα δύο πρώτα ειναι το ίδιο μονο που το redmi k20 pro δεν εχει την μπάντα B20 για 4G δίκτυο,το Poco f2 pro ειναι αλλο κινητό μετονομάστηκε έτσι για την ευρωπαϊκή αγορά και με Β20 μπάντα στην ουσία ειναι το redmi k30 pro.

Poco F2 Pro 8/256

Ευχαριστώ.τα μπερδεψα και έγραψα και σε αυτό νημα.στο f2 pro ήθελα να αναφερθώ

Tcl 20 5g