yanniliki Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το app vault ή το app drawer ρε παιδιά δημιουργεί το πρόβλημα; Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το app vault δημιουργει το προβλημα. Αν το απενεργοποιησεις απλα απο τα settings παλι κολλαει το κινητο. Τροπο να το διαγραψω-παγωσω δεν εχω βρει. Αυτο που εκανα εγω ειναι να απενεργοποιησω απο το play store το auto update ολων των εφαρμογων και διαλεγω ποιες θα αναβαθμιζω χειροκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το app vault δημιουργει το προβλημα. Αν το απενεργοποιησεις απλα απο τα settings παλι κολλαει το κινητο. Τροπο να το διαγραψω-παγωσω δεν εχω βρει. Αυτο που εκανα εγω ειναι να απενεργοποιησω απο το play store το auto update ολων των εφαρμογων και διαλεγω ποιες θα αναβαθμιζω χειροκινητα. Σε ολα τα κινητά κανω απεγκατασταση εφαρμογών με adb,εχει και έτοιμο εργαλείο απλά επιλέγεις τις αφαιρεί.Επανερχονται μετά από εργοστασιακές ρυθμίσεις ή μεσα απο το εργαλείο. https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Το app vault δημιουργει το προβλημα. Αν το απενεργοποιησεις απλα απο τα settings παλι κολλαει το κινητο. Τροπο να το διαγραψω-παγωσω δεν εχω βρει. Αυτο που εκανα εγω ειναι να απενεργοποιησω απο το play store το auto update ολων των εφαρμογων και διαλεγω ποιες θα αναβαθμιζω χειροκινητα. Με το εργαλείο που σου είπε ο φίλος παραπάνω αφαιρείς όλο το bloatware συν ό,τι άλλο θες... Ακολούθησε τον οδηγό εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Με το εργαλείο που σου είπε ο φίλος παραπάνω αφαιρείς όλο το bloatware συν ό,τι άλλο θες... Ακολούθησε τον οδηγό εδώ. Σε ολα τα κινητά κανω απεγκατασταση εφαρμογών με adb,εχει και έτοιμο εργαλείο απλά επιλέγεις τις αφαιρεί.Επανερχονται μετά από εργοστασιακές ρυθμίσεις ή μεσα απο το εργαλείο. https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools Σας ευχαριστω παιδια θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Αυτο που εκανα εγω ειναι να απενεργοποιησω απο το play store το auto update ολων των εφαρμογων και διαλεγω ποιες θα αναβαθμιζω χειροκινητα. να μη το παίξω έξυπνος πάντα χειροκίνητα σε όλα τα τηλέφωνα,και αν ειναι πολλές μια μια ανά 24 ώρες ποτέ όλες μαζί γιατι μπερδευεσαι μετά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Παιδες ποια διαφανη θηκη σιλικονης θα μου προτεινατε; θελω να ειναι ποιοτικη, να μην κιτρινιζει ευκολα κ ταυτοχρονα να προστατευει αλλα να μην ειναι τελειως ογκωδης. εχω μια τωρα που με καλυπτει σχεδον σε ολα εκτος της προστασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 να μη το παίξω έξυπνος πάντα χειροκίνητα σε όλα τα τηλέφωνα,και αν ειναι πολλές μια μια ανά 24 ώρες ποτέ όλες μαζί γιατι μπερδευεσαι μετά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ναι αλλα γιατι παντα χειροκινητα? Παντα στο αυτοματο το ειχα με WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Παιδες ποια διαφανη θηκη σιλικονης θα μου προτεινατε; θελω να ειναι ποιοτικη, να μην κιτρινιζει ευκολα κ ταυτοχρονα να προστατευει αλλα να μην ειναι τελειως ογκωδης. εχω μια τωρα που με καλυπτει σχεδον σε ολα εκτος της προστασιας.αν βρεις μια της Spigen την έχω κάτι λιγότερο από 12 μήνες δεν κιτρινίζει και προστατεύει δεν είναι ογκώδης Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) εγώ πήρα της spigen αλλά δεν βολεύει με τις εντολές δεξιά αριστερά είναι πολύ παχια να το πω έτσι και τώρα χρησιμοποιώ πάλι αυτή που είχε το κουτί. αλλά διαλύθηκε από τα απολυμαντικα τώρα λόγω κορονοιου Edited June 2, 2020 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Θα παραγγειλω μια της spigen και βλεπουμε. και εγω τα gestures χρησιμοποιω παντως.. για να δουμε ποσο θα βολεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 εγώ πήρα της spigen αλλά δεν βολεύει με τις εντολές δεξιά αριστερά είναι πολύ παχια να το πω έτσι και τώρα χρησιμοποιώ πάλι αυτή που είχε το κουτί. αλλά διαλύθηκε από τα απολυμαντικα τώρα λόγω κορονοιουδεν γίνεται διαφορετικά αν θέλεις και προστασία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Εγώ πάντως έβαλα την τερατώδες ringke fusion x και είμαι μια χαρά, προστασία φουλ. Καμία φορά που κάνω χρήση τις χειρονομίες το μόνο πρόβλημα είναι το τζαμί που αν είναι λίγο ιδρωμένος κολλάει το δάκτυλο οπότε το γυρνάω στα πλήκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 εγώ πήρα της spigen αλλά δεν βολεύει με τις εντολές δεξιά αριστερά είναι πολύ παχια να το πω έτσι και τώρα χρησιμοποιώ πάλι αυτή που είχε το κουτί. αλλά διαλύθηκε από τα απολυμαντικα τώρα λόγω κορονοιουΣτο MiUI 12 θα έχουμε και τα gestures του κανονικού Android 10, ίσως να βολεύουν ποιο πολύ. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Στο MiUI 12 θα έχουμε και τα gestures του κανονικού Android 10, ίσως να βολεύουν ποιο πολύ. Τι εννοείς gestures του Android 10. Τι διαφορά έχουν? Εγώ έχω βολευτεί και είμαι πολύ ικανοποιημένος απτά gestures όπως είναι. Πολύ καλύτερα και άνετα μόλις τα συνηθίσεις λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει μήπως καμία ρύθμιση ώστε τα γραμματα στην πανω μπάρα που δείχνει το σήμα το ποσοστό μπαταρίας κ.τ.λ να αλλάζει χρώμα; Αν βάζω μια φωτεινή φωτογραφία λόγω του λευκού δε φαίνονται καθόλου!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μην βάζετε λευκά φόντα σε amoled οθόνες. Θα τις πάρετε στο χέρι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Σήμερα εντελώς ξαφνικά δεν συνδέεται με τα δεδομένα του κινητού, (cosmote). Δείχνει σαν να τα έχω απενεργοποιημένα.. έχει συμβεί σε άλλον; Καμία ιδέα πως να το επαναφέρω;; Το έκανε και σε έμενα προχτές έκανα μια επανεκκίνησή και επάνελθε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 (edited) Σήμερα εντελώς ξαφνικά δεν συνδέεται με τα δεδομένα του κινητού, (cosmote). Δείχνει σαν να τα έχω απενεργοποιημένα.. έχει συμβεί σε άλλον; Καμία ιδέα πως να το επαναφέρω;;Το ίδιο έχω πάθει κάτι εγώ τα τελευταία 30 λεπτά.Δεν επανέρχεται όμως με επανεκκίνηση. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 3, 2020 by newlynx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μετά από 50 λεπτά επανήλθε. Περίεργο.. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Μετά από 50 λεπτά επανήλθε. Περίεργο.. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως είσαι στην cosmote; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Σήμερα εντελώς ξαφνικά δεν συνδέεται με τα δεδομένα του κινητού, (cosmote). Δείχνει σαν να τα έχω απενεργοποιημένα.. έχει συμβεί σε άλλον; Καμία ιδέα πως να το επαναφέρω;; Το ίδιο μου έκανε όλο το απόγευμα με cosmote Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 φιλαρακι πριν μερες στο χαλανδρι στην δουλεια του το κινητο του (xiaomi) δεν λειτουργουσε σωστα. δεν μπορουσε καν να απαντησει σε κληση. το ιδιο παθαινε κι ενας συναδελφος του. και οι δυο με cosmote. οταν εφευγε απο την δουλεια οποτε και αλλαζε η κεραια που συνδεοταν λειτουργουσε χωρις προβλημα. του ειχε κανει 4-5 φορες επαναφορα αλλα τα ιδια. μονο οταν αλλαζε περιοχη ερχοταν στα ισα του το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Μπορείς να φλασαρεις σε κινητό που έχει την ευρωπαϊκή global την νέα global MIUI 12 που κυκλοφορεί; Ή θα μπρικαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Φυσικά μπορείς. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. June 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2020 Μπορω να φλασαρω πανω στην αρχικη ή αρκικα φοαρματ και μετα εγκαρασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts