Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω προσωπικα την εχω απενεργοποιημενη γιατι μου αποσπαει την προσοχη συνεχεια. Εχω μονο ενεργοποιημενο το effect οταν ερχεται ειδοποιηση (αυτο με τον μπλε παλμο) και με βολευει
>Implying I have a signature

Σε θυμάμαι. Δεν την θεωρώ τόσο άχρηστη. Γιατί βλέπεις με την μια αν έχεις ειδοποιήσεις χωρίς να ενεργοποιήσεις τσάμπα την οθόνη.

Ακαλος ειλικρινά δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

άλλο φρου και άρωμα ,ότι βγάζουμε φωτό σε σκοτάδι και βγαίνει μια μουτζούρα άχνα

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε θυμάμαι. Δεν την θεωρώ τόσο άχρηστη. Γιατί βλέπεις με την μια αν έχεις ειδοποιήσεις χωρίς να ενεργοποιήσεις τσάμπα την οθόνη.αυτο λέω η γυναίκα σκοτώνεται να μαγειρέψει και σύ βλέπεις ότι το γκομενακι έστειλε στο Viber χωρίς να είσαι από πάνω στο τηλέφωνο

Ακαλος ειλικρινά δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. :lol:

αφού είναι ήδη ενεργοποιημένη,μη με τρελαίνετε ,lol Edited by akalos

Eίναι ποιοτική και δένει απόλυτα το κινητό. Κάτι που μισώ στις θήκες είναι η χαλαρότητα γύρω-γύρω. Αυτή το πιάνει απίστευτα.

Και βλέπω έχει πέσει πολύ η τιμή της. Εγώ την είχα πάρει 12€.

https://www.skroutz.gr/s/19657561/Spigen-Armor-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Mi-9T.html

Έκανα την παραγγελία γι αυτή τη θήκη!

Μου φάνηκε πολύ όμορφη όπως την είδα σε κάτι reviews!

Να φανταστείτε ότι ακόμα δουλεύω με το παλιό τηλέφωνο γιατί νομίζω ότι αυτό θα μου γλυστρησει απο τα χέρια...!!!!

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Εγω προσωπικα την εχω απενεργοποιημενη γιατι μου αποσπαει την προσοχη συνεχεια. Εχω μονο ενεργοποιημενο το effect οταν ερχεται ειδοποιηση (αυτο με τον μπλε παλμο) και με βολευει

Μπορείς να μου πεις κάθε πόσο διάστημα μεσολαβεί από άναμμα σε άναμμα?Γιατί μια φορά που το χρησιμοποίησα άναψε μια φορά και μετά περίμενα κανά τρίλεπτο και δεν ξανάναψε.

Έκανα την παραγγελία γι αυτή τη θήκη!

Μου φάνηκε πολύ όμορφη όπως την είδα σε κάτι reviews!

Να φανταστείτε ότι ακόμα δουλεύω με το παλιό τηλέφωνο γιατί νομίζω ότι αυτό θα μου γλυστρησει απο τα χέρια...!!!!

θα την ευχαριστηθείς !!:happy:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και μόλις δέχθηκα την πρώτη μου κληση!

Τραγικός ο default dialer!

Δεν μπορώ να τον συνηθίσω με τίποτα!

Εσείς πώς λύσατε αυτό το πρόβλημα?

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα για ξεκλείδωματα και πέρασμα της XTRV...

Αν ξεκινήσεις τώρα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader θα έχεις 7 μέρες για να αλλάξεις γνώμη.Πέρασμα XTRV χθες θα έλεγα

και θα δεις την διαφορά.:)

Στείλ'τε καμία ιδέα...

Την εχω 2 μηνες και ειναι Φοβερη δενει απιστευτα !!!!Το Κινητο!!!!

https://www.skroutz.gr/s/20814925/Spigen-Silicone-Fit-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-Charcoal-Xiaomi-Mi-9T-9T-Pro.html?from=account_favorites

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ξεκινήσεις τώρα την διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader θα έχεις 7 μέρες για να αλλάξεις γνώμη.Πέρασμα XTRV χθες θα έλεγα

Οπως Λεει Και Ο Φιλος ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ XTRV!!!!!!

userbar.gif

Παιδιά, υπάρχει κάποια ρύθμιση να μπλοκαρονται αυτόματα οι κλήσεις από άγνωστο αριθμό (δηλαδή να μην ξεκινάει καν να χτυπάει το τηλέφωνο, κατευθείαν να γειώνεται αυτός που παίρνει)

Default dialer

Ευχαριστώ

Είναι μεγαλη η διαφορά στην XTRV με την Global? Πέραν του dialer

Δεν μπορώ να βρω κάπου μια σύγκριση των 2 roms...

Και εμένα έτσι μου λέγανε μέχρι που έβαλα την xtrv την σταθερή. Καλύτερη μπαταρία και καθόλα σταθερή.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά, υπάρχει κάποια ρύθμιση να μπλοκαρονται αυτόματα οι κλήσεις από άγνωστο αριθμό (δηλαδή να μην ξεκινάει καν να χτυπάει το τηλέφωνο, κατευθείαν να γειώνεται αυτός που παίρνει)

Default dialer

Ευχαριστώ

πας στα settings του dialer και βουαλα,το καλύτερο είναι για να μη δέχεσαι κλήσεις από αγνώστους είναι να επικοινωνήσεις με τον provider σου

η στο νήμα του αν θέλεις με εντολή η sms

Edited by akalos

πας στα settings του dialer και βουαλα,το καλύτερο είναι για να μη δέχεσαι κλήσεις από αγνώστους είναι να επικοινωνήσεις με τον provider σου

η στο νήμα του αν θέλεις με εντολή η sms

Ναι έχεις δίκιο. Το έκανα τελικά με ειδική κλήση (ο κάθε παροχος έχει τον δικό του τρόπο). Νάσαι καλά

Διαγραφή ποστ

Να ρωτήσω γιατί διαγράφηκε το ποστ για το apk της aod;

NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER.

Να ρωτήσω γιατί διαγράφηκε το ποστ για το apk της aod;
Το ανέβασα για να βοηθήσω κάποιους που χρησιμοποιούν την always on display όχι για να διαβάζω αν είναι άχρηστη ή όχι, λογικά όποιος δεν την χρησιμοποιεί θα έπρεπε να προσπεράσει το post.

Edited by vag74

μα δεν είναι άχρηστη η χρησιμη επειδή το ανεβασες ούτε κατέβηκε για αυτό το λόγο

η συζήτηση άρχισε με αφορμή το post του elteo για την μπαταρία.....

προφανώς οι mods έκριναν ότι πρέπει να κατέβει για άλλο λόγο

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

μα δεν είναι άχρηστη η χρησιμη επειδή το ανεβασες ούτε κατέβηκε για αυτό το λόγο

η συζήτηση άρχισε με αφορμή το post του elteo για την μπαταρία.....

προφανώς οι mods έκριναν ότι πρέπει να κατέβει για άλλο λόγο

Δεν κατέβασε κανένας mod, εγώ την έσβησα

Δεν κατέβασε κανένας mod, εγώ την έσβησα

Το κατάλαβα ότι το έσβησες εσύ. Το είδα στη δουλειά και όταν γύρισα σπίτι πήγα να τη κατεβάσω δεν υπήρχε. Εάν θες ανέβασε το πάλι. Καλό είναι να βοηθάμε τη κοινότητα όπως μπορούμε, εγώ ανεβάζω εδώ εκδόσεις της aod από apkmirror. Η aod είναι χρήσιμη για πολύ κόσμο μην ακούς τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων , ότι και να πράξεις. Υγεία και υπομονή.

Το κατάλαβα ότι το έσβησες εσύ. Το είδα στη δουλειά και όταν γύρισα σπίτι πήγα να τη κατεβάσω δεν υπήρχε. Εάν θες ανέβασε το πάλι. Καλό είναι να βοηθάμε τη κοινότητα όπως μπορούμε, εγώ ανεβάζω εδώ εκδόσεις της aod από apkmirror. Η aod είναι χρήσιμη για πολύ κόσμο μην ακούς τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων , ότι και να πράξεις. Υγεία και υπομονή.
https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7998373

Είναι η ίδια με αυτή που έχει ανέβει στο νήμα του mi8.

Αν δεις φίλε μου είμαι αρκετά παλιό μέλος του my phone, παλιά το forum ήταν πλημμυρισμένο από άτομα που βοηθούσαν άλλους χρήστες τα τελευταία χρόνια δυστυχώς αυτό έχει αλλάξει οι περισσότεροι μπαίνουν μόνο για να τρολαρουν, σιγά σιγά πολλά άτομα έχουν αποχωρήσει ή δεν ασχολούνται πλέον, εγώ συνήθως μπαίνω σπάνια και ίσως σε λίγο καιρό δεν θα μπαίνω και καθόλου

Edited by vag74

τα χουμε κάνει λίγο μπέρδεμα εδώ μέσα η μου φαίνεται

εδώ,η επίσημη https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-1-13-317-03302035-release/miui-always-on-display-release-1-13-317-03302035-android-apk-download/

δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό που ανέβασε καποιος σε άλλον νήμα μια άλφα έκδοση στο δικό του cloud ....τι να πω

Edited by akalos

τα χουμε κάνει λίγο μπέρδεμα εδώ μέσα η μου φαίνεται

εδώ,η επίσημη https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-1-13-317-03302035-release/miui-always-on-display-release-1-13-317-03302035-android-apk-download/

δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό που ανέβασε καποιος σε άλλον νήμα μια άλφα έκδοση στο δικό του cloud ....τι να πω

Την ανέβασε 3 μέρες πριν βγει στο apkmirror το οποίο δεν είναι επίσημα της xiaomi έχει εφαρμογές για όλες τις συσκευές και φυσικά για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους δεν είναι alpha έκδοση είναι stable

Edited by vag74

υπάρχει και στο telegram 3/4 για μας,δεν χρειάζεται να κατεβαζουμε κάτι από cloud ok? δεν λέω για τον συγκεκριμένο αλλά γενικά

https://t.me/MiuiSystemApps/71

Παίδες μη τρωγεστε με τά ρούχα σας. Σε ότι μπορεί να βοηθήσει ο καθένας μας είναι καλό. Για αυτό υπάρχουν τα νήματα αυτά ώστε να μοιραστούν πληροφορίες και να λυθούν προβλήματα.