Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδώ δεν τις δείχνει στην οθόνη του κινητού και ...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Έκανα αίτημα για ξεκλείδωμα την Παρασκευή για να βάλω eu rom developer για τα καλουδια της aod(εμφάνιση όλων των ειδοποιήσεων με ενχρωμα εικόνιδια και single tap για 10 δευτερόλεπτα) άλλα έτσι όπως πάει η καινούρια stable global μάλλον θα ζήσω χωρίς αυτά

caa5156f6c0fb7458e08ae404440e37f.jpg90109aa95aaaab66cc20b62bf5f9dcc5.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά έχει κάνει ποτέ κανένας κάτι σαν καλιμπραρισμα στην μπαταρία ή να το έχει αφήσει ποτέ να κλείσει από μπαταρία και να το φορτίσει κλειστό μέχρι 100%. Ρωτάω από περιέργεια. Επίσης όταν κάνετε επανεκκίνηση την συσκευή, χάνει 1% όταν το ανοίγεται; δηλαδή κάνω επανεκκίνηση στο 78% και το ανοίγω κ είναι 77%

Βασικά αυτό ψάχνω υπάρχει κάποιο link κάποιος οδηγός κάτι? γιατί δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23910-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-x64-x86/

Μπες Εδω Στην Κοινοτητα και διαβασε πως να Περασεις τους Drivers...Και εισαι Κομπλε

userbar.gif

Παιδιά έχει κάνει ποτέ κανένας κάτι σαν καλιμπραρισμα στην μπαταρία ή να το έχει αφήσει ποτέ να κλείσει από μπαταρία και να το φορτίσει κλειστό μέχρι 100%. Ρωτάω από περιέργεια. Επίσης όταν κάνετε επανεκκίνηση την συσκευή, χάνει 1% όταν το ανοίγεται; δηλαδή κάνω επανεκκίνηση στο 78% και το ανοίγω κ είναι 77%
Άλλοι λένε ότι είναι μύθος το καλιμπραρισμα, άλλοι λένε να μην το φορτίσεις πάνω από 80%, άλλοι λένε αυτό που λες να το αφήσεις να σβήσει και μετα να το φορτίσεις, άλλοι λένε να μην το αφήνεις κάτω από 15-20%. Κοινώς οι απόψεις πολλές και κάνεις δεν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεται.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Άλλοι λένε ότι είναι μύθος το καλιμπραρισμα, άλλοι λένε να μην το φορτίσεις πάνω από 80%, άλλοι λένε αυτό που λες να το αφήσεις να σβήσει και μετα να το φορτίσεις, άλλοι λένε να μην το αφήνεις κάτω από 15-20%. Κοινώς οι απόψεις πολλές και κάνεις δεν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεται.

ΕΔΩ ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα.

:rolleyes:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

εδώ δεν τις δείχνει στην οθόνη του κινητού και ...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Επειδή έκανες παράθεση την απάντηση ενός παλικαριού που απαντά σε μένα, αν μιλάς για την δική μου περίπτωση που δεν απεικονίζονται σωστά στο ρολόι οι ενημερώσεις, πέραν του ότι δεν καταλαβαίνω τι ήθελες να πεις ακριβώς, να ενημερώσω ότι εννοείται ότι απεικονίζονται στο κινητό όπως πρέπει. Θεωρείται αυτονόητο...

Αν πάλι εννοούσες κάτι άλλο, να με συγχωρείς.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα εμφανίζει κανονικά τα κείμενα των μηνυμάτων (και με Ελληνικά) για Viber, Messenger, κλήσεις, στο Amazfit GTS, συνδεδεμένο με Mi 9T Pro.

Καμία σύσταση αν είναι εύκολο; έκανες κάτι ιδιαίτερο στη συνδεσιμότητα;

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Είχα κανει ερώτημα και ποιο παλιά ξέρουμε αν η καταγραφή βίντεο σε 1080p60fps εχει EIS? με τον στάνταρ φακο
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καμία σύσταση αν είναι εύκολο; έκανες κάτι ιδιαίτερο στη συνδεσιμότητα;

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Έδωσα όλες τις άδειες μόνο.

Με ποια εφαρμογή το συνδέεις;

Με την Amazfit

Θα ξαναρωτησω. το AMAZMOD το δοκιμασατε; ειναι εξτραδακι που αν θυμαμαι καλα, παιζει στο ρολόι σας και εχει δικο του συστημα ειδοποιησεων.

https://github.com/AmazMod/AmazMod

Είχα κανει ερώτημα και ποιο παλιά ξέρουμε αν η καταγραφή βίντεο σε 1080p60fps εχει EIS? με τον στάνταρ φακο

Κι εγώ έχω αυτή την απορία φίλε μου αλλά για 4Κ@60.

Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει...

Θα ξαναρωτησω. το AMAZMOD το δοκιμασατε; ειναι εξτραδακι που αν θυμαμαι καλα, παιζει στο ρολόι σας και εχει δικο του συστημα ειδοποιησεων.

https://github.com/AmazMod/AmazMod

Το AmazMod το εγκαταστήσαμε αλλά ήθελε σκάλισμα μέσω Η/Υ κι απορρίφθηκε γιατί ο φίλος ήθελε κάτι απλό κι επίσημο.

Για την ιστορία, καταφέραμε να το κάνουμε να δουλέψει κανονικά μέσω της Amazfit εφαρμογής, "σκαλίζοντας" την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Ο φίλος μου είχε απενεργοποιημένη την "προεπισκόπηση μηνύματος" στις εφαρμογές Viber, Messenger και Telegram και δεν το ήξερα. Και δεν πήγε καν εκεί το μυαλό μου, μιας κι εγώ πάντα την έχω ενεργοποιημένη. Οπότε, ήθελε στην κάθε μία εφαρμογή να επιτρέψεις να κάνει pop up το μήνυμα στην οθόνη του κινητού και φυσικά έπαιξε κανονικά μετά.

Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν.

"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Το AmazMod το εγκαταστήσαμε αλλά ήθελε σκάλισμα μέσω Η/Υ κι απορρίφθηκε γιατί ο φίλος ήθελε κάτι απλό κι επίσημο.

Για την ιστορία, καταφέραμε να το κάνουμε να δουλέψει κανονικά μέσω της Amazfit εφαρμογής, "σκαλίζοντας" την κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.

Ο φίλος μου είχε απενεργοποιημένη την "προεπισκόπηση μηνύματος" στις εφαρμογές Viber, Messenger και Telegram και δεν το ήξερα. Και δεν πήγε καν εκεί το μυαλό μου, μιας κι εγώ πάντα την έχω ενεργοποιημένη. Οπότε, ήθελε στην κάθε μία εφαρμογή να επιτρέψεις να κάνει pop up το μήνυμα στην οθόνη του κινητού και φυσικά έπαιξε κανονικά μετά.

Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν.

Δεν ειναι απολυτως τπτ το amazmod και απλα χρησιμοποιεις μια εφαρμογη στον υπολογιστη για να περασεις το apk στο ρολόι. Πολυ απλη κ ευκολη διαδικασία. Περιεργο που δεν το ειχατε δει πιο νωρις αλλα παλι καλα που το βρηκατε εστω κ καθυστερημενα. κ εγω νομιζα οτι τα εχετε ενεργοποιημενα μιας κ ανεφερες οτι τα εχετε ψαξει ολα..

Καλησπέρα παρατηρώ λίγη δυσκολία στο να γράψω μην στην αφή έχει κανείς κάποιο θέμα;διάβασα ότι είναι bug του κινητού

Kανενα απολυτως θεμα εδω κ γενικα δεν εχω διαβασει πουθενα για τετοιο bug στο κινητο. Φορας τζαμάκι; Στην μονη φορα που ειχα θεμα με το touch κινητου γενικώς, ήταν όταν δεν εκανε σωστή επαφη το τζαμακι με την οθόνη.

Kανενα απολυτως θεμα εδω κ γενικα δεν εχω διαβασει πουθενα για τετοιο bug στο κινητο. Φορας τζαμάκι; Στην μονη φορα που ειχα θεμα με το touch κινητου γενικώς, ήταν όταν δεν εκανε σωστή επαφη το τζαμακι με την οθόνη.

Θα το κοιτάξω με το τζαμακι.. Ναι φοράω..

Και με τζαμακι ακόμα η αφή είναι μια χαρά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Και με τζαμακι ακόμα η αφή είναι μια χαρά.

Προφανως κ με τζαμακι η αφη ειναι μια χαρα.. ΑΛΛΑ πρωτον τζαμακι με τζαμακι διαφερουν στο παχος, ποιοτητα κλπ κλπ. επισης χρηση με χρηση, επισης διαφερει. σε αλλον μπορει να πεφτει κατω, σε αλλον να πιεζεται, αλλος να το λιωνει στα games κ να το ξεσκιζει στο tapping.

εγω ανοιγω στην τελευταια κατηγορια... σε παλιοτερο κινητο, το ελιωνα στα παιχνιδια κ απο το πολυ tapping, σε καποια σημεια δεν εφαπτοταν καλα μετα το τζαμακι κ δεν αναγνωριζε την αφη. κ το καταλαβα επειδη χρησιμοποιω swype για να γραφω κ εχανε το "συρσιμο". ποσο να αντεξει το δυσμοιρο τζαμακι αν το κακομεταχειριζομαστε;

Προφανως κ με τζαμακι η αφη ειναι μια χαρα.. ΑΛΛΑ πρωτον τζαμακι με τζαμακι διαφερουν στο παχος, ποιοτητα κλπ κλπ. επισης χρηση με χρηση, επισης διαφερει. σε αλλον μπορει να πεφτει κατω, σε αλλον να πιεζεται, αλλος να το λιωνει στα games κ να το ξεσκιζει στο tapping.

εγω ανοιγω στην τελευταια κατηγορια... σε παλιοτερο κινητο, το ελιωνα στα παιχνιδια κ απο το πολυ tapping, σε καποια σημεια δεν εφαπτοταν καλα μετα το τζαμακι κ δεν αναγνωριζε την αφη. κ το καταλαβα επειδη χρησιμοποιω swype για να γραφω κ εχανε το "συρσιμο". ποσο να αντεξει το δυσμοιρο τζαμακι αν το κακομεταχειριζομαστε;

Όπως είπες, τζάμι με τζάμι διαφέρει. Έχω nillkin 9H,και δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Από τότε που ανακάλυψα τα τζαμακια της, θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν κρατάει πολλές δαχτυλιες, είναι ανθεκτικό, καθαρίζει πανευκολα, εφαρμόζει παντού τέλεια. Πιο πίσω στο φόρουμ έχω κάνει κουβέντα για το ίδιο τζαμί, εγώ έχω το mi 9t,και μου κάθεται τέλεια, μάλιστα το πρώτο που είχα πάρει μου έκανε μια μικρή φούσκα που δεν μπορούσα να βγάλω και μετά από ώρες ξαφνικά το βλέπω κ είχε εξαφανιστεί, απλά το έβγαλα γιατί πήρα με μαύρο πλαίσιο κ έκρυβε οθόνη.(μην πάρετε με μαύρο πλαίσιο,δεν είναι καλά υπολογισμένο)

Κάποιοι λένε ότι στο pro δεν κάθεται καλά και έχει πιο κυρτή οθόνη, κάτι τέτοιο.

Πάνω στα κουτιά πάντως γράφει ότι κάνει για όλα τα μοντέλα (k20,k20 pro,mi9t,mi9t pro)

Το μόνο αρνητικό το δακτυλικό,που θέλει συνήθεια,δεν έχει σχέση με όταν δεν έχεις τζαμί, αλλά μπρος στην προστασία,το τρως.

Επίσης δεν επηρεάζει καθόλου την απόκριση στην επαφή,δεν κάνει ούτε γρατζουνιά εύκολα, πρέπει να το κακομεταχειριστείς άσχημα.

Ρε παιδια εχω θεμα με Τα μυνηματα ΑΛΕΡΤ Της Γενικης Γραμματειας Πολ.Προστασιας, Μου εμφανιζονται στο Mi Band 4 Και οχι σαν Sms ?? Και χανονται δεν μπορω να τα βρω Πουθενα ?Προφανως καποια ρυθμηση ειναι αλλα δεν εχω ιδεα, Να ενημερωσω Οτι Στο Redmi Note 4X Μου ερχοταν Κανονικα Σαν Sms
userbar.gif

Ρε παιδια εχω θεμα με Τα μυνηματα ΑΛΕΡΤ Της Γενικης Γραμματειας Πολ.Προστασιας, Μου εμφανιζονται στο Mi Band 4 Και οχι σαν Sms ?? Και χανονται δεν μπορω να τα βρω Πουθενα ?Προφανως καποια ρυθμηση ειναι αλλα δεν εχω ιδεα, Να ενημερωσω Οτι Στο Redmi Note 4X Μου ερχοταν Κανονικα Σαν Sms

Λογικά πρέπει να τα έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό, αν θέλεις να τα σβήσεις πήγαινε μηνύματα, παρά τις 3 τέλειες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις μετά, ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης και τα ρυθμιζεις

Λογικά πρέπει να τα έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό, αν θέλεις να τα σβήσεις πήγαινε μηνύματα, παρά τις 3 τέλειες πάνω δεξιά, ρυθμίσεις μετά, ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης και τα ρυθμιζεις

Σε Ευχαριστω Τα βρηκα στα Μυνηματα -Ρυθμισεις-Cell Μεταδοσεις ,Τα λενε !!!

Edited by c3250
userbar.gif