kallair Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Ούτως ή άλλως φοράμε τον πολύ καλό poco launcher της Xiaomi. Και εγω με poco launcher ειμαι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα παιζει να το αλλαξω για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Του λείπουν πολλά για να φτάσει τον Poco launcher. Δεν έχει πχ double tap to lock & double tap to unlock. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Τα έχει και τα δύο ο στοκ launcher στην xtrv stable που έχω. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Του λείπουν πολλά για να φτάσει τον Poco launcher. Δεν έχει πχ double tap to lock & double tap to unlock.Double tap to unlock έχουν όλες οι miui συσκευές και δεν έχει σχέση με τον launcher Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Double tap to lock δεν έχει 100% Επίσης δεν βλέπω τα νουμερακια που βγάζει πάνω σε κάθε εικονίδιο με τα notifications. Δεν γενικώς.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 (edited) Και γω τον δουλεψα για λίγο ....μόνο για πλάκα κάνει...back to Nova prime Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 14, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Παιδιά, εγώ μετά από κάποιες δοκιμές κατέληξα στο Evie Launcher. Πολύ ωραίο, μικρό, λειτουργικό, μίνιμαλ, εύχρηστο. Το έχω εδώ και μερικές βδομάδες και είμαι πολύ ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Εγώ έχω βάλει από την πρώτη μέρα Lawnchair https://lawnchair.app/ Το έχω κάνει Google Pixel :):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Καλησπέρα κάποιος που να προτείνει confings για την ultra gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Να ρωτησω κατι ,Ακουω μουσικη μεσον TWS Bluetooth και παρατηρω οτι μετα απο καποια ωρα το Bluetooth Κοβετε δεν παιζει ρολο η αποσταση γιατι τα Εχω στο μισο μετρο αποσταση μεταξυ τους και ξανα συνδεετε? ετσι πρεπει να γινετε η ειναι καποια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Κοίτα μήπως υπάρχει κάποιο update για τα ακουστικά σου. Ποια μάρκα και ποιο μοντέλο έχεις : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Να ρωτησω κατι ,Ακουω μουσικη μεσον TWS Bluetooth και παρατηρω οτι μετα απο καποια ωρα το Bluetooth Κοβετε δεν παιζει ρολο η αποσταση γιατι τα Εχω στο μισο μετρο αποσταση μεταξυ τους και ξανα συνδεετε? ετσι πρεπει να γινετε η ειναι καποια ρυθμιση? Το ίδιο κάνει και σε εμένα, λύση δεν βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 (edited) Double tap to lock δεν έχει 100% Επίσης δεν βλέπω τα νουμερακια που βγάζει πάνω σε κάθε εικονίδιο με τα notifications. Δεν γενικώς....Πάνε στις ειδοποιήσεις σε κάθε εφαρμογή για να σου βγάλει τα νουμερακια που θες. Επίσης double tap to lock εχει σε όλες τις miui όπως ανέφερε και ο vag74. Και εγώ φανατικός του nova ήμουν αλλά από τη στιγμή που έχω ένα καλό stock Launcher γιατί να βάζω επιπλέον εφαρμογές? Ο καθένας από κει και πέρα βαζει ότι του αρέσει. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 15, 2020 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasforandroid Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ήρθε η ενημέρωση για την AOD και δείχνουν να δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Μπα ασχολήθηκαν? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Ήρθε η ενημέρωση για την AOD και δείχνουν να δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Την εχω κατεβασει κ εγω αλλα δεν εχω τσεκαρει αν φαινονται απο ολες τις εφαρμογες οι ειδοποιησεις στην AOD. Το εχει τσεκαρει κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Από το Telegram πάντως εξακολουθεί να μην υπάρχει ένδειξη ότι έχει μνμ στην AOD.. ακούγεται ήχος όταν έρθει κάποιο μνμ αλλά δεν υπάρχει εικονίδιο! Σε σχέση με τον launcher όντως η ύπαρξη συρταριού στον στοκ πλέον είναι πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ bare bones κατάσταση... αυτές τις μέρες τον χρησιμοποιώ δοκιμαστικά! Ο Lawnchair είναι εξαιρετικός... τον χρησιμοποιώ σταθερά εδώ και πολύ καιρό ήδη από το προηγούμενο κινητό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Για την ειδοποίηση δοκιμασε telegram x. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλησπέρα υπάρχει κάποια εναλλακτική gcam εκτός από την ultra που να αξίζει;ένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Καλησπέρα υπάρχει κάποια εναλλακτική gcam εκτός από την ultra που να αξίζει;ένα link?Burial https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Burial https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρησιμοποιείς κάποιο config ή στο default ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εγώ βρίσκω το default το καλύτερο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Χρησιμοποιείς κάποιο config ή στο default ;;Χρησιμοποιώ τα anonymous xml Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Burial https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει root ?δεν είναι ported? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Μετά από 3 μέρες χρήσης του τηλεφώνου και αφού απεγκατεστησα το bloatware της xiaomi και της Google μπορώ να πω ότι έχω κατά ενθουσιαστεί με την οθόνη και την μπαταρία της συσκευής.. ΑΛΛΑ μου λείπει ο dialer και message app του miui που είχα στο mix 2s μου. Γνωρίζει κάποιος καμία λύση χωρίς ξεκλείδωμα bootloader ώστε να εγκαταστήσω αυτά τα 2 app; Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts