Jump to content

gasforandroid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gasforandroid

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

gasforandroid's Achievements

  1. Πολύ καλό, αν υπάρχει τύχη θα πάει για δώρο!
  2. Το γύρισα σε Ολλανδία και μου ήρθε η ενημέρωση για την AOD. Εκεί που έβλεπα ειδοποιήσεις από κάποιες εφαρμογές, τώρα δεν εμφανίζεται τίποτα! Και εις ... κατώτερα ...
  3. Ήρθε η ενημέρωση για την AOD και δείχνουν να δουλεύουν κανονικά οι ειδοποιήσεις.
  4. Όπως έχω αναφέρει φίλε μου έχω αλλάξει μπαταρία αλλά και τη charging port. Μόνο την κεντρική πλακέτα δεν έχω αλλάξει...Για αυτό μου φαίνεται περίεργο, γιατί όπως ανέφερα μέχρι να το πάθει λειτουργούσε κανονικά, ενώ και με την καινούρια μπαταρία δεν είχει κανένα πρόβλημα μέχρι να αδειάσει και αυτή, αφού εξακολουθούσε να μην φορτίζει.
  5. Kαλημέρα παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει για το παρακάτω πρόβλημα θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη γνώμη του. To Mi Max 2 μου αρνείται να φορτιστεί. Δοκίμασα άλλο φορτιστή και καλώδιο, άλλαξα την μπαταρία και το charging port αλλά το πρόβλημα παραμένει. Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο τρέχει τη stock rom, δεν είναι ρουταρισμένο και μέχρι την ημέρα που το έπαθε δεν είχε κάποιο θέμα. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα με την αδυναμία φόρτισης παρουσιάστηκε ως εξής: Tην πρώτη φορά το κινητό φόρτισε μέχρι το 80%, στη επόμενη φόρτιση δεν έφτασε το 50% ενώ στις επόμενες έφτανε το 12-18%.
  6. Μακάρι! Ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!
×
×
  • Create New...