g_angelo01 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Επισης μετα απο αναβαθμιση σε Android 10 δεν λειτουργει σωστα η gcam. Καποιος που να εχει βαλει βαλει δοκιμασμενη για Android 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Επισης μετα απο αναβαθμιση σε Android 10 δεν λειτουργει σωστα η gcam. Καποιος που να εχει βαλει βαλει δοκιμασμενη για Android 10? Εμένα λειτουργεί μια χαρά η gcam. Τελικά παιδιά γαι την eu ρομ και την global επειδή καθησα και το έψαξα σημασία έχει όταν αγοράζουμε να ειναι global version το κινητό. Τβρα εμένα το δικό μου απεξω στην συσκευασία δεν είχε το κόκκινο αυτοκόλλητο. Η global rom είναι η internacional και από όσο κατάλαβα η eu rom είναι λίγο παραμετροποιημενη και δεν είναι τόσο φορτωμενη όσο η global. Τώρα ποια είναι η καλύτερη θα δείξει!!! Αν γράφω κάτι λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Και οι 2 ρομ ειναι global απλά το global με ρομ QFK"MI"XM ειναι διεθνή. Το Global EEA με ρομ QFK"EU"XM είναι μονο για την ευρωπαϊκή αγορά. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Επισης μετα απο αναβαθμιση σε Android 10 δεν λειτουργει σωστα η gcam. Καποιος που να εχει βαλει βαλει δοκιμασμενη για Android 10?Πρέπει να βάλεις κάποια για Android q Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Μεχρι τωρα εβαζα gcam του san1ty γιατι ηταν σχετικά stable. Οποιος θελει να δοκιμασει: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-san1ty/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτός ήταν να φτιάξει μια μόνο για το κινητό μας αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη,δυστυχώς ....κρίμα το hardware που έχει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα.... ξέρει κάποιος αν γίνεται και πώς να μην φορτίζει η συσκευή όταν τη συνδέουμε με το data cable στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα.... ξέρει κάποιος αν γίνεται και πώς να μην φορτίζει η συσκευή όταν τη συνδέουμε με το data cable στο pc; Από όσο ξέρω και από προηγούμενες συσκευές δεν γίνεται αυτό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Καλησπέρα.... ξέρει κάποιος αν γίνεται και πώς να μην φορτίζει η συσκευή όταν τη συνδέουμε με το data cable στο pc;Δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις κάτι μέσω BIOS και να απενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές. Αν και αυτά συνήθως είναι για κλειστό υπολογιστή. Όσο είναι ανοικτός, μάλλον πάντα θα φορτίζει όσο το έχεις συνδεδεμένο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Συνέχεια μου βγάζει ένα update Facebook feature και κάτι κατεβάζει . Μα συνέχεια όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά διάβασα σε μια σελίδα στο fb από ένα άλλο παιδί ότι είχε κανει απεγκατασταση την εφαρμογή και την είχε κατεβάσει από τον παρακάτω σύνδεσμο και του είχε σταματήσει να το κάνει το δοκίμασα και δούλεψε και σε εμένα. Απενεργοποίησα και την αυτόματη ενημέρωση από τις ρυθμίσεις του fb https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://facebook.en.uptodown.com/android/download&ved=2ahUKEwis1ur-44PmAhVk7aYKHcp1BIcQFjADegQIARAB&usg=AOvVaw1WUxEIvRIK6PAFmyReoLtZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Αν γνωρίζει κάνεις προσφορά black Friday για το κινητό ή για το 9t, παρακαλώ ένα link. Ενδιαφέρομαι άμεσα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις κάτι μέσω BIOS και να απενεργοποιήσεις κάποιες επιλογές. Αν και αυτά συνήθως είναι για κλειστό υπολογιστή. Όσο είναι ανοικτός, μάλλον πάντα θα φορτίζει όσο το έχεις συνδεδεμένο. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία ούτε θα ρουταρω το κινητό, όπως διάβασα αλλού. Απλώς ρώτησα γιατί είμαι στις πρώτες φορτίσεις και δεν ήξερα αν η φόρτιση μέσω καλωδίου για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μεταφορά των αρχείων, επηρεάζει αρνητικά την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Απίθανα πράγματα από την μπαταρία στην πρώτη και δεύτερη φόρτιση!!! Και με λίγο gaming αλλά ως επί το πληστον περισσότερη ώρα ήμουν με WiFi. Εντυπωσιακά πράγματα πάντως!! Δν ξέρω αν βοηθάει και Android 10 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 (edited) Και γω που είμαι συνέχεια σε 4g+ ...το ίδιο καλή Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 25, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&product_id=11336&skr_prm=WyJlNzQ1YzE2Yy03ZThkLTQ5MDMtYmVjYi0xZWQ2ZDYzY2QzOGQiLDE1Njk5MTUzODU1MjkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Sent from my Le X820 using Tapatalk Φίλε όλα καλα με την αγορά και το κινητό; επειδή προς το ίδιο μαγαζί κλείνω κ εγω λόγω άμεσης παράδοσης, σύμφωνα με την σελίδα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Φίλε όλα καλα με την αγορά και το κινητό; επειδή προς το ίδιο μαγαζί κλείνω κ εγω λόγω άμεσης παράδοσης, σύμφωνα με την σελίδα τουςΜέχρι στιγμής, όλα καλά. Κανένα πρόβλημα. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNemo Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Ψάχνω για οικονομικό και αξιόπιστο φορτιστή Quick Charge 4+ 27w τι προτείνεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Δεν έχω να προτείνω καποιο αλλά νομίζεις ότι αξίζει η αγορά του,θαρρώ η διαφορά στο χρόνο φόρτισης είναι μικρός Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 (edited) Ψάχνω για οικονομικό και αξιόπιστο φορτιστή Quick Charge 4+ 27w τι προτείνεται ; Ειχα παρει ενα blitzwolf απο banggood καπου 8 ευρώ αλλα ειναι quickcharge 3 30w. Αν θυμαμαι καλα, δεν εχουν μεγαλη διαφορά στην ταχυτητα φορτισης με το 4+. ο 30αρης παντα. https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S6-QC-3_0-2_4A-30W-Dual-USB-Charger-AU-Adapter-for-iphone-8-8-Plus-iphone-X-Xiaomi-p-1082834.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_ods&utm_campaign=digoo-sds-bw-test-cate&utm_content=arvin&gclid=Cj0KCQiAt_PuBRDcARIsAMNlBdoUctsgCjHJ48uWbOOXvEcZmGEqP_JvMtZi_3TTzgMrZUeiyUM648EaAiqpEALw_wcB&cur_warehouse=CN Ο παραπανω ειναι. Γενικά προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τους blitzwolf. και του αυτοκινητου που εχω παρει, εχει αποδειχθει σκυλι και φορτιζει πολυ καλα κ τον εχω 2-3 χρονια και βαλε. εδω λινκ για quickcharge4+ αλλά για καποιο λογο ειναι male to male οσοι ειδα. ισως ειναι θεμα πρότυπου και να βγαινουν μονο ετσι https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S12-27W-QC4-QC4_0-QC3_0-PD-Type-C-Port-EU-AU-USB-Charger-for-iPhone-11-Pro-XR-Huawei-P30-for-Samsung-Xiaomi-p-1562455.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN? Kαι τα καλώδια που εχω παρει αυτης της εταιρειας εχουν βγει εξαιρετικής ποιοτητας. Αν για καποιο λογο απαγορευονται τα λινκ, παρακαλω ας τα αφαιρεσει καποιος mod. Edited November 26, 2019 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Στο σκρ*υτζ κάποια καταστήμα γράφουν EU version και κάποια όχι. Να προτιμήσω την EU ή δεν τίθεται θέμα μιας και στην Κινέζικη αγορά κυκλοφορεί ως Redmi K20; Από εγγύηση τι παίζει; Βλέπω ότι γράφουν τα καταστήματα ότι παρέχεται από αυτούς η εγγύηση. Γιατί όχι από την επίσημη xiaomi Ελλάδας εφόσον η συσκευή είναι ευρωπαϊκή και την εισάγουν στη χώρα και εκείνοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Συγχωρέστε με αν έχει ήδη απαντηθεί. Edited November 26, 2019 by Meraklis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-S12-27W-QC4-QC4_0-QC3_0-PD-Type-C-Port-EU-AU-USB-Charger-for-iPhone-11-Pro-XR-Huawei-P30-for-Samsung-Xiaomi-p-1562455.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN? Αυτος ειναι πολυ καλος , τον εχω καιρο , και τα καλωδια πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 1η αποφόρτιση με miui 11 και με ενεργό το ΄΄always display on΄΄ και μου έδωσε 4:55 οθόνη , πάω για την 2η αποφόρτιση με κλειστό αυτή την φορά , αν δεν βγάλει 5:30 με 6:00 ώρες πάω για reset Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Στα 400 ευρώ τα ελληνικά 128αρια...Δεν είναι κακο... Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drRodiL Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Καλησπέρα παίδες. Μόλις πήρα το κινητό και εγώ στα χέρια μου και προς το παρόν έχω αντιμετωπίσει μόνο ένα πρόβλημα: Προσπαθώντας να τραβήξω ένα screenshot στον chrome με κύλιση, δεν δουλεύει σωστά και "πατάει" πάνω στην αρχική αποτύπωση, η συνέχεια της σελίδας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει μόνο στον chrome , καθώς πχ στο facebook δουλεύει κανονικά. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Και αν ναι, υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts