kiriakosk Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μια σαφή εικόνα για το πόσες ώρες οθόνη (SOT) βγάζει το κινητό μπορεί να πει αναφέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μια σαφή εικόνα για το πόσες ώρες οθόνη (SOT) βγάζει το κινητό μπορεί να πει αναφέρει κάποιος;Το ερώτημα σου δεν στέκει Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Μια σαφή εικόνα για το πόσες ώρες οθόνη (SOT) βγάζει το κινητό μπορεί να πει αναφέρει κάποιος; ποτε δεν μπορεις να εχεις σαφη εικονα για τον λογο οτι αλλη χρηση κανω εγω, αλλη εσυ κ αλλη καποιος αλλος. Το ποσο κραταει η μπαταρια εχει να κανει με: Την φωτεινοτητα της οθονης Τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο Τι εφαρμογες τρεχεις εσυ και ποσο απαιτητικες ειναι (πχ παιχνιδια, χαρτες κλπ) Τι εχεις ανοιχτα απο δικτυα συνδεσιμοτητας Τι ποιοτητα σηματος εχεις γενικα και και και.. Οπως καταλαβαινεις, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεις να πεις βγαζει τοσες ωρες οθονης. για αυτο ο καθενας οταν γραφει ποσες ωρες οθονης περιγραφει και ΤΙ χρηση του εκανε για να εχεις εικονα για αν κανεις κ εσυ παρομοια χρηση, ποσο θα κραταει. Που και πάλι δεν ειναι αξιοπιστος τροπος συγκρισης για τον λογο του οτι αλλες εφαρμογες τρεχουν στο κινητο του καθενος, αλλη ποιοτητα σηματος εχει ο καθενας ανα περιοχη και τελος πχ εγω μπορει να το εχω φουλ χαμηλα την φωτεινοτητα, αλλος στο αυτοματο και αλλο τερμα φουλ φωτεινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εμείς με την global στην 10.3.3 θα μείνουμε? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εμείς με την global στην 10.3.3 θα μείνουμε? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή μέχρι τέλους του μήνα μαξ θα την πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisSe Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εχει καταφερει κανεις να πληρωσει με nfc με το i-bank pay της εθνικης τραπεζας?? Ανοιγω το nfc και μετα μου ζηταει bluetooth και gps. τα ανοιγω, δινω και δικαιωματα στην εφαρμογη αλλα δεν προχωρα... εκανα και την αλλαγη με το hcem. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Εχει καταφερει κανεις να πληρωσει με nfc με το i-bank pay της εθνικης τραπεζας?? Ανοιγω το nfc και μετα μου ζηταει bluetooth και gps. τα ανοιγω, δινω και δικαιωματα στην εφαρμογη αλλα δεν προχωρα... εκανα και την αλλαγη με το hcem. Καμια ιδεα?δεν έχει nfc το ibank pay... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η εφαρμογή της Εθνικής έχει φτιαχτεί για να δουλεύει μόνο με τα μηχανήματα της Εθνικής που αποδέχονται το i-bank pay. Δεν υποστηρίζει την σύνδεση μέσω nfc άρα δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε pos άλλων τραπεζών που λειτουργούν με nfc. Μόνο η Alpha bank έχει με tap 'n pay με αποδοχή παντού για εύκολες πληρωμές. Γνωρίζει κανείς άλλος αν εχουν κάτι αντίστοιχο (χρήση nfc) οι Πειραιώς και η Eurobank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μέχρι στιγμής μόνο η Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Η εφαρμογή της Εθνικής έχει φτιαχτεί για να δουλεύει μόνο με τα μηχανήματα της Εθνικής που αποδέχονται το i-bank pay. Δεν υποστηρίζει την σύνδεση μέσω nfc άρα δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε pos άλλων τραπεζών που λειτουργούν με nfc. Μόνο η Alpha bank έχει με tap 'n pay με αποδοχή παντού για εύκολες πληρωμές. Γνωρίζει κανείς άλλος αν εχουν κάτι αντίστοιχο (χρήση nfc) οι Πειραιώς και η Eurobank?Η alpha και δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (Off topic) Curve με Google Pay και τις έχεις όλες... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Κατάφερε κάποιος να βάλει miui dialer σε miui11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Κατάφερε κάποιος να βάλει miui dialer σε miui11?Μπορεί να βάλεις custom rom που έχει τον dialer της Xiaomi Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Αυτό το ξέρω απλά θέλω να το αποφύγω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μια σαφή εικόνα για το πόσες ώρες οθόνη (SOT) βγάζει το κινητό μπορεί να πει αναφέρει κάποιος; ρωτάς κάτι παντελώς άκυρο... στα χέρια μου βγάζει 3 ώρες πχ το ίδιο κινιτο σε έναν φίλο βγάζει 7 ώρες , είναι θέμα τι κάνει το κινιτο... τπτ περισσότερο τπτ το λιγοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkostas Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 καλημερα ηθελα να ρωτησω ξερει κανενας πως μπορω να ξανα περασω το miui 10 χωρις να χασω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (Off topic) Curve με Google Pay και τις έχεις όλες... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk offtopic το θέμα είναι να μην κάθεσαι κάνεις μεταφορές κλπ να κοιτάς το υπολιπο εχεις και δεν συμμαζεύετε ολα με μια κάρτα αυτόματα ... δυο επιλογές εχεις τώρα 1, πας σε alpha 2, περίμενες να έρθει το google pay η να κανουν και άλλες τράπεζες.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 offtopic το θέμα είναι να μην κάθεσαι κάνεις μεταφορές κλπ να κοιτάς το υπολιπο εχεις και δεν συμμαζεύετε ολα με μια κάρτα αυτόματα ... δυο επιλογές εχεις τώρα 1, πας σε alpha 2, περίμενες να έρθει το google pay η να κανουν και άλλες τράπεζες..........πάλι εσύ... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 (Off topic) Curve με Google Pay και τις έχεις όλες... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μήπως μπορείς να γίνεις λίγο ή και αρκετά πιο κατατοπιστικός σχετικά; Αν είναι off topic τότε ίσως σε πμ κάποιες οδηγίες κάποιο link ώστε να διαβάσουμε και εμείς οι πιο αδαείς; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εγω παντως που κατεβασα απο apk mirror το google pay κ το εκανα εγκατασταση περασα τις καρτες μου μεσα κ μου ελεγε οτι αυτος ο τροπος πληρωμης δεν ειναι αποδεκτος. Βεβαια δεν ηταν καμια της alpha bank αφου δεν εχω λογαριασμο εκει. Δεν ξερω αν παιζει ρολο η καρτα ή ο τρόπος που εγινε η εγκατάσταση του Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εγω παντως που κατεβασα απο apk mirror το google pay κ το εκανα εγκατασταση περασα τις καρτες μου μεσα κ μου ελεγε οτι αυτος ο τροπος πληρωμης δεν ειναι αποδεκτος. Βεβαια δεν ηταν καμια της alpha bank αφου δεν εχω λογαριασμο εκει. Δεν ξερω αν παιζει ρολο η καρτα ή ο τρόπος που εγινε η εγκατάσταση τουΑν θέλεις να χρησιμοποιείς ελληνικές κάρτες αυτό γίνεται μόνο μέσω της κάρτας Curve, και συνδέεις μόνο την Curve στο Google Pay. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μπορεί να πει κάποιος κατάστημα skroutz που το αγόρασε και είχε την EU έκδοση rom αντί της global; Έχει τελικά μεγάλη σημασία; Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μπορεί να πει κάποιος κατάστημα skroutz που το αγόρασε και είχε την EU έκδοση rom αντί της global; Έχει τελικά μεγάλη σημασία; Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω το πήρα απο κινα global version ειναι η global rom mix απο τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα ειναι global version με global eu rom Η διαφορά είναι οτι τα eu απευθύνονται μονο στις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ η mix στην διεθνή εκτός τις Κίνας. Δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Τα ελληνικά και ευρωπαϊκά mi9t pro παίρνουν miui11 παιδιά; έχει δοθεί επίσημα ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts