Jump to content

[OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγα να το κάνω τώρα και όταν κάνω το παρακάτω βήμα στο κινητό δεν κάνει τίποτα,

φαντάζομαι θα έπρεπε να μου ανοίξει κάποιο μενού για να επιλέξω αυτά που λέει.

4) open dialer app and enter *#801#

Set Serial and Full-port switch to ON

Πήγα να το κάνω τώρα και όταν κάνω το παρακάτω βήμα στο κινητό δεν κάνει τίποτα,

φαντάζομαι θα έπρεπε να μου ανοίξει κάποιο μενού για να επιλέξω αυτά που λέει.

4) open dialer app and enter *#801#

Set Serial and Full-port switch to ON

Το πρώτο βήμα

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81480319&postcount=513

Το έχω κάνει αυτό. Το 800 δουλεύει στον dialer το 801 οχι.

Το πατάω και με το που βαζω την διεση εξαφανίζεται ο αριθμός.

Μήπως έχεις βάλει xXx no limits και απενεργοποιησει η αφαιρέσει αντίστοιχη επιλογή που έχει σχέση με 800/801?

3717696e4f3219025cc896bdf94c42dd.jpg

Στο λεω διότι εγώ τα βγάζω αφού volte-WiFi calling δεν με κάνω χρήση.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

@alextrela ναι εχω xxx no limits αλλά δεν εχω πειράξει τίποτα. Την άφησα όπως ήταν. Δε ήθελα να μπω σε διαδικασία να αλλάξω τις ρυθμισεις. Λες να φταίει κάτι τέτοιο?

Αν ναι μπορείς να μου πείς γενικά τι ρυθμίσεις ειναι "καλό" να κάνω?

@alextrela ναι εχω xxx no limits αλλά δεν εχω πειράξει τίποτα. Την άφησα όπως ήταν. Δε ήθελα να μπω σε διαδικασία να αλλάξω τις ρυθμισεις. Λες να φταίει κάτι τέτοιο?

Αν ναι μπορείς να μου πείς γενικά τι ρυθμίσεις ειναι "καλό" να κάνω?

Κατά 90% κάτι από εκει ευθύνεται για να μην δουλεύει 800/801 στον dailer.

Κοίτα εγώ κάνω βαρύ debloat επομένως δεν νομίζω να σε καλύψει εσένα.

Αφαίρεσε xXx δοκίμασε με 801 και μετά ξανά πέρνα το ίσως έτσι δουλεψει.

Καλησπέρα ξανά,

με προβληματιζε το sot του κινητού και έτσι προχθές μίλησα με τον @alextrela για να αλλάξω κερνελ κτλπ.

Έχω βάλει τον kirisakura και την xxx no limits.

To sot παλι με το ζόρι φτάνει στις 4 ωρες.

Έχετε να προτείνετε κάτι?f26debdb0937135bbd5d93ced3913db3.jpgf80273d076715fc7380040a0a5cfffd5.jpg

Απόδοση μπαταρίας επηρεάζουν πολλά πράγματα.

Ένας custom kernel μπορεί ελαφρώς βελτιώσει πράγματα στην καλύτερη και αυτό με σωστό και αποδοτικό στήσιμο παράλληλα.

Ακόμα και xXx που έβαλες αφήνοντας το στις default ρύθμιση δεν νομίζω μπορεί βοηθήσει,πρέπει πειραματιστεις να κόψεις υπηρεσίες η app δεν κάνεις χρήση καθόλου.

Επίσης σε app που δεν χρησιμοποιείς τακτικά καλό είναι να κόψεις τη χρήση data background η χρήση location.

Και γενικά στα location θα πρότεινα καθολική απαγόρευση στην πλοιοψηφια των app ακόμα και αυτών που τακτικά κάνεις χρήση.

Δεν νομίζω εξυπηρετεί πουθενά να κάνουν χρήση location οι εφαρμογές.

Google backup η location history εξίσου τρώνε μπαταρία και δεν εξυπηρετουν πουθενά,ουδέν όφελος.

Από εκεί και πέρα μπαταρία παίζουν και άλλοι παράγοντες όπως σήμα κινητής αν κάνεις πολύ χρήση 4g η GPS η παιχνίδια.

Αν η χρήση με τα στατιστικά πάνω είναι κυρίως με χρήση data και φωτεινότητα από μέση και πάνω με χρήση και στα 2k/90hz ρύθμιση οθονης το θεωρώ νορμάλ.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά @alextrela

Θα δοκιμάσω μερικά από αυτά που προτείνεις.

Η χρήση είναι λιγο wifi λιγο data με φωτεινότητα σχεδόν πάντα πάνω από 70% 2k/90 χωρίς βέβαια gps και με ελάχιστο gaming.

Απλά διάβαζα κατά καιρούς για κατι sot 6-7+ και λεω δεν γίνετε, κάτι κάνω λάθος.

Κανένα λάθος δεν κάνεις αυτές οι 6-7 ώρες που βγάζουν χρήστες ακόμα και εγώ είναι σχεδόν αποκλειστικά Wi-Fi η σε πολύ μεγάλο ποσοστό πχ 75-80%.

Αν βάλεις data πάει 1.5-2 ώρες κάτω.

Κανένα λάθος δεν κάνεις αυτές οι 6-7 ώρες που βγάζουν χρήστες ακόμα και εγώ είναι σχεδόν αποκλειστικά Wi-Fi η σε πολύ μεγάλο ποσοστό πχ 75-80%.

Αν βάλεις data πάει 1.5-2 ώρες κάτω.

Έκανα κάποιες αλλαγές και στο αρχείο του xxx nolimits(απλα restart εκανα, μήπως ήθελε να το απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω πάλι ώστε να πάρεις τις αλλαγές?)

Location κτλπ σχεδόν τα είχα κάνει.

Δεν ήξερα ότι με χρήση data έχει τόσο μεγάλη διαφορά το SOT.

O συνδιασμός Kirisakura και xxx είναι καλός, κυρίως για μπαταρία? Γιατι για απόδοση σε αυτό το κινητό δε νομίζω να καταλάβω προσωπικά μεγάλη αλλαγή, πετάει ούτως σιάλως.

Έκανα κάποιες αλλαγές και στο αρχείο του xxx nolimits(απλα restart εκανα, μήπως ήθελε να το απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω πάλι ώστε να πάρεις τις αλλαγές?)

Location κτλπ σχεδόν τα είχα κάνει.

Δεν ήξερα ότι με χρήση data έχει τόσο μεγάλη διαφορά το SOT.

O συνδιασμός Kirisakura και xxx είναι καλός, κυρίως για μπαταρία? Γιατι για απόδοση σε αυτό το κινητό δε νομίζω να καταλάβω προσωπικά μεγάλη αλλαγή, πετάει ούτως σιάλως.

Όχι από πάνω περνάς τη κάθε αλλαγή είτε στο profile είτε στην xXx την ίδια.

Εγώ προτιμώ τελευταία weeb kernel και σε OOS αλλά και custom rom αποδίδει άριστα.

Εχετε να προτεινετε καποια καλη εφαρμογη για τις ειδοποιησεις που δεν εχουμε led?

iphone 14 pro

Εχετε να προτεινετε καποια καλη εφαρμογη για τις ειδοποιησεις που δεν εχουμε led?
Δεν θεωρώ αξίζουν τέτοιες εφαρμογές.

Το tap to wake ambient display κάνει την δουλειά του, ακόμα και aod να είχα πάλι θα επέμενα στο ambient display wake up.

Τώρα μάλιστα που συνδυάζεται με double tap σε open beta 11 η σε stable με renovate λύθηκε το όποιο θέμα.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Καποιος που εγραψε πιο πανω πως δεν του λειτουργει το vowifi, πρεπει να κατεβασει πρωτα το EngineeringMode.apk για να μπορεσει να ενεργοποιησει το *#801#

Οδηγιες και λινκ εδω: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81775099&postcount=537

το εκανα μολις και δουλευει κανονικα.

iphone 14 pro

Καποιος που εγραψε πιο πανω πως δεν του λειτουργει το vowifi, πρεπει να κατεβασει πρωτα το EngineeringMode.apk για να μπορεσει να ενεργοποιησει το *#801#

Οδηγιες και λινκ εδω: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81775099&postcount=537

το εκανα μολις και δουλευει κανονικα.

Έυχαριστώ πολύ, ακολούθησα αυτά τα βήματα και ενεργοποιήθηκε το vowifi.

Έυχαριστώ πολύ, ακολούθησα αυτά τα βήματα και ενεργοποιήθηκε το vowifi.

Στο μήνυμα #529 έγραψες ότι το έκανες και δεν δούλεψε

Με το engineeringmode.apk με αφησε και μπηκα στις ρυθμίσεις με τον κωδικο 801.

Από την απροσεξία μου δεν είχα δει οτι έπρεπε να την βάλεις, νόμιζα ήθελε μονο το toolkit.apk

Χωρίς αυτή την εφαρμογή πληκτρολογούσα το 801 και δεν έκανε τίποτα όποτε και δε μπορούσα να προχωρήσω παρακάτω.(Το 800 δούλευε ανέκαθεν)

Το έχω κάνει αυτό. Το 800 δουλεύει στον dialer το 801 οχι.

Το πατάω και με το που βαζω την διεση εξαφανίζεται ο αριθμός.

Άκυρο δεν είχα δει ότι το έφτιαξες..

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας.

Για να γυρίσω τα πάντα σε στοκ και να κλειδώσω Bootloader, τώρα που είμαι με διαφορετικό kernel και ρουταρισμένος μπορώ να ακολουθήσω το παρακάτω βίντεο ή θέλει άλλη διαδικασία για να επαναφέρεις και τον στοκ kernel?

Καλησπέρα σας.

Για να γυρίσω τα πάντα σε στοκ και να κλειδώσω Bootloader, τώρα που είμαι με διαφορετικό kernel και ρουταρισμένος μπορώ να ακολουθήσω το παρακάτω βίντεο ή θέλει άλλη διαδικασία για να επαναφέρεις και τον στοκ kernel?

Λογικά θα πρέπει να περάσεις από πάνω την τελευταία αναβάθμιση, dirty flash, ώστε να γυρίσει ο kernel στον εργοστασιακό. Δεν ξέρω εάν με fastboot rom μπορείς να τα κάνεις όλα μια και καλή. Νομίζω γίνεται.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Msm recovery tool καλύτερα,με fastboot rom δεν κλειδώνει ο bootloader.

Msm recovery tool καλύτερα,με fastboot rom δεν κλειδώνει ο bootloader.

Με fastboot rom πρέπει μετά να κλειδώσεις τον bootloader χειροκίνητα έτσι δεν είναι?

Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The title was changed to [OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks