Jump to content

[OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην βάλεις την τρέχουσα για 10.3.1 θα έχεις bootloop.

Περίμενε λίγες ημέρες να βγει η 10.0.5 eu build διότι βάση eu build ο developer αναβαθμίζει την renovate πάντα αφου eu συσκευή έχει αγοράσει και την προσαρμόζει και σε global μετά.

xXx πάντα παίζει σε όλες τις OOS build!!

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Τελικά πριν μου απαντήσεις το επιχείρησα οπότε μου έβγαλε ότι είναι incompatible η rom και failed.

Μετά έκανα μια επανεκκίνηση να δω ότι όλα είναι καλά, και μου έκανε bootloop. Δε με πείραξε γιατί μόλις φλάσαρα (καθαρή) τη ρομ έβαλα χχχ και renovate, οπότε φλάσαρα ξανά και μόνο χχχ έβαλα αυτή τη φορά και μια χαρά.

Δεν καταλαβαίνω, μπερδεύτηκα τώρα, ποια 10.0.5 από τη στιγμή που είμαστε στην 10.3.1; Δηλαδή αυτήν που έχω βάλει εγώ δεν είναι eu; Τέλος πάντων, οπότε αναμένουμε...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά πριν μου απαντήσεις το επιχείρησα οπότε μου έβγαλε ότι είναι incompatible η rom και failed.

Μετά έκανα μια επανεκκίνηση να δω ότι όλα είναι καλά, και μου έκανε bootloop. Δε με πείραξε γιατί μόλις φλάσαρα (καθαρή) τη ρομ έβαλα χχχ και renovate, οπότε φλάσαρα ξανά και μόνο χχχ έβαλα αυτή τη φορά και μια χαρά.

Δεν καταλαβαίνω, μπερδεύτηκα τώρα, ποια 10.0.5 από τη στιγμή που είμαστε στην 10.3.1; Δηλαδή αυτήν που έχω βάλει εγώ δεν είναι eu; Τέλος πάντων, οπότε αναμένουμε...

10.3.1/2 είναι η global rom και η 10.0.4/5 η EU.

Είναι διαφορετικες εκδόσεις.

Οχι ότι δεν μπορείς να φλασαρεις είτε τη μία είτε την άλλη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

10.3.1/2 είναι η global rom και η 10.0.4/5 η EU.

Είναι διαφορετικες εκδόσεις.

Οχι ότι δεν μπορείς να φλασαρεις είτε τη μία είτε την άλλη.

Δεν το ήξερα εγώ αυτό καθόλου. Και να υποθέσω σε custom roms βγάζουν μόνο global γιατί μία rom βγάζουν. Τέλος πάντων, το σέταρα το τηλέφωνο με την 10.3.2 αλλά πολύ "φτωχό" φαίνεται χωρίς renovate!

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Δεν το ήξερα εγώ αυτό καθόλου. Και να υποθέσω σε custom roms βγάζουν μόνο global γιατί μία rom βγάζουν. Τέλος πάντων, το σέταρα το τηλέφωνο με την 10.3.2 αλλά πολύ "φτωχό" φαίνεται χωρίς renovate!
Σε custom βάζουν μια general που είτε βασίζεται σε global / eu η open beta/stable το ίδιο και το αυτό.

Έτσι OOS χωρίς renovate είναι σαν ομελέτα δίχως αυγά!!

Edited by alextrela

Σε custom βάζουν μια general που είτε βασίζεται σε global / eu η open beta/stable το ίδιο και το αυτό.

Έτσι OOS χωρίς renovate είναι σαν ομελέτα δίχως αυγά!!

Ναι και επειδή εγώ διαβάζω πιο πολύ (αλλά και βάζω πιο πολύ custom), μάλλον για αυτό μπερδεύτηκα με τις ονομασίες. Renovate έχει κολλήσει στην 11. Έβαλες NoLimits 10.2 γιατί ακόμα στην 9.8 είμαι.

Ναι και επειδή εγώ διαβάζω πιο πολύ (αλλά και βάζω πιο πολύ custom), μάλλον για αυτό μπερδεύτηκα με τις ονομασίες. Renovate έχει κολλήσει στην 11. Έβαλες NoLimits 10.2 γιατί ακόμα στην 9.8 είμαι.
Στην 9.9 είμαι σε xXx όταν είμαι stock rom διότι επόμενες δεν έχουν κάτι αξιοζήλευτο.

Renovate υπομονή αν δεν βγει η 10.0.5 eu stable ο developer δεν πρόκειται να αναβαθμίσει πριν.

Στην 9.9 είμαι σε xXx όταν είμαι stock rom διότι επόμενες δεν έχουν κάτι αξιοζήλευτο.

Renovate υπομονή αν δεν βγει η 10.0.5 eu stable ο developer δεν πρόκειται να αναβαθμίσει πριν.

Τώρα έβαλα Lineage 17.1 και στο 7pro και στο 6Τ έτσι για αλλαγή αλλά δεν έχει πολλή παραμετροποίηση. Αν βγάλει η renovate μπορεί να γυρίσω σε stable. Θυμάμαι όταν έβαλα πρώτη φορά renovate και κατεβάζοντας το συρτάρι με τις ειδοποιήσεις είδα τι χρώματα πολλά έβαζε (για βασικό χρώμα και τα άλλα χρώματα) πολύ με ενθουσίασε καθώς και η παραμετροποίηση στο horizon light.

Άσχετα με το 7pro, εχτές το βράδυ κοιτούσα το 7Τ και 7Τ pro και πραγματικά πολύ φτωχή υποστήριξη έχουν από roms.

Ανύπαρκτη ναι δεν περπάτησε παρά πενιχρα στην αγορά, λογικό αφού ΗΠΑ δεν κυκλοφόρησε καν (χώρα όπου υπάρχουν σεβαστή μερίδα developers) ούτε και είχε διαφορές ουσίας από 7 Pro.

Δεν ήξερα ότι δεν κυκλοφόρησε Αμερική. Με αυτή τη λογική ναι, αλλά από την άλλη αφού δεν είχε διαφορές ουσίες θα μπορούσαν να έβγαζαν unique roms για το 7pro και 7Τpro. Από την άλλη, υπάρχει και το 7Τ που έχει διαφορές μεγάλες από το 7 το σκέτο και θα περίμενα μεγαλύτερη υποστήριξη (για αυτό πήγαινα μέχρι που έβγαλε black friday 130€ φθηνότερο το 7Pro και ευτυχώς πήρα αυτό).

Από την άλλη η lineage μια απογοήτευση, πολύ μικρή παραμετροποίηση και πρέπει να διορθώσουν πράγματα γιατί σε κάποιους messengers (viber, whatsapp κλπ), έπρεπε να μπω στην εφαρμογή για να μου εμφανίσει ειδοποιήσεις. Και στο 7προ κσι στο 6Τ. Ξενέρωσα και μάλλον θα αλλάξω. Εσύ με ποια είσαι;

Ναι lineage είναι φτωχή και άχαρη πέρα από τα bug της.

Τελευταίο δίμηνο παίζω μπάλα μόνο crDroid, Evo και Bliss.

Με άλλες δεν ασχολούμαι.

Βγήκε η 10.0.5 eu!!

Αναμένουμε updates από xxx no limits και renovate για να την περάσουμε. f554b3dddd5d6d0df166d4590a27cacc.jpg

Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλημέρα αλέξ. Βγήκε υποστήριξη για 10.0.5 renovate Ace.

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω ενημέρωση και αναβάθμιση?

Εχω και modules στο magisk όπως και substratum.

Επίσης έχω smurfkernel και xxx no limits.

Σε ευχαριστώ πολύ 1daee99da7ceaa676671582ab0b2e6ca.jpg

Δεν επηρεάζει κάτι αν έχεις τα παραπάνω.

Απλά φλασαρεις από πάνω νέα revovate 12.

Εγώ επειδή έκανα καθαρή εγκατάσταση 10.0.5 είχα σε magisk μόνο xXx 12 και substratum όταν έβαλα νέα revovate.

Υπόψη αν έχεις smurf kernel δεν θα παίζει tap to wake ambient gesture και παράλληλα να δουλεύει απρόσκοπτα double tap to wake.

Είναι feature που ο developer το έφερε από open beta 11 και δεν είναι διαθέσιμο σε stable.

54b0264f850e2f7d03f0e5034fbd9b31.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Δεν επηρεάζει κάτι αν έχεις τα παραπάνω.

Απλά φλασαρεις από πάνω νέα revovate 12.

Εγώ επειδή έκανα καθαρή εγκατάσταση 10.0.5 είχα σε magisk μόνο xXx 12 και substratum όταν έβαλα νέα revovate.

Υπόψη αν έχεις smurf kernel δεν θα παίζει tap to wake ambient gesture και παράλληλα να δουλεύει απρόσκοπτα double tap to wake.

Είναι feature που ο developer το έφερε από open beta 11 και δεν είναι διαθέσιμο σε stable.

54b0264f850e2f7d03f0e5034fbd9b31.jpg

Και η εγκατάσταση της 10.0.5 πως γίνεται?

Δεν θυμάμαι τα βήματα χάχα.

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο single tap οπότε δεν με πειράζει.

Για sky dragon, arter και weeb kernel έχεις κάποια γνώμη???

Και η εγκατάσταση της 10.0.5 πως γίνεται?

Δεν θυμάμαι τα βήματα χάχα.

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο single tap οπότε δεν με πειράζει.

Για sky dragon, arter και weeb kernel έχεις κάποια γνώμη???

Γιατί δεν κάνεις αναβάθμιση από 10.0.4 μέσω Magisk?(Το οδηγό στην 5η σελίδα του παρόν thread που ανέφερα.)

Απλά απενεργοποιησε τα module σε Magisk και κάνε την.

Αφού τελειώσεις τα ενεργοποιεις

Η μόνη εξαίρεση Revonate 11 που αφαίρεσε την τελείως πριν προχωρήσεις σε αναβάθμιση και αφού μπουταρεις σε 10.0.5 φλασαρε την 12 Revonate.

Άμα θες καθαρή εγκατάσταση θες wipe data(factory reset) φλασαρεις rom,twrp,ξανά μπουταρεις σε twrp και φλασαρεις ξανά rom και twrp,ξανά μπουταρεις twrp φλασαρεις Magisk και reboot system.

Λογικά θα είσαι OK διότι εγώ ακολουθώ άλλη διαδικασία σε decrypted.

Custom kernel τελευταία δεν κάνω χρήση να πω την αλήθεια.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

Ναι lineage είναι φτωχή και άχαρη πέρα από τα bug της.

Τελευταίο δίμηνο παίζω μπάλα μόνο crDroid, Evo και Bliss.

Με άλλες δεν ασχολούμαι.

Καλά, η lineage πλέον δεν είναι όπως ήταν παλιά η Cyanogen όπου οι περισσότερες roms την είχαν ως αναφορά και πάνω σε αυτήν μαγείρευαν τις δικές τους. Τέλος πάντων, έφυγα και στα δύο κινητά και στο 7προ έβαλα pixel, αλλά ούτε αυτή μου άρεσε και κάτι βλέπω γράφετε για renovate 12. xda δε βλέπω να υπάρχει, μάλλον ακόμα μόνο στο telegram ε;

crDroid από το Δεκέμβριο με Ιανουάριο έχω να βάλω. Bliss μόνο σε παλιότερα κινητά και θα το δοκιμάσω και αυτή, αλλά πραγματικά η Evo μου άρεσε πάρα πολύ και μετά από τις επιλογές που μου είπες για την μπαταρία και σε ευχαριστώ πολύ, πραγματικά βελτιώθηκε πολύ η μπαταρία.

Revovate 12 μόνο σε telegram προ το παρών.

Άψογη από πρωί που έβαλα την πιο πρόσφατη σημερινή έκδοση.

Ναι Evo εξαιρετική μαζί με crDroid και Bliss οι 3 rom που τις θεωρώ επιπέδου champion league :lol:

Edited by alextrela

Revovate 12 μόνο σε telegram προ το παρών.

Άψογη από πρωί που έβαλα την πιο πρόσφατη σημερινή έκδοση.

Ναι Evo εξαιρετική μαζί με crDroid και Bliss οι 3 rom που τις θεωρώ επιπέδου champion league :lol:

Είναι κάποιο είδος beta και το έχει μόνο telegram και όταν βγει stable θα το βάλει και στο xda ή είναι ακριβώς η ίδια έκδοση και απλά το βάζει μερικές μέρες αργότερα στο xda;

Edit

Σοβαρά τόσο καλή είναι η Bliss; Για την crdroid το ξέρω από παλιότερα που έβαζα, αλλά Bliss έχω να βάλω κάτι χρόνια, από 5Τ ή 3Τ, δε θυμάμαι τώρα.

Πάντως η Evo μου θυμίζει πολύ την Renovate στην παραμετροποίηση.

Edited by ostvarivanje
Συμπλήρωση κειμένου

Είναι κάποιο είδος beta και το έχει μόνο telegram και όταν βγει stable θα το βάλει και στο xda ή είναι ακριβώς η ίδια έκδοση και απλά το βάζει μερικές μέρες αργότερα στο xda;

Edit

Σοβαρά τόσο καλή είναι η Bliss; Για την crdroid το ξέρω από παλιότερα που έβαζα, αλλά Bliss έχω να βάλω κάτι χρόνια, από 5Τ ή 3Τ, δε θυμάμαι τώρα.

Πάντως η Evo μου θυμίζει πολύ την Renovate στην παραμετροποίηση.

Ναι πολύ καλή είναι.

Από αρχές Δεκεμβρίου με Android 10 την έχω πάντα ψηλά στη λίστα μου και ως daily drivers πολλές φορές.

Όσον αφορά renovate απλά δοκιμάζει πρώτα σε telegram και αν δεν προκύψουν θέματα από feedback χρηστών τότε ανεβάζει σε xda

Stable είναι πάντως, από εκεί εγώ βάζω δεν περιμένω από xda.

Ναι πολύ καλή είναι.

Από αρχές Δεκεμβρίου με Android 10 την έχω πάντα ψηλά στη λίστα μου και ως daily drivers πολλές φορές.

Όσον αφορά renovate απλά δοκιμάζει πρώτα σε telegram και αν δεν προκύψουν θέματα από feedback χρηστών τότε ανεβάζει σε xda

Stable είναι πάντως, από εκεί εγώ βάζω δεν περιμένω από xda.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Πάντως η Pixel αποδείχτηκε πολύ μάπα. Με πήρε πριν λίγη ώρα μία φίλη τηλέφωνο και έγινε όλη η οθόνη άσπρη και δεν έβλεπα ποιος με καλούσε (το είδα από το S3 frontier που φοράω) και ενώ μιλούσα με το bluetooth, ξαφνικά "πέρασε" την κλήση στο τηλέφωνο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα πάγωσε τελείως το τηλέφωνο και του έκανα επανεκκίνηση με το power + volume +. Με τη δεύτερη επανεκκίνηση ηρέμησε. Έτσι, αποφάσισα να κατεβάσω την 10.0.5 και τώρα παίρνω backup.

Για τη renovate στο telegram μπερδεύτηκα. Δε γράφει στο όνομα του αρχείου ότι είναι η 12, έτσι δεν είναι; Βασικά θα φλασάρω τη ρομ, βάζοντας και χΧχ και αν δεν την έχει βγάλει στο xda, θα την περάσω από telegram.

Όσο για την Bliss θα τη δοκιμάσω σε άλλη στιγμή γιατί τώρα με μαγνητίζει πιο πολύ η renovate.

Για τη renovate στο telegram μπερδεύτηκα. Δε γράφει στο όνομα του αρχείου ότι είναι η 12, έτσι δεν είναι; Βασικά θα φλασάρω τη ρομ, βάζοντας και χΧχ και αν δεν την έχει βγάλει στο xda, θα την περάσω από telegram.

Όσο για την Bliss θα τη δοκιμάσω σε άλλη στιγμή γιατί τώρα με μαγνητίζει πιο πολύ η renovate.

Οχι δεν γράφει ότι είναι η 12 απλά κοιτάζεις σε telegram group να κατεβάζεις την τελευταία έκδοση συμβατή με 10.0.5

Πάτα πάνω σε pinned message και επέλεξε latest module.

Edit :μόλις ανέβηκε σε xda η 12η έκδοση renovate ice για 10.0.5.

Edited by alextrela

Alex σημερα περνας το safety net?

Βλεπω στο νημα του Magisk στο xda πολλοι εχουν θεμα το ιδιο και εγω...

Alex σημερα περνας το safety net?

Βλεπω στο νημα του Magisk στο xda πολλοι εχουν θεμα το ιδιο και εγω...

Με msm xtended που είμαι τώρα η πριν με evo δεν είχα το παραμικρό με safety net.

By default safety net είναι ενεργό κατά την πρώτη εγκατάσταση rom.

Πχ eurobank και εθνική app όλα άψογα χωρίς καμία extra ενέργεια εκ μέρους μου

Οχι δεν γράφει ότι είναι η 12 απλά κοιτάζεις σε telegram group να κατεβάζεις την τελευταία έκδοση συμβατή με 10.0.5

Πάτα πάνω σε pinned message και επέλεξε latest module.

Edit :μόλις ανέβηκε σε xda η 12η έκδοση renovate ice για 10.0.5.

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Μόλις ξύπνησα είδα ότι μου ήρθε ειδοποίηση στο telegram για τη renovate 12. Την πέρασα πριν λίγο αλλά ακόμα δεν την κοίταξα για να δω τι ρυθμίσεις θα κάνω. Επειδή χαίρομαι πραγματικά τα χρώματα που έχεις τη δυνατότητα (ένας από τους σημαντικούς λόγους που μου αρέσουν οι custom γενικά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο) να αλλάζεις, θέλω να μείνω αρκετό καιρό εδώ. Εκεί που κλίνω τώρα είναι να μην ξαναβάλω stable αν δεν υπάρχει και συμβατή έκδοση renovate.

Με msm xtended που είμαι τώρα η πριν με evo δεν είχα το παραμικρό με safety net.

By default safety net είναι ενεργό κατά την πρώτη εγκατάσταση rom.

Πχ eurobank και εθνική app όλα άψογα χωρίς καμία extra ενέργεια εκ μέρους μου

Για δες εδώ.

Και στο νήμα του magisk και στα γκρουπ στο telegram σε πάρα πόλους τους έβγαλε fail το safety net

• The title was changed to [OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks