alextrela Δημ. August 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 (edited) Οι custom kernels δεν χρειάζονται απαραίτητα ροοτ. Μέχρι πρότινος βασικά, δεν είχε καμία σχέση το ροοτ με αυτό. Χρειάζεται custom recovery για να τους φλασαρεις. Αυτό μόνο. Απλά μερικοί νέοι kernel ίσως θέλουν και φλασαρισμα magisk για να μπουταρουν. Αυτή όμως είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Σωστά Μαρία απλά επειδή θεωρώ αυτονόητο το root ακόμα και με custom rom να είσαι που πλέον εδώ και 1.5 μήνα μόνο με custom rom είμαι. Αλλά δεν είναι απαραίτητο όπως σωστά είπες αρκεί twrp recovery να έχεις οπωσδήποτε. Μάλιστα κάποιοι kernel φλασαρονται και από kernel manager app χωρίς ανάγκη από twrp οπωσδήποτε. Βέβαια twrp επιβάλλεται να έχεις ανεξάρτητα τρόπο εγκατάστασης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited August 28, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Έχω ενεργοποιήσει ένα προφίλ για το VoLTE/VoWiFi μέσω του PDC. Κάθε φορά όμως που αλλάζω την κάρτα μου, χάνετε το προφίλ αυτό, δηλαδή δεν είναι active και πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία από την αρχή Υπάρχει καμία λύση για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 (edited) Μέσα στο ΣΚ λογικά θα βγει για EU/global version και νέα developer beta Android 10 που θα βασίζεται στην 6η developer beta της Google. Μάλιστα το πολύ θετικό ότι πρόσθεσε Oxygen gesture navigation σαν έξτρα επιλογή. Πάλι καλά που δεν θα παρέχει μόνο Google stock gesture navigation. 1. Improve system fluency and stability 2. Add one plus full screen gesture 3. H2OS based on Google Android 10 Beta6 4. Developer Preview version 4 users can upgrade to this version via OTA https://translate.google.com/translate?depth=1&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=zh-CN&sp=nmt4&tl=en&u=https://www.oneplusbbs.com/thread-4976490-1.html&xid=17259,15700023,15700186,15700190,15700256,15700259,15700262,15700265 Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Edited August 31, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Άρα που λύσσαξαν ότι θα έβγαινε επίσημα το 10αρι και για εμάς στις 3 Σεπτεμβρίου μαζί με τα Pixel, δεν ισχύει γιατί βγάζουν και άλλο beta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Άρα που λύσσαξαν ότι θα έβγαινε επίσημα το 10αρι και για εμάς στις 3 Σεπτεμβρίου μαζί με τα Pixel, δεν ισχύει γιατί βγάζουν και άλλο betaΕξ αρχής δεν το πίστευα Οκτώβριο πιο πιθανό το κόβω που θα συμπέσει με κυκλοφορία των νέων pixel. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Εξ αρχής δεν το πίστευα Οκτώβριο πιο πιθανό το κόβω που θα συμπέσει με κυκλοφορία των νέων pixel. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Τότε ίσως βγάλουν κανένα OpenBeta αλλά ναι, ούτε εμένα με είχε πολυ-πείσει Εγώ λέω μετά τα OnePlus 7T (Pro) θα τα βγάλουν για να μην πέσουν οι πωλήσεις τους των νέων μοντέλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Τότε ίσως βγάλουν κανένα OpenBeta αλλά ναι, ούτε εμένα με είχε πολυ-πείσει Εγώ λέω μετά τα OnePlus 7T (Pro) θα τα βγάλουν για να μην πέσουν οι πωλήσεις τους των νέων μοντέλωνΚαι αυτό παίζει σαν πιθανότητα πολύ περισσότερο από τη στιγμή το 7Τ Pro δεν θα φέρει τίποτα από άποψη νέο hardware /features παρά μόνο android 10 out of the box και τα tweaks σε κάμερα που θα έρθουν λίγο αργότερα και στο 7 Pro αφού ίδια κάμερα θα εχει. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Διαθεσιμη πλεον η developer beta 5 Android 10 που βασιζεται στην τελευταια beta 6 της Google και για global/EU :) https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-5-for-oneplus-7-pro-and-7.1097600/ Edit: όλα άψογα με την εγκατάσταση την πέρασα πάνω από 9.5.11 μέσω Magisk Edited September 1, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Διαθεσιμη πλεον η developer beta 5 Android 10 που βασιζεται στην τελευταια beta 6 της Google και για global/EU :) https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-5-for-oneplus-7-pro-and-7.1097600/ Edit: όλα άψογα με την εγκατάσταση την πέρασα πάνω από 9.5.11 μέσω Magisk Πώς πάει γενικά σε καθημερινή χρήση; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Άκομα το XDA είναι offline...... Η μόνη λύση είναι το oneplus forum για να βλέπουμε τι γνώμη έχουν για την νέα αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα Αλεξ αξίζει να περαστεί πάνω από την pie? Για καθημερινή χρήση είναι καλή όπως ρωτάει παραπάνω ο φίλος? Πρέπει να γίνει wipe data? Ευχαριστώ The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα Αλεξ αξίζει να περαστεί πάνω από την pie? Για καθημερινή χρήση είναι καλή όπως ρωτάει παραπάνω ο φίλος? Πρέπει να γίνει wipe data? Ευχαριστώ The Power of Oneplus 7 Pro be with you Μόλις την πέρασα αλλά έκανα format αμέσως μετά το πέρασμα της. Καλή φαίνεται αλλά είναι ακόμη αρχή για να πούμε με σιγουριά Δεν πρέπει να γίνει απαραίτητα wipe data αλλα καλό θα ηταν άμα εισαι σε pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα Αλεξ αξίζει να περαστεί πάνω από την pie? Για καθημερινή χρήση είναι καλή όπως ρωτάει παραπάνω ο φίλος? Πρέπει να γίνει wipe data? Ευχαριστώ The Power of Oneplus 7 Pro be with you Πώς πάει γενικά σε καθημερινή χρήση; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα το πρωί την πέρασα ακόμα δεν την έστησα καλά καλά. Από πάνω από 9.5.11 την πέρασα μετά από restore που έκανα που είχα πάρει backup προ μηνός,απλά αφαίρεσα Revonate ice και xXx όπως και αναβάθμισα σε Magisk 19.4 που είναι η μόνη συμβατή με Android 10 προτού προχωρήσω στην αναβάθμιση που είχα μέσα στην 9.5.11. Αν είσαι root δεν δεν χρειάζεται wipe data αν είσαι stock δεν ξέρω. Σταθερή είναι σαφέστατα όπως ήταν και η 4η beta,άρα με την 5η ουδέν θέμα. Απλά θέλω στήσιμο συσκευής και μετα θα κρίνω καλύτερα. Πάντως πρώτη παρατήρηση double tap to wake δουλεύει υποδειγματικα σε σχέση με Pie που καθόλου ευχαριστημένος δεν ήμουν. Τα Oxygen gesture navigation εξίσου άψογα που δεν ήταν παρόν στην 4η beta. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 1, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2019 Έχουμε βρει gcam να δουλεύει με Android Q; Η τελευταία beta δεν δουλεύει καλά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) Καλη χρυση η Beta 5 σταθεροτατη με αριστη μπαταρια αλλα χωρις substratum support,χωρις τα magisk module xXx και ice revonate δεν μπορω πανω απο 1 ημερα να κατσω σε τερμα stock φαση:lol: Επιστροφη λοιπον σε custom rom να ερθω στα ισια μου:p Αριστα δουλευουν τα gesture navigation,dt2w,οπως και dark mode που πλεον επεκτεινεται και σε πχ backgroung notification με μαυρο φοντο κατι ψιλο προσθηκες σε ambient display,edge ligting και γενικα το μενου ρυθμισεων το βρηκα πιο ευχρηστο και φιλικο στον χρηστη. Edited September 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Καλη χρυση η Beta 5 σταθεροτατη με αριστη μπαταρια αλλα χωρις substratum support,χωρις τα magisk module xXx και ice revonate δεν μπορω πανω απο 1 ημερα να κατσω σε τερμα stock φαση:lol: Επιστροφη λοιπον σε custom rom να ερθω στα ισια μου:p Αριστα δουλευουν τα gesture navigation,dt2w,οπως και dark mode που πλεον επεκτεινεται και σε πχ backgroung notification με μαυρο φοντο κατι ψιλο προσθηκες σε ambient display,edge ligting και γενικα το μενου ρυθμισεων το βρηκα πιο ευχρηστο και φιλικο στον χρηστη. Παράξενο αυτό με την μπαταρία. Διαβάζω πως πολλοί έχουν τρομερή αυτονομία και εγώ είμαι στην ακριβώς αντιθετη πλευρά. Πήγα πάλι πίσω στην 9.5.11 γιατι δεν έβγαινε η μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) Ξεκίνησε και η πρώτη open beta για την σειρά 7, με αρκετές σχετικά προσθήκες και patch Σεπτεμβρίου και Android 10 φυσικά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 3, 2019 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 (edited) Ξεκίνησε και η πρώτη open beta για την σειρά 7, με αρκετές σχετικά προσθήκες και patch Σεπτεμβρίου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θελω να την δοκιμασω ελπιζω με αφησει twrp σε descrypted φαση να κανω καθαρη εγκατασταση ωστε μπορω γυρισω σε αλλη rom μεσω restore που ολες φορανε ακομα Αυγουστου. Παντως με την beta 5 δεν με αφηνε καθαρη εγκατασταση με twrp μου εδειχνε error 1 συνεχεια(προερχομενος απο custom) Μονο με αναβαθμιση μεσω Magisk με αφηνε οπως και ετσι επραξα απο 9.5.11 και ετσι εγκατεστησα την beta 5. Θα γυρισω σε oxygen ετσι ωστε αυτη να ειναι η τελευταια rom και μετα επιχειρησω βαλω την open beta ελπιζω μην φαω error 1 παλι. Και με blu_spark twrp ειχα δοκιμασει και μου εβγαζε ασυμβατοτητα να φλασαρω 10(δεν την εχει ενημερωσει εδω και 2 μηνες κοντα την blu_spark twrp να εχει υποστηριξη σε android 10) Edited September 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Θελω να την δοκιμασω ελπιζω με αφησει twrp σε descrypted φαση να κανω καθαρη εγκατασταση ωστε μπορω γυρισω σε αλλη rom μεσω restore που ολες φορανε ακομα Αυγουστου. Παντως με την beta 5 δεν με αφηνε καθαρη εγκατασταση με twrp μου εδειχνε error 1 συνεχεια(προερχομενος απο custom) Μονο με αναβαθμιση μεσω Magisk με αφηνε οπως και ετσι επραξα απο 9.5.11 και ετσι εγκατεστησα την beta 5. Θα γυρισω σε oxygen ετσι ωστε αυτη να ειναι η τελευταια rom και μετα επιχειρησω βαλω την open beta ελπιζω μην φαω error 1 παλι. Και με blu_spark twrp ειχα δοκιμασει και μου εβγαζε ασυμβατοτητα να φλασαρω 10(δεν την εχει ενημερωσει εδω και 2 μηνες κοντα την blu_spark twrp να εχει υποστηριξη σε android 10)Άρα δε θα μπορούμε να την φλασαρουμε μέσω twrp και να έχουμε root ταυτόχρονα; Τελικά 3 του μήνα την έδωσε όπως έλεγαν οι φήμες. Απλά είναι open beta :) Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Ξεκίνησε και η πρώτη open beta για την σειρά 7, με αρκετές σχετικά προσθήκες και patch Σεπτεμβρίου και Android 10 φυσικά. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιο λινκ φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Κάποιο λινκ φίλε; https://forums.oneplus.com/threads/oxygen-os-open-beta-1-for-the-oneplus-7-pro-and-7.1099154/ Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Γίνεται να την περάσουμε πάνω από Stable pie χωρίς wipe data?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Γίνεται να την περάσουμε πάνω από Stable pie χωρίς wipe data?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Λογικά γίνεται. https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/android-q-4th-developer-preview-t3953997 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Λογικά γίνεται. https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/android-q-4th-developer-preview-t3953997Θα το διαβάσω. Ευχαριστώ. Είδα ακόμη τα tiles είναι σε γκρι χρώμα και τα notifications τα έκαναν black... Ότι να ναι πραγματικά... The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2019 Θελω να την δοκιμασω ελπιζω με αφησει twrp σε descrypted φαση να κανω καθαρη εγκατασταση ωστε μπορω γυρισω σε αλλη rom μεσω restore που ολες φορανε ακομα Αυγουστου. Παντως με την beta 5 δεν με αφηνε καθαρη εγκατασταση με twrp μου εδειχνε error 1 συνεχεια(προερχομενος απο custom) Μονο με αναβαθμιση μεσω Magisk με αφηνε οπως και ετσι επραξα απο 9.5.11 και ετσι εγκατεστησα την beta 5. Θα γυρισω σε oxygen ετσι ωστε αυτη να ειναι η τελευταια rom και μετα επιχειρησω βαλω την open beta ελπιζω μην φαω error 1 παλι. Και με blu_spark twrp ειχα δοκιμασει και μου εβγαζε ασυμβατοτητα να φλασαρω 10(δεν την εχει ενημερωσει εδω και 2 μηνες κοντα την blu_spark twrp να εχει υποστηριξη σε android 10) Θέλει άλλη twrp δηλαδή? Magisk 19.3 η 19.4? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts