kostakiss Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 για το hbh ds 980 τι γνωμη εχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 για το hbh ds 980 τι γνωμη εχετε? Γι' αυτά ενδιφέρομαι και γω γιατί με τραβάει το multipoint function για να συνδέσω πάνω το mp3player και το diamond. Αλλά δεν βλέπω να τα έχει πάρει κανείς να μας πει αν δουλεύουν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 το δοκιμασα με το 6120 μου και ηταν αψογο..δεν ακουγα ηχους απ εξω!δεν εκανα συνομιλια αλλα ακουσα μερικα μπ3 και ηταν πραγματικα παρα πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 το δοκιμασα με το 6120 μου και ηταν αψογο..δεν ακουγα ηχους απ εξω!δεν εκανα συνομιλια αλλα ακουσα μερικα μπ3 και ηταν πραγματικα παρα πολυ καλο! Δοκιμάζεις λίγο το multipoint να δεις αν δουλεύει καλά; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 δεν ειναι δικο μου!ενός φιλου ηταν και το δοκιμασα με το κινητο μου!multipoint να υποθεσω ειναι να κανει pair με παραπανω απο 1 συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Ναι αυτό σημαίνει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 βρε παιδια είμαι διακοπές και εχω πάρει μαζι τ οjawbone καθοτι το plantronics το φυτεψα καπου στην πεντελης. το προβλημα ειναι ότι δεν λειτουργει ταυτοχρονα και με τις δυο συσκευες...! κάνω κατι λαθος ή είναι απάτη το multipoint του. όταν το ανοιγω και ενω είναι συνδεδεμενο με το 3600 το βρισκει το 4550 και αμέσως το χανει το 3600, και το αναποδο. πως γινεται να λειτουργει με δυο συσκευες ; Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 βρε παιδια είμαι διακοπές και εχω πάρει μαζι τ οjawbone καθοτι το plantronics το φυτεψα καπου στην πεντελης. το προβλημα ειναι ότι δεν λειτουργει ταυτοχρονα και με τις δυο συσκευες...! κάνω κατι λαθος ή είναι απάτη το multipoint του. όταν το ανοιγω και ενω είναι συνδεδεμενο με το 3600 το βρισκει το 4550 και αμέσως το χανει το 3600, και το αναποδο. πως γινεται να λειτουργει με δυο συσκευες ; To Jawbone δεν είναι Multipoint. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά μια μάλλον χαζή ερώτηση... Πήρα προχθές από e-shop to Plantronics Explorer 350 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003255 Την πρώτη μέρα δούλευε μια χαρά και τη δεύτερη είπα να κάνω πειραματισμούς με το skype.Όλα καλά,μίλησα και μέσω skype (εγκατέστησα το Blue Soleil). Σήμερα ενώ γίνεται pairing τόσο με το κινητό,όσο και με το pc,αμέσως αποσυνδέεται.Πατάω πάλι στο κινητό σύνδεση,λέει ότι συνδέθηκε και κατευθείαν αποσύνδεση.Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη,ενώ δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για reset.Το επέστρεψα στο e-shop για αντικατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να έγινε καμιά ζημιά που το σύνδεσα με skype (μέσω bluetooth usb που έχω στο pc) ; Φοβάμαι μήπως και το καινούριο που θα μου στείλουν (...όταν στείλουν...) πάθει το ίδιο. Λέτε να ζητήσω κάποιο άλλο στη θέση του,άλλης εταιρίας ή απλά ήταν ελαττωματικό το συγκεκριμένο; Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο από e-shop κοντά στα 49€ που κόστιζε το προηγούμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Παιδιά μια μάλλον χαζή ερώτηση... Πήρα προχθές από e-shop to Plantronics Explorer 350 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003255 Την πρώτη μέρα δούλευε μια χαρά και τη δεύτερη είπα να κάνω πειραματισμούς με το skype.Όλα καλά,μίλησα και μέσω skype (εγκατέστησα το Blue Soleil).Σήμερα ενώ γίνεται pairing τόσο με το κινητό,όσο και με το pc,αμέσως αποσυνδέεται.Πατάω πάλι στο κινητό σύνδεση,λέει ότι συνδέθηκε και κατευθείαν αποσύνδεση.Η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη,ενώ δεν υπάρχει κάποιο κουμπί για reset.Το επέστρεψα στο e-shop για αντικατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να έγινε καμιά ζημιά που το σύνδεσα με skype (μέσω bluetooth usb που έχω στο pc) ; Φοβάμαι μήπως και το καινούριο που θα μου στείλουν (...όταν στείλουν...) πάθει το ίδιο. Λέτε να ζητήσω κάποιο άλλο στη θέση του,άλλης εταιρίας ή απλά ήταν ελαττωματικό το συγκεκριμένο; Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο από e-shop κοντά στα 49€ που κόστιζε το προηγούμενο... Νομίζω πως το HF σου μια χαρά είναι και πως το πρόβλημα το δημιουργεί το συγκεκριμένο λογισμικό που χρησιμοποιείς.. Δοκίμασε και πες μας,πάντως δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για το συγκεκριμένο μοντέλο της plantronics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapag Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Δεν είναι καθόλου μια χαρά γιατί όπως έγραψα παραπάνω,η σύνδεση χάνεται αμέσως ακόμα και όταν το συνδέω με κινητό.Πέρα δηλαδή από το λογισμικό που χρησιμοποιώ για σύνδεση με pc,γενικώς συνδέεται-αποσυνδέεται και σε οποιοδήποτε κινητό που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DONNEL Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Το HBH DS-980 λειτουργεί φανταστικά εντός αλλά και εκτός σπιτιού... Αρκεί να σας πω οτι διαπερνά 3 τοίχους το σήμα και έτσι καταφέρνω να μιλώ από την άλλη άκρη του σπιτιού. Όταν χρειάζομαι το τηλ. δεν βρίσκω που το παράτησα. Ποιότητα ήχου πολύ καλή και τα μπάσα στην μουσική επιτέλους υπάρχουν... Είχα και το προηγούμενο (HBH DS-970)...Πάντως έχω πολύ κακή εμπειρία από αυτή την σειρά με την SE. Αντικατέστησαν 3 φορές τα headset μου και κάθε φορά μου τα επέστρεφαν (ντεμεκ καινούργια) μετά από 5-6 εβδομάδες. Παράθεση ALWAYS ASKING STRANGE QUESTIONS ABOUT EVERYTHING...BUT NOT FOR THE MOST INTERESTING MATTER OF LIFE...THE MINING BEING ALIVE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. July 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2008 Το HBH DS-980 λειτουργεί φανταστικά εντός αλλά και εκτός σπιτιού... Αρκεί να σας πω οτι διαπερνά 3 τοίχους το σήμα και έτσι καταφέρνω να μιλώ από την άλλη άκρη του σπιτιού. Όταν χρειάζομαι το τηλ. δεν βρίσκω που το παράτησα. Ποιότητα ήχου πολύ καλή και τα μπάσα στην μουσική επιτέλους υπάρχουν... Είχα και το προηγούμενο (HBH DS-970)...Πάντως έχω πολύ κακή εμπειρία από αυτή την σειρά με την SE. Αντικατέστησαν 3 φορές τα headset μου και κάθε φορά μου τα επέστρεφαν (ντεμεκ καινούργια) μετά από 5-6 εβδομάδες. Πολύ ενδιαφέρον bt. Απλά στο eshop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508 αναφέρει ότι δεν παίζει σε k750i. Έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτό. Μην το πάρω τσάμπα :( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα στερεοφωνικό bluetooth handsfree.. Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ήχου, να είναι ελαφρύ και να μπορεί να συνδέεται χωρίς προβλήματα σε οποιοδήποτε Bluetooth 2.0 κινητό, και το λέω κυρίως για συμβατότητα με μελλοντικό κινητό -αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Nokia N81 και το Sony Ericsson K850i και θέλω να συνδέεται χωρίς προβλήματα και με τα δύο, αλλά και σε κάποιο μελλοντικό διαφορετικής μάρκας, π.χ. Samsung-. Έχετε κάποιο-α να μου προτείνετε?? Τιμή δεν υπολογίζω ιδιαίτερα -έχω πίστωση 95€-... edit: Θα προτιμούσα να έχει θύρα 3.5mm για να συνδέω τα δικά μου ακουστικά -αν χρειαστεί- και οπωσδήποτε τα ακουστικά που θα έχει να είναι αυτά που μπαίνουν βαθιά στο αυτί -δεν θυμάμαι πως λέγονται αυτή τη στιγμή-.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periskalimera Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Πολύ ενδιαφέρον bt. Απλά στο eshop http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508 αναφέρει ότι δεν παίζει σε k750i. Έχει κάποιος εμπειρία πάνω σε αυτό. Μην το πάρω τσάμπα :( Ευχαριστώ Η πίστωση που λέω παραπάνω είναι από το συγκεκριμένο Bluetooth Handsfree, και μετά από δύο αντικαταστάσεις... Τα συμπεράσματα δικά σου λοιπόν.... ;) Πάντως στο Κ750 όντως δεν συνδέεται γιατί δεν υποστηρίζει Bluetooth 2.0 και το προφίλ A2DP. Το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, δεν συνδέεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 προβλημα με το motorola H350! αρνητε πεισματικα να συνδεθει με το νοκια 3250! βασικα συνδεεται αλλα δεν ακουγεται το ακουστικο!κανει ενα ηχο,σαν σειρηνα.ενω σε αλλα κινητα που το συνδεσα δουλευει κανονικα.μονο στο 3250 το κανει αυτο. εχει καποιο κουμπι να το κανω reset?στο εγχειριδιο δεν βρηκα κατι... καμια ιδεα; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STV_X_79 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 παιδια help θελω να παρω BT ακουστικο (αυτιου χωρις καλωδια) για SE k750i μεχρι 35€ τι προτεινετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Είμαι ανάμεσα στο Motorola H12 κ στο Samsung Wep 350 .. Τι προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Είμαι ανάμεσα στο Motorola H12 κ στο Samsung Wep 350 .. Τι προτείνεται? τα samsung τι λενε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Παίδες εγώ πήρα το Plantronics Discovery 925 από ebay. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του και οι άλλοι όπως φαίνεται με ακούνε καμπάνα..!! Μια ερώτηση μόνο.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιούμε το multipoint?!?! οεο?!?! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Παίδες εγώ πήρα το Plantronics Discovery 925 από ebay. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του και οι άλλοι όπως φαίνεται με ακούνε καμπάνα..!! Μια ερώτηση μόνο.. Μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιούμε το multipoint?!?! οεο?!?! Δεν νομίζω να υποστηρίζει multipoint το συγκεκριμένο ακουστικό. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Δεν νομίζω να υποστηρίζει multipoint το συγκεκριμένο ακουστικό. Ποιος το λεει αυτο?Σαφως και υποστηριζει.Απλως το ξανακανεις pair και με την επομενη συσκευη ακριβως οπως το εκανες και στην πρωτη,αν αντιμετωπισεις δυσκολιες διαβασε λιγο και στο βιβλιαρακι,δινει οδηγιες. :) Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Νομίζω και εγώ πως δεν υποστηρίζει multipoint το συγκεκριμένο μοντέλο.Δεν το αναφέρει πουθενά στα επίσημα χαρακτηριστικά που δίνει η plantronics στο site της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Είναι Multipoint. Το γράφει στο manual και στο support για την συγκεκριμένη συσκευή αν ψάξεις λίγο καλύτερα Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ποιος το λεει αυτο?Σαφως και υποστηριζει.Απλως το ξανακανεις pair και με την επομενη συσκευη ακριβως οπως το εκανες και στην πρωτη,αν αντιμετωπισεις δυσκολιες διαβασε λιγο και στο βιβλιαρακι,δινει οδηγιες. :) ****το... δεν το βρήκα... γράφει τι λαμπάκια ανάβουν όταν είναι το feature enabled, αλλά δεν βρήκα πως να το κάνω pair με δεύτερο τηλ.. Τέσπα, θα ακολουθήσω την ίδια διαδικασία και είδωμεν!!:) Από default όμως διάβασα το multipoint δεν είναι ενεργοποιημένο... αυτό πως το ενεργοποιώ;; To pairing ξέρω να το κάνω! Θα ξαναψάξω το manual αλλά δεν νομίζω να είδα κάτι σχετικό! Κατέβασα το manual από το net και το βρήκα πως γίνεται. Πατάς το call button μαζί με το volume button (ώντας κλειστό το handsfree) και στο ενεργοποιεί / απενεργοποιεί ανάλογα με το τι είχες πριν. Χίλια ευχαριστώ!! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts