k_o_t_s Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 εχει καποιος να προτεινει κατι φθηνο και καλο? ποια η γνωμη σας για το samsung wep300 (το οποιο εχει και τελεια εφαρμογη στο αυτι) και για το omiz (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003534) ?.αν απαντησει καποιος που τα εχει θα βοηθησει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 αυτό το OMIZ καλό φαίνεται σε χαρακτηριστικά.. αν το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις.. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μια χαρά φαίνεται φίλε μου. Με το καλό να σου ρθει. Εμένα δε μ' ενδιαφέρει το stereo και μάλλον προσανατολίζομαι προς αυτό εδώ. Του έκανα μια ερώτηση για το αν είναι γνήσιο περιμένω απάντηση και το παραγγέλνω ή ψάχνομαι αλλού. Ok, μου απάντησε, μου είπε ότι είναι γνήσιο έρχεται σφραγισμένο με τροφοδοτικό 110-220V οπότε μ΄ ένα ανταπτοράκι είμαστε ok. Βγαίνει μαζί με μεταφορικά περίπου στα 63€. Όποιος άλλος θέλει υπάρχουν άλλα 5 κομμάτια. Ήρθε τελικά σήμερα το Voyager 815 :rolleyes:. Εντυπωσιάστηκα παιδιά πολύ καλό εργαλείο. Γνησιότατο σφραγισμένο στο πακέτο του. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άριστη ακουστική ακόμα και μέσα σε μπαρ άκουγα και με άκουγαν άψογα. Το κούμπωσα με 2 τηλέφωνα ένα P1i και ένα 6630 δεν έχασε τη σύνδεση σε καμιά περίπτωση. Κάτι που πρόσεξα αλλά δε ξέρω μήπως μου φαίνεται είναι ότι ενώ στην αρχή τον ακούω τον άλλο δυνατά μετά τον ακούω πιο δύσκολα. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. Για να δούμε και πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του... μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι άριστες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ήρθε τελικά σήμερα το Voyager 815 :rolleyes:. Εντυπωσιάστηκα παιδιά πολύ καλό εργαλείο. Γνησιότατο σφραγισμένο στο πακέτο του. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άριστη ακουστική ακόμα και μέσα σε μπαρ άκουγα και με άκουγαν άψογα. Το κούμπωσα με 2 τηλέφωνα ένα P1i και ένα 6630 δεν έχασε τη σύνδεση σε καμιά περίπτωση. Κάτι που πρόσεξα αλλά δε ξέρω μήπως μου φαίνεται είναι ότι ενώ στην αρχή τον ακούω τον άλλο δυνατά μετά τον ακούω πιο δύσκολα. Θα το τσεκάρω και θα σας πω. Για να δούμε και πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του... μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι άριστες :D Μεγια σου :) Για πες περισσοτερα μολις το μελετησης. Το περιμενω και εγω το 855. Με πεδεψε ο πωλητης, τελικα το εστηλε χτες, οποτε μεσα στην αλλη βδομαδα αναμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω και γω ένα bt handsfree που να υποστηρίζει 2 συσκευές. Ψάχνοντας σε γνωστά e-shops βρήκα μόνο για το Plantronics 650, και τώρα διάβασα πιο πάνω για το 815, ενδιαφέρον και αυτό. Ποιά άλλα υπάρχουν; Δηλαδή αν κάποιος έχει τέτοιο handsfree, πείτε λίγο μοντέλο και αν είστε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μόλις πριν 10' παρέλαβα το Planktronics 665... πρώτες εντυπώσεις άριστες... Μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευής (αυτό του έλειπε με 97 ευρώ βέβαια :p ) ακουστική σε 2 κλήσεις μέχρι τώρα πολύ καλή. Καμία σχέση με το samsung wep-200 που είχα μέχρι σήμερα. Θα επανέλθω σε 1-2 ημέρες αφού πρώτα το τεστάρω ;) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μεγειά Nick1150, το συγκεκριμένο handsfree με το ΑudioIQ θα σε εντυπωσιάσει σε συνθήκες με φασαρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Ευχαριστώ ήδη είμαι ευχαριστημένος από την εφαρμογή του στο αυτί... επανέρχομαι με περισσότερα Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 θα με ενδιεφερε να ελεγες τις διαφορες με το wep200 που αυτο εχω..αλλα δε μπορω να το δουλεψω με το 6120 μου..:( γνωριζει κανεις σχετικα με αυτο?δεν μπορει να συνδεθει,ολα τα αλλα τα κανει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μέσα από το Voyager 815 περνάει τελικά και ο ήχος κλήσης του κινητού. Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει 2-3 ώρες δεν έχει κλείσει καν από χθες το μεσημέρι είναι κουμπωμένο με 2 συσκευές και η μπαταρία του καλά κρατεί... σημειωτέο δεν έχω βάλει ακόμη φορτιστή πάνω είναι με τη φόρτιση που είχε στο σφραγισμένο του πακέτο. Τελικά αυτό που σας είπα παραπάνω ότι ενώ ξεκινάς τη κλήση και ακούς δυνατά τον άλλο και στη συνέχεια πέφτει η ένταση ήταν βλακεία δική μου προφανώς έχω πολύ μικρή τρύπα στο αφτί μου και δε μπορεί να σταθεροποιηθεί καλά (έχω βάλει το πιο μικρό λαστιχάκι που είχε). Μετά από 2 μέρες χρήσης η εντυπώσεις παραμένουν άριστες...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μεγια σου :) Για πες περισσοτερα μολις το μελετησης. Το περιμενω και εγω το 855. Με πεδεψε ο πωλητης, τελικα το εστηλε χτες, οποτε μεσα στην αλλη βδομαδα αναμενω Ευχαριστώ φίλε μου με το καλό να ρθει και το δικό σου! Εμένα ευτυχώς ήταν υπόδειγμα πάρα πολύ γρήγορος μέχρι και τυλιγμένο σε χαρτί συσκευασίας δώρου μου το είχε και με κορδελίτσα :rolleyes: είδε ότι είμαι και από Ελλάδα και μου έβαλε μέσα στο πακέτο και ανταπτοράκι για από 110V σε 230V. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Λοιπόν παιδιά ο συγκεκριμένος που πήρα εγώ έχει βγάλει απ' ότι είδα κι άλλα για όποιον θέλει έχει και Voyager 815 αλλά και Voyager 855. Voyager 815 Voyager 855 Εγώ απ' ότι διαβάσατε και παραπάνω είμαι πολύ ικανοποιημένος και σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα :D. Απ' ότι βλέπω τώρα το 855 είναι απλά η προσθήκη ενός ακόμη ακουστικού πάνω στο 815 πράγμα που σημαίνει πως και το 855 δέχεται σύνδεση από 2 συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 στην plantronics που ρώτησα για το 815 μου απάντησαν μέσα στην άνοιξη.. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 αυτό το OMIZ καλό φαίνεται σε χαρακτηριστικά.. αν το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις.. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003534 Εχω αυτό Το έχω ένα χρόνο κοντά (10μήνες) Προβλήματα δεν είχα Το εχω πάρει στο εξωτερικό (ανατολή...) καμιά 20αρια δολλάρια... κάτι τέτοιο σε μία έκθεση) Το πήρα για να μιλάω στο γραφείο με skype και με κινητό΄ Το μόνο πρόβλημα ειναι το μπρατσάκι που μπορεί να σου κοπεί Γι αυτό άλλαξα το λαστιχάκι που μπαίνει στο αυτί και τώρα σφηνώνει καλύτερα και δεν χρειάζομαι και μπρατσάκι! Θεωρώ ότι είναι από τις φτηνές λύσεις και μπορείτε να τοα φορτίζετε και από usb που με βολεύει πάρα πολύ. Είναι και όμορφο γιατί εχει ωραίο χρώμα και όταν δουλεύει η μία συσκευή βγάζει μπλέ χρώμα και πράσινο όταν σε ζητάει η άλλη http://www.omiz.net/new/photo/pdt/2233_ss.jpg Στα ταξίδια πλέον στο αμάξι χρησιμοποιούμε ένα και για οδηγό συνοδηγό για να μην κουβαλάμε ..... ανάλογα ποιος οδηγεί,..... Το έχω πάντα μέσα στο αμάξι και στο γραφείο Εχει πιο δυνατό ήχο από το Nokia BH700 αλλά πιο βαρύ... πιο χοντρό ήχο Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Να δω πόσα ΒΤ θα αλλάξω για να κάτσει κάποιο καλά.....!! Είδα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003463 Έχει όλα όσα θέλω, αλλά είναι ΜΟΤΟ και έχω 2 ενδοιασμούς: α) κατά πόσο σωστά θα συνεργάζεται με το PDA β) Αν η οθόνη αναγνώρισης υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη? Ευχαριστώ! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasr Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Exw to sony ericsson k750i kai den vlepei to bluetooth WEP170 SAMSUNG.Ti na kanw???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 είσαι σίγουρος ότι έχεις ακολουθήσει τις οδηγίες ώστε να είναι σε κατάσταση pairing το ακουστικό? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge1 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Να δω πόσα ΒΤ θα αλλάξω για να κάτσει κάποιο καλά.....!! Είδα αυτό: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003463 Έχει όλα όσα θέλω, αλλά είναι ΜΟΤΟ και έχω 2 ενδοιασμούς: α) κατά πόσο σωστά θα συνεργάζεται με το PDA β) Αν η οθόνη αναγνώρισης υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη? Ευχαριστώ! Φίλε μου καλησπερα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω δεν μπορώ να βρω κάποιο να με ικανοποιεί. τώρα έχω αυτό http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/index.jsp;jsessionid=24KSBLIF2DZ2FVPZEZFSFEQ?action=productDetails&pid=prod2360008 το οποίο θέλω να το αλλάξω. ποιο μου προτείνεις; σκέφτομαι να πάρω κάποιο με κλιπ και ακουστικό με καλώδιο αν κάποιος έχει κάποιο και θέλει να το αλλάξει το συζητάω Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003534 Εχω αυτό Το έχω ένα χρόνο κοντά (10μήνες) Προβλήματα δεν είχα Το εχω πάρει στο εξωτερικό (ανατολή...) καμιά 20αρια δολλάρια... κάτι τέτοιο σε μία έκθεση) Το πήρα για να μιλάω στο γραφείο με skype και με κινητό΄ Το μόνο πρόβλημα ειναι το μπρατσάκι που μπορεί να σου κοπεί Γι αυτό άλλαξα το λαστιχάκι που μπαίνει στο αυτί και τώρα σφηνώνει καλύτερα και δεν χρειάζομαι και μπρατσάκι! Θεωρώ ότι είναι από τις φτηνές λύσεις και μπορείτε να τοα φορτίζετε και από usb που με βολεύει πάρα πολύ. Είναι και όμορφο γιατί εχει ωραίο χρώμα και όταν δουλεύει η μία συσκευή βγάζει μπλέ χρώμα και πράσινο όταν σε ζητάει η άλλη http://www.omiz.net/new/photo/pdt/2233_ss.jpg Στα ταξίδια πλέον στο αμάξι χρησιμοποιούμε ένα και για οδηγό συνοδηγό για να μην κουβαλάμε ..... ανάλογα ποιος οδηγεί,..... Το έχω πάντα μέσα στο αμάξι και στο γραφείο Εχει πιο δυνατό ήχο από το Nokia BH700 αλλά πιο βαρύ... πιο χοντρό ήχο Ευχαριστώ για την περιγραφή Θα έλεγες ότι ο ήχος του είναι καλός ή οχι? η μπαταρία πόσο κρατάει? το USB βύσμα για φόρτιση είναι mini-USB ή micro-USB? τι εμβέλεια έχει περίπου? πιάνει από το δίπλα δωμάτιο πχ? αν είναι paired με δύο συσκευές και χτυπήσει κάποια από τις δύο απλά πατάς το κουμπί και απαντάς η πρέπει πρώτα να την επιλλέξεις με κάποιο συνδιασμό κουμπιών και μετά να απαντήσεις? Ευχαριστώ! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Παιδιά, έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό το στέρεο σετ με κάποιο Nokia Nseries??? Το θέλω για το Ν82 μου. Με ενδιαφέρει φυσικά για μουσική. Θέλω να έχει καλή ποιότητα ήχου (και συνομιλίας όταν π.χ. κάποιος παίρνει τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης μουσικής) και να μην έχω περιπέτειες με αποσυνδέσεις κλπ. Θα πήγαινα σε κάποιο Nokia, αλλά άκουσα κάτι για ασυμβατότητες με τα Nseries (έλλειψη στερεοφωνικού ήχου στο καινούργιο BH-903 αλλά και στο παλιότερο HS-12W). Αυτό το έχει δοκιμάσει κάποιος??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ευχαριστώ για την περιγραφή Θα έλεγες ότι ο ήχος του είναι καλός ή οχι? η μπαταρία πόσο κρατάει? το USB βύσμα για φόρτιση είναι mini-USB ή micro-USB? τι εμβέλεια έχει περίπου? πιάνει από το δίπλα δωμάτιο πχ? αν είναι paired με δύο συσκευές και χτυπήσει κάποια από τις δύο απλά πατάς το κουμπί και απαντάς η πρέπει πρώτα να την επιλλέξεις με κάποιο συνδιασμό κουμπιών και μετά να απαντήσεις? Ευχαριστώ! Εμένα μου κρατάει 5-6 μερες.... χωρίς πολύ χρήση και σβηστο για 8 ωρες κάθε μέρα καλό ηχος λίγο μπάσος To USB που εχει το δικό μου δεν είναι απαραίτητο νά είναι το΄ίδιο με το ελληνικό.... Μπορεί το ελληνικό να έχει μόνο κανονική φόρτιση... δεν ξέρω.... Ειναι πάντως το ίδιο βύσμα που εχουν τα qtek και γενικά τα palm.... Οταν αλλάζεις δωμάτιο αρχίζει και χάνει και κάνει χαρτσ χαρτσ.... Το ίδιο κάνει και το Nokia BH700. Μόνο κάτι motorolla με εχουν αφήσει άφωνο με την εμβέλεια Οταν αλλάζεις απλά πατάς το κουμπί. Μπες στο site της εταιρίας και κατέβασε το manual να τα δεις όλα http://www.omiz.net/new/products.asp?cat=4 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Εγω πάλι πηρα το BLUETREK SENSE απο το Mediamarkt με 49 ευρω. Το BT αυτό δεν εχει κανονικά πληκτρα, αλλα πληκτρο αφής, το οποίο δεν φαινεται σχεδον καθολου και εχει ενα πολυ ωραιο γιαλιστερο μαυρο φινιρισμα. Ενα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό ειναι οτι εχει φωνητικες ειδοποιήσεις για οτι λειτουργία γινεται (πχ σου λεει incoming call σε περίπτωση εισερχόμενης, call cancelled αν το κλεισεις, low battery αν πεσει η μπαταρία, disconnected αν αποσυνδεθεί klp klp), ενα πολυ χρησιμο feature. Αυτονομια δεν εχω δοκιμασει ακομα, γιατι ειμαι στην πρωτη φορτιση, ενω η ποιοτητα συνομιλιας ειναι καλη (οχι τιποτα το ιδιαιτερο). Επισης ειναι πολυ σταθερο στη σύνδεσή του με το Samsung μου. Ωστόσο εχει ενα πολυ πολυ μεγαλο ελαττωμα, η στηριξή του στο αυτι ειναι αθλια, καθως εχω περασει ωρες για να το καταφερω να κατσει σταθερα χωρις αποτελεσμα. Δεν φταινε τα αυτια μου, γιατι εχουν περασει παρα πολλα ΒΤ απο τα χερια μου, και με αγκιστρο και χωρις, χωρις ποτε να εχω τετοιο προβλημα. Αυτο και με αγκιστρο και χωρις και με οποιοδηποτε απο τα 4 λαστιχακια που εχει δεν καθεται με τιποτα!! Χωρια που το αγκιστρο ειναι ενα απλο συρμα, που αν το σφιξεις πολυ σου κοβει το αυτι. Αυτος και μονο ο λογος ειναι που σκεφτομαι να το δωσω... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Εμένα μου κρατάει 5-6 μερες.... χωρίς πολύ χρήση και σβηστο για 8 ωρες κάθε μέρα καλό ηχος λίγο μπάσος To USB που εχει το δικό μου δεν είναι απαραίτητο νά είναι το΄ίδιο με το ελληνικό.... Μπορεί το ελληνικό να έχει μόνο κανονική φόρτιση... δεν ξέρω.... Ειναι πάντως το ίδιο βύσμα που εχουν τα qtek και γενικά τα palm.... Οταν αλλάζεις δωμάτιο αρχίζει και χάνει και κάνει χαρτσ χαρτσ.... Το ίδιο κάνει και το Nokia BH700. Μόνο κάτι motorolla με εχουν αφήσει άφωνο με την εμβέλεια Οταν αλλάζεις απλά πατάς το κουμπί. Μπες στο site της εταιρίας και κατέβασε το manual να τα δεις όλα http://www.omiz.net/new/products.asp?cat=4 To βύσμα που έχουν τα palm είναι mini-usb οπότε με βολεύει γιατί μπορώ να το φορτίζω από τον ίδιο φορτιστή με το Mio μου!!! Thnx φίλε! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Λοιπον ειρθε και το Platronics 855, σημερα. Τελειο και απο ηχο, ενταση μια χαρα σε ακουνε και ακους. Παιζει τελεια την μουσικη απο τα ακουστικα. Νομιζω πως για τα λευτα που κοστιζει αξιζει καθε ευρω (αλλωστε ειναι και platronics :) ) Ολα μια χαρα, δουλευει με το ν82, φορτιζει κανονικα με ενα adaptoraki (70 λεπτα κανει) και εχει θυρα microUSB. Συνολο εκανε 73 ευρω (με μεταφορικα) και πιστευω ειναι πολυ καλη τιμη αν αναλογιστη οτι εδω ελλαδα βρισκεις το προηγουμενο μοντελο 665 στα 99 ευρω και το 650 στα 60 ευρω. Και ειναι και η ποιο τελευταια προταση της αγορας απο την Platronics :D Να ρωτησω τα 650 και 665 τη βιζμα για φορτιση εχουν ? MicroUSB ? Αν ναι μπορει καποιος που το εχει να βγαλει μια φοτω τον φορτιστει ? Ροταω για να ξερω περιεργια αν τεριαζει ο φορτιστης απο αυτα στα 815/855. Παντως το καλωδιο συνδεσης του ν82 που ειναι για το pc (microUSB) φορτιζει κανονικα και το 855 μεσω USB Αν θελει να ρωτηση κανεις κατι, ας ρωτηση αφοβα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Καλορίζικο!!! Σε θόρυβο το δοκίμασες; Η μπαταρία πόσο σου κρατάει εσένα; Ο ήχος κλήσης περνάει ή όχι; Τελικά κουμπώνει με 2 συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts