Lnk Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Το άφησα να φορτίσει όσο έπρεπε κ πραγματοποόησα 2-3 κλήσεις κ δουλεύει ρολόι. Με ακούνε κ ακούω άψογα .. Ελπίζω να μην αποδειχθεί σε μειωνέκτημα το οτι έχει version 1.2 ... Ώς ώρας, όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Το άφησα να φορτίσει όσο έπρεπε κ πραγματοποόησα 2-3 κλήσεις κ δουλεύει ρολόι. Με ακούνε κ ακούω άψογα .. Ελπίζω να μην αποδειχθεί σε μειωνέκτημα το οτι έχει version 1.2 ... Ώς ώρας, όλα καλά! Δεν έχεις να μετανιώσεις τίποτα,το ακουστικάκι είναι απλά ΑΨΟΓΟ..;) Καλορίζικο & Καλοφόρετο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Ευχαριστώ ...Το έχω συνδέσει κ με τα 2 κινητά μου κ λειτουργεί μια χαρά ως ώρας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Τον Οκτώβρη έρχονται τα νέα BT ακουστικά της Plantronics (plantronics 815, 885, 520, 665), με μπόλικα καλούδια όπως bt v2.0, EDR, AudioIQ, multipoint, stereo. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τον Οκτώβρη έρχονται τα νέα BT ακουστικά της Plantronics (plantronics 815, 885, 520, 665), με μπόλικα καλούδια όπως bt v2.0, EDR, AudioIQ, multipoint, stereo. :w00t:Κανένα link παίζει να τα δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τα έχει ήδη στο site της plantronics (http://www.plantronics.com) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Όχι ρε γμτ! Σοβαρά? Ίσως έπρεπε να περιμένω ακόμη λίγο ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Τα έχει ήδη στο site της plantronics (http://www.plantronics.com) Eγώ γιατί δεν μπορώ να τα βρώ,δεν μπορώ να καταλάβω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Όχι ρε γμτ! Σοβαρά? Ίσως έπρεπε να περιμένω ακόμη λίγο ..:( Την καλύτερη αγορά έκανες...μην μιλάς:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Την καλύτερη αγορά έκανες...μην μιλάς:D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod5880001 http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat1150057/cat5420035/prod5880002 Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Eγώ γιατί δεν μπορώ να τα βρώ,δεν μπορώ να καταλάβω:worry: Συγγνώμη παραέδωσα γενικό link, κοίτα εδώ ότι είναι με κόκκινο ταμπελάκια new, το 815 φαίνεται πολύ καλό! Επιτέλους ποικιλία από BT v2.0 ακουστικά με multipoint!!!:D Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 τι είναι το multipoint ρε παιδιά? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 παιδια αλλαζω λιγο το θεμα.. χρησιμοποιωντας το Η700 που ειναι κανονικου τυπου.. αλλα εχει κατι σαν μπουμερ.. αισθανομαι μια ευαισθησια σαν αλλεργια στο αυτι.. αυτα τα σαν κλειστου τυπου σαν τα plantronics, που λεμε εδω, να ειναι καλυτερα.. οπως το εχω καταλαβει, αυτο το μοτο με το μπουμερ μου συγκεντρωνει νερο και αλλα στο αυτι, εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος, κατι αναλογο;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 τι είναι το multipoint ρε παιδιά? Το ΒΤ έχει την δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με 2 κινητά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Συγγνώμη παραέδωσα γενικό link, κοίτα εδώ ότι είναι με κόκκινο ταμπελάκια new, το 815 φαίνεται πολύ καλό! Επιτέλους ποικιλία από BT v2.0 ακουστικά με multipoint!!!:D Καλά έχω πάθει πλάκα:cry: Πάντα φώναζα πως η εταιρεία αυτή είναι η κορυφαία όλων...;) Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Guru και Κωστή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Λοιπόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές! Το άφησα να φορτίσει όσο έπρεπε κ πραγματοποόησα 2-3 κλήσεις κ δουλεύει ρολόι. Με ακούνε κ ακούω άψογα .. Ελπίζω να μην αποδειχθεί σε μειωνέκτημα το οτι έχει version 1.2 ... Ώς ώρας, όλα καλά! Aδερφε μου 3 μερες το ψαχνω,εχω παει σε ποσα μαγαζια,και δεν το ειχαν,μηπως παιζει αντικατασταση του? Περιμενω να μου πεις την συμβιωση μαζι του!! Αξιζει τα λεφτα του η να κοιταξω καπου αλλου, Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα του ηχου και οχι τοσο το ντιζαιν Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Εγώ το πήρα απο τον Γερμανό. Η ποιότητα του ήχου είναι πάρα πολύ καλή με ένα w850i που το χρησιμοποιώ κ όχι κ τόσο καλή με το 6300.Γι'αυτό όμως ευθύνετα το 6300 κ όχι το ΒΤ. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν λίγη περισσότερη αυτονομία μπαταρίας. Το έχω φορτίσει 2 φορές..δεν ξέρω μήπως κι αυτό στρώνει μετά την 3η φόρτιση ...Είδωμεν! Ά! Όταν το έχω στ'αυτί, ξεχνάω οτι το έχω!:X Είναι πανάλαφρο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Aδερφε μου 3 μερες το ψαχνω,εχω παει σε ποσα μαγαζια,και δεν το ειχαν,μηπως παιζει αντικατασταση του? Περιμενω να μου πεις την συμβιωση μαζι του!! Αξιζει τα λεφτα του η να κοιταξω καπου αλλου, Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα του ηχου και οχι τοσο το ντιζαιν http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003489 Και εγώ απο εδώ το πήρα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή;) Όχι δεν παίζει αντικατάσταση,είναι 3 μηνών μοντέλο περίπου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Για 1 ευρό δε νομίζω να τίθεται θέμα .. 69 το πήρα απ'τον Γερμανό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ωραια,οπωτε τωρα μενει να επιλεξω μεταξυ plantronics 650 η 655??? Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Κωστή,πάρε το 650 και θα με θυμηθείς αγορίνα;) Φανταστικό γκατζετάκι,ειδικά για όποιον μιλάει πολύ στο κινητό και έχει πάντα μαζί του δύο συσκευές...:D Αστο μητσο.πηρα την απαντηση μου ,απο παλιοτερο σου ποστ!! ωποτε παμε στο 650,απλα τωρα μου δημιουργηθηκε η εξεις απορια, Το 640 που ειναι και φθηνοτερο,ποια η διαφορα του με το 650?:blink: Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Moλις το αγορασα!!το εχω στα χερια μου και φορτιζει.απο δευτερα εντυπωσεις!!! Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Αστο μητσο.πηρα την απαντηση μου ,απο παλιοτερο σου ποστ!! ωποτε παμε στο 650,απλα τωρα μου δημιουργηθηκε η εξεις απορια, Το 640 που ειναι και φθηνοτερο,ποια η διαφορα του με το 650?:blink: Το 640 είναι το προηγούμενο μοντέλο(εδώ και 2,5 χρόνια περίπου);) Ηλία την καλύτερη επιλογή έκανες,καλορίζικο και καλές συνομιλίες φίλε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Έχει κανείς το samsung wep300; Αξίζει τι λέτε; (η αυτονομία δε με ενδιαφέρει και τόσο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παρήγγειλα απο e-shop το i.tech clip-d.Έκανα καλή επιλογή?Αυτό το plantronics 650 τι λέει?Μήπως να έπαιρνα αυτό τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts