Jig Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 @jig την κατεβασα και εγω στο blackberry και μου λεει battery unknown ενω δειχνει οτι εγινε connected, γιατι? θελει καποια ρυθμιση? (το Μ165 εχω) Για δοκιμασε αυτο ανοιξε την εφαρμογη εχοντας κλειστο το ΒΤ ...... αφου τωρα ειναι ανοιχτη ... ανοιγουμε κ το ΒΤ Μου ειχε κολλησει μια φορα εκανα αυτο και πετυχε. Αλλον τροπο δεν ξερω. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 ευχαριστω φιλε, μαλλον φταιει το γεγονος οτι δεν ειναι συμβατο με το z10 που εχω, το z10 τρεχει android εφαρμογες αλλα πολλες φορες δεν ειναι πληρως λειτουργικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Με γειαα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice Ωπ, ξεχάστηκα ότι είσαι σε iPhone https://itunes.apple.com/us/app/plantronics-hub/id464172515?mt=8 Αυτή η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το answer / ignore + μερικές άλλες ρυθμίσεις. Ω, ευχαριστω πολυ, την κατεβαζω αμεσως. :) Ε, δεν βλεπω να υποστηριζει τιποτα το δικο μου ακουστικο. Μονο σαν manual αξιζει να την κρατησω.... Edited July 14, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ω, ευχαριστω πολυ, την κατεβαζω αμεσως. :) Ε, δεν βλεπω να υποστηριζει τιποτα το δικο μου ακουστικο. Μονο σαν manual αξιζει να την κρατησω.... ωω κριμα Στο δικο μου υποστηριζει αυτα(screen shot) Edited July 14, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 ωω κριμα Στο δικο μου υποστηριζει αυτα(screen shot) Α, ναι, εμενα δεν ύποστηριζει καν το serttings. Καλη φαση.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Α, ναι, εμενα δεν ύποστηριζει καν το serttings. Καλη φαση.... Αν το settings ειναι ''αχνο'' δοκιμασε να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5507335#post5507335 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αν το settings ειναι ''αχνο'' δοκιμασε να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5507335#post5507335 Μπα, το ιδιο... :( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Για αγορά bleutooth mono ή stereo το οποίο να συνδέεται με 2 συσκευές, να έχει ακουστικό με καλώδιο και δόνηση τι προτείνετε, πλην του samsung HM 1500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 πηρα το SBH80 πολυ καλο και αυτο με τον λαιμο που μπενει ειναι ολα τα λεφτα θα ηθελα λιγη ενταση παραπανω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 πηρα το SBH80 πολυ καλο και αυτο με τον λαιμο που μπενει ειναι ολα τα λεφτα θα ηθελα λιγη ενταση παραπανω Αν τα ακουστικα βγαινουν,οπως γινεται στα αλλα,ητoi,50 και 52,βαλε κανα αλλο ζευγαρι,να δεις μηπως παιζουν δυνατοτερα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Και για τους πιστούς των Κινέζων παραθέτω δύο macro φωτογραφίες από τα τελευταία ακουστικά που έχω. Το Fine blue το καθαρό κινέζικο και το Plantronics M55. Νομίζω ότι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής είναι εμφανέστατη. Ο Κινέζος είναι ο φτωχός συγγενής του Plantronics. Η πολύ χαμηλή του ποιοτητα ίσως και να δικαιολογεί και την χαμηλή τιμή του. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το Fineblue έχει 11 ευρώ και το Plantronics M55 30. Πράγμα που σημαίνει ότι ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Οι Κινέζοι κόβουν σε ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία για να πουλήσουν ένα προϊόν που θα σου δημιουργήσει προβλήματα σχεδόν από την πρώτη μέρα που θα το χρησιμοποιήσεις. https://app.box.com/s/6rwtjagxms5tjjjkj5hk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Αν τα ακουστικα βγαινουν,οπως γινεται στα αλλα,ητoi,50 και 52,βαλε κανα αλλο ζευγαρι,να δεις μηπως παιζουν δυνατοτερα. Είναι εντελώς διαφορετικό το SBH80 http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80/?utm_source=marketing-url&utm_medium=http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80&utm_campaign=http://www.sonymobile.com/stereo-bluetooth-headset-sbh80 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γιατί κάνει τελικά συνεχως disconnect το SONY SBH52? Edited July 16, 2014 by PARGINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει γιατί κάνει τελικά συνεχως disconnect το SONY SBH52? το κινητό σου τι android φοράει πάνω γιατί εάν έχει 4.2.1 είχε κάποια θέματα το Bluetooth είχα διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 το κινητό σου τι android φοράει πάνω γιατί εάν έχει 4.2.1 είχε κάποια θέματα το Bluetooth είχα διαβάσει. Φοράει την Cloudy G3 1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Φοράει την Cloudy G3 1.2 έκδοση ANDROID σε ρώτησα όχι ρομ.η ρομ σε ποια έκδοση android βασίζεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 έκδοση ANDROID σε ρώτησα όχι ρομ.η ρομ σε ποια έκδοση android βασίζεται;;; Sorry. Στην 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Sorry. Στην 4.4.2 άρα δεν έχεις την 4.2.1. τότε η είναι θέμα της ρομ η αν είναι του ακουστικού-που δεν νομίζω- ψάξε βρες πως γίνεται επαναφορά ρυθμίσεων του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 άρα δεν έχεις την 4.2.1. τότε η είναι θέμα της ρομ η αν είναι του ακουστικού-που δεν νομίζω- ψάξε βρες πως γίνεται επαναφορά ρυθμίσεων του ακουστικού. Το έχεις εσύ το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Το έχεις εσύ το bluetooth? όχι.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχει θέματα το συγκεκριμένο bluetooth. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κάποιον που να το έχει το SBH52? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Έχει θέματα το συγκεκριμένο bluetooth. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Κάποιον που να το έχει το SBH52? με motorola motoG και 4.4.2 μου κάνει αρκετές φορές και περιμένω να δω με την 4.4.4 αν θα στρώσει ,όταν ξετικαρω την μουσική και αφήνω μόνο τις κλήσεις κάνει ποιο σπάνια αποσυνδέσεις, το motorola έχει και μια βλακεία πρόγραμμα που αφήνει το τηλέφωνο ανοιχτό και δεν κλειδώνει όταν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό και το κλείνω ,με άλλα ακουστικά πάει μια χαρά , με το sbh52 ώρες ώρες είναι για να σπάει νεύρα αλλά βολεύει το ρημάδι,πάντως το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι φταίει το πρόγραμμα της sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εχω εγω το 52αρι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σου κάνει και εσένα κόλπα? Μου έσπασε τα νεύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ έχω το 50 και κάνει κόλπα και στην 4.1.2 και 4.42 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts