Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 πόσο σου κρατάει η μπαταριά για πρώτη χρήση με bt μου κράτησε 36 ώρες με κλήσεις ομιλίας 10 λεπτών το ΒΤ μου βγαζει μια εβδομαδα με πανω απο 4-5 ωρες ομιλιας αφου μιλαω περιπου μια ωρα την ημερα, απλα δεν το εχω παντα συνδεδεμενο. εκτος αν ρωτας κατι αλλο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommi106r Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 το ΒΤ μου βγαζει μια εβδομαδα με πανω απο 4-5 ωρες ομιλιας αφου μιλαω περιπου μια ωρα την ημερα, απλα δεν το εχω παντα συνδεδεμενο. εκτος αν ρωτας κατι αλλο. το δούλεψα για πρώτη φορά αφού το φόρτισα 2,5 που λέει ο κατασκευαστης η μπαταριά άντεξε 36 ώρες από τις όποιες ήταν 10 λεπτά ομιλία 12 ώρες συνδεδεμένο με bleuthooth με το κινητό και 24 απλός ανοικτό . Λες να έχει προβληματική μπαταριά ή θα στρώση στην συνέχεια ? κάλο είναι να το φορτίζεις full ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 το δούλεψα για πρώτη φορά αφού το φόρτισα 2,5 που λέει ο κατασκευαστης η μπαταριά άντεξε 36 ώρες από τις όποιες ήταν 10 λεπτά ομιλία 12 ώρες συνδεδεμένο με bleuthooth με το κινητό και 24 απλός ανοικτό . Λες να έχει προβληματική μπαταριά ή θα στρώση στην συνέχεια ? κάλο είναι να το φορτίζεις full ? εγω γενικα τις συσκευες μου τις αφηνω να αδειαζουν και τις βαζω το βραδυ μεχρι το πρωι,καθως την ημερα δεν εχω χρονο να κανουν πληρη φορτιση, και θελω να φορτιζουν μεχρι 100%. για μενα αν το φορτισεις 100% (αστο ολο το βραδυ) και δε σου βγαλει 5-6 μερες ανοιχτο με πανω απο 4-5 ωρες ομιλια,πηγαινε το arvato, θα σου δωσουν αλλο οπως εκαναν και σε μενα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μην αφηνετε τις μπαταριες των συσκευων σας να αδειαζουν τελειως,τις καταστρεφετε με αυτο τον τροπο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Μην αφηνετε τις μπαταριες των συσκευων σας να αδειαζουν τελειως,τις καταστρεφετε με αυτο τον τροπο. εχεις δικιο σε αυτο, αν και αποτι εχω διαβασει οι συσκευες οταν κλεινουν απο μπαταρια εχουν αποθεμα μεσα, απλα δε σε αφηνουν να το χρησιμοποιεις. επομενως δεν εχουν θεμα. εξαλλου δεν ειπα να το αφησεις στο 0%, απλα κανω φορτιση πχ στο κινητο οταν πεσει απο 10-30%, εκει φτανει το Ζ1 μου τη δευτερη μερα. το ΒΤ δεν εχει ακριβη ενδειξη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 εχεις δικιο σε αυτο, αν και αποτι εχω διαβασει οι συσκευες οταν κλεινουν απο μπαταρια εχουν αποθεμα μεσα, απλα δε σε αφηνουν να το χρησιμοποιεις. επομενως δεν εχουν θεμα. εξαλλου δεν ειπα να το αφησεις στο 0%, απλα κανω φορτιση πχ στο κινητο οταν πεσει απο 10-30%, εκει φτανει το Ζ1 μου τη δευτερη μερα. το ΒΤ δεν εχει ακριβη ενδειξη..Kοιτα να δεις τι γινεται,οι μπαταριες λιθιου που εχουν μεσα οι περισσοτερες πλεον συσκευες,μας εχουν απαλαξει απο το <φαινομενο μνημης> που ειχαν παλαιοτεροι τυποι,ΑΛΛΑ αν τις αφηνεις να πεφτουν κατω απο το 15% συνεχεια,θα πανε εν τοπο χλοερο πολυ πριν την ωρα τους.Οι συσκευες οταν σβηνουν απο ρευμα,κρατανε ενα μικρο ποσοστο,γυρω στο 5% συνηθως,γιατι πρακτικα δεν ειναι σβηστες καθολικα ποτε και το χρειαζονται.Το bt πχ που εχεις το 50αρι,θα εχεις δει οτι οταν ειναι σβηστο και το κανεις ζευξη με nfc αυτο ενεργοποιηται μονο του,πραγμα που σημαινει οτι αν και σβηστο,υπαρχει καταναλωση ρυματος (μικρη βεβαια),λογω του λειτουργιας του nfc,το οποιο βρισκεται παντα stand by.Στο δικο σου bt,που σου χαλασε η μπαταρια,ειμαι κατα 99% βεβαιος οτι την ζημια την εκανες εσυ.Αν το φορτιζες συνεχεια οταν εφτανε πατο και στην συνεχεια το αφησες για καιρο αχρησιμοποιητο οπως ειχες γραψει (δηλαδη μηδενικη μπαταρια για καιρο),η μπαταρια ηταν λογικο να <αποδημησει> (ειναι και μικρη αυτη...ενα κι ενα ηταν!!).Φυσικα το καθε servis δεν μπορει να το αποδειξει και οσο ηταν μεσα στην εγγυηση θα στην αλλαζαν.Ολα αυτα στα λεω με την ιδιοτητα μου σαν ηλεκτρονικος.Αποφευγετε λοιπον να αφηνετε τις μπαταριες κατω απο το 15% αν θελετε να σας βγαλουν για καιρο. υγ (το sbh50 οταν δειχνει τελευταια γραμμη να ξερετε οτι ειναι η ωρα του για φορτιση) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Kοιτα να δεις τι γινεται,οι μπαταριες λιθιου που εχουν μεσα οι περισσοτερες πλεον συσκευες,μας εχουν απαλαξει απο το <φαινομενο μνημης> που ειχαν παλαιοτεροι τυποι,ΑΛΛΑ αν τις αφηνεις να πεφτουν κατω απο το 15% συνεχεια,θα πανε εν τοπο χλοερο πολυ πριν την ωρα τους.Οι συσκευες οταν σβηνουν απο ρευμα,κρατανε ενα μικρο ποσοστο,γυρω στο 5% συνηθως,γιατι πρακτικα δεν ειναι σβηστες καθολικα ποτε και το χρειαζονται.Το bt πχ που εχεις το 50αρι,θα εχεις δει οτι οταν ειναι σβηστο και το κανεις ζευξη με nfc αυτο ενεργοποιηται μονο του,πραγμα που σημαινει οτι αν και σβηστο,υπαρχει καταναλωση ρυματος (μικρη βεβαια),λογω του λειτουργιας του nfc,το οποιο βρισκεται παντα stand by.Στο δικο σου bt,που σου χαλασε η μπαταρια,ειμαι κατα 99% βεβαιος οτι την ζημια την εκανες εσυ.Αν το φορτιζες συνεχεια οταν εφτανε πατο και στην συνεχεια το αφησες για καιρο αχρησιμοποιητο οπως ειχες γραψει (δηλαδη μηδενικη μπαταρια για καιρο),η μπαταρια ηταν λογικο να <αποδημησει> (ειναι και μικρη αυτη...ενα κι ενα ηταν!!).Φυσικα το καθε servis δεν μπορει να το αποδειξει και οσο ηταν μεσα στην εγγυηση θα στην αλλαζαν.Ολα αυτα στα λεω με την ιδιοτητα μου σαν ηλεκτρονικος.Αποφευγετε λοιπον να αφηνετε τις μπαταριες κατω απο το 15% αν θελετε να σας βγαλουν για καιρο. υγ (το sbh50 οταν δειχνει τελευταια γραμμη να ξερετε οτι ειναι η ωρα του για φορτιση) εχεις δικιο στο σκεπτικο, αλλα γενικα δεν μπορω να φορτιζω το κινητο την 1η μερα στο 60-70% οποτε τη δευτερη το βαζω, ειτε ειναι 30% ειτε 10%. βεβαια με τη λειτουργια χαμηλης μπαταριας (που μπαινει μετα το stamina στα sony) την οποια ενεργοποιω απο το 30% πλεον, δεν φτανει κατω απο 20% ποτε..μονο αν εγω ανεβασω παλι φωτεινοτητες κτλ. Οσο για το sbh50, αυτο εχει μια ενδειξη μπαταριας που εχει 3 ενδειξεις. Το τελειως γεματο, στο 2/3 το 1/3 και το αδειο. Στο 1/3 μου βγαζει οσο και στα υπολοιπα, δηλαδη πανω απο 2 μερες, αναλογα τη χρηση, οποτε συνηθως το φορτιζω μολις πεσει στο αδειο, αμεσως. αν οντως ομως ειναι οπως τα λες, που το πιστευω,θα το φορτιζω μολις πεφτει εκει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) εχεις δικιο στο σκεπτικο, αλλα γενικα δεν μπορω να φορτιζω το κινητο την 1η μερα στο 60-70% οποτε τη δευτερη το βαζω, ειτε ειναι 30% ειτε 10%. βεβαια με τη λειτουργια χαμηλης μπαταριας (που μπαινει μετα το stamina στα sony) την οποια ενεργοποιω απο το 30% πλεον, δεν φτανει κατω απο 20% ποτε..μονο αν εγω ανεβασω παλι φωτεινοτητες κτλ. Οσο για το sbh50, αυτο εχει μια ενδειξη μπαταριας που εχει 3 ενδειξεις. Το τελειως γεματο, στο 2/3 το 1/3 και το αδειο. Στο 1/3 μου βγαζει οσο και στα υπολοιπα, δηλαδη πανω απο 2 μερες, αναλογα τη χρηση, οποτε συνηθως το φορτιζω μολις πεσει στο αδειο, αμεσως. αν οντως ομως ειναι οπως τα λες, που το πιστευω,θα το φορτιζω μολις πεφτει εκει.Μη φανταστεις οτι κι εμενα δεν μου εχει φτασει πατο καποιες φορες,απλα προσπαθω να το αποφευγω.Στο πεντηνταρι μολις δω την τελευταια γραμμη,απλα εχω το νου μου με την πρωτη ευκαιρια να το βαλω για φορτιση.Λιγο μεγαλυτερη μπαταρια θα επρεπε να μας ειχαν βαλει :( Για τα κινητα,σου λεω υπευθυνα να μην σκεφτεσαι ποτε αν την ωρα που θα το βαλεις στο φορτιστη ειναι στο 40--50-70% κλπ,φορτιζε το οσο θελεις και για οσο θελεις (ακομη και για να βαλεις στα γρηγορα ενα 5-10% επιπλεον),δεν υποφερουν εκει οι λιθιου,το προβλημα τους ειναι να μην πανε πολυ χαμηλα,τιποτα αλλο. Edited March 2, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Με μια παυλα ενδειξη ποσο κραταει το 50αρι και ποσο το mw1; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Με μια παυλα ενδειξη ποσο κραταει το 50αρι και ποσο το mw1; Να σαι σιγουρος οτι το mw1 κραταει περισσοτερο!! Καλησπερα κιολας ,καλη σαρακοστη να χουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πήρα τα Miatone F12 από aliexpress...μικροσκοπικά και συνεργάζονται άριστα με το THL T5S...υποστηρίζουν και φωνητική κλήση (αλλά αυτή η λειτουργία στο Ανδροιδ δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικά, απ' ότι ξέρω) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται. 6 αυτάκια για bluetooth http://www.ebay.com/itm/6pc-Ear-Hook-Clip-Loop-Replacement-Bluetooth-Repair-Parts-One-size-fits-most-6mm-/390740974988?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Πήρα τα Miatone F12 από aliexpress...μικροσκοπικά και συνεργάζονται άριστα με το THL T5S...υποστηρίζουν και φωνητική κλήση (αλλά αυτή η λειτουργία στο Ανδροιδ δεν υποστηρίζει ακόμη ελληνικά, απ' ότι ξέρω) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html Aυτο το εχω καιρο στη wishlist, εχει πουλησει τρελά. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μήπως ξέρουμε αν έχει το sbh20? Έχει ηχητική ειδοποίηση... Κάτι άλλο ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω ακουστικά τα ίδια ή έστω κάτι αντίστοιχο με κοντό καλώδιο καλής ποιότητας; ένα απλό τα δύο ακουστικά μάλλον ζορίστηκε κάπου και δεν πρέπει να κάνει καλή επαφή, γιατί παίζεις πολύ ποιο σιγά από το άλλο.... (θα τσεκάρω να δω αν είναι το κοντό ή μακρύ καλώδιο.. ) Sent from my nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 χαλασε σημερα το μικροφωνο του mw600 και προσανατολιζομαι σε καποιο καινουργιο με κοστος μεχρι 40 ευρω. προς το παρον κοιταω το Plantronics Marque 2 M165. σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποιο αλλο με καλυτερα χαρακτηριστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 χαλασε σημερα το μικροφωνο του mw600 και προσανατολιζομαι σε καποιο καινουργιο με κοστος μεχρι 40 ευρω. προς το παρον κοιταω το Plantronics Marque 2 M165. σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποιο αλλο με καλυτερα χαρακτηριστικα? Το εχω το συγκεκριμενο και ειναι πολυ καλο,τι περισσοτερο θα θελες; Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Το εχω το συγκεκριμενο και ειναι πολυ καλο,τι περισσοτερο θα θελες; οχι κατι συγκεκριμενο, απλως βλεπω κι αυτο http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html που ειναι αρκετα φτηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 οχι κατι συγκεκριμενο, απλως βλεπω κι αυτο http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html που ειναι αρκετα φτηνοτερο. Δεν το ξερω το συγκεκριμενο και η plantronics ειναι γνωστη για τα καλα της bluetooth και αν το θες για iphone ειναι συμβατο 100%. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Δεν το ξερω το συγκεκριμενο και η plantronics ειναι γνωστη για τα καλα της bluetooth και αν το θες για iphone ειναι συμβατο 100%. η εγγυηση σε περιπτωση προβληματος με τρομαζει λιγο. το G2 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 η εγγυηση σε περιπτωση προβληματος με τρομαζει λιγο. το G2 εχω Παντως πριν ειχα το m155 και δεν ειχα ποτε προβλημα. Εσυ θα κρινεις φιλε ποιο σου αρεσει. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 χαλασε σημερα το μικροφωνο του mw600 και προσανατολιζομαι σε καποιο καινουργιο με κοστος μεχρι 40 ευρω. προς το παρον κοιταω το Plantronics Marque 2 M165. σε αυτα τα λεφτα υπαρχει καποιο αλλο με καλυτερα χαρακτηριστικα? Αν είσαι android δώσε κάτι παραπάνω και πάνε στο Sony mw1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν είσαι android δώσε κάτι παραπάνω και πάνε στο Sony mw1 αυτα κοιταξα πρωτα αλλα εχουν τα διπλασια λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 αυτα κοιταξα πρωτα αλλα εχουν τα διπλασια λεφτα! Οντως αλλα εχει και ραδιο και καρτα micro sd για μουσικη. Πολυ καλο κι αυτο. Ειχα το mw600 πριν. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 αυτα κοιταξα πρωτα αλλα εχουν τα διπλασια λεφτα! Εχεις δίκιο, αλλά τα αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τώρα που είπατε για το mw1, πόσο περίπου πάει να το πουλήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts