Nikos_Mpl Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δεν του ξαναφλασαρεις το firm πρωτα?!?! Εχουμε δει αρκετες φορες οτι το συγκεκριμενο bt καποια στιγμη <τρελαινεται> για ανεξηγητους λογους.Ξαναπερνα το firm κι αν δεν, το πας στο servis το εκανα ηδη, αλλα τελευταια εμοιαζε πτωτικη η διαρκεια της μπαταριας του με σταθερο ρυθμο. να το εχω κλειστο μια εβδομαδα, πληρως φορτισμενο, να το ανοιγω και να βγαζει μια μερα. αυτο δεν επαιζε, στην αρχη εβγαζε μια εβδομαδα με χρηση απλη. Τελος παντων, μεχρι αυριο θα ξερω. το θεμα ειναι οτι ειμαι επαρχει και θα τρεχω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Για την μπαταρία η εγγύηση που δίνουν, ακόμα και σε laptop, είναι 6 μήνες. Edited January 14, 2014 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τελικά ρε παιδιά έχω μπερδευτεί, για το note ii ποιο bluetooth με καλώδιο να πάρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τελικά ρε παιδιά έχω μπερδευτεί, για το note ii ποιο bluetooth με καλώδιο να πάρω??? Εξαρταται τι ζητας,τι απαιτησεις εχεις δηλαδη.Αν το θελεις μονο για τηλεφωνηματα υπαρχουν διαφορα και με χαμηλες τιμες.Αν θελεις μουσικη,αναγνωριση κλησεων και διαφορα αλλα,το sbh50 ειναι μονοδρομος (για bt με καλωδιο παντα μιλαω,μια και αυτο θελεις). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εξαρταται τι ζητας,τι απαιτησεις εχεις δηλαδη.Αν το θελεις μονο για τηλεφωνηματα υπαρχουν διαφορα και με χαμηλες τιμες.Αν θελεις μουσικη,αναγνωριση κλησεων και διαφορα αλλα,το sbh50 ειναι μονοδρομος (για bt με καλωδιο παντα μιλαω,μια και αυτο θελεις). Βασικά μόνο για ομιλία, με διάρκεια μπαταρίας... Και πάνω από όλα να έχει καλή συνεργασία με το note ii για πολλά έχουν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Υπάρχει θεματάκι στα BT με καλώδιο. Με βόλευαν και εμένα αρκετά και τα προτιμούσα. ΑΛΛΑ έχουν κάποια θεματάκια που τελικά με ζορίζουν στην καθημερινότητα και τα παράτησα α) Πολλά έρχονται με ενσωματωμένο το καλώδιο. Το πρόβλημα? Μετά απο 6-8 μηνες χρήσης κόβεται εσωτερικά το καλώδιο εκει που βγαίνει από το BT και πας για αλλο. Εγγυήσεις Nokia πχ 6 μήνες εως 1 χρόνο. Χαλάνε φυσικά μετά την εγγύση. Λύση? Να πάρεις ΒΤ με ακουστικά που μπαίνουν με βύσμα ώστε να μπορείς να τα αλλάξεις (δεν χαλάνε κι όλας βεβαια). β) Τα περισσότερα (εκτός απο 1-2 εξαιρέσεις) δεν έχουν τρόπο να στηρίξεις το ακουστικό πάνω στο ΒΤ οταν δεν το χρησιμοποιείς και τελικά κρέμεται απο εδώ και απο εκεί και σε ενοχλεί αφάνταστα. Δωσε προσοχή σε αυτό. Ειδικά όσα είναι και για μουσική με δύο ακουστικά δεν έχουν ποτε τρόπο στήριξης ή εαν έχουν έχουν για το ενα καλωδιο απο τα δυο. To ΝΟΚΙΑ ΒΗ-118 στήριξη και βολευει αλλα με 6 μηνες εγγυηση και καλωδιο φιξ δεν το πλησιαζω. Το Samsung HM1500 ειναι καλό αλλα θελει πολύ προσοχη το κλιπ στερεωσης του ακουστικου γιατι σπαει ευκολα. γ) Πολλά απο αυτά εχουν το κλασικό στρογγυλό καλώδιο που σε συνδιασμό με το (β) το κάνει να μπερδευεται συνεχεια. δ) Θελει να εχεις πολύ κοντά τοποθετημένο το ΒΤ στο στόμα σου για να ακούγεσαι καλά και χωρίς πολύ φασαρία απο το περιβάλλον. Οπότε συνηθως θες ενα χερι στο ΒΤ για να το βαζεις κοντα στο στομα. Συμβουλή: ΜΗΝ πάρεις με τίποτε TURBO-X Παρατήρηση: Φθηνά Jaga κλπ δεν ειχαν ποτε κανένα πρόβλημα σε εμενα, άντεξαν πολύ αλλα είχαν κακή μπαταρία και ήθελαν σχεδόν καθε μέρα φόρτιση ασχετα εαν μιλούσα αφου σπαταλουσαν ενέργεια για να μεινουν συνδεδεμενα χωρις καποιο προγραμματακι sleep. Εχουν μεινει στο συρταρι γιατι βαριεμαι να φορτιζω Προσωπικά τα αντικατέστησα με ΒΤ που μπαίνει στο αυτί. Ακόμη και τα σχετικά φθηνά εχουν καλό μικρόφωνο, καλή συνδεσιμότητα (αλλα μικρής εμβέλειας όμως) και καλή μπαταρία. Δυσκολα παθαίνουν βλάβη. Μειονεκτήμα: α) Καπου πρέπει να τα έχεις για να τα κουβαλήσεις και να μην εισαι σαν security με το ΒΤ στο αυτι συνέχεια. Ευκολα το ξεχνας καπου ή το χάνεις στο σπίτι. Η Nokia εχει ενα με θήκη BH-806 που βολευει πολύ. Αλλα με 6 μηνες εγγυηση αρνούμαι να παρω προιον απο οποιαδηποτε εταιρεια. Βαση νομου ειναι υποχρεωμένες να δινουν 2 χρόνια. :mad::mad: β) κανενα δεν εχει οθονη για αναγνωριση κλήσης Πλεονέκτημα: Μιλάς χωρις χερια, σε ακουνε αψογα, εχουν τα περισσοτερα πολυ καλο noice canceling, δεν μπερδευεις με καλωδια ξανα. Προταση: Παρε οποιοδηποτε Plantronics (εχει και τ e-shop.gr προσφορα το M165) με 2 χρονια εγγυηση και εξαιρετικο ήχο. Συνδεται με τα παντα (οσα δοκιμασα εγω τουλαχιστον) αψογα. Τα Jabra ειναι καλή επιλογή πάντως και μου αρεσει αυτο που ειναι σαν ταμπελάκι φαντάρου. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.015297 (υπαρχει και μαυρο-ασημι) http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.015313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε υπέρ ευχαριστώ για την τεκμηριωμένη και αναλυτική απάντηση σου!!! Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Νταξ..τι να λεμε τωρα..γραφεις ιστορια με τις απαντησεις σου :D:D:D ευχαριστουμε Τα 2 τελευταια τα εχει λειτουργεισει κανεις? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλα επειδή το έψαξα για εμένα, μονο καλα λόγια βρήκα να γράφονται για αυτά. Είχα πάρει και ενα Sony MW1 και το γύρισα πίσω τελικά. Ήθελα κατι με οθόνη για να βλέπω ποιος καλεί χωρις να βγάζω το τηλεφωνο απο την τσέπη και το ραδιακι με βόλευε γιατι το iphone δεν εχει και καταναλώνει μπαταρια μέσω 3G όταν το βάζω στο τρέξιμο. ΑΛΛΑ... Α) λόγω iphone δεν μου έκανε επανάκληση ούτε και μου έδειχνε τις κλήσεις που έγιναν (με android κάνει χίλια δυο) Β) ειναι μεγαλούτσικο (συγκριτικά πάντα) σε σχέση με τα κλασικά ΒΤ και με ενοχλούσε λίγο Γ) τα Καλωδια απο τα ακουστικά όντως κάνουν γέφυρα και αν τα κουνας ακούς ενα θόρυβο ενοχλητικό Δ) το ράδιο είχε μέτρια λήψη Ε) τα ακουστικά αν και καλα με απομονωναν εντελώς απο το περιβάλλον. Καλο όταν είσαι χαλαρός και ακούς μουσική αλλα με αποσυντονίζει όταν οδηγώ πχ. Θετικά: Εχει τα πάντα. BT - αποσπώμενα ακουστικά - FM - αναγνώριση κλήσης - mP3 με Sd κάρτα - SMS κλπ (για android) - καλή μπαταρια - στήριγμα για το ενα καλώδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλα επειδή το έψαξα για εμένα, μονο καλα λόγια βρήκα να γράφονται για αυτά. Είχα πάρει και ενα Sony MW1 και το γύρισα πίσω τελικά. Ήθελα κατι με οθόνη για να βλέπω ποιος καλεί χωρις να βγάζω το τηλεφωνο απο την τσέπη και το ραδιακι με βόλευε γιατι το iphone δεν εχει και καταναλώνει μπαταρια μέσω 3G όταν το βάζω στο τρέξιμο. ΑΛΛΑ... Α) λόγω iphone δεν μου έκανε επανάκληση ούτε και μου έδειχνε τις κλήσεις που έγιναν (με android κάνει χίλια δυο) Β) ειναι μεγαλούτσικο (συγκριτικά πάντα) σε σχέση με τα κλασικά ΒΤ και με ενοχλούσε λίγο Γ) τα Καλωδια απο τα ακουστικά όντως κάνουν γέφυρα και αν τα κουνας ακούς ενα θόρυβο ενοχλητικό Δ) το ράδιο είχε μέτρια λήψη Ε) τα ακουστικά αν και καλα με απομονωναν εντελώς απο το περιβάλλον. Καλο όταν είσαι χαλαρός και ακούς μουσική αλλα με αποσυντονίζει όταν οδηγώ πχ. Θετικά: Εχει τα πάντα. BT - αποσπώμενα ακουστικά - FM - αναγνώριση κλήσης - mP3 με Sd κάρτα - SMS κλπ (για android) - καλή μπαταρια - στήριγμα για το ενα καλώδιο Θα γραψω τη δικη μου εμπειρια. Τα ακουστικα αυτα,ειναι πολυ καλα.Στην αρχη βεβαια,πραγματι,το ραδιο δεν επαιζε καλα,αλλα μετα αποο μια αναβαθμιση που εκανε,παιζουν μια χαρα. Τα ακουστικα της Σονυ,ειναι αχρηστα οταν περπατας πραγματι,γιατι κανουν φασαρια,αλλα πηρα JVC με 16€,και καθαρισα. Οσον αφορα στην απομονωση απο το περιβαλλον,ναι,ετσι ειναι,αλλα οταν υπαρχει θεμα,απλως βγαζω το αριστερο και ολα ασπρα.:) Το κακο ειναι,οτι μετα την αναβαθμιση του Note 2 σε 4.3,δεν παιζουν καλα και τα εβγαλα,ελπιζοντας να μπορεσω να τα ξαναβαλω.Ετσι τωρα εχω το handsfree που ειχε μεσα το τηλεφωνο.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το κακο ειναι,οτι μετα την αναβαθμιση του Note 2 σε 4.3,δεν παιζουν καλα και τα εβγαλα,ελπιζοντας να μπορεσω να τα ξαναβαλω.Ετσι τωρα εχω το handsfree που ειχε μεσα το τηλεφωνο.:( Δοκίμασες να κανεις unpair και διαγράψεις το ΒΤ εντελώς από την λίστα συσκευών του Note, να κλείσεις εντελώς και να ξανανοίξεις Note και BT και να ξανακάνεις pair απο την αρχή τις συσκευές. Ακουσα οτι πιανει και λυνεται το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Παίδες εχει βρει κανένας απο που μπορούμε να αγοράσουμε ακουστικά(σκέτα) για το BT SBH20 διοτι στα μαμισια και στα 2 που εχω το ενα ακουστικό ίσα που ακούγεται (τα παίξαν μετά 8μηνο χρήσης) τα αλλο ειναι μια χαρα. Ή εστω παρόμοια ψείρες απο τρίτο που να μην εχει όμως μακρύ καλώδιο. Edited January 15, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Βγήκε αναβάθμιση για το SBH 50. Για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παίδες εχει βρει κανένας απο που μπορούμε να αγοράσουμε ακουστικά(σκέτα) για το BT SBH20 διοτι στα μαμισια και στα 2 που εχω το ενα ακουστικό ίσα που ακούγεται (τα παίξαν μετά 8μηνο χρήσης) τα αλλο ειναι μια χαρα. Ή εστω παρόμοια ψείρες απο τρίτο που να μην εχει όμως μακρύ καλώδιο. Καλησπέρα. Δες αν θέλεις αυτά (γνήσια της Sony) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Βγήκε αναβάθμιση για το SBH 50. Για το κινητό Εδωσε πακετο και ενημερωση της εφαρμογης sbh50 απο το store.Αντε να δουμε γιατι τωρα τελευταια ειχαμε τσαλιμακια με τις κλησεις. Edited January 15, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 1.3.Α.0.1 για το SBH 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Άντε και στο 52 κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 1.3.Α.0.1 για το SBH 50 Να έδινε και καμιά μνήμη στο ραδιόφωνο ,καλά θα ήταν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 1.3.Α.0.1 για το SBH 50 πως φαινεται πιο λογισμικο εχει και πως γινεται αναβαθμιση του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Καλησπέρα. Δες αν θέλεις αυτά (γνήσια της Sony) Ναι αυτα κανουν μια χαρα,αλλα απο Κίνα θα μου πάρει αιώνες να τα παραλάβω. Απαράδεκτο και εξοργιςτικο η Sony να μην φροντίζει να φέρνει ανταλλακτικά για καθε BT Handsfree που διαθέτει στην αγορα. Αλλα οπως βλέπω ετοιμάζεται για νέο BT το SBH 80 που εχει το σημαντικο πλεονεκτημα οτι το φοράς γυρω απο το λαιμό και καθαρίσες,χωρίς την ανάγκη να το κρεμας σε στυλ μανταλάκι σε μπλούζες κλπ. Σαν να ψήθηκα μου φαίνεται .......αρκεί μην κάνει μια περιουσία. http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80/ http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2014/01/Sony-SBH-80.jpg Αλλα αμα χαλάσουν τα ακουστικά τι κανεις τοτε,πως θα τα αντικαθιστώ μιας και δεν εχουν υποδοχή 3.5. Αμάν ρε Sony βγάλε κατι πιο πρακτικο. Θα ειναι γελασμένοι αν νομίζουν αμα χαλάσει θα αγοράζω καινούργια και ειδικα αν ειναι στους πρώτο χρόνο. Εκτός αν ειναι πολυ ανθεκτικός μηχανισμός και αντέχει κακουχίες. Edited January 16, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeNNinhA Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Καλά κρασιά Sony http://www.plantronics.com/images/catalog/product_pngs/backbeat-go2-black.png Plantronics BackBeat Go 2 Πιο μικρό πιο όμορφο πιο φθηνό (λογικά) ήδη σε 2η έκδοση με περισσότερη εγγυηση... Edited January 16, 2014 by SeNNinhA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλά κρασιά Sony Πιο μικρό πιο όμορφο πιο φθηνό (λογικά) ήδη σε 2η έκδοση με περισσότερη εγγυηση... Άμα βγάλει διαδοχο έχει καλός διότι το παρόν είναι παλιο μοντέλο και η αυτονομία του είναι μέτρια. Έως τότε το sbh20 και βλέπουμε το καινούργιο της Sony και αν είναι στα όρια των 50 ευρώ ίσως το τιμήσουμε μιας και είναι καθαρά stereo Bluetooth χωρίς αλλα καλούδια πχ οθόνες oled,radio,υποδοχη micro sd κλπ που μου είναι αδιάφορα Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα Πως μπορούμε να βαλουμε παλιότερη έκδοση υλικού στο mw1; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ρε παιδια επειδη δεν μου απανταει κανεις στο θεμα που ανοιξα.. MW1 ή SBH50 και γιατι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ πάλι δεν θα αγοράσω ποτέ ξανά Sony bt. Ευτυχώς απαλλάχτηκα από το mv1. Με την ευκαιρία να πω και εγώ ένα μπράβο στον SeNNinha για τις πληροφορίες που δίνει. Πάντα τον διάβαζα και σε άλλο φόρουμ που κάποτε έγραφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts