bemecat Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Παιδιά εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με την ακουστική του...πολύ χαμηλή ένταση με αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο μέσα να μην ακούω τίποτα:cry: Προσέξτε πολύ προτού προβείτε στην αγορά του...αν μπορείτε δοκιμάστε το πρώτα;) Kai na fantasteis exw poso kairo pou perimenw na to ferei to topiko katastima na to agorasw... an exw thn dynatothta na to dokimasw kala tha einai... den exw kai megali peira sta akoystika ayta, alla einai gia thn kopela mou opote fantasoy gkrinia pou eixa na akousw, (kai thn kalyterh dikaiologia... "den se akousa ti eipes???" "den akouw tha ftaiei to handsfree, kalinixta..." :lol: periklis stirizomai kai stin gnwmi sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 προσφατα αγορασα το plantronics 644 λογω του οτι υποστηριζει 2 συσκευες ταυτοχρονα,εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την συγκεκριμενη αγορα,το επιπεδο ποιοτητας συνομιλιας που εχω συναντησει σε αυτο το Bt δεν το εχω συναντησει σε κανενα αλλο και ημουν παντα fan της se στα bt. αληθεια απο περιεργεια,υπαρχει καποιο Bt της Nokia που να υποστηριζει 2 συσκευες? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Για να δεις φίλε μου πόσο περίεργες και γκρινιάρες είναι αυτές οι γυναίκες. Η μοναδική που διαμαρτύρεται για το I-Tech που έχω είναι η κοπέλα μου. Μου λέει ότι μικροφωνίζει και ότι δεν με ακούει καλά (και αυτό όχι πάντα πάντως). Κάποιος άλλος δεν μου ανέφερε ότι δεν με ακούει καλά. Βέβαια με τους υπόλοιπους μιλάω λίγο. Με την κοπέλα μου ξοδεύω αρκετό χρόνο στο κινητό. Από την πλευρά μου ακούω πάρα πολύ καλά. Το πολύ καλό όπως προανέφερα είναι ότι όταν σε καλούν έχει έναν βομβιτή που κάνει "μπιπ" οπότε δεν χάνεις κλήση ακόμη και όταν το κιν σου είναι μακριά. Γενιότερα είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω ότι αυτά τα ΒΤ με καλωδιάκι είναι πιο πρακτικά. Τα βάζεις στο πουκάμισο και δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια στο αυτί. Καλημέρα:). Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 με τα itech δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα στην ποιοτητα συνομιλιας γι αυτο και δεν πηρα ποτε,καλο αυτο με το μπιπ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Για το SAMSUNG WEP 410 καμια γνώμη? Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Επανέρχομαι για το ΒΤ της I-Tech. Αρχικά να αναφέρω ότι χρησιμοποιώ το SE V600 και το Sharp 25. Τελικά διεπίστωσα ότι το Ι-Tech δουλεύει πάρα πολύ καλά με το SE αλλά με το Sharp παρουσιάζει κάποια προβλήματα ως προς την ακουστική του. Εγώ ακούω μια χαρά αλλά αυτοί που με ακούνε έχουν κάποιο μικρό βουητό στο ακουστικό τους. Μάλλον δεν είναι καλός συνδυασμός I-Tech και Sharp! Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 με τα itech δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα στην ποιοτητα συνομιλιας γι αυτο και δεν πηρα ποτε,καλο αυτο με το μπιπ. ;) ΕΕΕ..ρε παλιοσειρά:lol: :D :lol: Πολύ καλή η επιλογή σου στο plantronics,το έχω περίπου 2 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα:p Αλήθεια την ixus 800 την έχεις ακόμα;:rolleyes: Ας είμαστε και λίγο off topic δεν πειράζει:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Εχω αγoράσει ένα Bluetooth ακουστικό Sony Ericssn HBH-DS970.Ενω στις προδιαγραφές του είναι να συνδέεται με δυο κινητά ταυτόχρονα,όταν βάζω ως πρώτη συσκευή το NokiaN80 και δεύτερη το Ρ990 το Ν80 δουλευει κανονικά με όλες τις λειτουργίες ενώ το Ρ990 μόνο το Media Player ακούγεται στο ακουστικό. Οταν πάλι κάνω το ανάποδο,δηλαδή πρώτο το Ρ990 και δεύτερο το Ν80 μου το Ρ990 δουλεύει πλήρως ενώ το Ν80 δεν συνδέεται καθόλου. Γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω να δουλεύει και τα 2 κινητά πλήρως ώστε να λαμβάνει κλήσεις και να παίζει και μουσικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Για οποιν ενδιαφερεται πουλαω το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-500. Περισσοτερα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingvazelos Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Ελπίζω αυτό το θέμα να καλυψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στη σχετική "βιβλιογραφία" :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169646 379 απαντήσεις και 16.837 εμφανίσεις δεν νομίζω να συνιστούν κανένα "μεγάλο κενό" ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingvazelos Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 το λινκ που εβαλες καταληγει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 ;) ΕΕΕ..ρε παλιοσειρά:lol: :D :lol: Πολύ καλή η επιλογή σου στο plantronics,το έχω περίπου 2 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα:p Αλήθεια την ixus 800 την έχεις ακόμα;:rolleyes: Ας είμαστε και λίγο off topic δεν πειράζει:ninja: μα ειναι πραγματικα φοβερο,τωρα εχω την 850 φιλε μου και παω για την G7:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=1 εδω ειναι φιλε μου το θεμα για τα bt εδω και καιρο,προσωπικα παντως εχω ξετρελαθει με τα plantronics. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 My mistake...το link του ταξιδιωτης22 ήθελα να βάλω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Από το N80 δεν μπορείς να ακούσεις μουσική, καθώς το bluetooth του δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο Α2DP :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Για οποιν ενδιαφερεται για Α2DP bluetooth ριξτε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=169962 Αψογο απλα τελικα δεν ακουω μουσικη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ρε παιδιά λίγη βοήθεια παρακαλώ. Διάβασα και τις 20 σελίδες και είδα μερικά πράγματα, αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα. 1. τα bt ακουστικά που βάζεις τα δικά σου ακουστικά πάνω τί χρησιμεύουν? αφού πάλι θα κατεβαίνει πολύ το καλώδιο και θα σενοχλούν τα καλλώδιο πάλι. ta bt970 της ερικσσον τοχουν αυτό το πράγμα? 2. Ενδιφέρομαι κυρίως για 3 ακουστικά. Το μοτορόλα HT820, το jabra bt620, και τα itech BlueBAND R . Οπως καταλάβατε προτιμώ αύτό το είδος. Ποιό΄είναι το καλύτερο στον ήχο? νομιζω το ππρώτο και το τρίτο έχουν noice cancelation, υγκεκριμένα το τρίτο λέει "CVC echo cancellation and noise suppression solution delivers exquisite sounds even in the noisiest environment." το ίδιο είναι? ενώ τα jabra δεν το έχουν. Παίζει πολύ΄ρόλο στην ποίοτητα? Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο απο αυτα, είναι ευπροσδεκτο. 3. Τα ακουστικά αυτα είναι για το κινητό μου ericsson w850i, έχω ένα πρόβλημα όμως, η ένταση της φωνής δεν είναι πολύ ψηλή και όταν βάζω της ψείρε που μου δώσανε είναι μια χαρά, ομως σε ενσύρματα ακουστικά του΄είδους, στο 2ο ερώτημα μου, (πχ philips των 15 ευρώ) δεν ακούγεται δυνατά και ζωντανά. αυτά τα bt θα ακούγονται πιο δυνατά, η θα φάω τα λεφτά μου. 4. Θέλω να αγοράσω και αντάπτορα όπως τον jabra A120s, για να τα συνδέω με άλλα mp3 player, παρόμοιος αντάπτορα έχει και η τρίτη εταιρία. Θα δουλέυουν όλοι μέ όλα τα ακουστικά, ή ο καθένας της εταιρίας του? 5. Βρήσκουμε και τα τρία ακουστικά στην Ελλάδα αν έχει κανείε υπόψη? Ουφ.. τέλιωσα! όπως μπορεί να μου δώσει μερικές συμβουλές και απαντήσεις θα του χρωστάω!:O Ευχαριστω Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 ρε παιδιά λίγη βοήθεια παρακαλώ. Διάβασα και τις 20 σελίδες και είδα μερικά πράγματα, αλλά μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα. 1. τα bt ακουστικά που βάζεις τα δικά σου ακουστικά πάνω τί χρησιμεύουν? αφού πάλι θα κατεβαίνει πολύ το καλώδιο και θα σενοχλούν τα καλλώδιο πάλι. ta bt970 της ερικσσον τοχουν αυτό το πράγμα? 2. Ενδιφέρομαι κυρίως για 3 ακουστικά. Το μοτορόλα HT820, το jabra bt620, και τα itech BlueBAND R . Οπως καταλάβατε προτιμώ αύτό το είδος. Ποιό΄είναι το καλύτερο στον ήχο? νομιζω το ππρώτο και το τρίτο έχουν noice cancelation, υγκεκριμένα το τρίτο λέει "CVC echo cancellation and noise suppression solution delivers exquisite sounds even in the noisiest environment." το ίδιο είναι? ενώ τα jabra δεν το έχουν. Παίζει πολύ΄ρόλο στην ποίοτητα? Αν υπάρχει κάποιο καλύτερο απο αυτα, είναι ευπροσδεκτο. 3. Τα ακουστικά αυτα είναι για το κινητό μου ericsson w850i, έχω ένα πρόβλημα όμως, η ένταση της φωνής δεν είναι πολύ ψηλή και όταν βάζω της ψείρε που μου δώσανε είναι μια χαρά, ομως σε ενσύρματα ακουστικά του΄είδους, στο 2ο ερώτημα μου, (πχ philips των 15 ευρώ) δεν ακούγεται δυνατά και ζωντανά. αυτά τα bt θα ακούγονται πιο δυνατά, η θα φάω τα λεφτά μου. 4. Θέλω να αγοράσω και αντάπτορα όπως τον jabra A120s, για να τα συνδέω με άλλα mp3 player, παρόμοιος αντάπτορα έχει και η τρίτη εταιρία. Θα δουλέυουν όλοι μέ όλα τα ακουστικά, ή ο καθένας της εταιρίας του? 5. Βρήσκουμε και τα τρία ακουστικά στην Ελλάδα αν έχει κανείε υπόψη? Ουφ.. τέλιωσα! όπως μπορεί να μου δώσει μερικές συμβουλές και απαντήσεις θα του χρωστάω!:O Ευχαριστω Εδώ είσαι φίλε μου..http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22614&category=485 Και ξεμπέρδεψες;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εδώ είσαι φίλε μου..http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=22614&category=485 Και ξεμπέρδεψες;) :D ακριβως,οτι καλυτερο. στην ακρη πλεον τα jabra και itech. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς τον αντικαταστάτη του Plantronics 640? Μιλάω για το Plantronics 655 ή το Plantronics 665. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Καλημερα. Το Plantronics 640 στηριζεται στο αυτι χωρις μανταλακι? Γιατι με ενδιαφερει να μην εχει μανταλακι και απλα να σφηνωνει στο αυτι (οπως το WEP 200 της Samsung). Υπαρχει μονό bluetooth handsfree που να υποστηριζει το πρωτοκολλο A2DP? ΚΑι κατι ακομα, εχει κανεις δοκιμασει το Jabra BT8010? Ειναι απλο handsfree το οποιο ομως υποστηριζει A2DP και διαθετει δευτερο ακουστικο που συνδεεται optional. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Επειδη εχω μπερδευτει. Ποιο ειναι ποιο καινουργιο? Το WEP200 ή το WEP410? Δεν ξερω αν το εχει δει κανεις αλλα στο e-shop της Omnitech τα δυο αυτα συγκεκριμενα bluetooth ειναι στην χαμηλοτερη τιμη της αγορας. http://www.omnistore.gr/index.php/cPath/52_36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ωχ ρε παιδιά! ξέχασα να πω οτι θέλω να ακούω και μουσική. Stereo blutooth headset. Δεν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τα ερωτήματα?:O Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 στηριζεται κανονικα φιλε μου και μαλιστα εχει κι εξτρα ανταλλακτικα ενα μικροτερο κι ενα μεγαλυτερο αναλογα με το ποιο ειναι καλυτερο για σενα. το 640 συνδεεται ταυτοχρονα με 2 συσκευες,το 655 οχι,για το 665 δεν ξερω ακομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts