Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Με τέτοια ταλαιπωρία που έφαγε δεν νομίζω να έπαθα ζημιά μόνο η μπαταρία.

Τα ακουστικά έπαιζαν μετά την πλύση :lol: Αλλά μετά από 1 ή 2 φορές που τα φόρτισα δεν ανοιγαν.Οταν όμως έβαζα τον φορτιστή έδειχνε η ένδειξη κανονικά ότι φορτίζει.Και η μπαταρία που το άνοιξα έχει πιάσει σκουριά.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ίδιο θα συμβεί αργά ή γρήγορα και με τα κυκλώματα της συσκευής. Δυστυχώς...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ρε παιδιά σήμερα το wireless pro έχει &(&^(*(μετά από κάθε κλήση κάνει αποσύνδεση ακούω στο bluetooth τον χαρακτηριστικό ήχο και βλέπω στο κινητό "αποσυνδέθηκε" και μετά από λίγο "συνδέθηκε" το έχω κλείσει και ανοίξει το bluetooth 4-5 φορές αλλά το κάνει ακόμ.!!!!

αν και πιο πολύ υποπτεύομαι το smart connect στο τηλέφωνο..ότι προκαλεί αποσύνδεση..

κανένας με παρόμοια εμπειρία??

Edited by nik0las6600

με γεια το καινουργιο σου handfree , οχι μεχρι τωρα δεν εχει αναφερει κανεις αποσυνδεσεις τετοιου τυπου , εχει την τελευταια εκδοση λειτουργικου επανω ?αν οχι δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση με την τελευταια που ανεφεραν τα παιδια στο νημα.

με γεια το καινουργιο σου handfree , οχι μεχρι τωρα δεν εχει αναφερει κανεις αποσυνδεσεις τετοιου τυπου , εχει την τελευταια εκδοση λειτουργικου επανω ?αν οχι δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση με την τελευταια που ανεφεραν τα παιδια στο νημα.

Ναι,βελτιωθηκε με την αναβαθμιση.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

επειδή δεν είμαι σίγουρος που πήγαινε η απάντησή σου, στο δικό μου το κομμάτι έκανα απεγκατάσταση του smart connect επανεγκατάσταση, restart, και έστρωσε..και ναι είχε την τελευταία έκδοση firmware... !!!

του δίνω ένα ελαφρυντικό (του smart connect) επειδή νωρίτερα είχα κάνει για λίγο unpair το δικό μου και Pair το wireless ενός φίλου, μήπως έπαιρνε την αναβάθμιση και εκείνο over the air επειδή δεν το έχει με android, Και έπρεπε να το συνδέσει με τον υπολογιστή, αλλά δεν έκατσε, και επανέφερα στη συνέχεια το δικό μου..μάλλον κάπου εκεί δυσκολεύτηκε το smart connect και άρχισε να κάνει τις αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις..

έκτοτε, και πάλι δείχνουν τα πράγματα φυσιολογικά..

πάντως θεωρώ ότι έχει αρκετά περιθώρια ακόμα η sony να βελτιώσει ή να προσθέσει πράγματα που θα θέλαμε, εφόσον δινεται η δυνατότητα ανανέωσης του firmware, το θέμα είναι κατά πόσο πράγματι θα τα κάνει..και κατά πόσο θέλει να τη στηρίξει και σαν ανεξάρτητη συσκευή..ή σαν "εξαρτώμενη" κυρίως από τις δικές της σειρές..

π.χ. θα μου φαινόταν λογικό να βγάλει smart connect και για ios (απ'όσο ξέρω δεν έχει) ή να μην συνδέει ορισμένα χαρακτηριστικά όπως π.χ. ανάγνωσης email (δεν το χρειάζομαι, απλά το αναφέρω ενδεικτικά) μόνο με δικά της κινητά..τότε πραγματικά, κατά τη γνώμη μου, θα έθετε τον πήχη πολύ ψηλά για μια νέα φουρνιά handsfree συσκευών

συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες και ο χρονος θα δειξει αν η Σονυ θελει να υποστηριξει το προιον της ( που για μενα θα επρεπε ).

Βεβαια και εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης , το παραδειγμα που εδωσες με το ios ειναι ενα απο αυτα ..

Απο το στομα σου και στις Sony το αυτι:D

Εχει δοκιμασει κανενας αυτο το bt απο τη Nokia να μας πει εντυπωσεις.

http://accessories.nokia.com/products/nokia-bluetooth-stereo-headset-bh-221/

Διοτι το Sony Wireless Pro και MW600 ενω εχουν αψογη συνεργασια με το Lumia 920 αλλα ρουφαν τη μπαταρια σαν μαυρη τρυπα ακομα και απλως συνδεδεμενο με το κινητο και ελεγα μηπως καποιος το εχει τεσταρει σε Lumia συσκευες πως παει,ακομα και σε android καλοδεχουμενη οποιαδηποτε πληροφορια.

Ευχαριστω,και Χρονια Πολλα σε ολους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Διοτι το Sony Wireless Pro και MW600 ενω εχουν αψογη συνεργασια με το Lumia 920 αλλα ρουφαν τη μπαταρια σαν μαυρη τρυπα ακομα και απλως συνδεδεμενο με το κινητο και ελεγα μηπως καποιος το εχει τεσταρει σε Lumia συσκευες πως παει,ακομα και σε android καλοδεχουμενη οποιαδηποτε πληροφορια.

Με τα Galaxy παντως,μια χαρα τα παει το pro με τη μπαταρια.Μονον αμα το βαζεις συνεχεια στο ραδιο,γονατιζει αυτη.

Κοσμοτε,100Mbps.

καλησπέρα

εχει αγοράσει κάποιος το samsung HM1500?

αν εχεις το κινητο στο αθόρυβο , ο τρόπος ειδοποίησης είναι μόνο η δόνηση;

ψαχνω αλλα δεν βρίσκω να έχει αλλον ήχο

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Μόλις αγόρασα το sony mw600.Πριν είχα το sony ericsson mw600. Ενώ σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο από το sony ericsson,υστερεί πολύ σε ένα σημείο: το πλήκτρο απάντησης είναι στην ίδια ευθεία με την οθόνη κ αρκετά μαλακό, με αποτέλεσμα να το ψάχνεις κ να χρειάζεται να το πατήσεις με πολύ δύναμη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Το αγόρασα από το public κ μέσα σε 24 ώρες επέστρεψα μήπως κ το αντικαταστήσω με το sony ericsson mw600.

Εννοείται πως ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε επειδή το χρησιμοποίησα 2 λεπτά. Κατά τα άλλα στο public μιλάνε ακόμα κ για επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 μέρες.Οι αλήτες.

Μόλις αγόρασα το sony mw600.Πριν είχα το sony ericsson mw600. Ενώ σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο από το sony ericsson,υστερεί πολύ σε ένα σημείο: το πλήκτρο απάντησης είναι στην ίδια ευθεία με την οθόνη κ αρκετά μαλακό, με αποτέλεσμα να το ψάχνεις κ να χρειάζεται να το πατήσεις με πολύ δύναμη. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Το αγόρασα από το public κ μέσα σε 24 ώρες επέστρεψα μήπως κ το αντικαταστήσω με το sony ericsson mw600.

Εννοείται πως ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε επειδή το χρησιμοποίησα 2 λεπτά. Κατά τα άλλα στο public μιλάνε ακόμα κ για επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 μέρες.Οι αλήτες.

Μάλιστα, είχες mw600 και το έδωσες για να πάρεις το ίδιο; και μετά δεν στο άλλαζαν για να πάρεις... πάλι το ίδιο; ok

Κάνε έναν κόπο και γράψε πάλι τι έγινε.

είχα sony ericsson mw600 κ επειδή μου χάλασε πήρα sony mw600

http://www.public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat1833340pp&compare=prod3060415pp%2Cprod170874pp

Κ όλα αυτά επειδή πίστευα οτι θα είχε αναβαθμισμένο bluetooth λογισμικό κ καλύτερα ακουστικά (που όντως τα έχει)

Edited by anetos82

Ουσιαστικά το sony τώρα βγήκε κ αποτελεί την συνέχεια του sony ericsson.Καλύτερα πλέον τα ακουστικά αλλά νομίζω κ το λογισμικό Bluetooth

Ουσιαστικά το sony τώρα βγήκε κ αποτελεί την συνέχεια του sony ericsson.Καλύτερα πλέον τα ακουστικά αλλά νομίζω κ το λογισμικό Bluetooth

Τώρα κατάλαβα, απλά έχω χάσει επεισόδια :)

Καλησπέρα.

Έχω ένα MW-600 της Sony Ericsson (κινητό LG Optimus One), αλλά έχω μεγάλα προβλήματα στο πως ακούγομαι σε άλλα κινητά (στην ουσία περισσότερο ακούγονται οι ήχοι γύρω μου παρά η φωνή μου και έτσι ο άλλος δεν με ακούει καθαρά και κάνει αρκετά "σπασίματα" στην φωνή) . ;Χάλσε και το πιαστράκι και ολοκληρώθηκε το έγκλημα!! Στα ακουστικά και ράδιο και bt (καμιά φορά χάνει την σύνδεση) μια χαρά , αλλά το πρόβλημα αυτό έχει γίνει πολύ ενοχλητικό και δεν μου είναι εύκολο πλέον να το χρησιμοποιώ. Αλήθεια το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ??? Μήπως φταίει το κινητό ??? Υπάρχει λύση με upgrade firmware???

Τέσπα ψάχνω για κάνα bluetooth της Plantronics και έχω τσεκάρει τα Μ55 και Μ165 σε καλές τιμές στο amazon. Έχει κανείς άποψη για αυτά τα 2?? Σημαντικό είναι να μην ξαναέχω προβλήματα όπως αυτά του MW600 .

Edited by jobous

VF Giga Unlimited Ultra

Καλησπέρα.

Έχω ένα MW-600 της Sony Ericsson (κινητό LG Optimus One), αλλά έχω μεγάλα προβλήματα στο πως ακούγομαι σε άλλα κινητά (στην ουσία περισσότερο ακούγονται οι ήχοι γύρω μου παρά η φωνή μου και έτσι ο άλλος δεν με ακούει καθαρά και κάνει αρκετά "σπασίματα" στην φωνή) . Στα ακουστικά και ράδιο και bt μια χαρά , αλλά το πρόβλημα αυτό έχει γίνει πολύ ενοχλητικό και δεν μου είναι εύκολο πλέον να το χρησιμοποιώ. Αλήθεια το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ??? Μήπως φταίει το κινητό ??? Υπάρχει λύση με upgrade firmware???

Τέσπα ψάχνω για κάνα bluetooth της Plantronics και έχω τσεκάρει τα Μ55 και Μ165 σε καλές τιμές στο amazon. Έχει κανείς άποψη για αυτά τα 2?? Σημαντικό είναι να μην ξαναέχω προβλήματα όπως αυτά του MW600 .

Γιατι δεν παιρνεις το pro;Με τις αλλαγες που εγιναν στο firmware,μια χαρα τα παει σε μενα,τοσο με το S3 που ειχα,(και που τα πηγαινε απο την αρχη καλα) ,οσο και με το Note II, που εχω τωρα.

Το μονο που του καταμαρτυρω αυτη τη στιγμη ειναι οτι,το βημα του ραδιοφωνου του,ειναι 100KHz,αντι για 50,και ετσι,πολλες φορες μπερδευεται σε μερικες περιοχες των Αθηνων.

Κοσμοτε,100Mbps.

Έχεις δίκιο ,το λογικό θα ήταν να κοιτάξω το συγκεκριμένο αλλά τουλάχιστον αυτή την στιγμή ξεφεύγει λίγο στην τιμή του , τουλάχιστον σε σχέση με το Μ55 που κοιτάω. Δεν είναι και άμεση ανάγκη ούτε το ράδιο ούτε πχ ο media player που έχει.

VF Giga Unlimited Ultra

θελω να παρω ενα bluetooth σε iphone 5. εχει δοκιμασει καποιος καποιο συγκεκριμενο να μου πει εντυπωσεις?
iphone xs max ipad 6th gen

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις το M165. η διαφορά στη τιμή τους δεν είναι μεγάλη και το M165 που το έχω είναι καλύτερο από το M55
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Έχω ένα MW-600 της Sony Ericsson (κινητό LG Optimus One), αλλά έχω μεγάλα προβλήματα στο πως ακούγομαι σε άλλα κινητά (στην ουσία περισσότερο ακούγονται οι ήχοι γύρω μου παρά η φωνή μου και έτσι ο άλλος δεν με ακούει καθαρά και κάνει αρκετά "σπασίματα" στην φωνή) . ;Χάλσε και το πιαστράκι και ολοκληρώθηκε το έγκλημα!! Στα ακουστικά και ράδιο και bt (καμιά φορά χάνει την σύνδεση) μια χαρά , αλλά το πρόβλημα αυτό έχει γίνει πολύ ενοχλητικό και δεν μου είναι εύκολο πλέον να το χρησιμοποιώ. Αλήθεια το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα ??? Μήπως φταίει το κινητό ??? Υπάρχει λύση με upgrade firmware???

Φίλε κοίτα και το m1100. Άποψή μου ότι είναι το καλύτερο value for money και είναι το καλύτερο της Plantronics σε αυτό το μέγεθος. Κανένα παράπονο από τους συνομιλητές μου.

Φίλε κοίτα και το m1100. Άποψή μου ότι είναι το καλύτερο value for money και είναι το καλύτερο της Plantronics σε αυτό το μέγεθος. Κανένα παράπονο από τους συνομιλητές μου.

Συμφωνώ απόλυτα. Επισης αψογο σε ολα του ειναι και το Sony Wireless Pro MW1. Ειναι ακριβουτσικα αλλα ειναι τα δυο καλυτερα Bluetooth που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη στην αγορα. Τα εχω και τα δυο και κανενας δεν μου εκανε το παραμικρο παραπονο

Παιδιά ψάχνω ένα καλό bt με καλό ήχο και μπαταρία.. Το VMX-100 TITANIUM BT BLUETOOTH HEADSET SENNHEISER πως το βλέπεται;; δεν μπορώ να βρω αν έχεις τίποτα κόλπα, να μιλάει η κάτι άλλο.. Βλέπω και το M55..τι λέτε;

Φιλικά Γιώργος

η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να το δω από κοντά αυτό το Nokia, αλλά δεν έχω εντοπισει ακόμα κάποιον γνωστό..

καλησπέρα

εχει αγοράσει κάποιος το samsung HM1500?

αν εχεις το κινητο στο αθόρυβο , ο τρόπος ειδοποίησης είναι μόνο η δόνηση;

ψαχνω αλλα δεν βρίσκω να έχει αλλον ήχο

το έχω το συγκεκριμένο φπίλε μου..ο τρόπος ειδοποίησης είναι μόνο η δόνηση ανεξάρτητα του αν έχεις το τηλέφωνο στο αθόρυβο ή όχι..