dimitriossara Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 τιποτα. αλλη ιδεα? ;) 1234 ή 12345,για δοκιμασε...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 douleboun DS970 telika,(to kolpaki einai na kratas to power 5 deutera)kai mporw na pw o hxos einai arketa kalos....to sindesa kai me ena d900,kai me to pc kai doulebe kanonika.alla eimai filos twn mpaswn kai distixws sta mpasa den emeina euxaristimenos...otan akouw rokies kai ellhnika einai super alla techno-dance....den fxaristiemai to mpoup mpoup.... :lol: san takouni pou skaei :confused: mallon blepw ti diafora epeidh exw kala akoustika sto mp3 player...pantos opoios ta thelei as mou pei Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaxoSportClub_gr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 1234 ή 12345,για δοκιμασε...:worry: τιποτα :wacko: βλεπω να το πεταω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 τιποτα :wacko: βλεπω να το πεταω ε? Πριν το πεταξεις δοκιμασε να κανεις ενα φορματ στο ακουστικο και διαγραφη απο το κινητο μηπως και γινει τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εχει κανεις αγορασει/δοκιμασει το Plantronics Stereo Bluetooth Headset Pulsar 260? Δειτε εδω http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&product_id=2254. Καλο φαινεται και στα συν οτι διαθετει 3.5 mm υποδοχη για συνδεση δικων μας ακουστικων ή συνδεση σε hi-fi και υποστηριζει A2DP. Αν καποιος το εχει αγορασει-δοκιμασει ας μας πει την γνωμη του για την ενταση της αναπαραγωμενης μουσικης και την ποιοτητα φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ψάχνω για ένα bluetooth headset στερεοφωνικό (ψείρες) που να μπορώ να ακούω και μουσική από το κινητό παράλληλα με τη χρήση σαν hands free. Το μόνο που έχω βρει είναι το SonyEricsson HBH-DS970. Είναι καλό αυτό; Έχω δει βέβαια και κάτι iTech αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι... Μήπως έχετε υπόψη κανένα καλό και κατά προτίμηση επώνυμο; Πρέπει να υποστηρίζει το A2DP σωστά; Τώρα το κινητό μου το HP6815 το υποστηρίζει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxface Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω αγοράσει δύο συσκευές Bluetooth handsfree (Nokia BH-700 + Turbo-X με καλωδιάκι) και έχω την εξής απορία. Όταν μου κάνουν κλήση στο κινητό και έχω αφήσει το κινητό πχ. στο αθόρυβο ή λίγο μακρυά μου, γίνεται να χτυπάει η συσκευή του bluetooth με κάποιον προειδοποιητικό ήχο και να με ειδοποιεί? Φυσικά δε μιλάω για τον ήχο που βγαίνει από το ακουστικό του, αλλά για κάποιον εξωτερικό ήχο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxface Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Καλημέρα σε όλους. Έχω αγοράσει δύο συσκευές Bluetooth handsfree (Nokia BH-700 + Turbo-X με καλωδιάκι) και έχω την εξής απορία. Όταν μου κάνουν κλήση στο κινητό και έχω αφήσει το κινητό πχ. στο αθόρυβο ή λίγο μακρυά μου, γίνεται να χτυπάει η συσκευή του bluetooth με κάποιον προειδοποιητικό ήχο και να με ειδοποιεί? Φυσικά δε μιλάω για τον ήχο που βγαίνει από το ακουστικό του, αλλά για κάποιον εξωτερικό ήχο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω, έχω ένα SE Akono™ HBH-662 και τώρα τελευταία η μπαταρία του κρατάει μόνο μια μέρα, γίνεται κάτι η μπαταρία αντικαθίσταται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω, έχω ένα SE Akono™ HBH-662 και τώρα τελευταία η μπαταρία του κρατάει μόνο μια μέρα, γίνεται κάτι η μπαταρία αντικαθίσταται??? Δυστυχώς όχι....:( Μάλλον θα πρέπει να δείς για κάτι καινούργιο,αρκεί να συνεργάζεται καλά με το ΕΤΕΝΑΚΙ σου..:D ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχει αγοράσει κάποιος κάποιο από τα τρία μοντέλα bluetooth της turbo-x ; Σκέφτομαι να αγοράσω το λευκό τον 45ευρώ ή το μαύρο στα 34 ευρώ αλλά θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχει αγοράσει κάποιος κάποιο από τα τρία μοντέλα bluetooth της turbo-x ; Σκέφτομαι να αγοράσω το λευκό τον 45ευρώ ή το μαύρο στα 34 ευρώ αλλά θα ήθελα πρώτα την γνώμη σας. Εγω φιλε μου στην θεση σου θα προτιμουσα κατι πιο ΄επωνυμο΄;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ειδα χθες στο νετ το ΒΗ-500 της ΝΟΚΙΑ. Απιστευτο stereo h/f και με κονεκτορα 3.5mm. Το εχει κανεις χρησιμοποιησει? Τι να παιζει απο ποιοτητα και ενταση μουσικης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Παίδες, έχω μια απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αφού όλες οι συσκευές bt(ακουστικά, κινητά κλπ) λένε ότι έχουν ακτίνα δράσης 10 μέτρα, δεν θα έπρεπε κανονικά, αν ένα κινητό βρισκόταν σε απόσταση έως 20 μέτρα από το ακουστικό bt να είναι εντός εμβέλειας???:confused: Το έχετε σκεφτεί αυτό??:worry: (φυσικά, δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνοια...μήπως μας δουλεύουν?:shifty:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Παίδες, έχω μια απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αφού όλες οι συσκευές bt(ακουστικά, κινητά κλπ) λένε ότι έχουν ακτίνα δράσης 10 μέτρα, δεν θα έπρεπε κανονικά, αν ένα κινητό βρισκόταν σε απόσταση έως 20 μέτρα από το ακουστικό bt να είναι εντός εμβέλειας???:confused: Το έχετε σκεφτεί αυτό??:worry: (φυσικά, δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνοια...μήπως μας δουλεύουν?:shifty:) Δλδ δοκίμασες να μιλήσεις από το bt hands free ενώ ήσουν 20 μέτρα από το κινητό και δούλεψε; Ή απλά είδες ότι δεν αποσυνδέθηκε σε τέτοια απόσταση; :edit Εκτός και αν το bt σου και το κινητό σου υποστηρίζουν το 2 πρότυπο σε αντίθεση με το 1.2 που έχουν τα περισσότερα. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Δλδ δοκίμασες να μιλήσεις από το bt hands free ενώ ήσουν 20 μέτρα από το κινητό και δούλεψε; Ή απλά είδες ότι δεν αποσυνδέθηκε σε τέτοια απόσταση; :edit Εκτός και αν το bt σου και το κινητό σου υποστηρίζουν το 2 πρότυπο σε αντίθεση με το 1.2 που έχουν τα περισσότερα. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια πάντως Δεν με κατάλαβες μάλλον. Λέω ότι κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει(εδώ είναι ζήτημα αν παραμένει το ακουστικό συνδεδεμένο με το κινητό στα 7-8 μέτρα) Και θα έπρεπε να συμβαίνει γιατί, αφού η ακτίνα δράσης της κάθε συσκευής bt είναι 10 μέτρα, αν το κινητό και το ακουστικό βρίσκονται σε μια απόσταση μεταξύ τους πχ 18 μέτρα, τότε οι ακτίνες δράσης τους συναντιούνται, δηλαδή το ένα βρίσκεται μέσα στην ακτίνα δράσης του άλλου (άρα θα έπρεπε και να συνδέονται). Επειδή ακριβώς δεν συμβαίνει αυτό, συμπεραίνω ότι η ακτίνα δράσης των συσκευών bt είναι το πολύ 5 μόλις μέτρα.Άρα, μούφες μας λένε για 10 μέτρα κλπ... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Δεν με κατάλαβες μάλλον. Λέω ότι κανονικά θα έπρεπε να συμβαίνει, αλλά βέβαια δεν συμβαίνει(εδώ είναι ζήτημα αν παραμένει το ακουστικό συνδεδεμένο με το κινητό στα 7-8 μέτρα) Και θα έπρεπε να συμβαίνει γιατί, αφού η ακτίνα δράσης της κάθε συσκευής bt είναι 10 μέτρα, αν το κινητό και το ακουστικό βρίσκονται σε μια απόσταση μεταξύ τους πχ 18 μέτρα, τότε οι ακτίνες δράσης τους συναντιούνται, δηλαδή το ένα βρίσκεται μέσα στην ακτίνα δράσης του άλλου (άρα θα έπρεπε και να συνδέονται). Επειδή ακριβώς δεν συμβαίνει αυτό, συμπεραίνω ότι η ακτίνα δράσης των συσκευών bt είναι το πολύ 5 μόλις μέτρα.Άρα, μούφες μας λένε για 10 μέτρα κλπ... Αυτό που λες όχι απλά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά καλό θα ήταν να μην το πεις παραέξω :X ...! :lol::rotfl: Η ακτίνα δράσης μιας συσκευής δεν πρέπει να συναντιέται με την ακτίνα δράσης της άλλης αλλά με την ίδια τη συσκευή για να γίνει σύνδεση. Άρα όταν λέμε 10 μέτρα ακτίνα δράσης πρέπει η άλλη συσκευή να είναι στα 10 μέτρα και όχι στα 20.... Όπως σου δείχνω και στο σχηματάκι στην 1η περίπτωση δεν έχουμε σύνδεση ενώ στην 2η έχουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύτηκες... [ATTACH]9602[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Αυτό που λες όχι απλά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά καλό θα ήταν να μην το πεις παραέξω :X ...! :lol::rotfl: Η ακτίνα δράσης μιας συσκευής δεν πρέπει να συναντιέται με την ακτίνα δράσης της άλλης αλλά με την ίδια τη συσκευή για να γίνει σύνδεση. Άρα όταν λέμε 10 μέτρα ακτίνα δράσης πρέπει η άλλη συσκευή να είναι στα 10 μέτρα και όχι στα 20.... Όπως σου δείχνω και στο σχηματάκι στην 1η περίπτωση δεν έχουμε σύνδεση ενώ στην 2η έχουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύτηκες... [ATTACH]9602[/ATTACH] Κατάλαβα!:D Μπερδεύτηκα γιατί νόμιζα ότι το πρώτο σχηματάκι θα έπρεπε να ισχύει, νομίζοντας ότι αρκεί για την μετάδοση των πληροφοριών η ακτίνα του ενός να "αγγίζει" την ακτίνα του άλλου, ώστε να λαμβάνει η άλλη συσκευή την πληροφορία;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Δυστυχώς όχι....:( Μάλλον θα πρέπει να δείς για κάτι καινούργιο,αρκεί να συνεργάζεται καλά με το ΕΤΕΝΑΚΙ σου..:D ;) Ευχαριστώ. Πάνε 100 Ευρόπουλα και ούτε χρόνος δεν πέρασε:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εγω φιλε μου στην θεση σου θα προτιμουσα κατι πιο ΄επωνυμο΄;) Φίλε μου δεν θέλω κάτι ακριβό .Για το ασύρματο τηλέφωνο το θέλω που έχει και bluetooth. Οπότε το ρισκάρισα και το αγόρασα. Αγόρασα το μοντέλο PLB01 το οποίο είναι πολύ καλό καλή ακουστική αν και έχει λίγο ηχώ (δεν με πολύ ενόχλησε)παρόλο που γράφει στην περιγραφή όρι έχει τεχνολογία ακύρωσης της ηχούς.Κατα τα άλλα έχει φορτιστεί που μπαίνει στην μπρίζα αλλά και usb φια να φορτίζει στο pc. Το καλώδιο με τσάντισε γιατί έχει σύστημα που το μαζεύει αυτόματα και κάπου -κάπου "κολλάει" και δεν το μαζεύει.Έχει 2 χρόνια εγγύηση .Να δω σε πόσο χρόνο θα χαλάσει. Πολύ καλή τιμή με 34 ευρώ δεν περίμενα και κάτι καλλίτερο. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Τελικά χάλασε μάλλον το bluetooth της tyrbo-x . Κράτησε μόνον 58 ώρες .Θα το πάω αύριο για αλλαγή. Όμως ήταν ωραίο και για την ηχώ που είπα μετά από ρύθμιση του ήχου έστρωσε. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Εγω φιλε μου στην θεση σου θα προτιμουσα κατι πιο ΄επωνυμο΄;) ;) Σου το είπα φίλε μου,δεν πειράζει όμως το πλαίσιο έχει άμεση αντικατάσταση οπότε τώρα θα έχεις την ευκαιρια να διαλέξεις κάτι άλλο..:wink: Τελικά χάλασε μάλλον το bluetooth της tyrbo-x . Κράτησε μόνον 58 ώρες .Θα το πάω αύριο για αλλαγή. Όμως ήταν ωραίο και για την ηχώ που είπα μετά από ρύθμιση του ήχου έστρωσε. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=906271 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=906298 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=942057(αν και δεν το γνωρίζω,η συγκεκριμένη εταιρεία είναι καλή και θεωρώ πως θα σε ικανοποιήσει):rolleyes: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospl Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 BLUETOOTH BTH 8 VTHREE OLED CALLER ID ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :happy: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLUETOOTH HANDS FREE ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ BLUETOOTH ΚΙΝΗΤΑ-PDA , ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ OLED ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ, ΣΗΜΑΤΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ !!! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ( ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ BLUETOOTH ) ΚΑΙ AD2P. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ .!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ . ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 89,00 ΕΥΡΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 dimitriossara μόλις μου χάλασε αμέσως εσένα σκέφτηκα. Το θέμα είναι ότι bluetooth σαν και αυτά στα link σου έχω (jabra 330) το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος .Εγώ όμως θα ήθελα να μπαίνει στο αυτί με καλώδιο σαν το ενσύρματο handsfree γιαυτό και το επέλεξα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 BLUETOOTH BTH 8 VTHREE OLED CALLER ID ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :happy: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLUETOOTH HANDS FREE ΕΙΝΑΙ ΤΟΠ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ BLUETOOTH ΚΙΝΗΤΑ-PDA , ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ OLED ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ, ΣΗΜΑΤΟΣ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ - ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ !!! ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ( ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ BLUETOOTH ) ΚΑΙ AD2P. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ .!!! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ . ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 89,00 ΕΥΡΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ :D egw prosopika den tha to agoraza.kai h expansys to exei aposhrei(http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=127911&stack=alsoordered&action=open) as ginei prwta kana review apo kapoion ellhna pou to agorase kai meta to pairneis Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts