alkis Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Καλημέρα σας, Πήρα πριν λίγες ημέρες τα Soundcore Liberty 2 Pro και μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, κυριως σε αυτονομία και ηχητική απόδοση. Τα θεωρώ πολύ καλή επιλογή, για όποιον δεν θέλει να ξεφύγει στα χρήματα που κοστίζουν τα Sony και λοιπά παρόμοιας τιμής. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 όχι αυτά που λέγανε τα παιδιά δύο σελίδες πισω https://www.skroutz.gr/s/21335964/Anker-Liberty-Air-2-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html αυτά https://www.skroutz.gr/s/21336065/Anker-Soundcore-Liberty-2-Pro-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html 150 ευρω τσιμπημένα κι αυτά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σωστα, τα δεύτερα που έβαλες φωτο. Δεν είναι φτηνά, αλλά νομίζω ότι αξιζουν τα λεφτά τους, ειδικά αν δίνει κάποιος σημασία στην καλή ποιότητα αναπαραγωγής και στην καλή εφαρμογή. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Αδιάβροχα είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 IPX 4 προστασία έχουν, ειναι ανθεκτικά σε σταγονες. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 https://www.lagonika.gr/%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-bluetooth-%CE%AD%CF%89%CF%82-30/ μαζεμένες ασύρματες προσφορές Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Υπάρχει εφαρμογή γενικά για να bluetooth ακουστικά; Η η κάθε εταιρία έχει την δική της; Συγκεκριμένα έχω τα xiaomi qcy t5 , και θα ήθελα να βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας καθώς και να μπορώ να κάνω καμιά επιπλέον ρύθμιση στον ήχο που βγάζουν Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Υπάρχει εφαρμογή γενικά για να bluetooth ακουστικά; Η η κάθε εταιρία έχει την δική της; Συγκεκριμένα έχω τα xiaomi qcy t5 , και θα ήθελα να βλέπω το υπόλοιπο της μπαταρίας καθώς και να μπορώ να κάνω καμιά επιπλέον ρύθμιση στον ήχο που βγάζουν Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δίνουν όλες οι εταιρείες app. Έχω δύο Sony ακουστικά, τα Creative Outlier Gold και τα Xiaomi Redmi Airdots. Μόνο η Sony έχει app. Οι άλλες δύο όχι. Το ποσοστό μπαταρίας φαίνεται στις ρυθμίσεις του Android. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Μπορεί το κινητό να δείχνει τα ποσοστά μπαταρίας του Bluetooth;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Στα καινούργια Ναι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ακόμα και στο Nokia 8 μου, που το έχω ακόμα σε 8.1, δείχνει κανονικά ποσοστό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 εχει σχέση με το ακουστικό κυρίως Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και πού ακριβώς βλέπεις το ποσοστό; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και πού ακριβώς βλέπεις το ποσοστό; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ή στο notification bar ή μέσα στο Bluetooth menu. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Και πού ακριβώς βλέπεις το ποσοστό; Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι με MIUI (επειδή βλέπω MI 8) είναι μέσα στο Bluetooth menu εκεί που δείχνει ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη... Πάνω στη μπάρα εμένα μου το βγάζει μόνο με γραφικό και δε λέει το ποσοστό... Στο bluetooth menu γράφει και το ποσοστό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Επειδή δεν έχω καταλάβει.τα galaxy buds+ τι αυτονομία εχει το καθένα ξεχωριστά; Και χωρίς την θήκη και μαζί. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Σε ευχαριστώ το είδα στο bluetooth menu. Στην μπάρα δεν βλέπω τίποτα, ούτε το γραφικό... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Σε ευχαριστώ το είδα στο bluetooth menu. Στην μπάρα δεν βλέπω τίποτα, ούτε το γραφικό... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υποθέτω ότι παίζει ρόλο και η έκδοση του Android, καθώς και το Android skin που φοράει η συσκευή σου. Ο κάθε κατασκευαστής διαμορφώνει διαφορετικά το μενού του. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παιδιά έχει κανείς άποψη για αυτά τα ακουστικά: https://www.tronsmart.com/products/onyx-neo-true-wireless-bluetooth-earbuds ? Οικονομικά είναι και φαίνεται να έχουν και καλή ποιότητα και χαρακτηριστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Παιδιά έχει κανείς άποψη για αυτά τα ακουστικά: https://www.tronsmart.com/products/onyx-neo-true-wireless-bluetooth-earbuds ? Οικονομικά είναι και φαίνεται να έχουν και καλή ποιότητα και χαρακτηριστικά. Αν πας στο Ποστ 11696 Ποιο πισω Θα τα δεις που τα Εχω Και Πως Τα Προτεινω Να τα Αγορασεις !!!!! Παρτα Αφοβα Ειναι Πολυ Καλα Ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Παιδιά έχει κανείς άποψη για αυτά τα ακουστικά: https://www.tronsmart.com/products/onyx-neo-true-wireless-bluetooth-earbuds ? Οικονομικά είναι και φαίνεται να έχουν και καλή ποιότητα και χαρακτηριστικά.Φίλε εγώ πήρα πριν 10 μέρες περίπου τα spunky beats και είναι όντως φοβερά για την τιμή όσον αφορά την ποιότητα ήχου και την μπαταρία. Επίσης σε θέμα συνδεσιμότητας είναι σούπερ. Αν τα θες για κλήσεις θα σε ακούνε αλλά όχι και τέλεια. Νομίζω αυτό το θέμα το έχουν αρκετά όσα είναι σε τέτοιο στυλ. Το μόνο μείον για μένα αλλά δεν με ενοχλεί τόσο είναι ότι πολλές φορές αν με καλούν και πάω να τα βάλω πατάω παραπάνω από μια φορές το κουμπί και κλείνω αυτόν που με καλεί. Θα πρέπει να τα βάλεις με λίγο συγκεκριμένο τρόπο για να μην πατήσεις 2 φορές το κουμπί που εχουν Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παίδες. Κυρίως το μικρόφωνο στις κλήσεις με ανησυχεί που είναι και ο λόγος που θέλω να αλλάξω τα τωρινά μου ασύρματα ακουστικά. Θα προχωρήσω σε αγορά λοιπόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 αρκετά καλά, λίγη φασαρία μερικές φορές την παίρνουν μέσα στο ακουστικό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Παιδιά τα galaxy buds+ αξίζουν;τι λένε στον τομέα ήχου συνομιλίας; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Παιδιά τα galaxy buds+ αξίζουν;τι λένε στον τομέα ήχου συνομιλίας; Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι. Ξεχνατο.. Ακομη από μακρυά ακούγεσαι. Ελάχιστη διαφορά από τα πρώτα. Για Android Huawei freebuds 3 μακράν καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts