junglist Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Αυτό δεν είναι λύση. Δεν γίνεται να βλέπω πάντα μια άκυρη κλήση στο log. Μου φαίνεται ασύλληπτο ότι κάτι τόσο απλό δε ρυθμίζεται σε επίπεδο OS, και σε επίπεδο headset. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιχαίνομαι τα in ear ακουστικά. Πότε δε στέκονται σωστά, ενοχλούν στο αυτί και έχουν άθλιο ήχο. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει τεράστια πρόοδος σε σταθερότητα επικοινωνίας και ποιότητα μικροφώνου σε σχέση με την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα Bluetooth πριν 10+ χρόνια, αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ χειρότερο από το φτηνότερο ενσύρματο headset.Μπορεί εσένα να σου φαίνεται χειρότερο ή όντως να μην κάθεται σωστά στο αυτί σου. Αλλά γενικά όχι δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Βγάζουν εξαιρετικό και καθαρό ήχο, έχουν πολύ καλή εφαρμογή όταν διαλέξεις τα σωστά και πλέον επιβάλλεται η χρήση τους σε πολλές περιπτώσεις Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Δεν θυμάμαι ουδέποτε σχεδόν 10 χρόνια με πάρα πολλά Bluetooth ακουστικά να είχα συναντήσει τέτοιο θέμα. Αλλαγή Bluetooth τότε αν δεν υπάρχει λύση διότι σπάσιμο νεύρων θα είναι :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 10, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Δεν θυμάμαι ουδέποτε σχεδόν 10 χρόνια με πάρα πολλά Bluetooth ακουστικά να είχα συναντήσει τέτοιο θέμα. Αλλαγή Bluetooth τότε αν δεν υπάρχει λύση διότι σπάσιμο νεύρων θα είναι :p Ποιο θέμα δεν έχεις συναντήσει; Αυτό με την ποιότητα κλήσης ή με την επανάκληση; Αυτό με την επανάκληση, συμβαίνει με BT Samsung, το είχα αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθόν... Με την ποιότητα κλήσης, σε πολύ φτηνά ακουστικά, ισχύει... Η ποιότητα κλήσης τουλάχιστον σε σχετικά θορυβωδή περιβάλλοντα, είναι ανεπαρκής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Με την επανακληση. Και εννοείται θα έπαιρνε πόδι όποιο Bluetooth συναντουσα τέτοιο θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Ακούω πολύ ραρδιόφωνο, οπότε όταν ξεκίνησε η μόδα στις ναυαρχίδες να μην έχουν FM, αναγκαστικά αγόρασα το Sony SBH50. Άριστη ακουστική, σταθερότατη σύνδεση, το μόνο του ελαφρύ μείον το ότι δεν είχε αποθήκευση των σταθμών του ραδιοφώνου. Το πούλησα, μια και το επόμενο τηλέφωνό μου είχε FM radio, λες και θα έμενα για πάντα με το ίδιο τηλέφωνο...Οπότε τώρα που άλλαξα τηλέφωνο, έμεινα πάλι χωρίς ραδιόφωνο. Αγόρασα το SBH54 στα €70!.. Ακουστική άριστη, βάζεις ότι ακουστικά θέλεις/σε βολεύουν, FM radio με 10 presets. Αυτά όλα είναι καλά και άριστα, όταν δουλεύει. Σε όσα χρόνια αγοράζω ηλεκτρονικά, αυτό είναι σίγουρα το πιο προβληματικό ακριβό gadget που έχω αγοράσει. Συνεχείς αποσυνδέσεις, τα πλήκτρα πολλές φορές νεκρώνονται, κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις, τραγικό πραγματικά. Τελικά αιτία για όλα αυτά είναι τα δύο τελευταία επίσημα firmware.Μετά από αρκετό ψάξιμο, απποφάσια να κάνω downgrade σε παλιότερο firmware και, ευτυχώς, όλα λύθηκαν... Ας όψεται ότι είναι το μόνο που έχει FM radio,ενώ όπως είπα είναι πολύ ποιοτικό σε όλα του. Απαράδεκτο βέβαια για ένα τόσο ακριβό προϊόν μιας μεγάλης εταιρίας να χρειάζεται τόσο ψάξιμο και τέτοιες ενέργειες από την πλευρά του καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Πώς έκανες επαναφορά σε παλαιότερο firmware? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Πώς έκανες επαναφορά σε παλαιότερο firmware? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Για δες εδώ. Βάλε το 1.4.A.1.9 και πες μου. Εγώ τις τελευταίες ημέρες έχω πολύ λίγα προβλήματα. Edited June 13, 2019 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 υπάρχει κάτι σαν απάντηση τελικά στο m70? έχει τα θέμα τα του αλλά στα χρήματα αυρα υπάρχει κάτι άλλο απο Ελλάδα η εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Με την επανακληση. Και εννοείται θα έπαιρνε πόδι όποιο Bluetooth συναντουσα τέτοιο θέμα με συνοπτικές διαδικασίες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μάλλον δεν είχες Samsung, πριν χρόνια είχα ένα της Samsung και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Το πλέον σπαστικό ήταν όταν ήθελες να κλήσεις, αν προλάβαινε ο συνομιλητής να κλείσει πρώτος εσύ έπαιρνες ξανά τηλέφωνο τον τελευταίο αριθμό. Ευτυχώς το Plantronics που είχα μετά ήθελε double tap για να κάνει κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Μάλλον δεν είχες Samsung, πριν χρόνια είχα ένα της Samsung και είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. Το πλέον σπαστικό ήταν όταν ήθελες να κλήσεις, αν προλάβαινε ο συνομιλητής να κλείσει πρώτος εσύ έπαιρνες ξανά τηλέφωνο τον τελευταίο αριθμό. Ευτυχώς το Plantronics που είχα μετά ήθελε double tap για να κάνει κλήση Άρα μάλλον είναι bug σε Sammy για να το αναφέρουν χρήστες ότι εκεί συνάντησαν. Ευτυχώς Sammy σε Bluetooth δεν αγγίζω έτσι κι αλλιώς αφού κανένα με έχει συγκινήσει ουδέποτε :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Δεν είναι bug. Είναι απλά το πως λειτουργούν τα Samsung bluetooth. Αν ήταν bug θα το είχαν λύσει τόσα χρόνια. Θυμάμαι είχα πάρει bluetooth Samsung γύρω στο 2008 αν θυμάμαι καλά και έφαγε σουτ άμεσα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αν το είχαν πάντα αυτό το "feature" ελπίζω μην περάσει στους υπόλοιπους τότε :lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Και το M70 που έχω με διπλό ταπ στο πλήκτρο κάνει κλήση.. Όπως και το Mi της γυναίκας μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Nαι ισχύει ότι το Μ70 κάνει με διπλό ταπ, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Samsung, καθώς είχα και Plantronics και Samsung... Σε Plantronics είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως απίθανο να πάρεις καταλάθος κάποιον με redial... Αντίθετα σε Samsung μου συνέβαινε συνέχεια, όπως και σε άλλους απ' ότι καταλαβαίνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Έχεις καποιος εμπειρία από τα καινούργια ασύρματα της one plus; Έχω το mate 20 pro και με ενδιαφέρουν Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ενσυρματα καλα και οικονομικα ποια προτεινετε;οχι με 50-60 ευρω. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ενσυρματα καλα και οικονομικα ποια προτεινετε;οχι με 50-60 ευρω. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xiaomi Hybrid HD pro, μια χαρά είναι. Επιφυλάσσομαι,βέβαια, για το πόσο καλά θα κάθονται στ αυτιά σου, διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και από ανθεκτικότητα τα πάνε καλά, τα έχω ενάμιση χρόνο και ακόμη παίζουν άριστα, αν και τα προσέχω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost21 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Ψάχνω αξιόπιστα earphones wireless κυρίως για αθλητικές δραστηριότητες. Μέχρι 50€. Μπορούμε να προτείνουμε;; Edited June 23, 2019 by kost21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Ψάχνω αξιόπιστα earphones wireless κυρίως για αθλητικές δραστηριότητες. Μέχρι 50€. Μπορούμε να προτείνουμε;; Creative outlier sports Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Ψάχνω αξιόπιστα earphones wireless κυρίως για αθλητικές δραστηριότητες. Μέχρι 50€. Μπορούμε να προτείνουμε;;Έχω βρει την υγειά μου με τα jbl endurance sprint. Αδιάβροχα, με γάντζο που δεν φεύγει με τίποτα, έχουν δοκιμαστεί σε 20χλμ με βροχή και δεν κατάλαβαν τίποτα... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 ποια η διαφορά των Samsung Galaxy Buds με τα Samsung Gear IconX ; Ποια είναι προτιμότερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 καλησπερα παιδια.προσπαθω να βρω τα Soundcore Anker Liberty Air αλλα πουθενα δε μπορω να τα βρω.μεσω amazon ή μεσω ebay δεν ερχονται Ελλαδα.υπαρχει αλλος τροπος?ευχαριστω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 ποια η διαφορά των Samsung Galaxy Buds με τα Samsung Gear IconX ; Ποια είναι προτιμότερα ;Νομίζω πως τα buds δεν έχουν εσωτερική μνήμη και δεν μπορείς να σώσεις πχ τραγούδια για αυτόνομη χρήση Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Καλημέρα, Ψάχνω neckleband για ταυτόχρονη σύνδεση με το laptop μου και το κινητό μου. Υπάρχουν; Επίσης, θα ήθελα να μπορώ να βλέπω videos χωρίς να υπάρχει υστέρηση στο audio σε σχέση με την εικόνα. Υπάρχει τέτοιο set? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Καλημέρα. Έχετε να προτείνετε κάποιο hands-free με Ραδιόφωνο όπως πχ το SBH52 της SONY που πριν λίγο καιρό τα έπαιξε τελείως;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts