tsiou55 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όταν είσαι συνδεδεμένος με το κινητό,πατάς το κουμπί που απαντάς τις κλήσεις και σου λέει το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας. Εναλλακτικά κατεβάζεις την εφαρμογή της plantronics από το store και τα έχει όλα μεζεμένα εκεί. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό κάνω και εγώ αλλά μου λέει κάτι ακαταλαβίστικο και phone one connected και την εφαρμογή στο κινητό έχω και στο ακουστικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 αυτό κάνω και εγώ αλλά μου λέει κάτι ακαταλαβίστικο και phone one connected και την εφαρμογή στο κινητό έχω και στο ακουστικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρηΟταν είναι πλήρως φορτισμένο δε λέει ώρες αλλά "battery high". Όταν αρχίσει και αποφορτίζεται λέει τις ώρες π.χ. five hours κτλ. Στην εφαρμογή όμως δείχνει ακριβώς το υπόλοιπο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Οταν είναι πλήρως φορτισμένο δε λέει ώρες αλλά "battery high". Όταν αρχίσει και αποφορτίζεται λέει τις ώρες π.χ. five hours κτλ. Στην εφαρμογή όμως δείχνει ακριβώς το υπόλοιπο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ok δίκιο έχεις μόλις έπεσε λίγο η μπαταρία μου λέει την ώρα όμως στην οθόνη έχει 5:30 και λέει 5 στο ακουστικό και κάτι άλλο από την στιγμή που δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν εκφωνεί τα ονόματα καλούντων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 ok δίκιο έχεις μόλις έπεσε λίγο η μπαταρία μου λέει την ώρα όμως στην οθόνη έχει 5:30 και λέει 5 στο ακουστικό και κάτι άλλο από την στιγμή που δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν εκφωνεί τα ονόματα καλούντων?Όχι δεν εκφωνεί ονόματα,δυστυχώς. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όχι δεν εκφωνεί ονόματα,δυστυχώς. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και κάτι τελευταίο φίλε μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου Τον ήχο καλούντος μπορούμε να βάλουμε πχ αυτόν που έχουμε στον αριθμό κλήσης της επαφής? Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Και κάτι τελευταίο φίλε μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου Τον ήχο καλούντος μπορούμε να βάλουμε πχ αυτόν που έχουμε στον αριθμό κλήσης της επαφής? Ευχαριστώ και πάλιΔεν το έχω ψάξει,για να σου πώ την αλήθεια,αλλά νομίζω πως δε γίνεται. Ούτως ή άλλως ο ήχος για κάθε επαφή ακούγεται κι απ'το τηλέφωνο.Από το ακουστικό νομίζω πως ακούγεται ένας συγκεκριμένος ήχος και δε νομίζω να αλλάζει ανάλογα με τον καλούντα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaf Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Καλησπέρα!! Ψάχνω ένα bluetooth και μέχρι τώρα είμαι λίγο χαμένος από όσα είδα. Θα ήθελα: 1) Να έχει κορδόνι ή τρύπες για κορδόνι για να μπορώ να το κρεμάω από το λαιμό, γιατί χωρίς αυτό κλάψαμε ήδη 2 2) Χωρίς γαντάκι για το αυτί 3) Ικανοποιητική ποιότητα ομιλίας και αυτονομίας. 4) Μέχρι 20€ Έχει κανείς κατά νου κάτι γιατί βρίσκω ατελείωτα και δεν ξέρω τι με βολεύει από όλα αυτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 KZS 3 Γατζακι δεν έχουν αλλά μπορείς να ταιριάξεις από άλλα Δουλεύουν και ασυρματα(bleutooth) και με καλώδιο 3.5mm Tο bleutooth καλώδιο πωλείται έξτρα Κόστος συνολικά στα λεφτά που θες +Ποιότητα ήχου +Μπαταρία(σε σύγκριση με τα awei b920 που έχω + Τελείωσε η μπαταρία στο bleutooth βάζεις το καλώδιο με το jacķ 3.5 και δεν ξεμενεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. εάν πάρω 2ο ΊΔΙΟ ακουστικό bt και το κάνω pairing σε 2ο κινητό άλλο από το 1ο, θα μπλεχτουν οι συνδέσεις; δηλαδή θα συνδέεται το ακουστικό και με τα 2 τηλ; δεν ξέρω εάν έγινε κατανοητό το ερώτημα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. εάν πάρω 2ο ΊΔΙΟ ακουστικό bt και το κάνω pairing σε 2ο κινητό άλλο από το 1ο, θα μπλεχτουν οι συνδέσεις; δηλαδή θα συνδέεται το ακουστικό και με τα 2 τηλ; δεν ξέρω εάν έγινε κατανοητό το ερώτημα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το μόνο μπέρδεμα θα το έχεις οπτικά να ξεχωρίσεις ποιο bt ακουστικό είναι συνδεμένο με ποιο τηλ. :lol: (λέμε τώρα) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί το bt πρωτόκολλο μοιάζει με to wifi και κάθε ασύρματη συσκευή έχει μοναδικό ID. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το μόνο μπέρδεμα θα το έχεις οπτικά να ξεχωρίσεις ποιο bt ακουστικό είναι συνδεμένο με ποιο τηλ. :lol: (λέμε τώρα) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί το bt πρωτόκολλο μοιάζει με to wifi και κάθε ασύρματη συσκευή έχει μοναδικό ID.μαιστα κατάλαβα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 https://www.e-jumbo.gr/scholika/axesouar-i-y-kiniton/akoustika-mousiki/handsfree-kinhton/handsfree-bluetooth-lefko-3.0-i-jmb_299909/ ξερω σας ριχνω επιπεδο (τιμης και ποιοτητας) στη συζητηση,μπας και το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 KZS 3 Γατζακι δεν έχουν αλλά μπορείς να ταιριάξεις από άλλα Δουλεύουν και ασυρματα(bleutooth) και με καλώδιο 3.5mm Tο bleutooth καλώδιο πωλείται έξτρα Κόστος συνολικά στα λεφτά που θες +Ποιότητα ήχου +Μπαταρία(σε σύγκριση με τα awei b920 που έχω + Τελείωσε η μπαταρία στο bleutooth βάζεις το καλώδιο με το jacķ 3.5 και δεν ξεμενεις Καποιο link φιλε για το συγκεκριμενο; δεν το βρισκω, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μετά ένα 4μηνο αναμονή από την ημερομηνία που δήλωσα συμμετοχή στο εξαιρετικά επιτυχημένο project της Kickstarter για τα ακουστικά Bluetooth της Liberty και 1.5 μήνα από την στιγμή που έγινε η αποστολή.......σήμερα παρέλαβα τελικά από ΕΛΤΑ μέσω Ολλανδίας!!:):up: Επίσης στα θετικά ότι όπως με ενημέρωσαν η εγγυηση είναι 18 μηνών δηλαδή 6 μήνες περισσότερα από ότι παρέχουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Μετά ένα 4μηνο αναμονή από την ημερομηνία που δήλωσα συμμετοχή στο εξαιρετικά επιτυχημένο project της Kickstarter για τα ακουστικά Bluetooth της Liberty και 1.5 μήνα από την στιγμή που έγινε η αποστολή.......σήμερα παρέλαβα τελικά από ΕΛΤΑ μέσω Ολλανδίας!!:):up: Επίσης στα θετικά ότι όπως με ενημέρωσαν η εγγυηση είναι 18 μηνών δηλαδή 6 μήνες περισσότερα από ότι παρέχουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Sent from my iPad using Tapatalk ProΠεριμένουμε εντυπώσεις χρήσης. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Καποιο link φιλε για το συγκεκριμενο; δεν το βρισκω, ευχαριστω. https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_709297.html?wid=21 Το bleutooth καλώδιο πουλιέται ξεχωριστα και στα ακουστικά επέλεξε with mic Edited January 10, 2018 by dragon11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_709297.html?wid=21 Το bleutooth καλώδιο πουλιέται ξεχωριστα και στα ακουστικά επέλεξε with mic Ok σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Παιδιά τι λέτε για αυτά εδώ: https://www.amazon.de/gp/aw/d/B0752BQZ29/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1515513665&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=VAVA+Moov+28&dpPl=1&dpID=31XWMIt0dRL&ref=plSrch https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01FX8JR7A/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1515686387&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=Wireless+headphones&dpPl=1&dpID=41OhJBnhsoL&ref=plSrch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Πηρα τα Bakeey™ D9 για να τα εχω στο τρεξιμο και στο γυμναστηριο. Πρωτη φορα με bluetooth ακουστικα. Η ποιοτητα δεν ειναι οπως με τα ενσυρματα. Επισης δε μπαινουν με την μια στο αυτι, αλλα ουτε και βγαινουν κατα το τρεξιμο, σε αντιθεση με τα piston που εχω. ΓΙα λιγοτερο απο 10 ευρω που τα πηρα, δεν νομιζω να υπαρχουν καλυτερα.. Λιγακι ασχετο.. Σχετικα με τα Libery+ που αγορασε ενας φιλος παραπανω. Θελω να ρωτησω ποια η διαφορα να εκανες donate το ελαχιστο ποσο σε σχεση με καποιο μεγαλυτερο; Απο τη στιγμη που απ'οτι βλεπω ολοι παιρνουν το ιδιο πακετο. Edited January 11, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να ρωτησω κατι παιδια... Με blutooth ακουστικα και στην ιδια αποσταση απο το τηλεφωνο, λαμβανεις την ιδια ακτινοβολια με τα ενσυρματα, λιγότερη ή περισσοτερη; Ακουω πολλες ωρες μουσικη με spotify με τα ακουστικα και το ψαχνω. Ευχαριστω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να ρωτησω κατι παιδια... Με blutooth ακουστικα και στην ιδια αποσταση απο το τηλεφωνο, λαμβανεις την ιδια ακτινοβολια με τα ενσυρματα, λιγότερη ή περισσοτερη; Ακουω πολλες ωρες μουσικη με spotify με τα ακουστικα και το ψαχνω. Ευχαριστω.Δεν ξέρω για ακτινοβολία, αλλά σίγουρα κανείς κακό στα αυτιά σου αν ακούς πολλές ώρες από ακουστικά. Ακόμα και αν παίζουν χαμηλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Να γράψω και λίγα λόγια για τις εντυπώσεις μου από τα Bluetooth ακουστικά της Zolo Liberty+ Λοιπόν πρώτα οτι από ποιότητα ήχου κα σε μουσική και σε κλήσεις ειναι σε πολύ υψηλα επίπεδα,επίσης πολύ καλή απομόνωση θορύβου, αλλά δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω, είναι λίγο βαβουρα το βάλε-βγαλε και ότι είμαι εξαρτουμενος από το φορτιστή -θήκη του που θα πρέπει να το έχω μαζί μου κάθε φορά. Πιο ποιοτικά από LG Tone Platinum στάνταρ σε θέμα απόδοσης σε αυτό το παραγοντα είμαι πολύ ευχαιστημενος. Επισης σε notification(οτιδηποτε Mail,Viber,WhatsApp κλπ) έχω πιο δυνατή ηχητική ειδοποίηση από τα ακουστικά. Αλλά σε πρακτικοτητα χάνουν σαφώς σε σχέση με τα LG η τα αντίστοιχα στυλ που τα φοράς γύρω από το λαιμό και εξίσου υπερέχουν κατά πολύ σε αυτονομία. Επίσης ένα άλλο αρνητικό δεν μπορείς να αυξομειώνεις τον ήχο από τα ακουστικά παρά μόνο από το κινητό ενώ και η μετάβαση σε επόμενο η προηγούμενο κομμάτι μουσικής είναι πολύ πιο δυσχυστο σε σχέση με την αντίστοιχη λειτουργία σε LG Tone Platinum. Επίσης ένα άλλο καλό έχεις δυνατότητα είτε μέσα από εφαρμογή να αφαιρέσεις την δυνατότητα απομόνωση θορύβου είτε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί είτε από δεξιά είτε αριστερά από το ακουστικό. Πχ πες δεν θες να τα βγάλεις αλλά να έχεις επαφή με περιβάλλον φορώντας τα Αυτό σίγουρα του δίνει πόντο. Επίσης μέσα από την εφαρμογή έχεις την δυνατότητα να προσαρμόσεις τον ήχο ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούς. Στα της αυτονομίας μου κράτησε πάνω κάτω 2.5 ώρες με συνεχή ακρόαση μουσικής με την πρώτη φόρτιση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα παραπάνω να διαρκέσει. Ίσως με λίγες φορτίσεις παραπάνω να δούμε βελτίωση. Το μόνο καλό ότι βάζοντας τα στην θήκη τους φορτίζουν σε 45 λεπτά περίπου και μπορείς να τα φορτίσεις 6-7 φορές τουλάχιστον έως φορτίσεις την ίδια την θήκη και την δικιά της μπαταρία. Εδώ screenshots από την εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited January 12, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να ρωτησω κατι παιδια... Με blutooth ακουστικα και στην ιδια αποσταση απο το τηλεφωνο, λαμβανεις την ιδια ακτινοβολια με τα ενσυρματα, λιγότερη ή περισσοτερη; Ακουω πολλες ωρες μουσικη με spotify με τα ακουστικα και το ψαχνω. Ευχαριστω. Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά δεν θα ακούμε μουσική απο τα ακουστικά μας bt, μην τυχόν και πάθουμε καρκίνο? Μην τρελαθούμε κιόλας! (πλάκα κάνω, μη βαράτε :lol::lol::lol: ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά δεν θα ακούμε μουσική απο τα ακουστικά μας bt, μην τυχόν και πάθουμε καρκίνο? Μην τρελαθούμε κιόλας! (πλάκα κάνω, μη βαράτε :lol::lol::lol: ) Κοιτάω πως να επιβραδύνω την έλευση του :). Γι αυτό και ψάχνω αν εχω όφελος ή όχι με τα bluetooth ακουστικά ή το μόνο κέρδος είναι η ελευθερία της κίνησης απαλλαγμένος από καλώδιο. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κοιτάω πως να επιβραδύνω την έλευση του :). Γι αυτό και ψάχνω αν εχω όφελος ή όχι με τα bluetooth ακουστικά ή το μόνο κέρδος είναι η ελευθερία της κίνησης απαλλαγμένος από καλώδιο.η ενσταση του φιλου ηταν για το κακο που κάνεις στην ακοη σου οχι για την ακτινοβολια.Απο την άλλη τι να την κάνω την ακοή χωρίς μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts