Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Όταν είσαι συνδεδεμένος με το κινητό,πατάς το κουμπί που απαντάς τις κλήσεις και σου λέει το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας. Εναλλακτικά κατεβάζεις την εφαρμογή της plantronics από το store και τα έχει όλα μεζεμένα εκεί.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτό κάνω και εγώ αλλά μου λέει κάτι ακαταλαβίστικο και phone one connected

και την εφαρμογή στο κινητό έχω και στο ακουστικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αυτό κάνω και εγώ αλλά μου λέει κάτι ακαταλαβίστικο και phone one connected

και την εφαρμογή στο κινητό έχω και στο ακουστικό αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη

Οταν είναι πλήρως φορτισμένο δε λέει ώρες αλλά "battery high". Όταν αρχίσει και αποφορτίζεται λέει τις ώρες π.χ. five hours κτλ. Στην εφαρμογή όμως δείχνει ακριβώς το υπόλοιπο.f06980ab4bbddd85bc5e26d38f8b48b6.jpg

Sent from my Ulefone Power

Οταν είναι πλήρως φορτισμένο δε λέει ώρες αλλά "battery high". Όταν αρχίσει και αποφορτίζεται λέει τις ώρες π.χ. five hours κτλ. Στην εφαρμογή όμως δείχνει ακριβώς το υπόλοιπο.f06980ab4bbddd85bc5e26d38f8b48b6.jpg

ok δίκιο έχεις μόλις έπεσε λίγο η μπαταρία μου λέει την ώρα

όμως στην οθόνη έχει 5:30 και λέει 5 στο ακουστικό

και κάτι άλλο

από την στιγμή που δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν εκφωνεί τα ονόματα καλούντων?

ok δίκιο έχεις μόλις έπεσε λίγο η μπαταρία μου λέει την ώρα

όμως στην οθόνη έχει 5:30 και λέει 5 στο ακουστικό

και κάτι άλλο

από την στιγμή που δεν υποστηρίζει ελληνικά δεν εκφωνεί τα ονόματα καλούντων?

Όχι δεν εκφωνεί ονόματα,δυστυχώς.

Όχι δεν εκφωνεί ονόματα,δυστυχώς.

Και κάτι τελευταίο φίλε μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

Τον ήχο καλούντος μπορούμε να βάλουμε πχ αυτόν που έχουμε στον αριθμό κλήσης της επαφής?

Ευχαριστώ και πάλι

Και κάτι τελευταίο φίλε μου και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

Τον ήχο καλούντος μπορούμε να βάλουμε πχ αυτόν που έχουμε στον αριθμό κλήσης της επαφής?

Ευχαριστώ και πάλι

Δεν το έχω ψάξει,για να σου πώ την αλήθεια,αλλά νομίζω πως δε γίνεται. Ούτως ή άλλως ο ήχος για κάθε επαφή ακούγεται κι απ'το τηλέφωνο.Από το ακουστικό νομίζω πως ακούγεται ένας συγκεκριμένος ήχος και δε νομίζω να αλλάζει ανάλογα με τον καλούντα.

Καλησπέρα!!

Ψάχνω ένα bluetooth και μέχρι τώρα είμαι λίγο χαμένος από όσα είδα.

Θα ήθελα:

1) Να έχει κορδόνι ή τρύπες για κορδόνι για να μπορώ να το κρεμάω από το λαιμό, γιατί χωρίς αυτό κλάψαμε ήδη 2

2) Χωρίς γαντάκι για το αυτί

3) Ικανοποιητική ποιότητα ομιλίας και αυτονομίας.

4) Μέχρι 20€

Έχει κανείς κατά νου κάτι γιατί βρίσκω ατελείωτα και δεν ξέρω τι με βολεύει από όλα αυτα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

KZS 3

Γατζακι δεν έχουν αλλά μπορείς να ταιριάξεις από άλλα

Δουλεύουν και ασυρματα(bleutooth) και με καλώδιο 3.5mm

Tο bleutooth καλώδιο πωλείται έξτρα

Κόστος συνολικά στα λεφτά που θες

+Ποιότητα ήχου

+Μπαταρία(σε σύγκριση με τα awei b920 που έχω

+ Τελείωσε η μπαταρία στο bleutooth βάζεις το καλώδιο με το jacķ 3.5 και δεν ξεμενεις

να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. εάν πάρω 2ο ΊΔΙΟ ακουστικό bt και το κάνω pairing σε 2ο κινητό άλλο από το 1ο, θα μπλεχτουν οι συνδέσεις; δηλαδή θα συνδέεται το ακουστικό και με τα 2 τηλ; δεν ξέρω εάν έγινε κατανοητό το ερώτημα;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση. εάν πάρω 2ο ΊΔΙΟ ακουστικό bt και το κάνω pairing σε 2ο κινητό άλλο από το 1ο, θα μπλεχτουν οι συνδέσεις; δηλαδή θα συνδέεται το ακουστικό και με τα 2 τηλ; δεν ξέρω εάν έγινε κατανοητό το ερώτημα;

Το μόνο μπέρδεμα θα το έχεις οπτικά να ξεχωρίσεις ποιο bt ακουστικό είναι συνδεμένο με ποιο τηλ. :lol: (λέμε τώρα) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί το bt πρωτόκολλο μοιάζει με to wifi και κάθε ασύρματη συσκευή έχει μοναδικό ID.

Το μόνο μπέρδεμα θα το έχεις οπτικά να ξεχωρίσεις ποιο bt ακουστικό είναι συνδεμένο με ποιο τηλ. :lol: (λέμε τώρα) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί το bt πρωτόκολλο μοιάζει με to wifi και κάθε ασύρματη συσκευή έχει μοναδικό ID.
μαιστα κατάλαβα!

https://www.e-jumbo.gr/scholika/axesouar-i-y-kiniton/akoustika-mousiki/handsfree-kinhton/handsfree-bluetooth-lefko-3.0-i-jmb_299909/

ξερω σας ριχνω επιπεδο (τιμης και ποιοτητας) στη συζητηση,μπας και το εχει δοκιμασει κανεις?

KZS 3

Γατζακι δεν έχουν αλλά μπορείς να ταιριάξεις από άλλα

Δουλεύουν και ασυρματα(bleutooth) και με καλώδιο 3.5mm

Tο bleutooth καλώδιο πωλείται έξτρα

Κόστος συνολικά στα λεφτά που θες

+Ποιότητα ήχου

+Μπαταρία(σε σύγκριση με τα awei b920 που έχω

+ Τελείωσε η μπαταρία στο bleutooth βάζεις το καλώδιο με το jacķ 3.5 και δεν ξεμενεις

Καποιο link φιλε για το συγκεκριμενο; δεν το βρισκω, ευχαριστω.

Μετά ένα 4μηνο αναμονή από την ημερομηνία που δήλωσα συμμετοχή στο εξαιρετικά επιτυχημένο project της Kickstarter για τα ακουστικά Bluetooth της Liberty και 1.5 μήνα από την στιγμή που έγινε η αποστολή.......σήμερα παρέλαβα τελικά από ΕΛΤΑ μέσω Ολλανδίας!!:):up:

628691df7049c652fd44443c75f6baee.jpg

8505f2a2109c8249e88087dda743e4f5.jpg

b7c6391b574b84c7d29bbbb03efd8325.jpg

Επίσης στα θετικά ότι όπως με ενημέρωσαν η εγγυηση είναι 18 μηνών δηλαδή 6 μήνες περισσότερα από ότι παρέχουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές.

4854cbf1f5dbdaeba9ec1efe8d94561c.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μετά ένα 4μηνο αναμονή από την ημερομηνία που δήλωσα συμμετοχή στο εξαιρετικά επιτυχημένο project της Kickstarter για τα ακουστικά Bluetooth της Liberty και 1.5 μήνα από την στιγμή που έγινε η αποστολή.......σήμερα παρέλαβα τελικά από ΕΛΤΑ μέσω Ολλανδίας!!:):up:

628691df7049c652fd44443c75f6baee.jpg

8505f2a2109c8249e88087dda743e4f5.jpg

b7c6391b574b84c7d29bbbb03efd8325.jpg

Επίσης στα θετικά ότι όπως με ενημέρωσαν η εγγυηση είναι 18 μηνών δηλαδή 6 μήνες περισσότερα από ότι παρέχουν οι υπόλοιποι κατασκευαστές.

4854cbf1f5dbdaeba9ec1efe8d94561c.jpg

Περιμένουμε εντυπώσεις χρήσης.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Καποιο link φιλε για το συγκεκριμενο; δεν το βρισκω, ευχαριστω.

https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_709297.html?wid=21

Το bleutooth καλώδιο πουλιέται ξεχωριστα και στα ακουστικά επέλεξε with mic

Edited by dragon11

https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_709297.html?wid=21

Το bleutooth καλώδιο πουλιέται ξεχωριστα και στα ακουστικά επέλεξε with mic

Ok σ ευχαριστω

Πηρα τα Bakeey™ D9 για να τα εχω στο τρεξιμο και στο γυμναστηριο. Πρωτη φορα με bluetooth ακουστικα. Η ποιοτητα δεν ειναι οπως με τα ενσυρματα. Επισης δε μπαινουν με την μια στο αυτι, αλλα ουτε και βγαινουν κατα το τρεξιμο, σε αντιθεση με τα piston που εχω. ΓΙα λιγοτερο απο 10 ευρω που τα πηρα, δεν νομιζω να υπαρχουν καλυτερα..

Λιγακι ασχετο.. Σχετικα με τα Libery+ που αγορασε ενας φιλος παραπανω. Θελω να ρωτησω ποια η διαφορα να εκανες donate το ελαχιστο ποσο σε σχεση με καποιο μεγαλυτερο; Απο τη στιγμη που απ'οτι βλεπω ολοι παιρνουν το ιδιο πακετο.

Edited by Lux

Να ρωτησω κατι παιδια... Με blutooth ακουστικα και στην ιδια αποσταση απο το τηλεφωνο, λαμβανεις την ιδια ακτινοβολια με τα ενσυρματα, λιγότερη ή περισσοτερη;

Ακουω πολλες ωρες μουσικη με spotify με τα ακουστικα και το ψαχνω. Ευχαριστω.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Να ρωτησω κατι παιδια... Με blutooth ακουστικα και στην ιδια αποσταση απο το τηλεφωνο, λαμβανεις την ιδια ακτινοβολια με τα ενσυρματα, λιγότερη ή περισσοτερη;

Δεν ξέρω για ακτινοβολία, αλλά σίγουρα κανείς κακό στα αυτιά σου αν ακούς πολλές ώρες από ακουστικά. Ακόμα και αν παίζουν χαμηλά

Να γράψω και λίγα λόγια για τις εντυπώσεις μου από τα Bluetooth ακουστικά της Zolo Liberty+

Λοιπόν πρώτα οτι από ποιότητα ήχου κα σε μουσική και σε κλήσεις ειναι σε πολύ υψηλα επίπεδα,επίσης πολύ καλή απομόνωση θορύβου, αλλά δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω, είναι λίγο βαβουρα το βάλε-βγαλε και ότι είμαι εξαρτουμενος από το φορτιστή -θήκη του που θα πρέπει να το έχω μαζί μου κάθε φορά.

Πιο ποιοτικά από LG Tone Platinum στάνταρ σε θέμα απόδοσης σε αυτό το παραγοντα είμαι πολύ ευχαιστημενος.

Επισης σε notification(οτιδηποτε Mail,Viber,WhatsApp κλπ) έχω πιο δυνατή ηχητική ειδοποίηση από τα ακουστικά.

Αλλά σε πρακτικοτητα χάνουν σαφώς σε σχέση με τα LG η τα αντίστοιχα στυλ που τα φοράς γύρω από το λαιμό και εξίσου υπερέχουν κατά πολύ σε αυτονομία.

Επίσης ένα άλλο αρνητικό δεν μπορείς να αυξομειώνεις τον ήχο από τα ακουστικά παρά μόνο από το κινητό ενώ και η μετάβαση σε επόμενο η προηγούμενο κομμάτι μουσικής είναι πολύ πιο δυσχυστο σε σχέση με την αντίστοιχη λειτουργία σε LG Tone Platinum.

Επίσης ένα άλλο καλό έχεις δυνατότητα είτε μέσα από εφαρμογή να αφαιρέσεις την δυνατότητα απομόνωση θορύβου είτε πατώντας παρατεταμένα το κουμπί είτε από δεξιά είτε αριστερά από το ακουστικό.

Πχ πες δεν θες να τα βγάλεις αλλά να έχεις επαφή με περιβάλλον φορώντας τα

Αυτό σίγουρα του δίνει πόντο.

Επίσης μέσα από την εφαρμογή έχεις την δυνατότητα να προσαρμόσεις τον ήχο ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούς.

Στα της αυτονομίας μου κράτησε πάνω κάτω 2.5 ώρες με συνεχή ακρόαση μουσικής με την πρώτη φόρτιση.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα παραπάνω να διαρκέσει.

Ίσως με λίγες φορτίσεις παραπάνω να δούμε βελτίωση.

Το μόνο καλό ότι βάζοντας τα στην θήκη τους φορτίζουν σε 45 λεπτά περίπου και μπορείς να τα φορτίσεις 6-7 φορές τουλάχιστον έως φορτίσεις την ίδια την θήκη και την δικιά της μπαταρία.

Εδώ screenshots από την εφαρμογή.

7a7618b0cff6e727eb1258291366629a.jpg

682db30a86e5ecc6841bf6f38527732c.jpg

3540b234be8104e19e0e6cac3e948c4b.jpg

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά δεν θα ακούμε μουσική απο τα ακουστικά μας bt, μην τυχόν και πάθουμε καρκίνο?

Μην τρελαθούμε κιόλας!

(πλάκα κάνω, μη βαράτε :lol::lol::lol: )

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δηλαδή, συγγνώμη κιόλας ρε παιδιά, αλλά δεν θα ακούμε μουσική απο τα ακουστικά μας bt, μην τυχόν και πάθουμε καρκίνο?

Μην τρελαθούμε κιόλας!

(πλάκα κάνω, μη βαράτε :lol::lol::lol: )

Κοιτάω πως να επιβραδύνω την έλευση του :).

Γι αυτό και ψάχνω αν εχω όφελος ή όχι με τα bluetooth ακουστικά ή το μόνο κέρδος είναι η ελευθερία της κίνησης απαλλαγμένος από καλώδιο.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Κοιτάω πως να επιβραδύνω την έλευση του :).

Γι αυτό και ψάχνω αν εχω όφελος ή όχι με τα bluetooth ακουστικά ή το μόνο κέρδος είναι η ελευθερία της κίνησης απαλλαγμένος από καλώδιο.

η ενσταση του φιλου ηταν για το κακο που κάνεις στην ακοη σου οχι για την ακτινοβολια.Απο την άλλη τι να την κάνω την ακοή χωρίς μουσική