Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Edit το παρέλαβα σήμερα αλλά δε μπορώ να το συνδέσω ταυτόχρονα με δύο συσκευές, γνωρίζεις τον τρόπο;

Edit το παρέλαβα σήμερα αλλά δε μπορώ να το συνδέσω ταυτόχρονα με δύο συσκευές, γνωρίζεις τον τρόπο;

το έχεις κλειστό...ανοίγεις το bluetooth στο κινητο και μετά κρατάς πατημένο το ακουστικό να ανοίξει και να δείξει πράσινο το led...θα συνδέσεις το πρώτο κινητο και μετά το δεύτερο....αν σου ζητήσει κωδικό είναι το 0000.το manual είναι εδώ

http://www.manualslib.com/manual/464751/Nokia-Bh-118.html#manual

το έχεις κλειστό...ανοίγεις το bluetooth στο κινητο και μετά κρατάς πατημένο το ακουστικό να ανοίξει και να δείξει πράσινο το led...θα συνδέσεις το πρώτο κινητο και μετά το δεύτερο....αν σου ζητήσει κωδικό είναι το 0000.το manual είναι εδώ

http://www.manualslib.com/manual/464751/Nokia-Bh-118.html#manual

Δεν έχει πράσινο λαμπάκι αλλά μπλε - κόκκινο, συνδέονται και οι δυο συσκευές αλλά όχι ταυτόχρονα, όταν είναι συνδεδεμένο το ένα τηλέφωνο αδυνατεί να συνδεθεί το άλλο, δε ξέρω τι παίζει, δεν έχει και manual, δε βγάζω άκρη, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; ευχαριστώ.

[ATTACH]57635[/ATTACH]έτσι τουλάχιστον λέει εδώ

Τι να πω φίλε, δεν έβγαλα άκρη, ποιος έχει το ίδιο μοντέλο να μου πει;

Τι να πω φίλε, δεν έβγαλα άκρη, ποιος έχει το ίδιο μοντέλο να μου πει;

Το πήρα για μια φίλη οπότε δεν το έχω για να το δοκιμάσω αλλά θυμάμαι ότι έγραφε ότι συνδέεται με δυο συσκευές (όπως και το 99% των νέων ΒΤ).

Το πήρα για μια φίλη οπότε δεν το έχω για να το δοκιμάσω αλλά θυμάμαι ότι έγραφε ότι συνδέεται με δυο συσκευές (όπως και το 99% των νέων ΒΤ).

Δεν αντιλέγω, συνδέεται με δύο, το έχω διαβάσει, το θέμα είναι όμως πως;

Edit μάλλον την πάτησα, δε συνδέεται με δύο συσκευές, έπρεπε να πάρω το Nokia που πρότεινε το παληκαρι πιο πάνω, δοκιμασμένα πράγματα, τεσπα

Edited by dimtz

Δεν αντιλέγω, συνδέεται με δύο, το έχω διαβάσει, το θέμα είναι όμως πως;

Edit μάλλον την πάτησα, δε συνδέεται με δύο συσκευές, έπρεπε να πάρω το Nokia που πρότεινε το παληκαρι πιο πάνω, δοκιμασμένα πράγματα, τεσπα

το manual στο έστειλα γιατί δεν κάθεσαι να το διαβάσεις και να βγάλεις άκρη?

το manual στο έστειλα γιατί δεν κάθεσαι να το διαβάσεις και να βγάλεις άκρη?

Το manual που εστειλες είναι για το I Tech η για το Nokia? Δε βγαίνει άκρη πάντως

το νοκια μου είπες ότι έχεις και αυτό έψαξα.

Πότε σου είπα ότι έχω το Nokia;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασμένο από τρία διαφορετικά άτομα στη δουλειά μου, απόλυτα αξιόπιστο στη σκληρή χρήση ! Nokia BH-118

Φίλε μάλλον θα παραγγείλω αυτό αύριο, διάβασα κάποιες αρνητικές απόψεις και θέλω να μου πεις την γνώμη σου, αντεχει η μπαταρία; επανακληση τελευταίας κλήσης κάνει με ένα πάτημα η με δύο; από ποιότητα ήχου τι λέει; αποσυνδέσεις έχει στα καλά καθούμενα; αυτά, αν έχεις και εσύ να προσθέσεις κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως ν ακούσω, ευχαριστώ.

μάλλον εγώ έκανα λάθος επειδή είδα ότι σχολίασες για το νοκια...

Δε πειράζει φίλε, σιγά, ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου και την βοήθειά σου, απ ότι βλέπω το Nokia είναι μονόδρομος :)

εγώ έχω το mw 600 το οποίο είναι εξαιρετικο...

Δεν πρέπει να υπάρχει ακόμη στην αγορά αυτό, καλό όπως λες αλλά πρέπει να ήταν ακριβό

Φίλε μάλλον θα παραγγείλω αυτό αύριο, διάβασα κάποιες αρνητικές απόψεις και θέλω να μου πεις την γνώμη σου, αντεχει η μπαταρία; επανακληση τελευταίας κλήσης κάνει με ένα πάτημα η με δύο; από ποιότητα ήχου τι λέει; αποσυνδέσεις έχει στα καλά καθούμενα; αυτά, αν έχεις και εσύ να προσθέσεις κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως ν ακούσω, ευχαριστώ.

Πολλές λεπτομέρειες δεν ξέρω, όμως θα σου πω ότι οι συνάδελφοι που τα έχουν, όταν τους χάλασε από δική τους αιτία, τα ξανα αγόρασαν αμέσως. Και μιλάμε για άτομα που μιλάνε πολύ κάθε μέρα - μήνα. Επίσης, έχουν δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά Bluetooth αλλά στο συγκεκριμένο έχουν κολλήσει λόγω αξιοπιστίας και ποιότητας ήχου.

Αυτά από μένα και ελπίζω να βοήθησα, καλή απόφαση φίλε.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα Stavros_P, το παρήγγειλα φίλε, σ ευχαριστώ πολύ .

edit για την ιστορια να σας πω για να μην την πατησει και αλλος (οπως εγω) , το itech B1100 δεν συνδεεται με δυο κινητα, πηρα την εταιρια τηλεφωνο και μου το επιβεβαιωσε

Edited by dimtz

Καλησπέρα,έχει δουλέψει κάποιος SONY MW1 με Lumia 535 να μου πει την γνώμη του?
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

υπάρχει κανένα Bluetooth γύρω στα είκοσι είκοσι πέντε ευρώ που να με ακούνε καλά οι συνομιλητές; έχω βαρεθεί να αγοράζω ακουστικά και να με βρίζουν οι φίλοι ότι δεν με ακούνε καθαρά! ξέρω ότι θέλω κάτι φτηνό αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιο...

υπάρχει κανένα Bluetooth γύρω στα είκοσι είκοσι πέντε ευρώ που να με ακούνε καλά οι συνομιλητές; έχω βαρεθεί να αγοράζω ακουστικά και να με βρίζουν οι φίλοι ότι δεν με ακούνε καθαρά! ξέρω ότι θέλω κάτι φτηνό αλλά λέω μήπως υπάρχει κάποιο...

φιλε οτι headset και να παρεις θα εχεις θεμα οταν θα εισαι εκτος σπιτιου, ακομη και το platronics m2 165 που εχει 40 ευρω ειχε θεμα, γι αυτο αποφασισα και πηρα το nokia ΒΗ 118 που με προτεινε ο stavros πιο πανω για να εχω το μικροφωνο κοντα στο στομα , σημερα το παρελαβα και το δοκιμασα και ειναι μια χαρα , ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω, θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θ αναφερω εντυπωσεις

είπα αφού έγινε αναφορά για το platronics 165, να αναφέρω τι μου συνέβει, ώστε να αποφύγει τα προβλήματα που συνάντησα, κάποιος που πιθανόν έχει ίδια η παρόμοια συσκευή με μένα.

Στη συσκευή μου HTC Touch Cruise 09 έπρεπε πρώτα να ανοίγω το τηλέφωνο και μετά το ακουστικό, γιατί αλλιώς αρκετές φορές, άγνωστο για πιο λόγο χανόταν ο ήχος!!! για να το ανακαλύψω αγανάκτησα.

εκτός από το πρόβλημα που παρουσίαζε με τον ήχο, παρουσίαζε πρόβλημα και όταν χρησιμοποιούσα το gps, έχω το πρόγραμμα πλοήγησης destinator 7 (αγορασμένο), με λειτουργικό, windows 6.1. όποτε θέλησα να βάλω μια τοποθεσία για να με οδηγήσει, άκουγα το μήνυμα, χαμηλό σήμα gps, το δοκίμασα ως και μία ώρα!!! έκανα όλα τα γνωστά, άνοιγμα και κλείσιμο του προγράμματος, επανεκκίνηση τη συσκευή, πείραξα όλες τις ρυθμίσεις του gps, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κ.α. όμως τίποτα, κανένα αποτέλεσμα.

έμπαινα στο μενού να δω πόσους δορυφόρους πιάνει και έβλεπα 2-4 το πολύ. όταν όμως δοκίμασα και είχα το ακουστικό Plantronics M165 κλειστό, το gps δούλευε κανονικά και έπιανε 9-10 δορυφόρους, στην ίδια θέση στο επόμενο λεπτό.

έτσι λοιπόν όταν ήθελα να κάνω χρήση του gps έκλεινα το ακουστικό.

δεν είμαι ειδικός για να γνωρίζω, γιατί το κάνει, ίσως φταίει το λειτουργικό (windows 6.1) ίσως πάλι να έχει πρόβλημα συμβατότητας με το τηλέφωνό μου, τελικά σε 10 μήνες το ακουστικό παρέδωσε το πνεύμα του. χάλασε η μπαταρία του η οποία φυσικά δεν αλλάζει.

πριν 4 μήνες αγόρασα το Sony MBH-10 το οποίο όμως δεν υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις. δεν έχει ούτε επανάκληση του τελευταίου αριθμού και δεν έχει ένδειξη λειτουργίας.

πριν μια εβδομάδα αγόρασα το Plantronics M55 μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο.

δηλαδή πρώτα να ανοίγω το τηλέφωνο και μετά το ακουστικό, γιατί αλλιώς ο ήχος της συσκευής χάνεται, για το gps δε το δοκίμασα ακόμη όμως πιστεύω πως θα έχω πάλι τα ίδια με το M165.

ξέρω θα μου πείτε να αλλάξω κινητό, όμως αυτό το κινητάκι το αγαπώ γιατί κάνει τα πάντα που θέλω.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

φιλε οτι headset και να παρεις θα εχεις θεμα οταν θα εισαι εκτος σπιτιου, ακομη και το platronics m2 165 που εχει 40 ευρω ειχε θεμα, γι αυτο αποφασισα και πηρα το nokia ΒΗ 118 που με προτεινε ο stavros πιο πανω για να εχω το μικροφωνο κοντα στο στομα , σημερα το παρελαβα και το δοκιμασα και ειναι μια χαρα , ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω, θα το δοκιμασω αυτες τις μερες και θ αναφερω εντυπωσεις

έχει μαγνητακι να κολλάει το ακουστικό όταν δεν το χρησιμοποιείς;

βασικά ήθελα ένα χωρίς καλώδιο, μόνο στο αυτί γιατί μπλεκεται γμτ με το κορδόνι των γυαλιών!

έχει μαγνητακι να κολλάει το ακουστικό όταν δεν το χρησιμοποιείς;

βασικά ήθελα ένα χωρίς καλώδιο, μόνο στο αυτί γιατί μπλεκεται γμτ με το κορδόνι των γυαλιών!

Ναι έχει μαγνήτη.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

εχω το nokia lumia 630 και το bluetooth sony SBH-50 το οποιο μεχρι προχθες δεν εδειχνε στην οθονη του τα ονοματα των επαφων μου που τα εχω καταχωρησει στα ελληνικα ολα, παρα μονο τον αριθμο του τηλεφωνου,χθες ομως κατεβασε το κινητο μου την αναβαθμισμενη εκδοση των windows denim και παρατηρησα οτι οταν χτυπαγε το κινητο εβγαζε ιερογλυφικα,μολις ομως εβαλα μια επαφη με αγγλικους χαρακτηρες λειτουργει τελεια και τη δειχνει στην οθονη του με ονομα και τηλεφωνο κανονικα,λετε καποια στιγμη να βγει κατι και για ελληνικους χαρακτηρες,αν μπορει καποιος να το δοκιμασει να μου πει τι γινεται