Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Στα 129€ απο public ,μαζί με τη θήκη-φορτιστή η οποία είναι απαραίτητη θα έλεγα γιατί με 4 ώρες χρόνο ομιλίας σίγουρα θα χρειαστεί
Sent from my Ulefone Power

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Βγηκανε καινουργια μοντελα της plantronics, το m70 και το m90. Εχω το marque 165 και θελω τωρα να παρω ενα για την αδερφη μου. Ευχαριστημενος γενικα ειμαι, εκτος ισως απο την αυτονομια του.

Αναρωτιεμαι τι να λενε αυτα τα καινουργια που βγηκανε :worry:

Νικόλα από play 247 στα 129 αλλά μαζί με την θήκη φορτιστή. Αλλιώς κάπου στα 95. Άσχετο να πάρω το z3?τώρα είμαι με g3 αλλά από ότι ξέρεις έχουν περάσει όλα από τα χέρια μου. Αξίζει τον κόπο από g3 σε z3?πες σε pm γιατί είμαστε Off εδώ. Σε ευχαριστώ..

Τόσο έχουν, έτσι κι αλλιώς και στην ελληνική αγορά. π.χ. το συγκεκριμένο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε istorm (και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα) και βγαίνει και στα 2 μοντέλα, με θήκη ή χωρίς. Αν αγοράσετε κ από ένα ποσό κ πάνω (νομίζω 80-90 ευρώ) έχετε δωρεάν μεταφορικά.

Στα 129€ απο public ,μαζί με τη θήκη-φορτιστή η οποία είναι απαραίτητη θα έλεγα γιατί με 4 ώρες χρόνο ομιλίας σίγουρα θα χρειαστεί

Θεωρώ υπερβολική την τιμή, όταν στο eΒay το βρίσκεις πολύ φθηνότερα π.χ.

http://www.ebay.com/itm/ERA-by-Jawbone-Bluetooth-Headset-Charging-Case-NoiseAssassin-4-0-Black-Streak-/310935566728?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item4865343988

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Θεωρώ υπερβολική την τιμή, όταν στο eΒay το βρίσκεις πολύ φθηνότερα π.χ.

http://www.ebay.com/itm/ERA-by-Jawbone-Bluetooth-Headset-Charging-Case-NoiseAssassin-4-0-Black-Streak-/310935566728?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item4865343988

Απο αυτον εχω παρει και εγω αρκετα και περιμενω και το edge.. ειναι αξιοπιστος και μερικες φορες γρηγορος(κατι κλιπσακια τα ειχα σε 10 μερες)

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

ας γραψω και εγω την θετικοτατη μεχρι στιγμης εμπειρια μου για το παρακατω.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V4-0-Stereo-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset/1004032898.html

Παρα πολύ καλος ηχος και από τις 2 πλευρες.

3η μερα λειτουργιας χωρις φορτιση και με κανονικη καθημερινη χρηση τηλεφωνου.

Δοκιμαστικα λειτουργουν αψογα ολες οι πηγες μουσικης (mp3, ραδιο).

Ευχαριστη εκπληξη ο γάντζος αυτιου, οπου στην βαση του περιστρέφεται με αποτέλεσμα να μειωνονται οι αντιστασεις και φθορες (σπασιμο) κατά το βαλε βγαλε.

Και όλα τα παραπανω με 15Ε περιπου.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Σημερα,μου εστειλε ενα μαιλ ο Κινεζος,απο τον οποιο εχω παραγγειλει τα χρυσά,για καποια καινουρια πιστον,ασημενια.Εχετε καποια ιδέα;

http://www.ibuygou.com/p-new_version_xiaomi_piston_headphone_available_in_silver-6220.html

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σημερα,μου εστειλε ενα μαιλ ο Κινεζος,απο τον οποιο εχω παραγγειλει τα χρυσά,για καποια καινουρια πιστον,ασημενια.Εχετε καποια ιδέα;

http://www.ibuygou.com/p-new_version_xiaomi_piston_headphone_available_in_silver-6220.html

Εγω εχω αυτά και ειναι καταπληκτικά

http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_piston_earphone_updated_version_brown-5708.html

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Είσαι και ο πρώτος !!! Το πλεον σημαντικό σε κάθε bt είναι ο ήχος και για τους δυο συνομιλητές. Θες να μας πεις πόσο δυνατά είναι τα μικρόφωνα ? Δηλαδή σε έναν κλειστό, ήσυχο χώρο, πόσο σιγά μπορείς να μιλήσεις και να σε ακούσει ο συνομιλητής ?? Σίγουρα δεν το έχεις δοκιμάσει αλλά αν το κάνεις θα χαιρόμασταν και εμείς που το περιμένουμε από βδομάδα να μας έρθει !!!

Εδώ οι ρυθμίσεις του και γενικά ότι θα χρειαστείς: http://www.plantronics.com/media/media-resources/literature/user_guides/voyager-edge_ug_en-us.pdf

Μπορεις να μιλησεις πολυ σιγα και να εισαι σιγουρος οτι θα σε ακουσει ο συνομιλητής σου. Μια χαρα ειναι.

Και επίσης τσέκαρε αν μπορείς και το noise cancelling και κυρίως σε έντονες συνθήκες θορύβου και γράψε δυο κουβέντες και γι'αυτο αν θέλεις,μιας και εκτός της καθαρότητας στον ήχο εξίσου σημαντικό ειναι κι αυτό.

Μη περιμενεις θαυματα, οταν εχει πολυ αερα θα ακουστει και ο αερας αλλα οχι πολυ δυνατα. Παρατηρησα μονο μια φορα ενα φυσημα στον ηχο μεσα στο αυτοκινητο χωρις να καταλαβω τομν λογο. Ηταν μια και μοναδικη.

Είναι μεν ακριβότερο το Edge, αλλά είναι και η βάση φόρτισης και ο έξυπνος αισθητήρας που του δίνουν τρομερό πλεονέκτημα στο να το προτιμήσει κάποιος έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων.

Πραγματι η βαση φορτισης ειναι μεγαλη υποθεση για την αυτονομια του. Ξεχνας να το φορτισεις, δεν περιμενα τοσο ποιοτικη παντως συσκευη. Ειμαι πολυ ιακανοποιημενος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Ποιος φίλος ήταν που θα δοκίμαζε αν τα eargels του Plantronics m165 ταιριάζουν στο Voyager Edge; Τα δοκίμασε τελικά, να ξέρω αν θα παραγγείλω από eBay; :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Βγηκανε καινουργια μοντελα της plantronics, το m70 και το m90. Εχω το marque 165 και θελω τωρα να παρω ενα για την αδερφη μου. Ευχαριστημενος γενικα ειμαι, εκτος ισως απο την αυτονομια του.

Αναρωτιεμαι τι να λενε αυτα τα καινουργια που βγηκανε :worry:

έχω ήδη παραγγείλει το m70 λογικά μέσα στη βδομάδα θα το χω και θα σου πω

έχω ήδη παραγγείλει το m70 λογικά μέσα στη βδομάδα θα το χω και θα σου πω

Χρησιμοποεις κανενα τωρα; για να υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης...Οπως και να χει, αναμενω τις εντυπωσεις σου!

ένα παλιό σκυλί Sony Ericsson που πήρα το 2008 45 ευρώ ήταν καλό μοντέλο τότε και με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου υποτίθεται hbh-pv712 το οποίο για κάποιο λόγο σε συνεργασία με το Xperia T πλέον ακούγεται τόσο ελεεινά σιγά που πρέπει να σαι στην απόλυτη ησυχία στο τέρμα της έντασης για να συνεννοηθείς.ελπίζω μόνο να μην είναι πρόβλημα του τηλεφώνου γιατί διάβασα διάφορα προβλήματα σ αυτό τον τομέα σε xperia με jb όπως και να χει είχε σπάσει το γαντζακι και σε 2 σημεία και το χω με κολλητική ταινία συναρμολογημενο και ήταν ώρα για νέο όπως και να χει. σήμερα το απόγευμα το παραλαμβάνω από eshop και θα γράψω απόψε μετά από τις ανάλογες δοκιμές.

το m90 εκτός του ότι έχει ίδια χαρακτηριστικα και κοινό manual η μόνη διαφορά που είδα να έχει από το 70 είναι το ελαφρώς πιο λουσατο φινίρισμα και είναι 5 ευρώ ακριβότερο. κατά τα άλλα φαίνεται ολοίδιο.κουλό έτσι?αυτή τη βδομάδα υπάρχει και το m55 προσφορά 1 ευρώ παραπάνω από το m70 αλλά δε το προτίμησα γιατί το κουμπί επανακλησης είναι όλη η μπροστά επιφάνεια και διάβασα ότι πατιέται συνεχώς κατά λάθος. αν και είναι πολύ πιο όμορφο.

Edited by Don_VitoCorleone

Εχω ρωτησει την plantronics τι διαφορες εχουν τα M70 και M90, γιατι οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα εμφανης διαφορες και μου απαντησαν οτι διαφερουν στο οτι το m90 εισαγεται κυρως στην Γερμανια ενω το m70 στην νοτια Ευρωπη. Διαφερουν κυριως στην εξωτερικη εμφανιση και οτι το ενα εχει φορτιστη αυτοκινητου (μαλλον το m70) ενω το αλλο εχει φορτιστη τοιχου. Δηλ. τριχες, πιθανων μιλαμε για ιδια bluetooth. Για τον ιδιο λογο δεν προτιμω κι εγω το m55, γιατι παρ ολες τις καλες κριτικες, αυτο το θεμα με το κουμπι που πατιεται, το λενε σχεδον ολοι. Για το m70 εχω διαβασει καλα λογια απ εξω, το μονο προβλημα που αναφερουν ειναι οτι δεν καθεται καλα στο αυτι, οτι δεν βολευει το σιλικονακι που εχει..

Παρελαβε με το καλο...και μας ενημερωνεις ;);)

Αυτό με το πλήκτρο κλήσης που πατιέται όταν έχεις το ακουστικό στην τσέπη και παίρνει την τελευταία κλήση, προσωπικά το έλυσα αφότου πήρα το Edge. Εκεί όταν δεν έχεις το ακουστικό στο αυτί, το πλήκτρο κλήσης είναι κλειδωμένο, ακόμα και να το πατήσεις δεν κάνει τίποτα. Μακάρι όλα τα ακουστικά να υποστήριζαν με κάποιον τρόπο αυτή τη λειτουργία. Edited by panosz75

Μακαρι να μας περισσευαν να παιρναμε ολοι αυτο και να μην υπηρχε θεμα :worry:

Λοιπον παρεληφθη το Μ70

Θετικα

Πιο ομορφο στην πραξη απ οτι στις φωτογραφιες

Πολυ καλη εμβελεια ληψης.2 τοιχοι αναμεσα σε αυτο και το τηλεφωνο δεν εχουν καμμια επιδραση

Το κουμπι επανακλησης δε πατιεται ουτε κατα λαθος ουτε ακομη κι αν εισαι ατσουμπαλος.Πρεπει να θες να πατησεις συγεκριμενα το κουμπι για να πατηθει.Αψογη λειτουργια και φωνητικη ειδοποιηση οτι κανεις επανακληση (σου λεει "redial")

2 πληκτρα εντασης που λειτουργουν με παρατεταμενη πιεση και για αλλαγη τραγουδιων και παυση μουσικης

Το Xperia T μου δειχνει σταθμη μπαταριας και χρονο ομιλιας χωρις εγκατασταση εφαρμογης.

Καλος ηχος γενικα.Δεν εγινε εκτεταμενη δοκιμη σε συνθηκες υψηλου θορυβου για αναλυση στο θεμα ακυρωσης θορυβου.

Κανει οτι θα περιμενες απ την τιμη του

Φορτιστη δεν εχει μεσα μονο καλωδιο.

Ειμαι μεταξυ των m55 και m70(plantronics).Στο amazon βρηκα πολλες αξιολογησεις(θετικες και αρνητικες) για το m55 και εχω σχηματισει μια εικονα.Για το m70 που ειναι καινουργιο οι πολλες αξιολογησεις απουσιαζουν. Απο πλευρας ακουστικης(το βασικοτερο) αλλα και αλλων δευτερευοντων χαρακτηριστικων ποιο ειναι καλυτερο?

δε θα βρεις πουθενά κριτικές και δύσκολη η ερώτηση καθώς προϋποθέτει να χει χειριστεί κάποιος και τα 2.καταλαβαίνω το δίλημμα σου καθώς το χα κι εγώ πριν 2 εβδομάδες. το θέμα με την καταλαθος επανακληση από σχεδιαστικό φάουλ στο m55 με απέτρεψε από την αγορά του. το m70 έχει πολύ καλή ακουστική και εμβέλεια και δε θα αντιμετωπισεις κανένα πρόβλημα. σήμερα έγιναν κάποιες δοκιμές στο θέμα ακύρωσης θορύβου και κάνει όντως σε κάποιο βαθμό κάποια ακύρωση το ακουστικό (δοκίμασα τρίβοντας πλαστική σακούλα και ρίχνοντας νερό στη λεκάνη ενώ μιλούσα και μου είπαν πως υποχωρούσε ο θόρυβος αν και όχι τελείως).θα κάνω σύντομα και μια δοκιμή με δυνατή μουσική και θα επανέλθω.

Παιδιά, από όσους έχετε κάνει δοκιμές, ανάμεσα σε Era, Edge και Stealth ποιο έχει την καλύτερη ακύρωση θορύβου και την καλύτερη ποιότητα συνομιλίας?

Έχω το M1100 από Plantronics το οποίο έχω ευχαριστηθεί λιγότερο από το 975 που είχα πριν και ένα Sony SBH50 που είναι εξαιρετικό σε όλα πλην της ακύρωσης θορύβου. Ίσως και λίγο της μπαταρίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Ευχαριστώ!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, από όσους έχετε κάνει δοκιμές, ανάμεσα σε Era, Edge και Stealth ποιο έχει την καλύτερη ακύρωση θορύβου και την καλύτερη ποιότητα συνομιλίας?

Έχω το M1100 από Plantronics το οποίο έχω ευχαριστηθεί λιγότερο από το 975 που είχα πριν και ένα Sony SBH50 που είναι εξαιρετικό σε όλα πλην της ακύρωσης θορύβου. Ίσως και λίγο της μπαταρίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Ευχαριστώ!

Εγώ έχω το era και το stealth. Όσον αφορά τη ποιότητα των κλήσεων είναι εξαιρετικά και τα δύο με το era να έχει πολύ καλή ακύρωση θορύβου σε σχέση με την σχεδόν ανύπαρκτη του stealth.

Απο την άλλη το stealth είναι πιο όμορφο και έχει καλύτερη αυτονομία.

Γενικά όταν είμαι σπίτι ή σε μέρη που επικρατεί ησυχία χρησιμοποιώ το stealth. Όταν ειμαι έξω προτιμώ το era.

Στο m55 δεν υπαρχει πληκτρο on/off ωστε να μην πατιεται κατα λαθος το κουμπι επανακλησης οταν ειναι στην τσεπη για παραδειγμα?Αν ειναι στο off και το ανοιγω οταν δεχομαι κληση,πού υπαρχει το προβλημα?

Εγώ έχω το era και το stealth. Όσον αφορά τη ποιότητα των κλήσεων είναι εξαιρετικά και τα δύο με το era να έχει πολύ καλή ακύρωση θορύβου σε σχέση με την σχεδόν ανύπαρκτη του stealth.

Γενικά όταν είμαι σπίτι ή σε μέρη που επικρατεί ησυχία χρησιμοποιώ το stealth. Όταν ειμαι έξω προτιμώ το era.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Κι εγώ για έξω ενδιαφέρομαι γιατί στο αυτοκίνητο είναι επιβεβλημένο αλλά το 50άρι δεν έχει στην ουσία ακύρωση και δεν με ακούνε καθόλου!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Κι εγώ για έξω ενδιαφέρομαι γιατί στο αυτοκίνητο είναι επιβεβλημένο αλλά το 50άρι δεν έχει στην ουσία ακύρωση και δεν με ακούνε καθόλου!

Το 50άρι είναι μια χαρά για να ακούς μουσική και να απαντάς και καμιά κλήση σε εσωτερικούς χώρους με λίγο ή καθόλου θόρυβο. Για σκληρή χρήση (από άποψη μπόλικου εξωτερικού θορύβου) δεν ενδείκνυται, γι' αυτό και θα πρέπει να πας σε κάποιο από τα κορυφαία της αγοράς, και ιδίως στο Jawbone Era (2014 edition) που από τις δοκιμές και τα σχόλια όσων παιδιών εδώ μέσα είχαν και τα 3 κορυφαία ακουστικά της αγοράς (Jawbone Era, Plantronics Voyager Edge και Jabra Stealth), έχει την καλύτερη αποθορυβοποίηση.

εμφανισιακά πως ξεχωρίζει το παλιό από το Jawbone Era (2014 edition);

Κατ'αρχήν είναι αρκετά μικρότερο σε μέγεθος το νέο απο το παλιό. Επίσης έχουν διαφορά στο eargel καθώς του νέου είναι πιο μεγάλο. Πάντως στα ελληνικά καταστήματα(αν ενδιαφέρεσαι να το πάρεις από κάποιο τέτοιο) δε θα βρείς το παλιό παρά μόνο το νέο.

Τα ίδια. Το stealth ανύπαρκτη ακύρωση. Μου αρέσει που το διαφημιζουν κιόλας. Γελοιοι..