Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Μόλις δημιούργησα αυτό το προφίλ στο tasker και το bt ενεργοποιείτε μια χαρά και σε χρόνο dt. Το ίδιο και μόλις τερματιστεί η κλήση, το bt απενεργοποιείται αυτόματα. Στο bt που έχω, Nokia bh310 απλά δεν απαντάει μόνο του. Συνδέεται όμως και αυτό σε μηδέν χρόνο με το τηλέφωνο (nexus 5) και ακούω τον ήχο της κλήσης μέσα από αυτό. Το ίδιο συμβαίνει είτε έχω το bt στην βάση του, δηλαδή κλειστό, είτε είναι έξω από αυτήν και συνεπώς ανοικτό και συνδεδεμένο

Edit: με την ευκαιρία να αναφέρω πως αυτό το bh310 μου έχει λύσει πραγματικά τα χέρια. Δεν υπάρχει άλλο να κρατάει περισσότερο σε μπαταρία, γιατί είναι σχεδόν μόνιμα κλειστό στην θήκη του και όταν χρειαστεί το βγάζεις από εκεί και συνδέεται ταχύτατα στο τηλέφωνο και απαντάει αμέσως στην κλήση. Έχει και NFC για την πρώτη σύνδεση.

Αλλά που κάνουν κοντά στα υπερτριπλάσια χρήματα ούτε στο όνειρο τους. Μόνο προβλήματα και ξανά προβλήματα. Ναι για το mw1 λέω πάλι, που ευτυχώς το ξεφορτώθηκα σε καλή τιμή.

Για αυτοκίνητο λοιπόν για μένα είναι απλά το τέλειο. Για την μηχανή θα προτιμήσω τις ωτοασπίδες μου.

Ναι αλλα το δικο σου υποστηριζει αυτη την λειτουργια απο default μεσω της ειδικης θηκης.Αν το κανεις με αλλο bt απλα δεν γινεται,αυτο ειπα παραπανω και ειπα σε ποια μπορει να γινει (οπως το δικο σου).

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο και το tasker για την δουλεια που το θελεις ειναι εντελως αστοχο.Ο λογος ειναι οτι για να γινει το pair μεταξυ κινητου και bt,θα πρεπει το bt να βρισκεται σε κατασταση scan,πραγμα που στην πλειοψηφια των bt γινεται για max χρονο γυρω στο πενταλεπτο.Μετα το χρονο αυτο για να ξανασυνδεθει το bt θα πρεπει να κανεις την ενεργοποιηση μεσω αυτου και οχι του κινητου,οποτε οπως καταλαβαινεις κατι τετοιο δεν γινεται με εφαρμογη.Οι μονες περιπτωσεις που θα μπορουσε να γινει θα ηταν ειτε με ανοικτες ακροασεις,οι οποιες σκαναρουν μονιμα καθε 1,5 λεπτο περιπου μεχρι να βρουν καποιο απο τα ζευγαρια τους,ειτε με καποια συγκεκριμενα bt που γινονται pair-unpair οταν τα βγαζεις-βαζεις στην ειδικη θηκη τους (καποια plantronics νομιζω αν δεν κανω λαθος)

Έχω το PLT M55 & PLT Savor M1100. Και τα δύο έχουν on-off button το οποίο χρησιμοποιώ πριν και μετά από κάθε κλήση για μεγαλύτερη αυτονομία. Νομίζω ότι μόλις με καλούν και επιλέγω on στο διακόπτη του PLT αυτό κάνει αμέσως scan, οπότε δε θα έχω πρόβλημα.

Μόλις δημιούργησα αυτό το προφίλ στο tasker και το bt ενεργοποιείτε μια χαρά και σε χρόνο dt. Το ίδιο και μόλις τερματιστεί η κλήση, το bt απενεργοποιείται αυτόματα. Στο bt που έχω, Nokia bh310 απλά δεν απαντάει μόνο του. Συνδέεται όμως και αυτό σε μηδέν χρόνο με το τηλέφωνο (nexus 5) και ακούω τον ήχο της κλήσης μέσα από αυτό. Το ίδιο συμβαίνει είτε έχω το bt στην βάση του, δηλαδή κλειστό, είτε είναι έξω από αυτήν και συνεπώς ανοικτό και συνδεδεμένο

Βάσει των οδηγιών σου, δημιούργησα το προφίλ στο τάσκερ για την ενεργοποίηση του Bluetooth.

Τι εντολές πρέπει να δώσω ώστε, όταν τελειώσει η κλήση να κλείσει το Bluetooth μετά από ένα χρονικό περιθώριο που θα του ορίσω εγώ;

Επίσης θα ήθελα και οι δύο παραπάνω ενέργειες να μην ενεργοποιούνται όταν είμαι σε car mode (ειδικό προφίλ- launcher του Sense 5, μόλις το κουμπώσεις σε γνήσια βάση αυτοκινήτου)

Ναι αλλα το δικο σου υποστηριζει αυτη την λειτουργια απο default μεσω της ειδικης θηκης.Αν το κανεις με αλλο bt απλα δεν γινεται,αυτο ειπα παραπανω και ειπα σε ποια μπορει να γινει (οπως το δικο σου).

Είμαι οκ με αυτό

Τότε ο φίλος που ψάχνει, θα πρέπει να βρει άλλη λύση.

Είμαι στα μισά, παρακαλώ για βοήθεια, όπως εξηγώ παραπάνω.

Έχω το PLT M55 & PLT Savor M1100. Και τα δύο έχουν on-off button το οποίο χρησιμοποιώ πριν και μετά από κάθε κλήση για μεγαλύτερη αυτονομία. Νομίζω ότι μόλις με καλούν και επιλέγω on στο διακόπτη του PLT αυτό κάνει αμέσως scan, οπότε δε θα έχω πρόβλημα.

Βάσει των οδηγιών σου, δημιούργησα το προφίλ στο τάσκερ για την ενεργοποίηση του Bluetooth.

Τι εντολές πρέπει να δώσω ώστε, όταν τελειώσει η κλήση να κλείσει το Bluetooth μετά από ένα χρονικό περιθώριο που θα του ορίσω εγώ;

Επίσης θα ήθελα και οι δύο παραπάνω ενέργειες να μην ενεργοποιούνται όταν είμαι σε car mode (ειδικό προφίλ- launcher του Sense 5, μόλις το κουμπώσεις σε γνήσια βάση αυτοκινήτου)

Είμαι οκ με αυτό

Είμαι στα μισά, παρακαλώ για βοήθεια, όπως εξηγώ παραπάνω.

Το ψάχνω 10 chars

Edit: έναι πολύ εύκολο. Εκεί που έχεις το προφίλ θα δημιουργήσεις ένα exit task με καθυστέρηση "wait" δηλαδή. Εκεί μπορείς να βγάλεις όσο χρόνο θέλεις. Μόλις το δοκίμασα με 10 δευτερόλεπτα και δούλεψε κανονικά. Άρα, συνεχόμενο πάτημα στο task του προφίλ, add exit task, τώρα στην μπάρα που βγάζει κάτω βάλε wait για στο βρει γρήγορα. Όταν βάλεις τον χρόνο που θέλεις, πατάς πάλι στο +, νέο task, net, bluetooth στο off και τελείωσες. Δες το αν δουλεύει και σε σένα.

Edited by cb600f

Αυτό είναι το exit task[ATTACH]40945[/ATTACH]

Για το άλλο δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις. Να απενεργοποιείς το προφίλ αυτό ή το tasker γενικά;

Edited by cb600f

Ευχαριστώ τους πάντες για τη βοήθεια.

Αυτή η εφαρμογή (ez bluetooth) κάνει ακριβώς αυτό που θέλω τέλεια χωρίς κολλήματα και χωρίς να είναι πολύ βαριά.

Αξίζει όλη αυτή η διαδικασία παιδιά? Πιστεύω ότι το Bluetooth δεν έχει και τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό, ειδικά αν δεν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth ακουστικό.

Αξίζει όλη αυτή η διαδικασία παιδιά? Πιστεύω ότι το Bluetooth δεν έχει και τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό, ειδικά αν δεν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth ακουστικό.

Ακριβώς. Το Bluetooth δεν καταναλώνει τίποτα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Σχετικά με το uk.cellphoneshop.net που αναφερθηκε αρκετα πιο πριν.

Εγώ 20 ακριβώς μέρες μετά ακόμη περιμένω :mad:. Τους έστειλα mail σήμερα να μου επιστρέψουν τα χρήματα ειδάλλως θα κάνω dispute στο paypal.

Μολις παρέλαβα το πακέτο με τα αξεσουαρ που είχα παραγγείλει μετά από 25 ημέρες. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτούς διότι:

1) Στελνουν απο Κινα (τα αξεσουάρ τουλάχιστον) και δεν υπαρχει ιδιαιτερος λόγος να τους προτιμήσεις αφού τον ιδιο χρόνο κάνουν να ερθουν οπως εαν παραγγείλεις κατευθειαν απο Κινεζο και ισως το βρεις και πιο φθηνα κατευθείαν απο εκει. Προσοχή στο τελωνείο λοιπον εαν και εφόσον κάνετε μεγαλη παραγγελια γιατι μεσα εχει το ακριβες τιμολογιο.

2) Δεν το αναφέρουν πουθενά μέσα στο site τους οτι στελνουν απο Κινα. Αντιθέτως στο email που σου ερχεται οταν γινει η αποστολη γράφει παραλαβή σε 7-10 ημέρες. Ειναι καθαρή παραπλάνηση του καταναλωτή. Παραγγέλνω απο UK κατι για να το πάρω πιο γρήγορα και χωρις τελωνειο. Αλλιώς έχω κι αλλες επιλογές.

3) Δυο πραγματάκια για το iPhone μου ήρθαν ελαττωματικά. Ενας αντάπτορας απο το 50pin σε minUSB ο οποίος δεν δουλεύει καθόλου και το ενα απο τα τρια καλώδια συνδεσης/φορτισης το οποίο φορτίζει μεν αλλα δεν μεταφέρει data.

4) Το (3) μου εχει συμβει και σε κινέζους που παρήγγειλα. Οι οποίοι όμως μου ξαναέστειλαν το προιόν χωρίς δευτερη κουβέντα και χωρίς επιπλέον χρέωση ή απαίτηση να το επιστρέψω πρώτα. Το uk.cellphoneshop.net μου ζητάει να στείλω πίσω τα προιόντα σωστά συσκευασμένα για να μου πιστώσει τα περίπου 3,5 ευρώ που κοστίζουν. Πιο πολλά κοστίζει να τα στείλω πίσω σχεδον. Απαράδεκτο. Τους εστειλα απάντηση και θα δω τι θα γινει τελικά αλλα σε κάθε περίπτωση ειναι απαραδεκτο για τετοιας αξίας προιοντα απο Κινα και οχι επωνυμα ή ακριβα.

Ειμαι ομως χαζος γιατι ενω ειχε καθυστερηση η παραγγελια μου και ειχα πει οτι θα κανω dispute, μου εστειλαν email για επιβεβαιωση της διευθυνσης μου για να μου ξαναστείλουν το πακέτο και εγω τους ειπα ότι μολις ήρθε και εχω 2 προβληματάκια ενω θα μπορουσα να κάνω τον πονηρό και να μου το ξαναστείλουν μιας και δεν υπαρχει tracking.

Γενικά δεν ξέρω για τα ΒΤ αλλα στα υπολοιπα είναι απλα retail των Κινεζων και με χειροτερη εξυπηρετηση απο αυτους.

Βεβαια για να λεω και τα σωστα, σε ακυρωση μιας αλλης παραγγελιας ΒΤ (πριν να το στειλουν) μου επεστρεψαν κανονικά τα χρήματά μου μετά απο 10 ημέρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Ξερει κανεις εαν και με ποιο τροπο μπορω να κανω pair το Plantronics Marque 2 με το PC με Win7?

Γινεται ή όχι και πως?

Ευχαριστώ

Σχετικά με το uk.cellphoneshop.net που αναφερθηκε αρκετα πιο πριν.

Μολις παρέλαβα το πακέτο με τα αξεσουαρ που είχα παραγγείλει μετά από 25 ημέρες. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτούς διότι:

1) Στελνουν απο Κινα (τα αξεσουάρ τουλάχιστον) και δεν υπαρχει ιδιαιτερος λόγος να τους προτιμήσεις αφού τον ιδιο χρόνο κάνουν να ερθουν οπως εαν παραγγείλεις κατευθειαν απο Κινεζο και ισως το βρεις και πιο φθηνα κατευθείαν απο εκει. Προσοχή στο τελωνείο λοιπον εαν και εφόσον κάνετε μεγαλη παραγγελια γιατι μεσα εχει το ακριβες τιμολογιο.

2) Δεν το αναφέρουν πουθενά μέσα στο site τους οτι στελνουν απο Κινα. Αντιθέτως στο email που σου ερχεται οταν γινει η αποστολη γράφει παραλαβή σε 7-10 ημέρες. Ειναι καθαρή παραπλάνηση του καταναλωτή. Παραγγέλνω απο UK κατι για να το πάρω πιο γρήγορα και χωρις τελωνειο. Αλλιώς έχω κι αλλες επιλογές.

3) Δυο πραγματάκια για το iPhone μου ήρθαν ελαττωματικά. Ενας αντάπτορας απο το 50pin σε minUSB ο οποίος δεν δουλεύει καθόλου και το ενα απο τα τρια καλώδια συνδεσης/φορτισης το οποίο φορτίζει μεν αλλα δεν μεταφέρει data.

4) Το (3) μου εχει συμβει και σε κινέζους που παρήγγειλα. Οι οποίοι όμως μου ξαναέστειλαν το προιόν χωρίς δευτερη κουβέντα και χωρίς επιπλέον χρέωση ή απαίτηση να το επιστρέψω πρώτα. Το uk.cellphoneshop.net μου ζητάει να στείλω πίσω τα προιόντα σωστά συσκευασμένα για να μου πιστώσει τα περίπου 3,5 ευρώ που κοστίζουν. Πιο πολλά κοστίζει να τα στείλω πίσω σχεδον. Απαράδεκτο. Τους εστειλα απάντηση και θα δω τι θα γινει τελικά αλλα σε κάθε περίπτωση ειναι απαραδεκτο για τετοιας αξίας προιοντα απο Κινα και οχι επωνυμα ή ακριβα.

Ειμαι ομως χαζος γιατι ενω ειχε καθυστερηση η παραγγελια μου και ειχα πει οτι θα κανω dispute, μου εστειλαν email για επιβεβαιωση της διευθυνσης μου για να μου ξαναστείλουν το πακέτο και εγω τους ειπα ότι μολις ήρθε και εχω 2 προβληματάκια ενω θα μπορουσα να κάνω τον πονηρό και να μου το ξαναστείλουν μιας και δεν υπαρχει tracking.

Γενικά δεν ξέρω για τα ΒΤ αλλα στα υπολοιπα είναι απλα retail των Κινεζων και με χειροτερη εξυπηρετηση απο αυτους.

Βεβαια για να λεω και τα σωστα, σε ακυρωση μιας αλλης παραγγελιας ΒΤ (πριν να το στειλουν) μου επεστρεψαν κανονικά τα χρήματά μου μετά απο 10 ημέρες.

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Πότε ακριβώς ειχες παραγγείλει;

08/01/14 Εγινε η παραγγελία

11/01/14 Εγινε η αποστολή του πακέτου απο Κινα

05/02/14 Παρέλαβα

Εγώ παρήγγειλα 30-1 .Άρα τέλος Φλεβάρη και καλά είναι.Για να δούμε θα δουλεύει το bleutooth ή μπα.;

Σίγουρα θα έχει απαντηθεί μιας και είναι αρκετά δημοφιλές handsfree αλλά έχω ένα sony ericsson mw600 και δεν λειτουργεί σωστά το caller id, μου εμφανίζει το νούμερο αλλά όχι το όνομα εάν υπάρχει στις επαφές μου.

Κάποτε που το είχα ξαναψάξει είχα καταλήξει ότι μάλλον φταίει η έκδοση του AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) που υπάρχει στο android, για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να υπάρχει η AVRCP 1.3.

Ισχύει αυτό? Εάν ναι, έχει βρεθεί λύση?

Υπάρχει κάποιος που να του λειτουργεί σωστά το caller id?

για να σου βγαζει και το ονομα θα πρεπει να κατεβασεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware&hl=el αλλιως θα βλεπεις μονο νουμερο

το κατέβασα....τώρα πως το ρυθμίζω για να δείχνει το όνομα???αν σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για να σου βγαζει και το ονομα θα πρεπει να κατεβασεις αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware&hl=el αλλιως θα βλεπεις μονο νουμερο

το κατέβασα....τώρα όμως???πως το ρυθμίζω για να μου δείχνει το όνομα?έχω το s4 στην 4.3 !

το κατέβασα....τώρα πως το ρυθμίζω για να δείχνει το όνομα???αν σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κατέβασα....τώρα όμως???πως το ρυθμίζω για να μου δείχνει το όνομα?έχω το s4 στην 4.3 !

δεν χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα ,οταν θα συνδεθει πρωτη φορα με το smart θα σου βγαλει μηνυμα να κατεβασεις το προγραμμα για το συγγεκριμενο ακουστικο ,θα το κατεβασεις (κανε και ενα ρεσταρτ μετα για καλο και για κακο) και θα τα κανει ολα μονο του (οταν θα συνδεεται θα σου βγαζει μηνυμα πανω στην μπαρα οτι συνδεθηκε με το ταδε ακουστικο ,εξτρα δλδ απο το στανταρ προγραμμα του τηλεφωνου) Edited by giorgosstamatis

δεν χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα ,οταν θα συνδεθει πρωτη φορα με το smart θα σου βγαλει μηνυμα να κατεβασεις το προγραμμα για το συγγεκριμενο ακουστικο ,θα το κατεβασεις (κανε και ενα ρεσταρτ μετα για καλο και για κακο) και θα τα κανει ολα μονο του (οταν θα συνδεεται θα σου βγαζει μηνυμα πανω στην μπαρα οτι συνδεθηκε με το ταδε ακουστικο ,εξτρα δλδ απο το στανταρ προγραμμα του τηλεφωνου)

το έκανα αλλά όνομα δεν μου βγάζει....μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.

δεν χρειαζεται να ρυθμισεις τιποτα ,οταν θα συνδεθει πρωτη φορα με το smart θα σου βγαλει μηνυμα να κατεβασεις το προγραμμα για το συγγεκριμενο ακουστικο ,θα το κατεβασεις (κανε και ενα ρεσταρτ μετα για καλο και για κακο) και θα τα κανει ολα μονο του (οταν θα συνδεεται θα σου βγαζει μηνυμα πανω στην μπαρα οτι συνδεθηκε με το ταδε ακουστικο ,εξτρα δλδ απο το στανταρ προγραμμα του τηλεφωνου)

ούτε και σε μένα δουλεύει, και δεν μου έβγαλε κανένα μήνυμα για να κατεβάσω τίποτα

Παιδιά, επειδή έκανε φτερά το ένα από το earbuds του SBH50 έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω?

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Liveware, να κάνεις un-pair το ακουστικό, να ξαναεγκαταστήσεις το Liveware και να ξανακάνεις pair το ακουστικό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, επειδή έκανε φτερά το ένα από το earbuds του SBH50 έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω?

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το Liveware, να κάνεις un-pair το ακουστικό, να ξαναεγκαταστήσεις το Liveware και να ξανακάνεις pair το ακουστικό.

το έκανα απεγκατάσταση έκανα και un-pair και το έκανα ξανά pair.....τώρα τι πρέπει να ρυθμίσω από εδώ και πέρα?αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω πως θα κατεβάσουμε μία έξτρα εφαρμογή??

αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχω φάει τον κόσμο να βρω πως το κάνει....μήπως δεν γίνεται με το συγκεκριμένο (mw600) και ψάχνω άδικα?απλά να πω πως έχω το s4 με 4.3 .ευχαριστώ προκαταβολικά!

Edited by geotrvs

το έκανα απεγκατάσταση έκανα και un-pair και το έκανα ξανά pair.....τώρα τι πρέπει να ρυθμίσω από εδώ και πέρα?αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω πως θα κατεβάσουμε μία έξτρα εφαρμογή??

αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχω φάει τον κόσμο να βρω πως το κάνει....μήπως δεν γίνεται με το συγκεκριμένο (mw600) και ψάχνω άδικα?απλά να πω πως έχω το s4 με 4.3 .ευχαριστώ προκαταβολικά!

για δες στο smart connect στο βγαζει σαν συνδεδενη συσκευη?

για δες στο smart connect στο βγαζει σαν συνδεδενη συσκευη?

ναι κανονικά....αλλά τίποτα πάλι μόνο τον αριθμό μου δείχνει.έχω κάνει 3-4 φορές απεγκατάσταση και δεν γίνεται τίποτα.

ναι κανονικά....αλλά τίποτα πάλι μόνο τον αριθμό μου δείχνει.έχω κάνει 3-4 φορές απεγκατάσταση και δεν γίνεται τίποτα.

Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο bt δεν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία με όλα τα τηλέφωνα.

Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο bt δεν υποστηρίζει αυτήν την λειτουργία με όλα τα τηλέφωνα.

τα τραγούδια όμως μου τα δείχνει με το όνομα τους κανονικά....

edit αν κάποιος κάτοχος του (mw600) μπορεί να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων...

Edited by geotrvs

τα τραγούδια όμως μου τα δείχνει με το όνομα τους κανονικά....

edit αν κάποιος κάτοχος του (mw600) μπορεί να με διαφωτίσει θα του ήμουν ευγνώμων...

Το λέω γιατί είχα και έχω το συγκεκριμένο, άσχετα αν δεν το χρησιμοποιώ πλέον. Τα ονόματα των επαφών τα έδειχνε μόνο με ένα k800i που είχα. Σε όλα τα υπόλοιπα τηλέφωνα που το χρησιμοποίησα, έδειχνε μόνο τον αριθμό. Δεν ξέρω όμως αν έχει αλλάξει κάτι, οπότε ας περιμένουμε και κάποιον άλλο που το χρησιμοποιεί.