Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Από αυτά που λες θα προτιμούσα αυτο

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.015297

Ποιότητα ήχου σε ΒΤ δεν θα έχεις με κανένα σε σχέση με καλα ενσυρματα ακουστικά πάντως.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποιότητα ήχου σε ΒΤ δεν θα έχεις με κανένα σε σχέση με καλα ενσυρματα ακουστικά πάντως.

Περα απο κανενα κολλημσ που τρωει τελευταια, που και που το πενηνταρι (sbh50),σε ποιοτητα ηχου ξεσκιζει,για να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι.Αυριο θα το δοκιμασω στο s4 και στο note2 της γυναικας μου να δω αν λυθηκε το θεματακι με τα σποραδικα κολληματα μετα το σημερινο update,γιατι ηταν καθαρα θεμα της εφαρμογης.Παντως βλεπω οτι το συγκεκριμενο μοντελο το υποστηριζει πολυ η sony.

Τι φάση το νεκροτάμπελο;; Και πόσο βολικό θα είναι; Δεν την ξέρω την μάρκα και παρόλο που το είχα δει το προσπέρασα.

Περα απο κανενα κολλημσ που τρωει τελευταια, που και που το πενηνταρι (sbh50),σε ποιοτητα ηχου ξεσκιζει,για να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι.Αυριο θα το δοκιμασω στο s4 και στο note2 της γυναικας μου να δω αν λυθηκε το θεματακι με τα σποραδικα κολληματα μετα το σημερινο update,γιατι ηταν καθαρα θεμα της εφαρμογης.Παντως βλεπω οτι το συγκεκριμενο μοντελο το υποστηριζει πολυ η sony.

Πες μου σε παρακαλώ και τι εκδόσεις φοράνε οι συσκευές μήπως το ξανασκεφτώ γιατί το έχω κάνει σίριαλ το πράμα εδώ και μία βδομάδα που το ψάχνω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

konstantinoslp: Κωνσταντίνε τι τύπου bt θέλεις? Γιατί από τη χρήση ξεκινάνε όλα. Από το sbh 50 σε Note με 4.3 σαν ποιότητα κλήσης, δυνατότητες, vfm και ευχρηστία είμαι πολύ ευχαριστημένη. Από αυτό που δεν είμαι είναι κάποια κολλήματα/αποσυνδέσεις. Με κάθε update όμως βελτιώνεται. Δεν ξέρω αν δουλεύεις με ΒΤ ή τώρα ξεκινάς το σπορ αλλά επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα μέσα στα χρόνια, εντελώς απροβλημάτιστο, έτσι όπως εγώ το εννοώ, δεν υπάρχει. Απλώς υπάρχει αυτό που θα ταιριάξει με τη συσκευή σου και θα κάνεις καλά τη δουλειά σου.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι στο στυλ του 505 θα πρότεινα να δεις το Plantronics Backbeat Go 2. Εκτός του ότι η Plantronics κάνει πολύ καλή δουλειά, τα Νόκια σε χρήση εκτός μουσικής (αν πχ είσαι στο δρόμο και θες να απαντήσεις με το ένα ακουστικό) είναι hard και δεν θα βολέψουν. Ενώ τα άλλα το κάνουν.

Τι αναβαθμιση?Στο firmware η της εφαρμογης?Εχω δωσει το noteli και δεν το εχω κανει ακομη pair μεχρι να δω τι θα παρω.

Η εφαρμογή του 50 πήρε update Πάρη. Ωπ! Έδωσες το Note? Τι εξελίξεις? Χεχε!

Edit: Και το firmware είχε update, τελικά. :)

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ελένη μου καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ BT σε κινητό και γιαυτό έχω πελαγώσει. Έλεγα αφού θα δώσω τόσα λεφτά ας δώσω λίγα παραπάνω για το mw1 ώστε να το λειτουργώ και χωρίς την ανάγκη του smartphone. Η χρήση που το θέλω είναι λίγες ώρες στο δρόμο (μετρό και λοιπά) κυρίως για μουσική. Αλλά και για απάντηση κλήσεων λιγότερο.

Το SBH50, όπως γράφω, είναι η δεύτερη μου επιλογή αλλά με αποθαρρύνει το γεγονός ότι διαβάζω διάφορα περίεργα σε διάφορα fora.

Το συγκεκριμένο της Plantronics δυστυχώς ξεφεύγει από το badget μου και αυτό το στυλ είναι η τελευταία μου επιλογή γιατί φοβάμαι ότι θα φεύγουν από το κεφάλι. Αλλά σε crazy sunday προσφορά νομίζω ότι αξίζει το συγκεκριμένο ΝΟΚΙΑ. Δεν με ενοχλεί το πως θα απαντάω. Κυρίως για τη μουσική το θέλω.;)

Αφού λοιπόν όλα έχουν τα θεματάκια τους, λες να πάρω το 50; Ή να ρισκάρω και να πάρω το mw1 τελικά;

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελένη μου καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ BT σε κινητό και γιαυτό έχω πελαγώσει. Έλεγα αφού θα δώσω τόσα λεφτά ας δώσω λίγα παραπάνω για το mw1 ώστε να το λειτουργώ και χωρίς την ανάγκη του smartphone. Η χρήση που το θέλω είναι λίγες ώρες στο δρόμο (μετρό και λοιπά) κυρίως για μουσική. Αλλά και για απάντηση κλήσεων λιγότερο.

Το SBH50, όπως γράφω, είναι η δεύτερη μου επιλογή αλλά με αποθαρρύνει το γεγονός ότι διαβάζω διάφορα περίεργα σε διάφορα fora.

Το συγκεκριμένο της Plantronics δυστυχώς ξεφεύγει από το badget μου και αυτό το στυλ είναι η τελευταία μου επιλογή γιατί φοβάμαι ότι θα φεύγουν από το κεφάλι. Αλλά σε crazy sunday προσφορά νομίζω ότι αξίζει το συγκεκριμένο ΝΟΚΙΑ. Δεν με ενοχλεί το πως θα απαντάω. Κυρίως για τη μουσική το θέλω.;)

Αφού λοιπόν όλα έχουν τα θεματάκια τους, λες να πάρω το 50; Ή να ρισκάρω και να πάρω το mw1 τελικά;

Αφού το θες κυρίως για μουσική, θα καλυφθείς από όλα. Συνήθως τα βασικότερα θέματα έχουν να κάνουν με τις κλήσεις. Τα τύπου 505/Backbeat (τα οποία δένονται μεταξύ τους και δεν φεύγουν από το λαιμό, το είχα σκεφτεί κι εγώ όταν τα είχα δει!) είναι σαφώς πολύ βολικά λόγω στυλ. Δεν θα σου μπλεχτούν ποτέ τα καλώδια και στέκονται και πολύ καλά. Το 505 είναι σε εξαιαρετική τιμή, δεν το συζητώ. Αλλά αφού σαν στυλ είναι τελευταία επιλογή, πας στα άλλα δύο.

Τώρα ανάμεσα σε αυτά: Το 50άρι το είχα πάρει 49€. Το MW1 το βλέπω στο e-shop στα 72€. Και τα δύο από ό,τι λέμε τα έχουν τα μικροθεματάκια τους. Οπότε αν οι επιπλέον δυνατόητες του MW1 σου χρησιμεύουν ουσιαστικά, παίρνεις αυτό. Αν όχι, με το 50άρι θα γλιτώσεις και το 20€!!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Κωνσταντινε, σαν ιδεα και σαν συσκευες τα σπανε. το προβλημα ειναι το s/w που τα κανει να υπολειτουργουν. εγω με το 50αρι και το Ζ μεχρι πριν 1 μηνα, και το Ζ1 μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο χοντρο θεμα (περα απο μια ενημερωση μιας εφαρμογης που χαλασε τη συνδεσιμοτητα αλλα το γυρισα στην εργοστασιακη και επαιξε οκ..). Το μονο που παρατηρω ειναι οτι στις 20 κλησεις τη μερα, 1 φορα δε θα δειξει ονομα και αριθμο, θα νομιζεις οτι εχει κολλησει, αλλα αν απαντησεις απο τη συσκευη παει ο ηχος στο ακουστικο κανονικα.

στη χειροτερη, αν χασεις την κληση επειδη δεν μπορεις να πιασεις το κινητο, μετα απο λιγο να μπεις απο το μενου του ΒΤ να δεις ποιος ηταν και να παρεις πισω.

Αυτο μονο μου κανει εμενα που και που..

Τωρα το θεμα μπαταρια, πιστευω οτι ειμαι ατυχος, μακαρι να ηταν s/w αλλα μονο εγω εχω προβλημα εδω μεσα αποτι βλεπω, οποτε μαλλον τα εφτυσε. Αλλα δε νομιζω αλλοι να εχουν τετοια θεματα, δεν εχει γραψει και κανεις ποσο του βγαζει και με τι χρηση...

εγω χθες το ανοιξα 10, και στη 1-2 ειχε ξεμεινει, εσβησε, εχοντας μιλησει το πολυ μιαμιση ωρα!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τοτε θα επιμηνω στην πρωτη μου επιλογη που ηταν το mw1 και μετα στο sbh50 ελπιζοντας να μην αντιμετωπισω κανενα χοντρο προβλημα.. δεν με νοιαζει τοσο να χασω καποια κληση. Ουτως ή αλλως δεν μιλαω πολυ.

Κυριως με νοιαζει το streaming της μουσικης.

Κ ακομα και disconnects να τρωει, τουλαχιστον θα το χρησιμοποιω σαν mp3 player.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κωνσταντινε, σαν ιδεα και σαν συσκευες τα σπανε. το προβλημα ειναι το s/w που τα κανει να υπολειτουργουν. εγω με το 50αρι και το Ζ μεχρι πριν 1 μηνα, και το Ζ1 μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο χοντρο θεμα (περα απο μια ενημερωση μιας εφαρμογης που χαλασε τη συνδεσιμοτητα αλλα το γυρισα στην εργοστασιακη και επαιξε οκ..). Το μονο που παρατηρω ειναι οτι στις 20 κλησεις τη μερα, 1 φορα δε θα δειξει ονομα και αριθμο, θα νομιζεις οτι εχει κολλησει, αλλα αν απαντησεις απο τη συσκευη παει ο ηχος στο ακουστικο κανονικα.

στη χειροτερη, αν χασεις την κληση επειδη δεν μπορεις να πιασεις το κινητο, μετα απο λιγο να μπεις απο το μενου του ΒΤ να δεις ποιος ηταν και να παρεις πισω.

Αυτο μονο μου κανει εμενα που και που..

Τωρα το θεμα μπαταρια, πιστευω οτι ειμαι ατυχος, μακαρι να ηταν s/w αλλα μονο εγω εχω προβλημα εδω μεσα αποτι βλεπω, οποτε μαλλον τα εφτυσε. Αλλα δε νομιζω αλλοι να εχουν τετοια θεματα, δεν εχει γραψει και κανεις ποσο του βγαζει και με τι χρηση...

εγω χθες το ανοιξα 10, και στη 1-2 ειχε ξεμεινει, εσβησε, εχοντας μιλησει το πολυ μιαμιση ωρα!

Οντως με 3-4 ωρες εχει θεμα.

εμενα που ειναι και 1,5 χρονο και αντεχει πανω απο 7ωρες και με μουσικη καμια 1,5 ωρα

Λοιπον,εκανα pair το πενηνταρι με το αλλο note που εχω και προς το παρον ολα αψογα!! (ειπαμε,προς το παρον :p ).Επι ενα δυωρο του εχω αλλαξει τα φωτα και δεν μου εκανε ουτε κιχ πουθενα εκτος απο ενα ψιλομπερδεματακι οταν ακουγα μουσικη και εκανα ταυτοχρονα και κληση (μπερδεματακι εννοω στο μενου με τα εικονιδια,αλλα ξεπερνιοταν αμεσως,οχι κατι το σημαντικο δηλαδη).Ηχος αψογος οπως παντα,nfc σωστοτατο μεχρι τωρα και καμια αποσυνδεση.Επισης,εφιαξαν το προβλημα που ειχε προκυψει στην 4.3,με την επιλογη γλωσσας που κρασαρε.Ξαναεχουμε παλι Ελληνικα και τον φιλο μου τον ταλιμπαν :lol: να εκφωνει τα εισερχομενα στη γλωσσα μας.

Κατι αλλο,ειδικα στην Ελενη που εχει note2 και update σε 4.3:εχει αυξηθει το μπασο στην μουσικη διαμεσου του bt με την 4.3 (η με τις απανωτες αναβαθμισεις του bt),η ειναι η ιδεα μου???

Η εφαρμογή του 50 πήρε update Πάρη. Ωπ! Έδωσες το Note? Τι εξελίξεις? Χεχε!

Edit: Και το firmware είχε update, τελικά. :)

Το εδωσα Ελενη γιατι με επιασε η συνηθη βαρεμαρα αλλα σε αυτα που ειχα καταληξει,τελικα τα αποριψα και δεν ξερω τι να παρω (οτι ναναι ειμαι κι εγω ωρες ωρες :p:lol: )

Τοτε θα επιμηνω στην πρωτη μου επιλογη που ηταν το mw1 και μετα στο sbh50 ελπιζοντας να μην αντιμετωπισω κανενα χοντρο προβλημα.. δεν με νοιαζει τοσο να χασω καποια κληση. Ουτως ή αλλως δεν μιλαω πολυ.

Κυριως με νοιαζει το streaming της μουσικης.

Κ ακομα και disconnects να τρωει, τουλαχιστον θα το χρησιμοποιω σαν mp3 player.:)

Ρε συ Κων/νε,καλο το mw1 αλλα απ οτι φαινεται η sony το εχει ξεγραμμενο,δεν το υποστηριζει.Στο πενηνταρι αντιθετα δειχνει μεγαλο ενδιαφερον και απανωτα updates.Eκτος αυτου ποσταρουν πολλα παραπονα χρηστες που το εχουν (το mw1 παντα),για πολλες αποσυνδεσεις απο αρχης του και η sony σφυριζει αδιαφορα για αυτο.Στο sbh50 δεν ειχαμε τετοια οσο ειμασταν σε 4.1.2 και οι αποσυνδεσεις ηταν σπανιες.Καποια θεματα δημιουργηθηκαν με τις αναβαθμισεις των κινητων στην 4.3,τα οποια βλεπω οτι η sony εβαλε σκοπο να τα διορθωσει σε αυτο το bt. (και απο οτι φαινεται το παει καλα ;) )Ψαξτο καλα πριν το παρεις γιατι ειναι και ακριβουτσικο. Edited by truckman

Το SBH20 το έχω και δεν έχει πρόβλημα με την 4.3 στο Nexus μου
Aλλο πραγμα το sbh20 και αλλο το sbh50 που εχει ενα σωρο επιπλεον λειτουργιες και χαρακτηριστικα.

Λοιπον,εκανα pair το πενηνταρι με το αλλο note που εχω και προς το παρον ολα αψογα!! (ειπαμε,προς το παρον :p ).Επι ενα δυωρο του εχω αλλαξει τα φωτα και δεν μου εκανε ουτε κιχ πουθενα εκτος απο ενα ψιλομπερδεματακι οταν ακουγα μουσικη και εκανα ταυτοχορονα και κληση (μπεδρεματακι εννοω στο μενου με τα εικονιδια,αλλα ξεπερνιοταν αμεσως).Ηχος αψογος οπως παντα,nfc σωστοτατο μεχρι τωρα και καμια αποσυνδεση.Επισης,εφιαξαν το προβλημα που ειχε προκυψει στην 4.3,με την επιλογη γλωσσας που κρασαρε.Ξαναεχουμε παλι Ελληνικα και τον φιλο μου τον ταλιμπαν :lol: να εκφωνει τα εισερχομενα στη γλωσσα μας.

Κατι αλλο,ειδικα στην Ελενη που εχει note2 και update σε 4.3:εχει αυξηθει το μπασο στην μουσικη διαμεσου του bt με την 4.3 (η με τις απανωτες αναβαθμισεις του bt),η ειναι η ιδεα μου???

Το εδωσα Ελενη γιατι με επιασε η συνηθη βαρεμαρα αλλα σε αυτα που ειχα καταληξει,τελικα τα αποριψα και δεν ξερω τι να παρω (οτι ναναι ειμαι κι εγω ωρες ωρες :p:lol: )

Ρε συ Κων/νε,καλο το mw1 αλλα απ οτι φαινεται η sony το εχει ξεγραμμενο,δεν το υποστηριζει.Στο πενηνταρι αντιθετα δειχνει μεγαλο ενδιαφερον και απανωτα updates.Eκτος αυτου ποσταρουν πολλα παραπονα χρηστες που το εχουν (το mw1 παντα),για πολλες αποσυνδεσεις απο αρχης του και η sony σφυριζει αδιαφορα για αυτο.Στο sbh50 δεν ειχαμε τετοια οσο ειμασταν σε 4.1.2 και οι αποσυνδεσεις ηταν σπανιες.Καποια θεματα δημιουργηθηκαν με τις αναβαθμισεις των κινητων στην 4.3,τα οποια βλεπω οτι η sony εβαλε σκοπο να τα διορθωσει σε αυτο το bt. (και απο οτι φαινεται το παει καλα ;) )Ψαξτο καλα πριν το παρεις γιατι ειναι και ακριβουτσικο.

Συμφωνω και γω.

Πηγαινε προς το sbh50 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με τις αναβαθμησεις μιας και εχετε και ποιο καινουργια κινητα

γιατι εμεις με παλαιοτερα εχουμε μεινει με την 4,1 και εκει θα μεινουμε:cry:

Προτιμηστε τα καινουργια!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να κανω και μια ερωτηση και γω.

Μηπως υπαρχει καποιος χρηστης που να ειχε το mw1 και να εχει παρει το sbh52 να μου πει

αν υπαρχει διαφορα σε ποιοτητα ηχου και μπαταριας......και οτι αλλο εχει συμπερανει.

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 4 περίπου εβδομάδες χρήσης του SBH50 δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Το χρησιμοποιώ με το Lenovo P770 (στην 4.1.1) και δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις καθόλου. Το έχω όλη την μέρα ανοιχτό και το κλείνω μόνο 6-7 ώρες το βράδυ και μιλάω περίπου 1,5-2 ώρες κάθε μέρα. Διαβάζω από αυτό τα μηνύματα (όταν είμαι στη δουλειά), και το ραδιόφωνο κανά μισάωρο την μέρα. Με αυτήν την χρήση το φορτίζω κάθε (περίπου) τέσσερις μέρες.

Το μοναδικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι, και στις δύο ενημερώσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα χρειάζεται διακοπή σύζευξης και επανεκκίνηση της εφαρμογής sbh50 για να δουλέψουν όλα καλά (μόνο μετά τις ενημερώσεις). Με βολεύει υπερβολικά, το ότι δεν χρειάζεται όταν είμαι στη δουλειά, να βγάλω το κινητό για να δω ποιός με παίρνει. Είχα αναγνώριση κλήσης και στο προηγούμενο BT (MW600), αλλά στο MW600 δεν μου έβγαζε το όνομα της επαφής, παρά μόνο τον αριθμό.

Ενταξει παιδια, με πεισατε!! Sbh50 και τα μυαλα στα καγκελα!! Το ΒΤ εχει βγει μαζι με το XZ οποτε δεν πιστευω να τα παει ασχημα τελικα! Και απο τη στιγμηβπου το υποστηριζει η Sony παμε σαυτο..

το mw1 οπως ειπατε το εχει παρατησει στο ελεος του θεου..κριμα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από 4 περίπου εβδομάδες χρήσης του SBH50 δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Το χρησιμοποιώ με το Lenovo P770 (στην 4.1.1) και δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις καθόλου. Το έχω όλη την μέρα ανοιχτό και το κλείνω μόνο 6-7 ώρες το βράδυ και μιλάω περίπου 1,5-2 ώρες κάθε μέρα. Διαβάζω από αυτό τα μηνύματα (όταν είμαι στη δουλειά), και το ραδιόφωνο κανά μισάωρο την μέρα. Με αυτήν την χρήση το φορτίζω κάθε (περίπου) τέσσερις μέρες.

Το μοναδικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι, και στις δύο ενημερώσεις που έχω κάνει μέχρι τώρα χρειάζεται διακοπή σύζευξης και επανεκκίνηση της εφαρμογής sbh50 για να δουλέψουν όλα καλά (μόνο μετά τις ενημερώσεις). Με βολεύει υπερβολικά, το ότι δεν χρειάζεται όταν είμαι στη δουλειά, να βγάλω το κινητό για να δω ποιός με παίρνει. Είχα αναγνώριση κλήσης και στο προηγούμενο BT (MW600), αλλά στο MW600 δεν μου έβγαζε το όνομα της επαφής, παρά μόνο τον αριθμό.

Αυτο ειναι και το μεγαλο ατου του sbh50.Xειριζεσαι το κινητο σου (κλησεις,μυνηματα,e-mail κλπ) χωρις να το βγαλεις απο την θηκη.Ειδικα για οσους εχουμε μεγαλες συσκευες μας εχει λυσει τα χερια.Eκτος αυτου,εμενα με εχει βολεψει αφανταστα η εκφωνηση των εισερχομενων.Οταν ειμαι στη μηχανη και δεν μπορω να δω την οθονη του,αυτη η λειτουργια ειναι ολα τα λεφτα!!

Για την επανασυζευξη μετα απο update που ανεφερες,ειναι λογικο κατι τετοιο,πρεπει να ξαναξεκινησουν ολα απο την αρχη.Ακομη και τα updates που γινονται στα κινητα μας,θα εχεις δει οτι μετα κανει και reboot η συσκευη μονη της.No problem :happy:

Edit: Κων/νε,ειχα σπιτι μεχρι προσφατα και το ζετακι και συνεργαζοταν αψογα,καλυτερα κι απο το note.Mην το φαβασαι (αρκει να μην μου ζητας τα λεφτα σου πισω μετα :lol: )

Edited by truckman

Φιλε Παρη, το δοκιμασες ομως με 4.3 το Ζετακι? :p γιατι νομιζω αυτη φταιει για ολα!!!

Δυστυχως ομως δεν συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν το βγαζεις απο την τσεπη.. αν εχεις αναπαντητη ή μηνυμα που δεν εχεις δει, οταν διαβαζεις απο το BT πρεπει αναγκαστικα να βγαλεις και το κινητο για να σβησεις την ειδοποιηση.. αυτο ειναι το χειροτερο μου γιατι το θεμα ειναι να εχεις το κινητο στην τσεπη/τσαντακι και ναμην χρειαζεται να το βγαλεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου το χρησιμοποιεις οντως τοσο και βγαζει 4 μερες?εγω με 1-2 ωρες τη μερα, ειτε θα βγαλει μια μερα ειτε θα παει δευτερη..παραπανω δεν..

Αυτο εχει ξεκινησει εδω και εναν μηνα, πιο πριν εκανα ελαχιστη χρηση και κρατουσε 2 εβδομαδες.

το mw600 το πηρα 2 φορες.. τη 2η φορα ηταν το mw600 s. το προσεξα τυχαια και παρατηρησα οτι μου εβγαζε ονοματα, οταν το πρωτο δε μου εβγαζε! αυτα με το Τ..

Οντως με 3-4 ωρες εχει θεμα.

εμενα που ειναι και 1,5 χρονο και αντεχει πανω απο 7ωρες και με μουσικη καμια 1,5 ωρα

φιλε μου το sbh50 νομιζω δεν κυκλοφορει πανω απο 6-8 μηνες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νομιζω φιλε Νικο οτι το sbh50 βγηκε μαζι με το Xperia Z. Οπως το 52 βγηκε μαζι με το Ζ1
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, όλα καλά και άγια με το πεντάρι, αλλά έχω ένα παράπονο.

Δεν μπορώ να έχω κάνει Pair με πάνω από 2 συσκευές!! Είναι δουλειά αυτή?Δηλαδή, αν το κάνω pair με τρίτη συσκευή (δεν εννοώ ταυτόχρονα ) μετά ξεχνάει την πρώτη και δεν μπορεί να συνδεθεί.

Έχω 2 κινητά και ένα τάμπλετ. Και δεν μπορεί να θυμάται και τις 3 συσκευές.

Μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος?

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το MW600 βγάζει κανονικά ονόματα αλλα και τίτλους τραγουδιών (και με Ελληνικούς χαρακτήρες).

Επειδή το τηλεφωνο ειναι κατα βαση επαγγελματικό εργαλείο για εμένα, με εχει βολέψει άψογα το Plantronics Marque 2 για κάθε μέρα στην δουλεια. Επειδή όμως ήθελα να βλέπω πολλές φορές ποιος με καλεί και τα ΒΤ με καλώδιο με δυσκολεύουν, σέταρα μαζί και το SW600 το οποίο το έχω χωρις τα ακουστικά μονο για να βλέπω την κλήση και μιλάω απο το Plantronics. Στο iPhone δουλεύουν συνδεδεμένα και τα 2 μαζί και απαντάς απο οποίο θέλεις.

Το SW600 το χρησιμοποιώ μόνο του όταν πάω για τρέξιμο ή σε ταξίδι και θέλω το ράδιο και ειναι μια χαρά.

Για μονο μουσική ούτως ή αλλως έχω ενα MP3 player (το εξαιρετικό Sony W273 που το έχω και για μεσα στην πισίνα όταν κολυμπάω) και όλα εχουν μπει στη θέση τους.

Τελικά εργαλείο τα κάνω όλα και πολυ καλα δεν υπάρχει οπότε ο καθένας ας κάνει και κάπου ενα σκόντο. Το που το αποφασίζει ο ίδιος

φιλε μου το χρησιμοποιεις οντως τοσο και βγαζει 4 μερες?εγω με 1-2 ωρες τη μερα, ειτε θα βγαλει μια μερα ειτε θα παει δευτερη..παραπανω δεν..

Αυτο εχει ξεκινησει εδω και εναν μηνα, πιο πριν εκανα ελαχιστη χρηση και κρατουσε 2 εβδομαδες.

το mw600 το πηρα 2 φορες.. τη 2η φορα ηταν το mw600 s. το προσεξα τυχαια και παρατηρησα οτι μου εβγαζε ονοματα, οταν το πρωτο δε μου εβγαζε! αυτα με το Τ..

φιλε μου το sbh50 νομιζω δεν κυκλοφορει πανω απο 6-8 μηνες.

Για το mw1 εννοω!.

Δεν διευκρινησα απο κεκτημενη ταχυτητα

Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφετε, σκέφτομαι να πάρω το sony sbh50 μιας και είναι σε αρκετά καλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Προβληματίζομαι όμως για τα διάφορα μικρο-προβληματάκια που παρουσιάζονται σε αρκετούς από εσάς. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το κάτα πόσο αυτά τα προβλήματα σχετίζονται με τα κινητά σας που έχουν android λειτουργικό, ενώ εγώ θα το χρησιμοποιήσω σε Νόκια symbian (FP2). Θα είναι συμβατό λέτε ή θα δώσω τσάμπα τόσα χρήματα;

Φιλε Παρη, το δοκιμασες ομως με 4.3 το Ζετακι? :p γιατι νομιζω αυτη φταιει για ολα!!!

Δυστυχως ομως δεν συμφωνω με αυτο που λες οτι δεν το βγαζεις απο την τσεπη.. αν εχεις αναπαντητη ή μηνυμα που δεν εχεις δει, οταν διαβαζεις απο το BT πρεπει αναγκαστικα να βγαλεις και το κινητο για να σβησεις την ειδοποιηση.. αυτο ειναι το χειροτερο μου γιατι το θεμα ειναι να εχεις το κινητο στην τσεπη/τσαντακι και ναμην χρειαζεται να το βγαλεις...

Mε 4.3 στο ζετακι,οχι δε το ειχα δοκιμασει.Μετα απο λιγο που πηρε το update το εδωσα.Ομως,οπως εχω γραψει,με την 4.2.2 (αν θυμαμαι καλα) που ειχε το z,καποιες λειτουργιες που μου δημιουργουσαν θεμα στο note(τωρα εχουν διορθωθει βεβαια),σε αυτο δουλευαν σωστα (πχ η αυτοματη συνδεση σε ηχο πολυμεσων οταν συνδεοταν μεσω nfc).Eπισης,μεχρι προσφατα που ειχαμε στα samsung fc στην επιλογη <κειμενο σε λογο>,οταν ρωτησα τον Νικο που εχει το z1 με 4.3,μου ειπε οτι ΔΕΝ ειχε προβλημα,πραγμα που σημαινει οτι το sbh50 ειχε καλυτερη συμβατοτητα με αυτα τα sony κινητα.Απο εκει και περα,προσωπικα δεν πιστευω οτι θα δουλεψει καλυτερα σε ενα τριτο κινητο σε σχεση με ενα sony.Φυσικα ο καθενας παιρνει το ρισκο του γιατι ως γνωστον τα bt ειναι η προσωποποιηση της ασταθειας και δεν το πουλαω εγω για να προσπαθησω να πεισω τον οποιοδηποτε.Ειναι επιλογες του καθενος μας.

Οσον αφορα το <δεν βγαζουμε το κινητο απο την τσεπη>,ολα ειναι σχετικα.Τα μυνηματα οταν τα διαβαζεις τα σβηνει κανονικα απο τις ειδοποιησεις αρκει να μπεις μεσα στο μυνημα και να το διαβασεις,οχι μονο να δεις την επικεφαλιδα δηλαδη,ωστε να το θεωρησει διαβασμενο.Αν θελησεις ομως να απαντησεις γραπτα στο μυνημα η στο e-mail,δεν θα βγαλεις το κινητο εξω??Ειναι κατι που μονο απο την συσκευη μπορεις να το κανεις.

Τις κλησεις,οχι,δεν τις σβηνει απο τις ειδοποιησεις του κινητου και νομιζω οτι παιζουν νομικοι λογοι γι αυτο.Εχουμε δει πολλες φορες διαφορα σε λειτουργιες των κινητων τα οποια λειτουργουν ετσι και οχι αλλιως,γιατι οι κατασκευαστριες εταιρειες δεν θελουν να ερθουν με κανενα τροπο,σε αντιθεση με τις κατα τοπους νομοθεσιες.Ομως,απο την στιγμη που χειριζεσαι το κινητο μεσω του συγκεκριμενου bt,εχεις το πλεονεκτημα του να παρακολουθεις απο την οθονη του τα νεα συμβαντα (κλησεις,sms,e-mails) και αυτα που εχεις δει,να διαγραφονται αυτοματα απο τον counter του sony ;) Eμενα αυτο με ενδιαφερει,να κοιτω την οθονη του bt απο την στιγμη που εχω το κινητο στο τσαντακι,για να δω αν εχω κατι νεο και απο την στιγμη που θα βλεπω <0>,θα ξερω οτι δε εχω τιποτα κανουριο.Οταν ανοιξω το κινητο και δω καποιες αναπαντητες αργοτερα,απο την ωρα και μονο,αλλα και απο την ακολουθουμενη κληση που θα εχω κανει,φαινεται σε ποιες εχω απαντησει.Επισης φαντασου,να εχεις επιλεξει να απαντησεις σε καποιες αναπαντητες καποια αλλη στιγμη και το bt να τις εχει σβησει απο τις ειδοποιησεις,ε καποια στιγμη,καποιες θα τις ξεχασεις ειναι σιγουρο,το εχω παθει.

Edited by truckman