Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ειναι βολικα αυτα; Εγω τοσα χρονια εχω μονό bluetooth ακουστικο, χωρις καλωδια. Για ομιλια το θελω, οχι για να ακουω μουσικη..

Βολικα ειναι στανταρ,αν το θες για ομιλια παλι βολευει εξισου οπως και για μουσικη.

Αν και ειπες οτι το θες για την κοπελα σου,που λογικα θα ακουει και μουσικη P:

Για αυτο και σου προτεινα αυτο το μοντελο και σε ροζ χρωμα που ηθελες η' κοκκινο.

Για μονα δεν ξερω κανενα να σου προτεινω,αν το προτιμας

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλα, τα ισοπεδωσες ολα τωρα :lol: Αφου δεν θελεις να παρεις bt,γιατι μπαινεις και ποσταρεις σε αυτο το νημα? Κρατα το καλωδιο σου και ασε τους αλλους που θεωρουμε οτι το bt μας ειναι απαραιτητο να συνεχιζουμε την κουβεντα μας.Δεν χρειαζεται να τρολαρεις και να γεμιζει αχρηστα ποστ το νημα.

Συγνώμη που δεν ζήτησα την άδεια σου για να γράψω τη γνώμη μου.

Όπως είπα και πιο πριν χρησιμοποιώ παράλληλα μονό Bluetooth και ενσύρματα ακουστικά, γιατί για την κάθε περίπτωση το κάθε ένα έχει πλεονεκτήματα απέναντι στο άλλο.

Θέλω να πάρω ένα stereo Bluetooth κάποια στιγμή, αλλά θέλω να με καλύπτει στο θέμα των ειδοποιήσεων.

Στα ακουστικα ακουγεται ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ και αν εχεις επιλεξει ανα αριθμο απο την συσκευη σου.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Στα ακουστικά του Bluetooth ακούγεται μόνο ένας ήχος, προεπιλεγμένος που δεν αλλάζει, ότι και αν έχεις κάνει στις επαφές σου.

Τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περίπτωση μου που είναι συνδυασμός sbh50 με Sony Xperia z που τρέχει android 4.2.2

Αν υπάρχει τρόπος να ακούς σαν ήχο κλίσης στα ακουστικά του sbh\50 το ringtone της επαφής που σε καλεί, παρακαλώ να τον μοιραστείς μαζί μας, γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον και λειτουργικό χαρακτηριστικό

Βολικα ειναι στανταρ,αν το θες για ομιλια παλι βολευει εξισου οπως και για μουσικη.

Αν και ειπες οτι το θες για την κοπελα σου,που λογικα θα ακουει και μουσικη P:

Για αυτο και σου προτεινα αυτο το μοντελο και σε ροζ χρωμα που ηθελες η' κοκκινο.

Για μονα δεν ξερω κανενα να σου προτεινω,αν το προτιμας

Οχι δε θελει στερεο με ακουστικα. Απλο bluetooth θελει, για το samsung s duos. Καποια προταση;

Αυτό που λες δεν ισχύει. Στα ακουστικά του Bluetooth ακούγεται μόνο ένας ήχος, προεπιλεγμένος που δεν αλλάζει, ότι και αν έχεις κάνει στις επαφές σου.

Τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περίπτωση μου που είναι συνδυασμός sbh50 με Sony Xperia z που τρέχει android 4.2.2

Αν υπάρχει τρόπος να ακούς σαν ήχο κλίσης στα ακουστικά του sbh\50 το ringtone της επαφής που σε καλεί, παρακαλώ να τον μοιραστείς μαζί μας, γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον και λειτουργικό χαρακτηριστικό

Δεν νομίζω να ισχυει κάτι τέτοιο.Οι διαφορετικοί ήχοι σε κάποιες επαφές είναι αποκλειστικά λειτουργία του τηλεφώνου,το bt είναι ξεχωριστή αυτόνομη συσκευή.Όταν γίνεται εισερχόμενη κλήση το κινητό στέλνει εντολή στο bt και αυτό αναπαράγει τον δικό του προγραμματισμένο ήχο ειδοποίησης, πράγμα που δεν αλλάζει.

Edit: Λοιπόν, μάλλον άδικα το κατηγορησαμε το nfc.Μετά από ένα hard reset που έκανα στο νοτελι πριν 4 μέρες και ξαναεστησα από την αρχή μόνο τα bt που χρησιμοποιώ, μπορώ να πω ότι το nfc δουλεύει σχεδόν άψογα,μάλλον λόγω του ότι υπήρχαν κι άλλα,αρκετά,bt που είχαν γίνει στο παρελθον pair στο νοτελι,είχε γίνει η κατάσταση μαμ@υνια.Λέω σχεδόν γιατί το μόνο που κάνει τσαλίμακια είναι το ότι κατά την εκκίνηση δεν ενεργοποιεί αυτόματα την επιλογή για ήχο πολυμέσων και πρέπει να γίνει το τικαρισμα χειροκίνητα ώστε να βλέπει και να αναπαράγει την μουσική από την συσκευή.Μετά το τρικάρισμα δουλεύει άψογα.

Εδώ θέλω να προτείνω να δοκιμάσετε και τον player pro για την μουσική.Δουλεύει άψογα με το sbh50 και με την προσθήκη του dsp pack αυξάνει δραματικά την ένταση και την ποιότητα στο ακουστικό μας (κουφαινεσαι για πλάκα :D )

Edited by truckman

Οχι δε θελει στερεο με ακουστικα. Απλο bluetooth θελει, για το samsung s duos. Καποια προταση;

Για μένα δες τι υπάρχει σε Plantronics. Δες τι σε συμφέρει οικονομικά. Μπορεί να τσιμπάνε λίγο οι τιμές γενικά σ' αυτή τη μάρκα, αλλά αξίζει τον κόπο.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=TEL&&category=BLUETOOTH+HEADSET&filter-6926=1

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επιτέλους, μετά την σημερινή αναβάθμιση σε 4.3 το MV1 δουλεύει κανονικά χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις και ότι άλλο κακό είχε στο nexus μου.

Έχω τον ίδιο συνδυασμό. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου.

Για μένα δες τι υπάρχει σε Plantronics. Δες τι σε συμφέρει οικονομικά. Μπορεί να τσιμπάνε λίγο οι τιμές γενικά σ' αυτή τη μάρκα, αλλά αξίζει τον κόπο.

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=TEL&&category=BLUETOOTH+HEADSET&filter-6926=1

Τι μαρκα ειναι αυτη; Δε βλεπω ποιες συσκευες υποστηριζει; Ολα τα κινητα;

Τι μαρκα ειναι αυτη; Δε βλεπω ποιες συσκευες υποστηριζει; Ολα τα κινητα;

Η Plantronics είναι αμερικανική εταιρία που βγάζει απ' τα πιο ποιοτικά ΒΤ ακουστικά. Έχω το m1100 και πραγματικά δε γυρίζω πίσω σε τίποτα άλλο σε χρήση κυρίως ακουστικού. Σαν δευτερεύον έχω κι ένα Nokia BH-310 που πήρα πρόσφατα, αλλά πραγματικά η σύγκριση είναι άδικη. Πεντακάθαρος ήχος (διαθέτει τρία μικρόφωνα, τα δύο για αποθορυβοποίηση και εξάλειψη του ανέμου όταν οδηγείς με ανοιχτά παράθυρα στο αμάξι, ή σε ποδήλατο κλπ). Επίσης πολύ καλή αυτονομία, άριστη ποιότητα κατασκευής.

Και φυσικά είναι συμβατά με τα πάντα.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η Plantronics είναι καναδέζικη εταιρία που βγάζει απ' τα πιο ποιοτικά ΒΤ ακουστικά.

Είχα την εντύπωση ότι είναι αμερικάνικη.

Είχα την εντύπωση ότι είναι αμερικάνικη.

Ναι, σωστά, έχεις δίκιο:

http://www.plantronics.com/us/company/locations/?united_states

* initial post edited ;)

Όσοι χρησιμοποιείτε το sbh50 για να ακούσετε μουσική, σαν κάνει καθόλου διακοπές? Μου έκανε και το Μ1100 αλλά το χρησιμοποιούσα σπάνια για μουσική, σε περίπτωση που το είχα συνδεδεμένο και χρειαζόταν να ακούσω κάτι, οπότε δεν είχα ασχοληθεί.

Τώρα βλέπω το κάνει και το sbh50. Όχι σε κλήσεις, στη μουσική. Μικροδιακοπές.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όσοι χρησιμοποιείτε το sbh50 για να ακούσετε μουσική, σαν κάνει καθόλου διακοπές? Μου έκανε και το Μ1100 αλλά το χρησιμοποιούσα σπάνια για μουσική, σε περίπτωση που το είχα συνδεδεμένο και χρειαζόταν να ακούσω κάτι, οπότε δεν είχα ασχοληθεί.

Τώρα βλέπω το κάνει και το sbh50. Όχι σε κλήσεις, στη μουσική. Μικροδιακοπές.

Οχι αν δεν απομακρυνθω αρκετα απο το bt.Σε μια λογικη αποσταση δεν εχω ουτε μια διακοπη, να φανταστεις το εχω στα αυτια εδω και μιαμιση ωρα και ακουω μουσικη.

Οχι αν δεν απομακρυνθω αρκετα απο το bt.Σε μια λογικη αποσταση δεν εχω ουτε μια διακοπη, να φανταστεις το εχω στα αυτια εδω και μιαμιση ωρα και ακουω μουσικη.

Χμμμ.. Εγώ το έχω δίπλα στο τραπέζι και μου το κάνει σε κάθε τραγούδι. Εντάξει όταν υπάρχει απομάκρυνση είναι λογικό αλλά τόσο κοντά είναι περίεργο. Βέβαια έχω και άλλα 3-4 τηλέφωνα κι έναν ασύρματο στο τραπέζι οπότε δεν ξέρω αν παίζουν παρεμβολές. Θα το κοιτάξω γιατί είναι εκνευριστικό.

Edit: Είσαι stock ή με custom? Γιατί η Samsung με τις αναβαθμίσεις δεν μου τα λέει πολύ καλά τελευταία!

ΥΓ: Πάρη λογικά γιόρταζες χθες οπότε τα χρόνια μου πολλά! Ό, τι καλύτερο! :)

Edited by eltsele

Η Plantronics είναι αμερικανική εταιρία που βγάζει απ' τα πιο ποιοτικά ΒΤ ακουστικά. Έχω το m1100 και πραγματικά δε γυρίζω πίσω σε τίποτα άλλο σε χρήση κυρίως ακουστικού. Σαν δευτερεύον έχω κι ένα Nokia BH-310 που πήρα πρόσφατα, αλλά πραγματικά η σύγκριση είναι άδικη. Πεντακάθαρος ήχος (διαθέτει τρία μικρόφωνα, τα δύο για αποθορυβοποίηση και εξάλειψη του ανέμου όταν οδηγείς με ανοιχτά παράθυρα στο αμάξι, ή σε ποδήλατο κλπ). Επίσης πολύ καλή αυτονομία, άριστη ποιότητα κατασκευής.

Και φυσικά είναι συμβατά με τα πάντα.

Ποιο προτεινεις για κοπελα; Δλδ οχι ιδιαιτερες απαιτησεις. Βεβαια να μην εχει και χαλια ποιοτητα στην ομιλια. Αλλα δε μας ενδιαφερουν εξειδικευμενες δυνατοτητες, οπως ταυτοχρονη συνδεση σε 2 ή περισσοτερες συκσευες.

Ποιο προτεινεις για κοπελα; Δλδ οχι ιδιαιτερες απαιτησεις. Βεβαια να μην εχει και χαλια ποιοτητα στην ομιλια. Αλλα δε μας ενδιαφερουν εξειδικευμενες δυνατοτητες, οπως ταυτοχρονη συνδεση σε 2 ή περισσοτερες συκσευες.

Δεν ξέρω αν και πόσο είσαι διατεθειμένος να δώσεις ένα 50άρι, αλλά αυτό τα αξίζει, γιατί έχει και δεύτερο μικρόφωνο για αποθορυβοποίηση. Multipoint επίσης έχει, δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια δυνατότητα, πλέον ολοένα και περισσότερα ακουστικά τη διαθέτουν.

Αν θες να ακούς δυνατά και καθαρά το μωρό σου, σαφέστατα αξίζει. :D

Χμμμ.. Εγώ το έχω δίπλα στο τραπέζι και μου το κάνει σε κάθε τραγούδι. Εντάξει όταν υπάρχει απομάκρυνση είναι λογικό αλλά τόσο κοντά είναι περίεργο. Βέβαια έχω και άλλα 3-4 τηλέφωνα κι έναν ασύρματο στο τραπέζι οπότε δεν ξέρω αν παίζουν παρεμβολές. Θα το κοιτάξω γιατί είναι εκνευριστικό.

Edit: Είσαι stock ή με custom? Γιατί η Samsung με τις αναβαθμίσεις δεν μου τα λέει πολύ καλά τελευταία!

ΥΓ: Πάρη λογικά γιόρταζες χθες οπότε τα χρόνια μου πολλά! Ό, τι καλύτερο! :)

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη μου :)

Στοκ ειμαι.Για δοκιμασε και τον player pro μηπως σου κανει τιποτα νερα ο στοκ player.Εγω πλεον ειμαι με αυτον, μου τον βλεπει σαν default το sony κι εκτος της καλυτερης ποιοτητας και της αυξημενης εντασης του βαζω και μου παιζει συγκεκριμενους φακελους με mp3 κι οχι το χυμα που εχει ο default.

Edit:μηπως εχεις κι αλλα bt pair στο note?

Σε ευχαριστω πολυ Ελενη μου :)

Στοκ ειμαι.Για δοκιμασε και τον player pro μηπως σου κανει τιποτα νερα ο στοκ player.Εγω πλεον ειμαι με αυτον, μου τον βλεπει σαν default το sony κι εκτος της καλυτερης ποιοτητας και της αυξημενης εντασης του βαζω και μου παιζει συγκεκριμενους φακελους με mp3 κι οχι το χυμα που εχει ο default.

Edit:μηπως εχεις κι αλλα bt pair στο note?

Στοκ κι εγώ. Έχω το PowerAmp σαν βασικό και δοκίμασα το απόγευμα το Play Music της Google κι έκανε τα ίδια. Είναι σε multipoint με κύρια το Note και χωρίς να έχω συνδεδεμένη εκείνη την ώρα τη δεύτερη συσκευή.

Ναι, έκανα προχθές pair και το M1100 για να υπάρχει σε περίπτωση που το χρειαστώ. Δεν είναι λογικό να δημιουργεί πρόβλημα όμως! Γιατί αν δημιουργεί (θα το δοκιμάσω μια και το λες) είναι για τα πανηγύρια όσοι κάνουν αυτές τις υλοποιήσεις.

Edit: Έκανα κατάργηση ζεύγους στο Μ1100 αλλά δεν άλλαξε κάτι, οπότε το ξανασυνέδεσα. Restart στο τηλέφωνο (σκέφτηκα ότι μπορεί και κάτι να τρέχει και να δημιουργεί θέμα, ποτέ δεν ξέρεις). Κατάργηση ζεύγους με το SBH50. Σύνδεση ξανά. Ώστε να είναι νεότερα συνδεδεμένο. Δείχνει να πάει καλύτερα. Συνεχίζω να ακούω να δω τι θα γίνει. Για την ώρα δεν έχει πρόβλημα. Το μόνο που απομένει μετά είναι να δοκιμάσω να το λειτουργήσω σαν single point από τις ρυθμίσεις. Αν και δεν το έχω συνδεδεμένο το δεύτερο τηλέφωνο.

Όχι τίποτα άλλο αλλά συνηθίζω και τα καλώδια και κατά τα άλλα είναι απόλαυση. Έκανα μια μισάωρη κλήση και ήταν άψογη. Ούτε κιχ. Την παραμικρή παρεμβολή. Κρίμα να κάνει νούμερα η μουσική.

Edited by eltsele

Επιτέλους, μετά την σημερινή αναβάθμιση σε 4.3 το MV1 δουλεύει κανονικά χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις και ότι άλλο κακό είχε στο nexus μου.

Ίσως βιάστηκα λίγο.

Όταν είναι συνδεδεμένο με το nexus 4, δεν παίζει το ραδιόφωνο και κάνει συνεχόμενα restart. Μετά από αποσύνδεση-επανασύνδεση, δεν περνάει ο ήχος των media από το τηλέφωνο στο BT.

Στο s4 πάλι με 4.2.2 κολλάει το call log, αλλά παίζουν όλα τα αλλά.

:banghead:

Δεν ξέρω αν και πόσο είσαι διατεθειμένος να δώσεις ένα 50άρι, αλλά αυτό τα αξίζει, γιατί έχει και δεύτερο μικρόφωνο για αποθορυβοποίηση. Multipoint επίσης έχει, δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια δυνατότητα, πλέον ολοένα και περισσότερα ακουστικά τη διαθέτουν.

Αν θες να ακούς δυνατά και καθαρά το μωρό σου, σαφέστατα αξίζει. :D

Τωρα μου ειπε οτι την βολευει και bluetooth το οποιο ειναι με ενα ακουστικο στο αυτι, και εχει clip για να το βαζεις στη μπλουζα. Εχετε κατι υποψιν;

Τωρα μου ειπε οτι την βολευει και bluetooth το οποιο ειναι με ενα ακουστικο στο αυτι, και εχει clip για να το βαζεις στη μπλουζα. Εχετε κατι υποψιν;

Και εγώ θέλω ένα από αυτό!

Προσφατα πηρα ενα nokia 609 , το οποιο με εχει εντυπωσιασει και με την ακουστικη του και με την τεραστια αυτονομια του. Ειδικα στην αυτονομια ειναι 2,5 φορες πανω απο το plantronick 925 που επισης εχω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και εγώ θέλω ένα από αυτό!

Σ' αυτή την περίπτωση, υπάρχει το κλασσικό Nokia BH-218. ;)