Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony MW1 αλλά έχω το Nexus 4 και ακούω πως υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση αυτών των δύο.

Κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν το συνδυασμό ας μου πει αν ισχύουν αυτά τα προβλήματα! Και τι προβλήματα συγκεκριμένα υπάρχουν.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony MW1 αλλά έχω το Nexus 4 και ακούω πως υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεση αυτών των δύο.

Κάποιος που χρησιμοποιεί αυτόν το συνδυασμό ας μου πει αν ισχύουν αυτά τα προβλήματα! Και τι προβλήματα συγκεκριμένα υπάρχουν.

Το έχω εγώ και από ότι διαβάζω πρέπει να είναι από τους λίγους ή ο μοναδικός που έχει πρόβλημα.

Αποσυνδέσεις δεν έχω. Το μενού όμως και κυρίως το call log έχει κολλήματα. Το έχω αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά. Το ίδιο bt στο HD 2 με ρομ 2.3.7 δουλεύει τέλεια.

γενικα με το τελευταιο android μαλλον πρεπει να υπαρχει θεμα...Στο σ4 που εχω συνδεσει ενα platronics m55 ορισμενες φορες οταν απανταω την κληση δεν ακουω τι λεει ο αλλος ,με παιρνουν στο καπακι και ολα οκ....Συνδεδεμενο ταυτοχρονα στο y duos 5512 κανενα μα κανενα προβλημα.....

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι το νεο bt της Sony ειναι must αγορα για την Ανοιξη-Καλοκαιρι για εναν επιπλεον σημαντικο παραγοντα σε σχεση με τα αλλα 2 της Sony και αυτο διοτι ειναι ΤΟ ιδανικο και σε t-shirt που με το μεταλικο σφηγκτιρα αλα ανακοντα:lol: με το που δαγκωσει το υφασμα δεν το αφηνει με τιποτα και για κανεναν λογο-ακομα και σε ελαφρυ τρεξιμο:p

Αντε μετα το λευκο σειρα εχει το τιρκουαζ οταν κυκλοφορησει να το τιμησουμε και αυτο και τα αλλα 2(MW600-MW1) θα πανε στο χρονοντουλαπο με τα χειμερινα ρουχα και ισως για παντα στο μουσειο φυσικης ιστοριας:D

Τερμα πλεον τα βασανιστηρια οταν φοραμε πλεον t-shirt με τα αλλα 2 να προσπαθουμε 50 φορες μεσα στην ημερα να προσπαθουμε να τα κουμπωσουμε στην μπλουζα τις παμπολες φορες που φευγουν απο τη θεση τους :)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι το νεο bt της Sony ειναι must αγορα για την Ανοιξη-Καλοκαιρι για εναν επιπλεον σημαντικο παραγοντα σε σχεση με τα αλλα 2 της Sony και αυτο διοτι ειναι ΤΟ ιδανικο και σε t-shirt που με το μεταλικο σφηγκτιρα αλα ανακοντα:lol: με το που δαγκωσει το υφασμα δεν το αφηνει με τιποτα και για κανεναν λογο-ακομα και σε ελαφρυ τρεξιμο:p

Αντε μετα το λευκο σειρα εχει το τιρκουαζ οταν κυκλοφορησει να το τιμησουμε και αυτο και τα αλλα 2(MW600-MW1) θα πανε στο χρονοντουλαπο με τα χειμερινα ρουχα και ισως για παντα στο μουσειο φυσικης ιστοριας:D

Τερμα πλεον τα βασανιστηρια οταν φοραμε πλεον t-shirt με τα αλλα 2 να προσπαθουμε 50 φορες μεσα στην ημερα να προσπαθουμε να τα κουμπωσουμε στην μπλουζα τις παμπολες φορες που φευγουν απο τη θεση τους :)

Από αυτονομία πως τα πάει σε σύγκριση με το MW1;

Πάντως αν είχε και μια οθονίτσα θα ήταν ακόμα πιο υπέροχο.

Από αυτονομία πως τα πάει σε σύγκριση με το MW1;

Πάντως αν είχε και μια οθονίτσα θα ήταν ακόμα πιο υπέροχο.

Σίγουρα θα ήταν ευπρόσδεκτη μια οθονιτσα,αλλα εμένα δεν με χαλάει πλέον.

Κερδίσω σε πρακτικότητα :)

Από αυτονομία τα ίδια πάνω κάτω με το mw1,δεν παρατηρώ κάποια εμφανής διάφορα.

Ελλάδα που το έχετε βρει ; Γιατί με μια πρόχειρη έρευνα δεν το βρήκα.

Οχι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εδώ,φαντάζομαι μέσα στον Μάιο θα κυκλοφορήσει.

παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το bluetooth http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Clip-BH-218-Stone-02723H7.htm το οποιο ειναι της Nokia ξερει κανεις εαν θα υπαρχει προβμημα με την συνδεση του στο τηλεφωνο samsung nexus s το οποιο εχω???

Τσιμπισαμε και το turquoise χρώματακι ήδη έγινε αποστολή και το αναμένουμε 2 με 7 Μαΐου.http://www.ebay.co.uk/itm/BLUETOOTH-HEADSET-SONY-SBH20-WITH-NFC-FOR-SONY-XPERIA-Z-J-P-S-I9500-I9300-/271193942964?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Ο μοναδικός πωλητής εντός EE που το εχει αμεσα διαθεσιμο για να αποφύγουμε και πιθανά τελωνεία αλλα και κανά 20-30 ημέρες αναμονή από Κίνα μερια:p

Τσιμπισαμε και το turquoise χρώματακι ήδη έγινε αποστολή και το αναμένουμε 2 με 7 Μαΐου.http://www.ebay.co.uk/itm/BLUETOOTH-HEADSET-SONY-SBH20-WITH-NFC-FOR-SONY-XPERIA-Z-J-P-S-I9500-I9300-/271193942964?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Ο μοναδικός πωλητής εντός EE που το εχει αμεσα διαθεσιμο για να αποφύγουμε και πιθανά τελωνεία αλλα και κανά 20-30 ημέρες αναμονή από Κίνα μερια:p

Αυτή η σύνδεση με NfC που βλέπω τι ακριβώς είναι; Μόνο για το pairing;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και το expansys το έχει και το Αγγλικό Amazon

παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το bluetooth http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Nokia-Bluetooth-Clip-BH-218-Stone-02723H7.htm το οποιο ειναι της Nokia ξερει κανεις εαν θα υπαρχει προβμημα με την συνδεση του στο τηλεφωνο samsung nexus s το οποιο εχω???

Πρόβλημα συνεργασίας δεν θα έχει καθώς είναι ένα "απλο" ακουστικό. Αυτό που θα με προβλημάτιζε είναι ότι όταν βάζεις το ακουστικο στη θέση του στην ουσία κάνει ένα mini shut down το οποίο όπως έχει αναφέρει εδώ κάποιος συνφορουμιστας οδηγεί σε μια κάπως αργή ανταπόκριση όταν είναι να απαντήσεις. Προσωπικά θα πρότεινα κάποιο άλλο χωρίς αυτό το χαρακτηριστικο. Άλλωστε αν κλείνεις το βράδυ το ακουστικο σίγουρα θα βγαζει 3 4 μέρες, με μια μέση χρήση.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Και το expansys το έχει και το Αγγλικό Amazon

Σε τιρκουαζ το εχει?:rolleyes:

Το έχει και ο Γερμανός €39,90. Το τσίμπησα εχθές! Εξαιρετική ποιότητα ήχου και πολύ βολικά ακουστικά!!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ναι, ζήλεψα :-P Μόλις το πήρα από Γερμανό ;-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ειχα ρωτησει το παιδι πιο πανω που μου λεει για amazon και expansys.

Τωρα το τσεκαρα στο site του germanos

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63073&selectedCategoryId=485

Αλλα πλεον εχει γινει ηδη αποστολη δεν μπορω να την ακυρωσω την παραγγελια.

Καλα εδω και 15 ημερες εψαχνα το τιρκουαζ και τζιφος και αφου το βρηκα αμεσα εχθες το παρηγγειλα,δεν γνωριζοντας οτι το εχει ο γερμανος.

Τεσπα καλοριζικο σε ολους ειναι οντως πολυ ομορφο,βολικο και πρακτικο και ειδανικο τωρα με τις ζεστες και τα κοντομανικα.

Edited by alextrela

Νάξου :p

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ζηλιαριδες:p

Αλλα ουτε κουβεντα τοσο καιρο που το εψαχνα απο κανεναν για το τιρκουαζ

Τα αναφερω και πιο πανω.

Τελος παντων no hard feeling.

Edited by alextrela

παιδια εχω παρει το mw 600.και ενω με το lumia 800 παιζει κανονικα με το lg p990 δεν το αναγνωριζει καν.πρεπει να του κανω fw update?το lg ειναι με stock ics.

Τελικά το sony mw1 με την αναβάθμιση του τελευταίου λογισμικου διαβάζει καρτες micro sd άνω των 2 GB; πχ. 32 GB;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

γενικα με το τελευταιο android μαλλον πρεπει να υπαρχει θεμα...Στο σ4 που εχω συνδεσει ενα platronics m55 ορισμενες φορες οταν απανταω την κληση δεν ακουω τι λεει ο αλλος ,με παιρνουν στο καπακι και ολα οκ....Συνδεδεμενο ταυτοχρονα στο y duos 5512 κανενα μα κανενα προβλημα.....

το ιδιο επαθα και εγω με το mw600 και νομιζα οτι εφταιγαν τα ακουστικα...τελικα λύση εχει βρεθεί?

Aυτο ειναι καινουργιο ή παλιο?

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=63073&selectedCategoryId=485

Ειναι καλυτερο απο το mw600?

Συνδεεται ταυτοχρονα με 2 κινητα οπως λεει ή οπως το mw600?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Aυτο ειναι καινουργιο ή παλιο?

Ειναι καλυτερο απο το mw600?

Ολοκαίνουργιο. post #4645

A

Συμφωνα με το manual που μπορεις να κατεβασεις σε pdf ναι υποστηριζει ταυτοχρονα με 2 κινητα αλα mw1 οχι οπως το mw600

2 ώρες μόνο ομιλία;

Δεν ισχυει αυτο σε καμια περιπτωση.

Εμενα ανετα μου βγαζει ενα 4ωρο μουσικη και καμια 1 ωρα ομιλια.

Εδω επισημα τα χαρακτηριστικα

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/specifications/#tabs

Μπορει να εχει μικροτερη μπαταρια απο το mw1 αλλα απο την αλλη δεν εχει oled screen και τις παραπανω λειτουργιες και αρα ειναι το ιδιο και το αυτο απο αποψη αυτονομιας.

Μια εβδομαδα που το εχω δεν παρατηρω καποια εμφανης διαφορα σε σχεση με το mw1.