cb600f Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το ελεγξα επι τουτου.Αποτελεσμα,αψογο.Οι κλησεις αλλαζουν σε μηδεν χρονο.:) Δηλαδή; τι ακριβώς έκανες; Ότι λέει ο παραπάνω φίλος; πάντως το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να βγάλω τους εφαρμογές που είχα ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δηλαδή; τι ακριβώς έκανες; Ότι λέει ο παραπάνω φίλος; πάντως το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να βγάλω τους εφαρμογές που είχα ήδη. Λογικά κάτι σου σκαλώνει. Δεν θεωρώ ότι έχεις προβληματικό κομμάτι. Δύο πράγματα θα πρότεινα. Αναβάθμισε αν δεν το έχεις ήδη κάνει την εφαρμογή smart wireless headset. Είχε μια αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες και επειδή δεν βάζω αυτόματες ενημερώσεις έπρεπε να την κάνω χειροκίνητα. Αν το έχεις ήδη κάνει αυτό τότε βγάλε όλες τις εφαρμογές και κάνε όλον τον κύκλο που περιγράφω παραπάνω. Εμένα μετά την αναβάθμιση δεν το έβλεπε καμιά εφαρμογή και έτσι στο ακουστικό δεν είχα ούτε κλήσεις ούτε μουσική ούτε τίποτα. Έτοιμο και από μένα για παραθυρικη ρίψη ήταν αλλά αμέσως έκανα αυτό με τις εφαρμογές και όλα στρωσανε. Και σήμερα που το δοκιμάζω επίσης κανένα θέμα ούτε στη λίστα κλήσεων ούτε διακοπές στην μουσική ούτε τίποτα. Του έβαλα και μια εφαρμογή με έναν απλό μετρητή και δουλεύει και αυτή καλά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά μάλλον επιτέλους φτιάξανε ένα καλό firmware. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Καλημερα πηγα να κανω αναβαθμιση την 1.5 μεσω update service και μου εγκατεστησε την προηγουμενη της αναβαθμισεις δηλαδη την Ο.1.D.0.6 :shock::blink: Δεν εχω android κινητο για να την περασω μεσω κινητου. Τι κανω τωρα. Αν και η αληθεια ειναι οτι με αυτην ημουν απολυτα ευχαριστημενος:p Εκανα μια δοκιμη παλι και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενημερωμενη!!!!! Edited April 7, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Του έβαλα και μια εφαρμογή με έναν απλό μετρητή και δουλεύει και αυτή καλά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά μάλλον επιτέλους φτιάξανε ένα καλό firmware. Χαιρετω. Τι εννοεις του εβαλα μια εφαρμογη...; Σε ποιον την εβαλες την εφαρμογη,στο τηλεφωνο,ετσι;Ποια ειναι ομως αυτη,και τι κανει; Δηλαδή; τι ακριβώς έκανες; Ότι λέει ο παραπάνω φίλος; πάντως το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να βγάλω τους εφαρμογές που είχα ήδη. Ελεγξα να δω αν αλλαζουν γρηγορα τα ονοματα των κλησεων απο τον καταλογο του ακουστικου.Και αλλαζουν κανονικα.Καμια καθυστερηση. Edited April 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Λογικά κάτι σου σκαλώνει. Δεν θεωρώ ότι έχεις προβληματικό κομμάτι. Δύο πράγματα θα πρότεινα. Αναβάθμισε αν δεν το έχεις ήδη κάνει την εφαρμογή smart wireless headset. Είχε μια αναβάθμιση πριν 2-3 μέρες και επειδή δεν βάζω αυτόματες ενημερώσεις έπρεπε να την κάνω χειροκίνητα. Αν το έχεις ήδη κάνει αυτό τότε βγάλε όλες τις εφαρμογές και κάνε όλον τον κύκλο που περιγράφω παραπάνω. Εμένα μετά την αναβάθμιση δεν το έβλεπε καμιά εφαρμογή και έτσι στο ακουστικό δεν είχα ούτε κλήσεις ούτε μουσική ούτε τίποτα. Έτοιμο και από μένα για παραθυρικη ρίψη ήταν αλλά αμέσως έκανα αυτό με τις εφαρμογές και όλα στρωσανε. Και σήμερα που το δοκιμάζω επίσης κανένα θέμα ούτε στη λίστα κλήσεων ούτε διακοπές στην μουσική ούτε τίποτα. Του έβαλα και μια εφαρμογή με έναν απλό μετρητή και δουλεύει και αυτή καλά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά μάλλον επιτέλους φτιάξανε ένα καλό firmware. 1. έκανα unpair το τηλέφωνο. 2. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και μετά απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχα περάσει. 3. Reset στο bt. 4. Ενημέρωση στην τελευταία έκδοση είχα ήδη οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. 5. reboot στο τηλέφωνο 6. Pair το bt με το τηλέφωνο. 7. Εγκατάσταση του smart connect (LiveWare manager) 8. Εγκατάσταση smart wireless handset pro Χωρίς να βάλω άλλη εφαρμογή μπορώ να βλέπω το αρχείο κλήσεων, είναι φυσιολογικό αυτό; Από ταχύτητα το call log; @@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παρέλαβα και εγώ το bt μου..από Ποιότητα κορυφή..τα αλλά θα φανούν..το καλό είναι οτι δεν κλείνει το αυτί και είναι πολύ βολικό δεν κουνιέται και δεν νιώθεις ότι κάτι φοράς.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) 1. έκανα unpair το τηλέφωνο. 2. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και μετά απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχα περάσει. 3. Reset στο bt. 4. Ενημέρωση στην τελευταία έκδοση είχα ήδη οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. 5. reboot στο τηλέφωνο 6. Pair το bt με το τηλέφωνο. 7. Εγκατάσταση του smart connect (LiveWare manager) 8. Εγκατάσταση smart wireless handset pro Χωρίς να βάλω άλλη εφαρμογή μπορώ να βλέπω το αρχείο κλήσεων, είναι φυσιολογικό αυτό; Από ταχύτητα το call log; @@ Το βλέπεις το call log καθώς είναι ενσωματωμένη δυνατότητα στην βασική εφαρμογή. Θα πρότεινα όμως να βάλεις και τις άλλες δύο έξτρα εφαρμογές (που δεν φαινονται) call log και missed calls. Μπες στην εφαρμογή στο κινητό σου και πατάς εκεί που λέει εφαρμογές. Θα σε πάει στο πλέι να τις δεις μαζεμένες. Χαιρετω. Τι εννοεις του εβαλα μια εφαρμογη...; Σε ποιον την εβαλες την εφαρμογη,στο τηλεφωνο,ετσι;Ποια ειναι ομως αυτη,και τι κανει; Tally counter λέγεται. Με το βασικό κουμπί πατώντας το ανεβαίνει ένας μετρητής ανά μονάδα. Μπορείς να μετράς πχ τα τσιγάρα που έκανες, η οποία άλλη ποσότητα ανά ένα θέλεις. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Υπάρχει και άλλη που μπορείς να ορίσεις ταχείας κλήσεις αλλά ο dialer που θέλει είναι επί πληρωμή. Καλημερα πηγα να κανω αναβαθμιση την 1.5 μεσω update service και μου εγκατεστησε την προηγουμενη της αναβαθμισεις δηλαδη την Ο.1.D.0.6 :shock::blink: Δεν εχω android κινητο για να την περασω μεσω κινητου. Τι κανω τωρα. Αν και η αληθεια ειναι οτι με αυτην ημουν απολυτα ευχαριστημενος:p Εκανα μια δοκιμη παλι και μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση ενημερωμενη!!!!! Δυστυχώς από υπολογιστή παίρνεις την D. Πρέπει να βρεις κάποιον με αντροιντ. 1. έκανα unpair το τηλέφωνο. 2. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και μετά απεγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχα περάσει. 3. Reset στο bt. 4. Ενημέρωση στην τελευταία έκδοση είχα ήδη οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι. 5. reboot στο τηλέφωνο 6. Pair το bt με το τηλέφωνο. 7. Εγκατάσταση του smart connect (LiveWare manager) 8. Εγκατάσταση smart wireless handset pro Χωρίς να βάλω άλλη εφαρμογή μπορώ να βλέπω το αρχείο κλήσεων, είναι φυσιολογικό αυτό; Από ταχύτητα το call log; @@ Μόλις σκέφτηκα κάτι. Βάλε έναν άλλον dialer (ex η ροκετ) και όρισε τον να είναι αυτός ο βασικός ώστε το ακουστικο να ζητάει από αυτόν την λίστα κλήσεων και όχι από τον μαμα. Ίσως είναι αυτός ο λόγος. Ο βασικός dialer αν έχεις σαμσουνγκ έχει γενικότερο θέμα καθυστέρησης και ίσως να κάνει αυτός την ζημιά. Εγώ έχω τον rocket. Edited April 8, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δυστυχώς από υπολογιστή παίρνεις την D. Πρέπει να βρεις κάποιον με αντροιντ. Το περιεργο ειναι οτι αυτην ειχα πριν και μου εκανε αναβαθμιση με το ιδιο προγραμμα στην Ε 1.4!!!!!.......!:blink: Και τωρα που πηγα να βαλω την 1.5 μου το γυρναει στην προ-προηγουμενη εκδοση. Αθανατη Sony:ninja: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Το περιεργο ειναι οτι αυτην ειχα πριν και μου εκανε αναβαθμιση με το ιδιο προγραμμα στην Ε 1.4!!!!!.......!:blink: Και τωρα που πηγα να βαλω την 1.5 μου το γυρναει στην προ-προηγουμενη εκδοση. Αθανατη Sony:ninja: Όντως περίεργο. Εμένα 4-5 φορές που αναβάθμισα από υπολογιστή με γύρναγε μόνιμα στην d. Πραγματικά εκπλήσσομαι αρνητικά με την σονυ. Ελπίζω να μην κάνει τα ίδια και στα κινητά της. .. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Όντως περίεργο. Εμένα 4-5 φορές που αναβάθμισα από υπολογιστή με γύρναγε μόνιμα στην d. Πραγματικά εκπλήσσομαι αρνητικά με την σονυ. Ελπίζω να μην κάνει τα ίδια και στα κινητά της. .. Μηπως υπαρχει τροπος να την περασω την 1.5 στη micro sd και ετσι να κανω αναβαθμιση χειροκινητα δηλαδη? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Μηπως υπαρχει τροπος να την περασω την 1.5 στη micro sd και ετσι να κανω αναβαθμιση χειροκινητα δηλαδη? Νομίζω ότι το firmware που έχει χύμα στο σαιτ είναι το d ακόμη. Και λογικά μέχρι να ανανεωθεί θα θέλει λίγες μέρες. Αν μπορείς βρες ένα αντροιντ με φίλο αλλά ξέχασα πριν να είστε σε ασύρματο γιατί κατεβάζει αρκετά δεδομένα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Νομίζω ότι το firmware που έχει χύμα στο σαιτ είναι το d ακόμη. Και λογικά μέχρι να ανανεωθεί θα θέλει λίγες μέρες. Αν μπορείς βρες ένα αντροιντ με φίλο αλλά ξέχασα πριν να είστε σε ασύρματο γιατί κατεβάζει αρκετά δεδομένα. Ελπιζω αυτα τα καραγκιοζιλικια να μην υπαρχουν με το νεο bt της Sony που πιο πολυ ειναι music bt αφου δεν εχει οθονη με ενδειξεις σε email/sms κλπ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ελπιζω αυτα τα καραγκιοζιλικια να μην υπαρχουν με το νεο bt της Sony που πιο πολυ ειναι music bt αφου δεν εχει οθονη με ενδειξεις σε email/sms κλπ. Λογικά δεν θα έχει τόσα σκαλωματα. Αλλά να εύχεσαι να μην κάνει διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής όπως με την ε.1.4 το οποίο ευτυχώς λύθηκε στην νέα έκδοση. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έξω το παράτησα. Θα παρακολουθώ το θέμα και αν ακούσω για νέα αναβάθμιση θα δοκιμάσω πάλι. Αν και πάλι δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα το πετάξω στα σκουπίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έξω το παράτησα. Θα παρακολουθώ το θέμα και αν ακούσω για νέα αναβάθμιση θα δοκιμάσω πάλι. Αν και πάλι δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα το πετάξω στα σκουπίδια. Το λες, το λες αλλά δεν το κάνεις.... :rolleyes: Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έξω το παράτησα. Θα παρακολουθώ το θέμα και αν ακούσω για νέα αναβάθμιση θα δοκιμάσω πάλι. Αν και πάλι δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα το πετάξω στα σκουπίδια. Έβαλες άλλον dialer? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Έξω το παράτησα. Θα παρακολουθώ το θέμα και αν ακούσω για νέα αναβάθμιση θα δοκιμάσω πάλι. Αν και πάλι δεν λειτουργεί όπως πρέπει θα το πετάξω στα σκουπίδια. Γιατι δεν παιρνεις κανα τηλ στη ΣΟΝΥ; Α,και εγω ,εχω μαμα ολα,και ομως,δουλευει μια χαρα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα.Έχω το mw600 και θέλω να ρωτήσω πως κάνω κλήσεις από το κουμπί. Δηλαδή χωρίς να ανοίξω το τηλέφωνο να πάρει την τελευταία κλίση που έκανα. Νομίζω πως μπορεί να το κανει αλλά δεν ξέρω πως. Οταν πατάω το κουμπί ανοίγει το svoice:mad: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημέρα.Έχω το mw600 και θέλω να ρωτήσω πως κάνω κλήσεις από το κουμπί. Δηλαδή χωρίς να ανοίξω το τηλέφωνο να πάρει την τελευταία κλίση που έκανα. Νομίζω πως μπορεί να το κανει αλλά δεν ξέρω πως. Οταν πατάω το κουμπί ανοίγει το svoice:mad: Οι οδηγίες τι λένε? Συνήθως είναι με διπλό πάτημα. Και μου δουλεύει και σε παλιά βτ. Εσενα με διπλό πάτημα ανοίγει το svoice? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οι οδηγίες τι λένε? Συνήθως είναι με διπλό πάτημα. Και μου δουλεύει και σε παλιά βτ. Εσενα με διπλό πάτημα ανοίγει το svoice? Οι οδηγίες δεν νομίζω να λένε κάτι. Θα το κοιτάξω μετά γιατί τώρα δεν τις έχω μπροστά μου. Οταν πατάω διπλό κλικ στο κουμπί ανοίγει το svoice. Ίσως να μην μπορεί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Διπλό κλικ στο πλήκτρο χειρισμού κλήσεων οδηγεί σε επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδες βρηκα στο ebay το νεο bt handsfree της Sony στο χρωμα που μου αρεσει. http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-SBH20-NFC-A2DP-AVRCP-Multipoint-Stereo-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Green-/151022078393?pt=PDA_Accessories&hash=item23299e09b9 Αξιζει να ρισκαρω για παραγγελια η' θα περασει τελωνειο και μου βγει ξινο η ολη φαση? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδες βρηκα στο ebay το νεο bt handsfree της Sony στο χρωμα που μου αρεσει. http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-SBH20-NFC-A2DP-AVRCP-Multipoint-Stereo-Bluetooth-3-0-Headset-Earphone-Green-/151022078393?pt=PDA_Accessories&hash=item23299e09b9 Αξιζει να ρισκαρω για παραγγελια η' θα περασει τελωνειο και μου βγει ξινο η ολη φαση? Αν στο στείλει από Hong Kong με απλό ταχυδρομείο και χαμηλή αξία, σιγά μην περάσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Αν στο στείλει από Hong Kong με απλό ταχυδρομείο και χαμηλή αξία, σιγά μην περάσει. Οπως βλεπεις στο link 57 δολαρια ειναι το κοστος και αν δεν κανω λαθος το στελνει με απλο ταχυδρομιο οπως αναφερει πιο κατω ο πωλητης. Αρα λογικα δεν θα περασει τελωνεια. Το μονο κακο ειναι οτι δεχεται μονο paypal και πρεπει να εγγραψω την καρτα μου και επιπλεον να παω τραπεζα να συμπιπτει η διευθυνση της καρτας με την διευθυνση αποστολης. Αυτη ειναι η βλακεια με πληρωμες με paypal ενω με σκετη πιστωτικη δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και αν η διευθυνση αποστολης ειναι διαφορετικη απο αυτη που αναγραφει η καρτα:( Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Διπλό κλικ στο πλήκτρο χειρισμού κλήσεων οδηγεί σε επανάκληση του τελευταίου αριθμού. Ισχύει τελικά. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts