Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω ποσες μερες κραταει η μπαταρια του και αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με μονο ακουστικο .

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτό το κεντρικό μενού που βλέπω για το mw1 στις φωτογραφίες στο play store, πως το εμφανίζω;

Κάθε φορά που είναι συνδεδεμένο, έχει το εικονίδιο πάνω αριστερά στο τηλέφωνο;

Αυτό το κεντρικό μενού που βλέπω για το mw1 στις φωτογραφίες στο play store, πως το εμφανίζω;

Κάθε φορά που είναι συνδεδεμένο, έχει το εικονίδιο πάνω αριστερά στο τηλέφωνο;

Νομίζω πρέπει να κάνεις εκγατάσταση πρώτα αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zb255ZXJpY3Nzb24uZXh0cmFzLmxpdmV3YXJlIl0.

και φυσικά το smart wireless headset pro pack. Μετά μπορείς να κάνεις install ένα ένα τα επιμέρους mini apps για να προσθέσεις λειτουργικότητα στο headset.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Θελω να ρωτησω ποσες μερες κραταει η μπαταρια του και αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με μονο ακουστικο .

Αν κλείνει το βράδυ και μέσα στην μέρα χρησιμοποιείται μισή με μία ώρα φτάνει 4-5 μέρες ίσως και λίγο παραπάνω. Φυσικά αν χρησιμοποιείται για 2-3 ώρες κάθε μέρα θα φτάνει 2-3 μέρες το πολύ.

Με μονό ακουστικό χρησιμοποιείται κανονικά. Δες λίγο πιο πάνω που αναφέρω τρόπους χρήσης μονού ακουστικού αν υπάρχει. Δεν έχει όμως μέσα στην συσκευασία μονό ακουστικό.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Νομίζω πρέπει να κάνεις εκγατάσταση πρώτα αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zb255ZXJpY3Nzb24uZXh0cmFzLmxpdmV3YXJlIl0.

και φυσικά το smart wireless headset pro pack. Μετά μπορείς να κάνεις install ένα ένα τα επιμέρους mini apps για να προσθέσεις λειτουργικότητα στο headset.

OK το βρήκα αλλά το pro pack τι είναι; δεν υπάρχει στο play, μήπως είναι pro σκέτο, που είναι η εφαρμογή;

Πάντως πριν λίγο έκανα την τελευταία αναβάθμιση σε δυο λεπτά.

Και σε εσάς για να πας από κλήση σε κλήση στο call log έχει αρκετή καθυστέρηση; Ιδίως αν πρώτα άκουγα ραδιόφωνο, η προσπάθεια κλήσης από το call log είναι σχεδόν αδύνατη.

Edited by cb600f

OK το βρήκα αλλά το pro pack τι είναι; δεν υπάρχει στο play, μήπως είναι pro σκέτο, που είναι η εφαρμογή;

Και σε εσάς για να πας από κλήση σε κλήση στο call log έχει αρκετή καθυστέρηση; Ιδίως αν πρώτα άκουγα ραδιόφωνο, η προσπάθεια κλήσης από το call log είναι σχεδόν αδύνατη.

Εννοώ το wireless Headset pro και όποιο από τα άλλα apps θες προαιρετικά φυσικά, εξ ου και το pack.

Γενικότερα είναι προαιρετική η οποιαδήποτε εγκατάσταση. Αν δε σου χρειάζεται κάποιο από τα apps, το βάζεις μόνο όταν θες να κάνεις update. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ προσωπικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

το call log σχεδόν πάντα έχει εκνευριστική καθυστέρηση..δεν δοκίμασα σήμερα με τη new version αν άλλαξε κάτι..

το call log σχεδόν πάντα έχει εκνευριστική καθυστέρηση..δεν δοκίμασα σήμερα με τη new version αν άλλαξε κάτι..

Σαν πρώτη εντύπωση φαίνεται ότι είναι αρκετά πιο γρήγορο. Θα φανεί και στην συνέχεια. Φαίνεται ελπιδοφόρο πάντως αυτό το firmware.

Δεν νομίζω πως έχει βγει ποτέ στην ιστορία των bt χειρότερο μαραφέτι, γιατί bt δεν είναι!

Προσπαθώ τόση ώρα να κάνω μια κλήση ή να ακούσω ραδιόφωνο και φαίνεται πως κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.

Σημερα κοιταξα τι βερσιον εχει τωρα,και λεει .Ε.1.5,μετα απο δυο αναβαθμισεις,σε δυο ημερες.

Δουλευει καλα.

Εκεινο που προσεξα,ει ναι οτι αλλαξε καποια γραφικα,και το σημα της ΣΟΝΥ,αναβει και σβυνει,αντι να πηγαινει αριστερα και δεξια,με το ανοιγμα και το κλεισιμο.

Αυτα προς το παρον.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν νομίζω πως έχει βγει ποτέ στην ιστορία των bt χειρότερο μαραφέτι, γιατί bt δεν είναι!

Προσπαθώ τόση ώρα να κάνω μια κλήση ή να ακούσω ραδιόφωνο και φαίνεται πως κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις.

Του έχεις βάλει την ε. 1.5? Αν όχι ακολούθησε το Γολγοθά που έγραψα παραπάνω για να την βάλεις? Συμφωνώ ότι είναι ανεκδιήγητο αυτό που γίνεται με την αναβάθμιση αλλά με την ε. 1.5 νομίζω ότι δουλεύει καλά. Προσπάθησε να την βάλεις.

Του έχεις βάλει την ε. 1.5? Αν όχι ακολούθησε το Γολγοθά που έγραψα παραπάνω για να την βάλεις? Συμφωνώ ότι είναι ανεκδιήγητο αυτό που γίνεται με την αναβάθμιση αλλά με την ε. 1.5 νομίζω ότι δουλεύει καλά. Προσπάθησε να την βάλεις.

Η νέα έκδοση μπήκε σε δυο λεπτά. Το bt δεν δουλεύει σωστά, μόνο την πρώτη φορά το ψάξιμο στο call log είναι πολύ γρήγορο και την δεύτερη φορά που δοκιμάζω, για να πιάσει από την μια κλήση στην άλλη θέλει ώρα. Το ίδιο και με τις άλλες λειτουργίες όπως την εύρεση του τηλεφώνου. Πέντε φορές με ρωτάει ξανά και ξανά και στο τέλος παίζεται αν δουλέψει. Το ψάξιμο όμως για κλήση μέσα από το call log είναι απαράδεκτο και αν είσαι στο αυτοκίνητο, γίνεται επικίνδυνο!

Πατάς το κουμπί για να δεις την επόμενη κλήση στην λίστα και περιμένεις τόση ώρα που αμφιβάλλεις τελικά για το αν πάτησες το κουμπί ή όχι.

Αν είχα κάποιον από την Sony μπροστά μου, θα του το πέταγα στο κεφάλι.

Edited by cb600f

Στο δικό μου το call log λειτουργεί κανονικά..Αλλά έχω διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής.

Στο δικό μου το call log λειτουργεί κανονικά..Αλλά έχω διακοπές στην αναπαραγωγή μουσικής.

Όταν λες κανονικά; όποτε και αν δοκιμάσεις να βρεις μια κλήση, δουλεύει κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση;

Όταν λες κανονικά; όποτε και αν δοκιμάσεις να βρεις μια κλήση, δουλεύει κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση;

Μάλλον έχεις προβληματικό κομμάτι. Δεν έχει όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ναι, μα χαρά, καμία καθυστέρηση.

Σε ποιό αναφέρεσαι;

Πάντως το MW1 μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι οποίες έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα έχει γίνει πολύ αξιόπιστο. Πριν, με είχε απογοητεύσει λόγω των αποσυνδέσεων που έκανε.

Τώρα απλά είναι άψογο γι αυτό και το αγόρασα ξανα :)

Σε ποιό αναφέρεσαι;

Πάντως το MW1 μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις, οι οποίες έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα έχει γίνει πολύ αξιόπιστο. Πριν, με είχε απογοητεύσει λόγω των αποσυνδέσεων που έκανε.

Τώρα απλά είναι άψογο γι αυτό και το αγόρασα ξανα :)

Μην τα λες απότομα γιατί μπορεί να νευριάσει και να στο πετάξει στη μάπα. :p

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μην τα λες απότομα γιατί μπορεί να νευριάσει και να στο πετάξει στη μάπα. :p

Τι να πω ρε παιδιά, μακάρι να δουλεύει καλά σε εσάς. Σε μένα όμως δεν δουλεύει. Μπορεί να είναι αυτό το φυσιολογικό του και γω να το βλέπω στραβά. Δοκίμασα reset, launcher, pair, un pair. Τώρα μένει μόνο το τεστ του τέταρτου ορόφου.

Μου αρέσει που το έχω βάλει και για πούλημα εδώ lol του έχω ρίξει τόσο θάψιμο, αλλά χίλια χρόνια, προτιμώ να του βάλω φωτιά.

Edited by cb600f

Τι να πω ρε παιδιά, μακάρι να δουλεύει καλά σε εσάς. Σε μένα όμως δεν δουλεύει. Μπορεί να είναι αυτό το φυσιολογικό του και γω να το βλέπω στραβά. Δοκίμασα reset, launcher, pair, un pair. Τώρα μένει μόνο το τεστ του τέταρτου ορόφου.

Μου αρέσει που το έχω βάλει και για πούλημα εδώ lol του έχω ρίξει τόσο θάψιμο, αλλά χίλια χρόνια, προτιμώ να του βάλω φωτιά.

Δεν μπορείς να το δώσεις εκεί απο όπου το πήρες; Δεν έχει εγγύηση;

Η νέα έκδοση μπήκε σε δυο λεπτά. Το bt δεν δουλεύει σωστά, μόνο την πρώτη φορά το ψάξιμο στο call log είναι πολύ γρήγορο και την δεύτερη φορά που δοκιμάζω, για να πιάσει από την μια κλήση στην άλλη θέλει ώρα. Το ίδιο και με τις άλλες λειτουργίες όπως την εύρεση του τηλεφώνου. Πέντε φορές με ρωτάει ξανά και ξανά και στο τέλος παίζεται αν δουλέψει. Το ψάξιμο όμως για κλήση μέσα από το call log είναι απαράδεκτο και αν είσαι στο αυτοκίνητο, γίνεται επικίνδυνο!

Πατάς το κουμπί για να δεις την επόμενη κλήση στην λίστα και περιμένεις τόση ώρα που αμφιβάλλεις τελικά για το αν πάτησες το κουμπί ή όχι.

Αν είχα κάποιον από την Sony μπροστά μου, θα του το πέταγα στο κεφάλι.

αυτά που αναφέρεις τα παρατηρώ και εγώ, το call log ίσως την πρώτη φορά να είναι γρήγορο, αλλά μετά γίνεται πράγματι αργό που λες αν δέχτηκε το πάτημα ή όχι..

σήμερα παρατήρησα ότι έκανε και ένα restart μόνο του, προφανώς "βούλωσε" και είπε να επανεκκινήσει..αν το παρομοίαζα με os θα το λεγα win98 :P

αυτά που αναφέρεις τα παρατηρώ και εγώ, το call log ίσως την πρώτη φορά να είναι γρήγορο, αλλά μετά γίνεται πράγματι αργό που λες αν δέχτηκε το πάτημα ή όχι..

σήμερα παρατήρησα ότι έκανε και ένα restart μόνο του, προφανώς "βούλωσε" και είπε να επανεκκινήσει..αν το παρομοίαζα με os θα το λεγα win98 :P

Άρα δεν έχει το δικό μου πρόβλημα, μπορεί να είναι θέμα συσκευής.

Όχι δεν το πάω πίσω και δεν θα το πουλήσω...εγώ θα το σπάσω :p

Άρα δεν έχει το δικό μου πρόβλημα, μπορεί να είναι θέμα συσκευής.

Όχι δεν το πάω πίσω και δεν θα το πουλήσω...εγώ θα το σπάσω :p

σκέψου ότι έχω κάνει ήδη μία αντικατάσταση συσκευής, οπότε δε νομίζω ότι είναι το δικό σου.. αν υπήρχε μπλε οθόνη, πιστεύω θα την βλέπαμε συχνά :P

Εμένα πάντως το νέο firmware έχει καθίσει καλά. Η πρόσβαση στην λίστα κλήσεων παραμένει γρήγορη. Δοκιμάστε να κάνετε επαναφορά στο ακουστικό. Διαγραφή του στο τηλέφωνο. Απεγκατασταση όλων των εφαρμογών (όχι μόνο της βασικής. Ψάξτε στις εφαρμογές να τις βρείτε η μπείτε στο πλέι και πατήστε σονυ σμαρτ να τις βρείτε και να τις βγάλετε μια μια από εκει). Επανεκκίνηση τηλεφώνου, εγκατάσταση ξανά όλων και μετά σύνδεση του ακουστικού για να δουν οι εφαρμογές από την αρχή έχοντας διαγράψει ότι κασε ενδεχομένως ειχαν).

Το ελεγξα επι τουτου.Αποτελεσμα,αψογο.Οι κλησεις αλλαζουν σε μηδεν χρονο.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.