Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Καλορίζικο!Πιστεύω θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος!Εγώ τουλάχιστον μετά από περίπου 1 χρόνο παραμένω θετικός ως προς την λειτουργία της συσκευής. :)

Μήπως έχεις link που το βρήκες τόσο φθηνά γιατί πέρσι κι εγώ τόσο το πήρα αλλά από τότε έχει διπλασιαστεί (και παραπάνω) η τιμή του!!! ;)

Το link ειναι το κλασσικό που εμφανίζεται στο Αγγλικό Amazon

http://www.amazon.co.uk/Plantronics-M50-Bluetooth-Headset/dp/B005GZL7RY/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1362646561&sr=8-1-spell

Προφανώς η τιμή έχει ανέβει .. Εμένα μου ειχε ερθει σαν προσφορά σε email από το Amazon (Lightning Deals) η οποια πρέπει να κράτησε 2-3 μέρες μόνο. Βασικά το μετάνιωσα που το βρήκα σε τέτοια τιμή και δεν πήρα ακόμα ένα για backup..

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ψάχνω για dual BT (συνδεση σε 2 συσκευές παράλληλα) το οποιο να ειναι και stereo ωστε να ακουω και μουσικη μεσω ΒΤ.

Υπάρχει?Η εστω μονό που να επιτρεπει να περάσει και η μουσική.

Ψάχνω για dual BT (συνδεση σε 2 συσκευές παράλληλα) το οποιο να ειναι και stereo ωστε να ακουω και μουσικη μεσω ΒΤ.

Υπάρχει?Η εστω μονό που να επιτρεπει να περάσει και η μουσική.

Sony mw 1

Έχει και δική του κάρτα sd ώστε να μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα από το τηλέφωνο. Τσιμπημένη τιμή βέβαια.

Sony mw 1

Έχει και δική του κάρτα sd ώστε να μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα από το τηλέφωνο. Τσιμπημένη τιμή βέβαια.

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου!Οντως ειναι αυτο που ψάχνω.

Ειδα και το αρκετα φθηνοτερο http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/aksesoyar-kiniton/bluetooth/sony-ericsson-mw600-handsfree-bluetooth/prod1350013pp/ sony mw 600.Την ίδια δουλειά δεν κάνει?Χάνω κάτι?

Σε ευχαριστω για την απάντηση σου!Οντως ειναι αυτο που ψάχνω.

Ειδα και το αρκετα φθηνοτερο http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/aksesoyar-kiniton/bluetooth/sony-ericsson-mw600-handsfree-bluetooth/prod1350013pp/ sony mw 600.Την ίδια δουλειά δεν κάνει?Χάνω κάτι?

Δεν συνδέεται ταυτόχρονα με τα δυο κινητά με τον ακριβή ορισμό :) Συνδέονται δυο κινητά αλλά στην ουσία έχεις ένα ενεργο κάθε φορά. Επίσης δεν έχει δική του ξεχωριστή κάρτα μνήμης. Και τέλος στο mw 1 μπορείς εφόσον έχεις smartphone να διαβάζεις sms στην οθόνη του.

Edited by achillesgk

Δεν συνδέεται ταυτόχρονα με τα δυο κινητά με τον ακριβή ορισμό :) Συνδέονται δυο κινητά αλλά στην ουσία έχεις ένα ενεργο κάθε φορά.

Δεν το καταλαβαινω στην πράξη.

Δεν κανουν pairing και τα δυο στην συσκευη?

Οποιο απο τα δυο κινητα και να χτυπησει δεν θα συνδεθει με το mw600?

Αν πχ ακουω μουσικη μεσω ΒΤ στο mw600 απο το πρωτο τηλ και χτυπησει κλήση απο το δεύτερο τι θα γινει?

Υπάρχει καποιο χειροπιαστο παράδειγμα οπου αυτο που περιγράφεις να αποτελεί πρόβλημα στην χρήση?

Σε ευχαριστω πολύ.

Δεν το καταλαβαινω στην πράξη.

Δεν κανουν pairing και τα δυο στην συσκευη?

Οποιο απο τα δυο κινητα και να χτυπησει δεν θα συνδεθει με το mw600?

Αν πχ ακουω μουσικη μεσω ΒΤ στο mw600 και χτυπησει τηλ απο το δεύτερο τι θα γινει?

Υπάρχει καποιο χειροπιαστο παράδειγμα οπου αυτο που περιγράφεις να αποτελεί πρόβλημα στην χρήση?

Σε ευχαριστω πολύ.

Αν εσύ έχεις ενεργό το τηλέφωνο Α και σε πάρουν στο τηλέφωνο Β δεν μπορείς να απαντήσεις αμέσως. Για να απαντήσεις πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του bluetooth και να αλλάξεις όσο προλαβαίνεις το ενεργό τηλέφωνο από το Α στο Β. (Άλλοι προλαβαίνουν άλλοι όχι)

@ vadergr

εγω δοκιμασα αρκετα,το μονο που κανει αυτο που λεει ειναι το platronocs m55.Δεν ξερω για αλλα μοντελα της εταιρειας.Ταυτοχρονα δυο κινητα ,μουσικη στο ακουστικο,εφαρμογη sτο market για να βλεπεις την μπαταρια του h/f στην οθονη του κινητου σου,τρεις μερες αυτονομιας με αρκετη χρηση.Συνδεδεμενο με s3 και b5512 duos

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Το link ειναι το κλασσικό που εμφανίζεται στο Αγγλικό Amazon

http://www.amazon.co.uk/Plantronics-M50-Bluetooth-Headset/dp/B005GZL7RY/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1362646561&sr=8-1-spell

Προφανώς η τιμή έχει ανέβει .. Εμένα μου ειχε ερθει σαν προσφορά σε email από το Amazon (Lightning Deals) η οποια πρέπει να κράτησε 2-3 μέρες μόνο. Βασικά το μετάνιωσα που το βρήκα σε τέτοια τιμή και δεν πήρα ακόμα ένα για backup..

Εγώ να δεις πόσο το μετάνιωσα!Και ειδικά την εποχή που το παρήγγειλα ΔΕΝ ήταν προσφορά αλλά όλοι πάνω κάτω στο amazon τόσο το πούλαγαν! :(

Επίσης.....γιατί λες προφανώς;;;;Μετά από ένα χρόνο που το πήρα αντί να πέφτει έχει διπλασιαστεί(και όχι μόνο!)!Εγώ πιστεύω ότι επειδή πούλησε σαν τρελό (διάβασα κάπου για Best seller) απλά το εκμεταλλεύτηκαν και βγάζουν τρελό κέρδος! :mad: :blink::!:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Πάντως και το δικό μου mw1 άρχισε να κάνει κάτι κόλπα με αποσυνδέσεις.

Αποσυνδεσεις εννοεις να χτυπαει το κινητο ,να σου δειχνει τον αριθμο αλλα να μην ακους τον αλλον? Γιατι εμενα αυτο μου κανει καμμια φορα!

Το μονο θεμα που εχω με το mw1 ειναι αυτο.

Αποσυνδεσεις εννοεις να χτυπαει το κινητο ,να σου δειχνει τον αριθμο αλλα να μην ακους τον αλλον? Γιατι εμενα αυτο μου κανει καμμια φορα!

Το μονο θεμα που εχω με το mw1 ειναι αυτο.

Γενικά έχει αρκετά θέματα με τη συνδεσιμοτητα το mw1.Και σε μένα το κάνει. Όχι κατά τη διάρκεια των κλήσεων συνήθως αλλά σε κατάσταση αναμονής.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Γενικά έχει αρκετά θέματα με τη συνδεσιμοτητα το mw1.Και σε μένα το κάνει. Όχι κατά τη διάρκεια των κλήσεων συνήθως αλλά σε κατάσταση αναμονής.

Με το S3,κανενα προβλημα,με το Note II,στην αρχη ειχε.Μολις ομως κατεβασα ολα τα αρχεια που πρεπει,μου το εκανε μονο μια φορα.

Edit.

Ενδιαμεσως,ζητησε και εκανε αναβαθμιση,οποτε και βελτιωθηκε σαφως και η λειτουργια του ως ραδιοφωνο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θέλω να αγοράσω ένα ΒΤ για να το χρησιμοποιώ με δυο κινητά. Επίσης αν μπορεί να κάνει δόνηση θα ήταν ευκταίο.

Έχω όμως ένα πρόβλημα στο αυτί. Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω ακουστικά ψείρες διότι με πονάει το αυτί μου. Όχι εσωτερικά αλλά εκεί που πατάει η ψείρα. Θα ήθελα λοιπόν ένα ΒΤ που να είναι κάπως ανατομικό και να μην πιέζει το αυτί γύρω γύρω εκεί που πατάει για να μην πονάω.

Εχετε να προτεινετε καποια ακουστικά ψειρες με ραδιόφωνο FM (για ραδιο τα θελω κατα 95%) που να υποστιριζονται σιγουρα απο το Huawei Ascend P1? (οσο γινεται καλυτερη ποιοτητα(vfm)).Γιατι αυτα που ειναι με το κινητο μαζι δεν καθονται καλα στο αυτι μου και δεν με βολευουν καθολου.
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Plantronics voyager HD. Εκπληκτικό! Δεν σφηνωνει στο αυτί και ο ακουστικός πόρος αναπνέει και αλληλεπιδρά με το περιβάλλον, με αποτέλεσμα αφενός να ακούς τέλεια και αφετέρου όταν το φοράς να ακούς μια χαρά θορύβους του περιβάλλοντος από αυτό το αυτί. Επίσης οι συνομιλητές ακούν τόσο καλά που δεν καταλαβαίνουν ποτέ χρησιμοποίεις το bt και πότε το τηλέφωνο. Τέλος μαθαίνεις να το φοράς εύκολα, αν και στην αρχή δυσκολεύει μέχρι να βρείς τρόπο. Καλύτερο από το legend διότι φορτίζει με usb.

Εχω το mw600 περιπου τρια χρονια,εκτος απο καποιες αποσυνδεσεις δεν ειχα προβλημα.Σημερα οταν το εκλεισα μπλοκαρε κ εμεινε το λογοτυπο της εταιριας στη οθονη.Τα κουμπια δεν ανταποκρινονται κ δεν εχω προσβαση στη μπαταρια για απενεργοποιηση.Μου ειναι πολυ χρησιμο λογω αρκετης ομιλιας,θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια

Εχω το mw600 περιπου τρια χρονια,εκτος απο καποιες αποσυνδεσεις δεν ειχα προβλημα.Σημερα οταν το εκλεισα μπλοκαρε κ εμεινε το λογοτυπο της εταιριας στη οθονη.Τα κουμπια δεν ανταποκρινονται κ δεν εχω προσβαση στη μπαταρια για απενεργοποιηση.Μου ειναι πολυ χρησιμο λογω αρκετης ομιλιας,θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε βοηθεια

Αν και δεν έχω το ίδιο, δοκίμασες παρατεταμένα το off να δεις αν αντιδρά/κλείνει? Τα άλλα κουμπιά ανταποκρίνονται?

Βρήκα αυτό: http://www.hardreset.eu/sony_ericsson_mw600_reset_en.html που αφορά το πως κάνεις reset στο ακουστικό. Δοκίμασέ το, μήπως και πιάσει.

Ίσως κάποιος κάτοχος μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Και εμενα μου ειχε κολλησει εντελως.

μην απογοητευεσαι

μολις τελειωσει η μπαταρια θα αναψει μονο του.

εχω 3 ιδια κ δεν τα αλαζω με τιποτα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ναι το χει ξανακανει κ σ αλλους...τελικα ολα ενταξει!Το αφησα τελειωσε η μπαταρια κ δεν το πειραξα για καποιες ωρες κ μετα φορτισε κανονικα κ ενεργοποιηθηκε!Εχει καποια θεματακια αλλα κ εγω δεν τ αλλαζω κ ειδικα με 35 ευρω που το χει το e-shop,μ ενα χρονο εγγυηση αν δεν κανω λαθος,ειναι πολυ καλη αγορα!

Σήμερα το mw 1 έβγαλε αναβάθμιση.

Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με την αναβάθμιση του mw1? Προσπαθώ επανηλλειμένα αλλά το update δεν προχωράει. Μου βγάζει την ειδοποίηδη για νέο firmware από το app, η μπάρα πάει περίπου μέχρι το 1/4 και στη συνέχεια σταματάει εκεί. Στο μεταξύ το BT έχει αποσυνδεθεί από το Galaxy Nexus. Έκανα και clear data στο app και factory reset στο mw1 αλλά πάλι τα ίδια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3