takisss Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Να ρωτησω κατι ... Ψαχνω ενα bluetooth με "μουσικες δυνατοτητες"..το mw600 δειχνει να μου κανει . Μηπως ομως θα βγει νεο μοντελο τωρα το 2013? Αξιζει να περιμενω; αλλιως κατι αλλο στα 40Ε περιπου; Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Να ρωτησω κατι ... Ψαχνω ενα bluetooth με "μουσικες δυνατοτητες"..το mw600 δειχνει να μου κανει . Μηπως ομως θα βγει νεο μοντελο τωρα το 2013? Αξιζει να περιμενω; αλλιως κατι αλλο στα 40Ε περιπου; Το sony Mw1 ειναι καλο νομιζω, αλλα κανει 80 ευρω. Εχω 3 mw 600 και δεν τα αλλαζω. Εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου, κατασκευης, μπαταρια, ραδιο, τι αλλο να θες? Και υπστηριζει κ 3 κινητα. Το τελειο θα ηταν ταυτοχρονα, Αλλα τι να κανεις. Το MW1 υποστηριζει 2 ταυτοχρονα. Αραγε μπορεις να μιλας και στα δυο μαζι? Ή απλα να απαντας σε ενα ενα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 παιδιά μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη... θέλω ένα φτηνό και απλό bt handsfree...τι έχετε να μου προτείνετε;(όχι πάνω από 15 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Το sony Mw1 ειναι καλο νομιζω, αλλα κανει 80 ευρω. Εχω 3 mw 600 και δεν τα αλλαζω. Εχουν φοβερη ποιοτητα ηχου, κατασκευης, μπαταρια, ραδιο, τι αλλο να θες? Και υπστηριζει κ 3 κινητα. Το τελειο θα ηταν ταυτοχρονα, Αλλα τι να κανεις. Το MW1 υποστηριζει 2 ταυτοχρονα. Αραγε μπορεις να μιλας και στα δυο μαζι? Ή απλα να απαντας σε ενα ενα? Μπορείς να μου πεις ποια ειναι η διαδικασία για να αλλάξεις την επιλογή τηλεφώνου στο mw600 και αν προλαβαίνεις να κανείς την αλλαγή κατα την διάρκεια της εισερχομενης κλήσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ναι προλαβαινεις να αλλαξεις συσκευη. Κρατας πατημενο το ακουστικο της απαντησης κλησεων και βγαινει το μενου με τα 3 τηλεφωνα που εχω συνδεδεμενα. Και διαλεγω οποιο θελω. Και παταω και απανταω στην κληση. Σπανια κολλαει. Συνυθως προλαβαινω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 παιδιά μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη... θέλω ένα φτηνό και απλό bt handsfree...τι έχετε να μου προτείνετε;(όχι πάνω από 15 ευρώ) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/sony-ericsson-vh-410-mayro/prod633523pp/#.UOrTe-QyKfY Μη περιμένεις κάτι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, αλλά για τα χρήματα που δίνεις, είναι αξιοπρεπές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Να ρωτησω κατι ... Ψαχνω ενα bluetooth με "μουσικες δυνατοτητες"..το mw600 δειχνει να μου κανει . Μηπως ομως θα βγει νεο μοντελο τωρα το 2013? Αξιζει να περιμενω; αλλιως κατι αλλο στα 40Ε περιπου; Κορυφαίο BT το MW600. To πήρα πριν μερικούς μήνες και παίζει τέλεια. 15€ από EBAY. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 μονο 15 ευρω? μεταφορικα? φορος? ολα ηταν 15 ευρω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Κορυφαίο BT το MW600. To πήρα πριν μερικούς μήνες και παίζει τέλεια. 15€ από EBAY. Μεταχειρισμένο; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καινούριο από Γερμανία, σε κουτί με όλα τα αξεσουάρ. Άντε να πήγε 20-25€ με μεταφορικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Kαι ρισκαρεις για 15 ευρω διαφορα να παρεις κανενα τουβλο? Και εγγυηση? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Kαι ρισκαρεις για 15 ευρω διαφορα να παρεις κανενα τουβλο? Και εγγυηση? Κοίτα δεν έχει νόημα να αναλύσουμε πώς αγοράζεις από Ebay και πώς καλυπτεσαι σε περίπτωση στραβης. Αλλά τα 15-20€ που αναφέρεις είναι μια διαφορά της τάξης του 35-50%.Ίσως για σένα να είναι μικρή, ίσως για κάποιον άλλον όχι. Απλά είπα να αναφέρω και την δικιά μου πρόταση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να προσέξεις το clip με το ελατήριο, μετά από λίγο καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να προσέξεις το clip με το ελατήριο, μετά από λίγο καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα. Αυτό το θυμάμαι που το έλεγε κάποιος και το είχα στο μυαλό μου πριν το πάρω. Όμως μετά από τόσους μήνες και με χρήση του κάθε μέρα, δεν έχει το κλιπ το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Kαι εμενα νομιζω το εχω πανω απο χρονο και κανενα προβλημα. Και εχω κ 3 απο αυτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Εχει κανενας άποψη για αυτα http://www.lg.com/us/cell-phone-accessories/lg-HBS730 ? Ή εστω το προηγουμενο μοντέλο το HBS-700 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αυτό το θυμάμαι που το έλεγε κάποιος και το είχα στο μυαλό μου πριν το πάρω. Όμως μετά από τόσους μήνες και με χρήση του κάθε μέρα, δεν έχει το κλιπ το παραμικρό πρόβλημα. Να προσέξεις το clip με το ελατήριο, μετά από λίγο καιρό μπορεί να έχεις πρόβλημα. Καινούριο από Γερμανία, σε κουτί με όλα τα αξεσουάρ. Άντε να πήγε 20-25€ με μεταφορικά. Kαι εμενα νομιζω το εχω πανω απο χρονο και κανενα προβλημα. Και εχω κ 3 απο αυτα. χμμ καλη τιμη για το mw600! Εγω το παρηγγειλα σε ασπρο (δειχνει πιο high class:lol: ) απο τα public ..39,60.. Δεν το εβρισκα σε χαμηλοτερη τιμη...στο σκρουτζ το λιγοτερο 37..οποτε.. για το κλιπακι το ειχα διαβασει και αλλου οτι υπαρχει θεμα αλλα λιγοι ειναι αυτοι που εχουν καταφερει να το σπασουν... Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Παιδες η Sony ανακοινωσε ενα καινουργιο bt handsfree που θα κυκλοφορησει την Ανοιξη ας το πουμε τον διαδοχο του Sony Wireless Pro. Και μαλιστα σε διαφορα χρωματα:) Θελω το Cyan....... http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/Stereo-Bluetooth-Headset-SBH20/ Edited January 9, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδες η Sony ανακοινωσε ενα καινουργιο bt handsfree που θα κυκλοφορησει την Ανοιξη ας το πουμε τον διαδοχο του Sony Wireless Pro. Και μαλιστα σε διαφορα χρωματα:) Θελω το Cyan....... http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/Stereo-Bluetooth-Headset-SBH20/ Εχε το νου σου να δεις και κανα review οταν βγει,για να ξερουμε αν αξιζει η αλλαγη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Κορυφαίο BT το MW600. To πήρα πριν μερικούς μήνες και παίζει τέλεια. 15€ από EBAY. Δώσε Link του πωλητή, που θεωρείς αξιόπιστο κ το προϊόν original... Eίναι εξαιρετική τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εχε το νου σου να δεις και κανα review οταν βγει,για να ξερουμε αν αξιζει η αλλαγη. Εγω νομιζω οτι το wireless pro ειναι καλυτερο...Εχει οθονη ενω αυτο δεν εχει... Δεν νομιζω οτι ειναι ο διαδοχος του..ισως απλα ενα αλλο μοντελο.. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εγω νομιζω οτι το wireless pro ειναι καλυτερο...Εχει οθονη ενω αυτο δεν εχει... Δεν νομιζω οτι ειναι ο διαδοχος του..ισως απλα ενα αλλο μοντελο.. Oπότε,δεν ασχολουμεθα με το ως ανω...:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδια το mw 600 ειναι φοβερο. Και το παλιο κ το νεο. Το νεο ειναι ακομα πιο γρηγορο στις εναλλαγες. Φοβερα κ τα 3 που εχω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εγω νομιζω οτι το wireless pro ειναι καλυτερο...Εχει οθονη ενω αυτο δεν εχει... Δεν νομιζω οτι ειναι ο διαδοχος του..ισως απλα ενα αλλο μοντελο.. Μπορει να εχεις δικιο,απλα η Sony καθε χρονο τον Γεναρη ανακοινωνει περα απο κινητα και διαφορα ασεσουαρ οπως πχ και bt handsfree. Απο την αλλη βεβαια το οτι δεν εχει οθονη μπορει να σημαινει οτι θα βγαλει και τετοια υλοποιηση,αλλα εχω τις αμφιβολιες μου απο το προσφατο περελθον της εταιριας. Η μονη προοπτικη ειναι να το ανακοινωση τον αλλον μηνα στη Βαρκελωνει, αν ουτε εκει τοτε αυτο θα ειναι ο διαδοχος του Wireless Pro. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδια το mw 600 ειναι φοβερο. Και το παλιο κ το νεο. Το νεο ειναι ακομα πιο γρηγορο στις εναλλαγες. Φοβερα κ τα 3 που εχω. Υπάρχει παλιό και νέο; Πως ξεχωρίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts